/spanien/barcelona/forum/283.aspx/spanien/barcelona/forum/283.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona DizzLow
2017-08-11 14:13
Illusionista

En transfer resquest, kan betyda mkt, men också ingenting. Det beror helt på hur klubben ser på situationen, och hur pass mkt dem drabbas av en spelares vilja att lämna.
En transfer resquest, är en formell önskan, om att få lämna sin klubb, och vad det betyder, är relativt klubben det handlar om

Dvs, det kan vara en tydlig signal, eller likställas med ett sånt önskebrev, man skickar till jultomten
Barcelona socccerfan1
2017-08-11 14:09
Som Gabriel skriver så kan det vara så att om han lämnar nu. Då är inte fans arga på klubben och tränaren utan på cou och Barcelona . Klarar sig bättre ..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymars
2017-08-11 14:05
Spontant känns det som att Sky inte skulle "ljuga" om något sånt. Mitt intryck av de är att de är ganska seriösa. Sen så vet jag inte varför Liverpool förnekar det.. damage control? Mer tid för att kanske övertyga honom att stanna? Samtidigt så påstår Ed Aarons, som även uppfattas vara trovärdig att det är sant: Understand that Philippe #Coutinho has handed in a transfer request to Liverpool. Player not happy with how situation has been handed
Barcelona socccerfan1
2017-08-11 14:05
Betyder att han vill lämna. Men behöver inte alls betyda att han lämnar:)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-08-11 14:04
Illusionista

Det betyder ingenting mer än att Coutinho gör det känt för klubben och omvärlden att han vill lämna klubben (vilket i många fall brukar vara klubbarnas krav ifall de ska låta en stor spelare lämna, för att visa fansen att det var spelarens val och inte klubbens att sälja honom). Liverpool har fortfarande all makt i deras händer och om de vill kan de säger "käften" till Coutinho, du stannar and that's final.
Barcelona socccerfan1
2017-08-11 14:03
Sky brukar inte skriva sånt här ifall det inte är sant. Mycket försiktiga med att ha fel. Därför som man inte hittad massa rykte på deras sida utan är där substans skriver dem om det. Storleken på detta med cou får mig att tro på sky. Plus att många jag känner brukar hänvisa mig till sky ang alla rykte för att de burkar vara pålitliga. Så jag tror att det stämmer. Av all info jag har just om sky och har själv följt dem. Så tror jag på det som står där. :) Men är inte ngn som jobbar med cou eller så så kan inte påstå något till 100
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2017-08-11 14:02
Jag tycker att om någon ska klandras för den här cirkusen då är det N€ymar... Den jäveln höll käften in i det sista, om han gav sitt besked tidigt då hade hade vi mins 2 månader på oss att förhandla. Jag gynnar honom allt ont i framtiden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Illusionista
2017-08-11 14:00
Vad innebär en transfer request rent lagligt för Coutinho och han flytt till Barca? Om Coutinho nu lämnat en transfer request, måste då Liverpool gå med på att sälja honom eller är det bara mer en begäran från spelarens sida dom Pool kan strunta i?
Barcelona Illusionista
2017-08-11 13:57
@socccerfan1:


Vad stämmer? Att han lämnat transfer request eller inte?
Barcelona DizzLow
2017-08-11 13:57
Barcaclasico

10m € för Turan är ett överpris, och det är bara att sälja, om ryktet stämmer. Lägg därtill att han har tre år kvar på sitt kontrakt, värt 100,000€ i veckan + ev. bonusar. Det är bara att sälja, eller låna ut honom till en klubb, som tar hela lönen.
Barcelona socccerfan1
2017-08-11 13:57
Jag har fått höra av många att sky är pålitliga. Men hela den här soppan med cou.. jag tror ärligt inte att han kommer . Hoppas ja.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona socccerfan1
2017-08-11 13:49
Stämmer ang coutinho!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || Cillessen #1
2017-08-11 13:47
Nu förstår jag faktiskt inte diskussionerna angående Dembélé och hans mål statistik. Inte direkt så att vi är i behov av en målskytt, vi sitter fortfarande på Messi och suarez. Rent individuellt så är Dembélé precis den vi ska gå efter nu när neymar har lämnat. Dribbler, självförtroende, snabb och orsaker kalabalik i varje motståndares defensiv. Sen att han kommer utveckla både målskyttet och passningsspelet med tiden känns givet. Enda problemet med Dembélé är priset Dortmund kräver utöver det så är det en spelare vi verkligen borde ha i laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-08-11 13:47
Melissa Reddy förnekar att Coutinho har lämnat in en transfer request.
Barcelona Andresito
2017-08-11 13:38
[QUOTE=Rieiro]Hur skulle ni se på en spelare som mata som truppspelare för en billig peng? [/QUOTE] Skulle säga att vi inte behöver truppspelare och att Mata är för gammal sett till kvalitén han besitter. Han må vara bättre än några av våra reserver men jag tycker det är mer värt att satsa på de yngre förmågorna, i detta fallet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rieiro
2017-08-11 13:35
Hur skulle ni se på en spelare som mata som truppspelare för en billig peng?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymars
2017-08-11 13:34
Barça target Coutinho told Liverpool 3 days ago he wouldn't play vs Watford. Has no back issue at all. [@Chris78Williams]

Samtidigt så säger James Pearce:
#LFC adamant that they haven't received a transfer request from Philippe Coutinho

Alltså....
Barcelona Little Magician
2017-08-11 13:33
Spännande. Pearce säger att så inte är fallet. Inga dåliga källor som står mot varandra
Barcelona Gabriel
2017-08-11 13:31
WOW!

Stämmer det att Coutinho lämnat in en transfer request.

Välkomna till Barcelona fansens sommar.
Barcelona Barclasico
2017-08-11 13:31
Barcelona playing Real Madrid at 99,000 capacity Nou Camp on Sunday.
Neymar will be playing against Guingamp at 18,000 Stade de Roudourou.

Så fin!
Barcelona Barclasico
2017-08-11 13:30
Barcelona Messias10
2017-08-11 13:30
En sak som slår mig när jag läser igenom allt som står här i dessa sillytider.
Vi är FC Barcelona, vi är inte som andra lag. Vi ska inte värva spelarna med bäst statistik och instagram-konto. Vi ska inte spela FM. Man bygger inte ett vinnande lag på det sättet. Därför förundras jag över att man avvisar Dembélé med argumentet att han gör för lite mål. Då får vi isåfall vara konsekventa i det tänket och exempelvis föra över det på Iniesta som aldrig nätar. Och alla vet att en Andresito i sin prime är bland det mest magiska som sprungit runt inne på gräset på Camp Nou.

Spelare som har kommit till oss har vittnat om att det är som börja spela fotboll på nytt (Henry och Alexis exempelvis). Vanligtvis när man värvar en spelare går det inte att veta innan huruvida det blir en perfect match eller en miss. För Barca är det ännu svårare.

Dembélé är född 1997. Zlatan gjorde 6 mål under sin debutsäsong i Ajax som 20-åring. Inga skrämmande siffror i en förhållandevis svag liga. Men hans målskytte turned out pretty good, eller hur? Därav blir det närmast omöjligt att sätta en futuristisk statistisk spåkula på Dembélé. Vi har dessutom Messi som gör sina medspelare dubbelt så bra. Han kommer utvecklas.

Priset på honom är motbjudande. Men för OSS är det enorm viktigt att han kommer (om det nu är han eller Coutinho ledningen vill ha helst). Marknaden ska inte sätta vårt pris, våra behov ska göra det.

Ha lite tilltro till Barcas färger och så njuter vi när vi slår marängerna till helgen efter mål av Messias och Delo.
Barcelona Rieiro
2017-08-11 13:29
Dagens spelare alltså. Förlänger kontrakten för att säsongen därpå vilja säljas. Lojalitet är som bortblåst numera. Är väl bara att acceptera skiten
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-08-11 13:28
@Neymars:


Men god morgon, är det nu han kom på att göra det. Om nyheten en stämmer.
Barcelona Neymars
2017-08-11 13:24
BREAKING: Philippe Coutinho hands in an official transfer request. (SkySports)
Barcelona tribente_magico
2017-08-11 13:24
Håller helt med talangfabriken. Värva ingenting om nu när vi inte kan få Coutinho. Kör på egna talanger det här året så får vi se hur det går. Och försök binda kontakter med klubbar och göra klart med några stora spelare nästa år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rieiro
2017-08-11 13:23
Leomessi Jag var likadan innan. Däremot inte hälsosamt. Fick barn och mina prioriteringar förändrades men lika bra att avskärma sig för annars hade jag bara blivit galen över denna sommaren. Dock kvarstår min kärlek för klubben, däremot inte ledningen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2017-08-11 13:20
I ärlighetens namn så har jag förlorat så mycket kärlek för den här klubben att jag numera enbart kollar för att njuta av messi. Klubben har körts ner i botten av dessa idioter som styr. Vi förlorar Neymar men är helt jävla oförmögna till att ersätta honom på något sätt. Sen kommer klubben och tränare låtsas som att dom är nöjda med truppen och att dom inte alls blev utskämda på transfermarknaden. Fram till för ca 1 år sedan så älskade jag denna klubben enormt mycket. Om Barcelona tappade poäng så kunde jag inte sova på hela natten och fick gå till jobbet som en jävla zombie. Hela min fritid gick åt till att kolla Barcelonas matcher eller läsa om Barcelona, diskutera och analysera matchen som varit osv.. Men numera känner jag knappt något, jag ser inte att klubben anstränger sig för att man ska fortsätta supporta dom. Dom skiter totalt i oss. Inga värvningar görs för att visa att klubben satsar på alla titlar. Kanske finns några här som minns att jag brukade va aktiv här för något år sen, skrev dagligen under flera år. Om jag inte överskattar min betydelse så klart haha. Men just nu så kollar jag enbart för Messi, för han är den enda i laget som bjuder på magi numera..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-08-11 13:17
Reus är knäskadad igen, varit det i 2 år nu. Oerhört skadebenägen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2017-08-11 13:13
Eller Reus tror han har tappat i status, kanske borde gå efter han. Dom mest eftertraktade har vi ingen chans på som sagt. Vi kan inte förhandla. Skadebenägna är vi grymma på köpa, Så gå all in på Reus barto!!
Annons: