/spanien/barcelona/forum/2816.aspx/spanien/barcelona/forum/2816.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Reymar
2016-05-11 18:08
Nu när vi har fått in Suárez kan vi göra oss av med Arda. En mittback, högerback, vänsterback och anfallare behövs. In med Marquinhos, Bellerin, Rodriguez och Gameiro/Ben Arfa. Gör oss av med Arda, Alves, Vermaelen, Mathieu, Sandro, Adriano, Bartra, Munir och vi har tillräckligt med pengar att köpa in nya spelare och förbättra truppen.
Barcelona Liunil Masse
2016-05-11 17:05
[QUOTE=Barcadinho.]Finns mycket som kan göras bättre på precis allt. Men det är inte alltid så lätt att pricka rätt på precis alla små och stora val o beslut. Vi kämpar mot stora skulder men det gör nästan alla andra stora klubbar. Vi har inte en ägare som kan föra in obegränsad med pengar. Bayern är ett mot exempel men de har en annan tillvaro. Deras stora sponsorer är delägare i klubben och därför har större ansvar på att stödja klubben. De har inte heller en konkurrens i ligan, vilket gör att deras investeringar på spelare o löner kan var mindre relativt Barca o Real som trissar varandra. Det är balans gång mellan stora värvningar för att nå sportsliga framgångar och låg ekonomi. Smakar det så kostar det och det fins en positiv korrelation mellan pengar o framgång, även om då o då får man smäll i käften från Leicester o flera underdogs. Finns inte en enda klubb som bara lyckas med sina värvningar. Det är ofta relativt små procent som verkligen lyckas. Jag tycker inte att Barca är ovanligt dåliga på det. Vi kan tänka på alla våra senaste misslyckaden om vi vill, men likaså tänka på Rakitic, Alba, Suarez, två bra målvakter, Neymar. Alla de är rätt nya och är ryggraden för det nuvarande lag. La Masia har haft en gyllene generation förut. Svårt att upprepa det. Det är också lite tur. Här finns det mer o göra men det finns inte en annan klubb som gör det bättre än oss? Svårt att utbilda el upptäcka nya messier o xavier . Det är en dröm som många klubbar har, men inte så lätt att nå i verkligheten. Alltså, mycket att göra, mycket går fel, men det är svårt. Ingen här vill att vi ska vara som Arsenal, aldrig värva super dyrt med uteblivna titlar som följd. FC Barcelona är unik klubb för den politiska katalanska identiteten. Det kommersiella är ett hot, men än så länge är det inte totalt borta. Det finns en politisk spel i regionen och det spills alltid på vår klubb. Det kommer kanske komma en dag där allt är borta, vi får se. [/QUOTE] Grymt inlägg! Kan inte hålla med mer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2016-05-11 16:59
Ursäkta för små fel. Svårt med mobiler :-)
Barcelona Barcadinho.
2016-05-11 16:55
Finns mycket som kan göras bättre på precis allt. Men det är inte alltid så lätt att pricka rätt på precis alla små och stora val o beslut.
Vi kämpar mot stora skulder men det gör nästan alla andra stora klubbar. Vi har inte en ägare som kan föra in obegränsad med pengar. Bayern är ett mot exempel men de har en annan tillvaro. Deras stora sponsorer är delägare i klubben och därför har större ansvar på att stödja klubben. De har inte heller en konkurrens i ligan, vilket gör att deras investeringar på spelare o löner kan var mindre relativt Barca o Real som trissar varandra.
Det är balans gång mellan stora värvningar för att nå sportsliga framgångar och låg ekonomi. Smakar det så kostar det och det fins en positiv korrelation mellan pengar o framgång, även om då o då får man smäll i käften från Leicester o flera underdogs.
Finns inte en enda klubb som bara lyckas med sina värvningar. Det är ofta relativt små procent som verkligen lyckas. Jag tycker inte att Barca är ovanligt dåliga på det. Vi kan tänka på alla våra senaste misslyckaden om vi vill, men likaså tänka på Rakitic, Alba, Suarez, två bra målvakter, Neymar. Alla de är rätt nya och är ryggraden för det nuvarande lag.
La Masia har haft en gyllene generation förut. Svårt att upprepa det. Det är också lite tur. Här finns det mer o göra men det finns inte en annan klubb som gör det bättre än oss? Svårt att utbilda el upptäcka nya messier o xavier . Det är en dröm som många klubbar har, men inte så lätt att nå i verkligheten.

Alltså, mycket att göra, mycket går fel, men det är svårt. Ingen här vill att vi ska vara som Arsenal, aldrig värva super dyrt med uteblivna titlar som följd.

FC Barcelona är unik klubb för den politiska katalanska identiteten. Det kommersiella är ett hot, men än så länge är det inte totalt borta. Det finns en politisk spel i regionen och det spills alltid på vår klubb. Det kommer kanske komma en dag där allt är borta, vi får se.
Barcelona Vampíro
2016-05-11 16:38
Instämmer angående D. Suàrez jag har blivit otroligt imponerad av hans spel i Villarreal den här säsongen. Fin teknik samt att han jobbar hårt, perfekt för en MITTFÄLTARE i Barça. Marcelino ska ha cred han också som gjort ett bra jobb med honom. Tycler dock inte att det är en 'riktig' värvning även om ledningen självklart kommer presentera honom som det. Typiskt Barça.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-05-11 16:07
[QUOTE=neymar JR]Dm1982 Rafinha likaså, han har också en fantastisk attityd. [/QUOTE] Instämmer, killen har verkligen krigat sig till en plats i a-truppen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-05-11 15:30
Dm1982 Rafinha likaså, han har också en fantastisk attityd.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-05-11 15:24
@Junta Dimision:


Mycket bra första värvning, Suarez har verkligen visat framfötterna och det viktigaste, en bra attityd. Något för Halilovic att tänka på, han kommer inte tillbaka om han inte ändrar sig markant.

Spelare som Roberto och nu även Suarez visar att det är bra attityd och hård träning som leder någonstans. Föredömen.
Barcelona Z_Z
2016-05-11 14:58
@Barca Barca:


Inte ens vår ledning kan väl misslyckas med den där värvningen.
Barcelona Barca Barca
2016-05-11 14:36
Haha, våran inkompetenta ledning ska köpa David Alaba från självaste Bayern Munchen...Hur va de nu, tomten existera eller ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-05-11 14:35
Första värvningen snart klar.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-05-11 14:20
@Barclasico:killen har precis förnyat. roliga tidningar haha
Barcelona Barclasico
2016-05-11 13:49
Barça made contact with David Alaba about joining this summer. the club would like him to play midfielder. [Mundo Deportivo]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-05-11 13:15
Jag håller med om Gameiro när det kommer till hans pris, ålder och att man aldrig skulle kunna sälja honom vidare däremot tycker jag att det är en grym spelare. Hans målsnitt för Sevilla är oerhört imponerande och han har verkligen klivit fram i år när de sålde Bacca. Han har definitivt kvaliteter för att spela i Barça även om jag hellre vill att man tittar på andra alternativ.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cessi - 3
2016-05-11 13:06
Helt sjukt vad dåliga val Lucho gör. Vad ska vi göra med en 29 år gammal Gameiro som kostar 20m? Köp Denis Suarez som kan avlasta både Neymar och Messi på kanterna. Han är billigare, yngre, spansk och har känslan för klubben.
Barcelona Z_Z
2016-05-11 12:53
@Reymar:


Han syftar på Iniesta.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-05-11 12:53
Asså vad är det för spelare LE vill ha???? Jag fattar inte ser han inte alla andra topplag hur dom värvar?

Jävla amatör
Barcelona Reymar
2016-05-11 12:51
@neymar JR:

Är Suarez redan 32 år??
Barcelona Gabriel
2016-05-11 12:39
Dom har inte råd att köpa Nolito som är typ 10 ggr bättre än Gameiro men 20M€ slänger man mer än gärna bort. Sen undrar man varför ekonomin är som den ska. Jag hade också haft svårt att få mitt hushåll att fungera om jag köpte toarullar och kastade 9/10 st, använde halva tandkrämstuben, och sov med lamporna tända och tvn påsatt hela dagarna. Efterblivna!
Postat via SvenskaFans-appen
Mascherano#14 el Jefecito
2016-05-11 12:37
Tack Gabriel och Xaviesta för era utomordentligt fina inlägg! Det är många som glömmer att Barcelona i grund och botten är en speciell klubb med fina värderingar. Något man inte just nu kan skryta om iaf.

Jag dör lite inombords när jag läser rykten om Ben Arfa på fri transfer och Gameiro 29 år för 20 miljoner euro. När man ser hur bra tex Bayern agerar så ser man samtidigt hur ordentligt genomrötet vår klubb agerar. Vermaelen&Mathieu kostade sammanlagt 40m inklusive bonusar. Två reservbackar, där den ena ändå har gjort det hyfsat ibland och den andra har varit mer skadad än frisk. Vad var det Hummels kostade nu igen? Vad ligger Laportes klausul på?

Tänk att man hade kunnat köpa Nolito om man sket i Vermaelen. Det känns fan svårt att ta in.

Men vi kanske ska vara glada att vi inte vann CL ändå. Vem vet vilka sjuka bonusar som hade betalats ut isåfall? Hade vi ens klarat det utan att sälja av spelare vi behöver?
Barcelona Gabriel
2016-05-11 12:37
Vad i helvete ska vi med Gameiro till? Och 20M€ för den medelmåttan? Allvarligt talat kan någon förklara för mig hur fan vi tänker? Vi agerar som en små klubb!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-05-11 12:30
Halilovic kommer inte få lira en minut i Sevilla. De tar endast in honom som truppspelare då Emery gillar att ha många spelare, han platsar aldrig i deras startelva. Dessutom verkar grabben ha en ganska taskig attityd. Vanliga människor hade lärt sig från Denis Suàrez och Deulofeus lån till Sevilla men nah...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana80
2016-05-11 12:17
Xaviesta du får en kyss från mig med!! Din vän från Hylte
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
2016-05-11 12:12
@neymar JR:


Mathieu all over. Finns ingen anledning å lägga den typen av pengar på honom.
Barcelona neymar JR
2016-05-11 11:52
Barcelona have first been in touch with Sevilla forward Kevin Gameiro (29) in November. He would cost 20M plus loan of a player. [md] Klappat och klart, halilovic går till Sevilla. Hoppas verkligen inte att det här stämmer, en spelare jag verkligen inte gillar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cessi - 3
2016-05-11 11:45
Thiago i all ära men varför ska vi betala flera miljoner när vi kan få Banega helt gratis. Han är 27 år gammal tror jag, känner ligan väl, är enormt fin passningsspelare och är från Argentina som några andra till i laget.

Han kan nog duga tillsammans med Rafinha som rotationsspelare till Iniesta och Rakitic. Jag räknar inte med Arda. Det är omöjligt att Banega gör sämre ifrån sig än vad Arda har gjort.

Rent ekonomiskt skulle vi gå plus på den här affären. Alltså sälja Arda som är äldre och ta in Banega gratis.
Barcelona Katalano
2016-05-11 11:26
@dinho the artist:Jag hoppas minst lika mycket som du på detta men tror det är optimistiskt. Av alla värvning och försäljningar vi gjort senaste 20 åren så är denna det som gjort mig mest arg. Att vi släppte Thiago genom att inte ge honom tillräckligt med speltid vilket i sig berodde på att det var så otroligt viktigt att få hit Fabregas. Mår dåligt när jag tänker på det.

Jag förstår Thiagos val också, skyller bara på ledningen.
Barcelona neymar JR
2016-05-11 11:26
Man får gratulera vampyren som blir 32 år gammal idag. Jisses vad tiden går fort, en fantastisk karriär som tyvärr håller på att ta slut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona dinho the artist
2016-05-11 11:14
Vad tror ni om sannolikheten att Thiago skulle göra en come back? Är jag för mycket av en optimist månne? Jag skulle gråta av lycka om det gick igenom verkligen.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-05-11 11:04
Barcelona are following Villarreal defender Mateo Musacchio (25).Not a priority, but among alternative centre back options. [md]

Någon har säkert redan länkats det här men fyfan alltså.

Jämför oss mot Bayen. Bang Booom, de värvar sina spelare utan att något vet vad det är som har hänt.

Vad har hänt dig med Barca? Ser så mörkt ut. Man skäms ju verkligen.
Kommer det sluta med att vi värvar Douglas bror som den nya mittbacken?

Gör ont i själen att Hummels gick till Bayen.
Annons: