/spanien/barcelona/forum/277.aspx/spanien/barcelona/forum/277.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Bollinnehavet
2018-08-06 23:42
Pogba har enligt mig en jäkla bra teknik ibland. Ibland suger han in vilken boll som helst rätt på sulan och ibland är förstatouchen skit rent ut sagt. Han slår ibland helt magiska passningar men ibland verkar det som att han inte ser ett enda passningsalternativ och han vet inte vad han ska göra med bollen. Koncentrationen verkar vara hans största svaghet.

Läste någonstans (dimarzio tror jag) att han vill ha 12 millar netto om året. Det innebär 24 millar årligen för klubben. ”Som om där inte fanns en morgondag...” sammanfattar jag Pogbahistorien.
Barcelona Alvés - Por Que?
2018-08-06 23:42
Tror knappast Pogba anländer, 4 dagar kvar till PL fönstret stänger så omöjligt att de säljer. Men jag ser det bara som positivt för oss speciellt för Arthur.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-06 23:25
Jupp men pogba är inte av dom, tottenhams Dembele har bra teknik trots sin storlek. Visst han kan trixa med en boll på träning, under matchsituationer syns bristen direkt. Har ni ens sett Manchester matcher? Kollade ni ens på VM?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-06 23:21
Säger inte att vi ska värva pogba men att pogba har för dålig teknik är en myt. Folk tittar på hans storlek och sen drar den slutsatsen. Finns faktiskt fysiska spelare med bra teknik....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-06 23:20
Det har han ju inte, han är kantig och klumpig med boll. Tar alldeles för lång tid på sig och även har förmågan att överarbeta varenda situation med boll. Enda fördelen med pogba är bättre luftspel och en jävla marknadsvärde. Inga fler värvningar, vi har bra trupp om vi säljer lite mer dödkött.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-08-06 23:17
Vad tycker du pogba brister i? Enligt mig har Han bättre teknik än samtliga Barcelona spelare förutom Messi och busquets.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-06 23:08
Pogba har ju verkligen rosat marknaden sedan lämnade Juventus, aja blir kul att se en ny frisyr varje vecka. Raikitic kommer aldrig lämna Barcelona, även om han lämnar så har vi fortfarande för många mittfältare utan pogba. Kul att Dembele inte har teknik för Barcelona för att sedan påstå att pogba skulle ha tekniken för ett Barcelona mittfält :).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-08-06 22:48
Skulle bytt Dembele plus 40 miljoner för pogba. Om det inte vore för den höga summan vi betala för Dembele skulle jag betala 60 + Dembele för pogba. Pogba är världens komplettaste mittfältare och även en av världens bästa på sin position medan Dembele är en talang som bäst. En talang som inte har spelförståelsen samt tekniken för att spela hos oss. Med teknik syftar jag förstås inte på dribblingar (han är bra på det) utan mer på bollbehandling och första touch. Jag kan nämna flera spelare runt hans ålder som jag personligen tycker är mer lämpad för att spela i Barcelona än honom. Att det ens finns rykten som säger att Malcom som ingen visste om för 10 månader sedan ska peta Dembele säger hur bra fransosen är. Självklart hoppas jag att han motbevisar mig men spelar han såsom han spela i Dortmund,Frankrike och i Barcelona förra säsongen tror jag inte han blir kvar länge i klubben.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-06 22:48
Andresito Mourinho vill ju ha 2 spelare....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2018-08-06 22:33
Skulle ni bytt Dembele mot Pogba? Inga pengar mellan, ingenting. Bara spelare mot spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
2018-08-06 22:26
Hahahha trodde klubben själv på det där budet
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2018-08-06 22:18
€50M + Mina + Gomes för Pogba, vilket jävla skambud haha.
Barcelona Infinit8Don
2018-08-06 22:18
Sen är ju grejen att real endast spelar för cl o vilar sina bästa i ligan. Kolla bara förra säsongen. Är tamejfan ingen konst att vinna cl om det är den enda tävlingen man deltar i!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Loco Lucho
2018-08-06 22:15
Carles Puyol Även Atletico Madrid skulle kunna vinna 3 raka CL om de inte var med och tävlade i ligan, CL är sjukt mycket slump. Real vann CL förra säsongen men slutade 3a i ligan med hela 17 poäng bakom Barca. Det säger en hel del om deras lag, de kan inte tävla på flera fronter och därför vinner de CL, fokuset ligger endast där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-06 22:08
Carles puyol Säger igen. Läs om det jag skrev. Sa aldrig att cl titlarna betyder noll. Jag sa att den kommande säsongen har inget o göra med deras cl titlar. Deras 2 bästa spelare kan komma o lämna. Vad hjälper cl titlarna då? Läs om, läs rätt. Och Btw. Cl är mer om slumpen. Ligan handlar om kontinuitet. Vilket lag som är bäst över en HEL säsong. Tragiskt att du försöker få en spansk dubbel o låta som piss i vattnet. Du är ute på väldigt hal is.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona J.Gamper
2018-08-06 21:53
Laget som Real vunnit cl med har byggts på sedan 2010! De har värvat bra också med spelare som modric och isco etc. De har fan haft spelare som kostar flera mille på bänken och haft världens bästa trupp. Förstår inte hur vissa resonerar. Visst ska man inkludera talanger, men man måste blanda de med bra värvningar ifall man vill komma långt.

Sedan har real spelarna spelat tillsammans i många år och peakat i form och erfarenhet i CL. De har dessutom flera ledare på planen medan Barca knappt haft några riktiga ledare de senaste åren. Visst har de haft en hel del flyt också och svårighet graden i cl har inte varit så hög senaste åren, but still.

Jag förstår dock ifall man vill kritisera Valverde. Han får verkligen bevisa sig själv i år.
Barcelona Rivaldo=Gud
2018-08-06 21:50
@Carles Puyol 1899:vad yrar du om? Vi vann dubbeln förra säsongen och nu har vi förstärkt laget ordentligt i sommar i varje lag del medan dom tappat sin bästa spelare.genom tiderna och blivit svagare. Men dom är i en bättre sitts? Pfft....
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-08-06 21:38
Så bättre är ett bättre lag i längden och inte när slumpen avgör? Då väljer jag ligan titeln alla dagar i veckan :).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-08-06 21:26
Du missförstod honom.... han skrev att deras cl titlar betyder 0 i detta sammanhang dvs vad de har gjort föregående säsongerna inte betyder ett skit nästkommande år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-06 21:11
@Carles Puyol 1899:


läs om det jag skrev. cl titlarna spelar noll roll i det jag skrev. Jag skrev att deras undergång precis börjat och det kommer bli värre. Ronaldo borta, modric drar snart. Du får se själv. Så du behöver inte spela djävulens advokat nu.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2018-08-06 20:53
Det här med non-euplayer hur funkar det exakt?, Får man tex ha 4 i truppen eller tom 5-6 men matchtruppen får endast vara 3st, eller får man endast ha 3st registrerade i a-laget.

Med andra ord kan vi ha Marlon, Malcom, Vidal, Arthur, I laget även fast bara 3 får vara i matchtruppen?
Barcelona Infinit8Don
2018-08-06 20:43
Hehe. Kovacic är tydligen på strejk mot real för att få lämna. Herregud real, vilken klubb. Håller kvar deras spelare mot deras vilja a la PSG. Magiskt att se kovacic leka med dem. Reals undergång är bara påbörjad. Snart blir modric klar för Inter med. Garanterat. Njuter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2018-08-06 19:41
[QUOTE=ElRaval]hur funkar det här iptv och varför är det så billigt? förstår att det är nåt fuffens givetvis men finns det någon risk med det? dålig kvalitet? kan jag streama på smart tv? [/QUOTE] Visst är det fuffens men jag är rätt säker på att de bara är ute att haffa personen som distribuerar ut kanalerna. Jäkligt billigt och mycket bra bild, HD är inte ovanligt. Jag har inte själv utan två kollegor kör. De har "alla" kanaler men väldigt många kommer du inte ha nytta av om du inte kan språket.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas FCB
2018-08-06 19:20
@S.Eto'o:
Bra skriven text. Ovan stämmer in på en del här inne. Att det "bara" är att flytta spelare genom ett par knapptryck. Det krävs så mycket mer runtomkring det hela. I vissa fall är det i princip som ett knapptryck men det gäller då oftast missnöjda spelare eller spelare som planerat en flytt under en längre period. Då har man givetvis hunnit lyfta diskussionen med familjen och alla andra nära och kära.
Barcelona Bollinnehavet
2018-08-06 19:16
Bra skrivet S.Eto'o

Samtidigt så känns det som att det har varit en del bytesaffärer nu. Ny trend kanske? Tänker på Alexis - Mkhtariyan (stavningen...), Zlatan - Eto'o var iofs ett bra tag sen nu. Men så har vi ju den färska Higuain - Bonucci&Caldara affären, som man nästan kan kalla en treklubbsaffär eftersom det tydligen berodde på Ronaldos ankomst.

Men att pracka på United skit (läs: Gomes) och nästan lura av dom Pogba kommer nog inte hända. Skulle isåfall vara Rakitic. Men då är frågan precis som du säger, vill Rakitic det? Gomes hade nog inte tvekat med tanke på hans position i truppen men Rakitic är cementerad i vår startelva.
Barcelona S.Eto'o
2018-08-06 19:09
Glöm inte att dessa spelare är också människor och inte pjäser från FIFA 18. Gomes har bott i Spanien ett tag nu, är han villig att flytta till en kall och regnig Manchester inom loppet av 3 dagar? Är hans familj redo? Hur är det med hans agent, kommer han få bra summa utav United? Samma sak gäller rakitic. Han har bott i Spanien i över 6 år, det tar längre än 3 dagar att berätta/övertala frugan och barnen att de ska flytta till England. Behärskar hans barn engelska? Gör frugan det? Glöm inte heller att England inte är en del utav EU, hur påverkar det raktitic? I Yerrys fall har hans agent och Manchester inte kommit överens och United drog sig undan förhandlingarna. Det är flera faktorer som spelar in om ett byte ska ske mellan två klubbar speciellt om klubbarna inte tillhör samma land.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-08-06 19:08
Manchester United prepare huge bid for Milinkovic-Savic. [CalcioMercato] Betyder det pogba till oss? Spekulerar bara.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bentley King
2018-08-06 19:04
@ElRaval:


Jag har inte haft några problem över huvud taget. Du får in ca 5000-7000 kanaler från hela världen via din internet kabel (wifi är inte rekommenderat). Har du en TV med internetanslutning behöver du inget mer, annars får du köpa en slags box (android TV, tex) där du kan koppla upp dig via.

Jag kör med http://bestbuyiptv.net/, där kan du hitta beskrivning på hur man går till väga beroende på vad du använder (smartTV, PC, iphone/ipad osv).
Barcelona ElRaval
2018-08-06 18:45
hur funkar det här iptv och varför är det så billigt? förstår att det är nåt fuffens givetvis men finns det någon risk med det? dålig kvalitet? kan jag streama på smart tv?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Chameleon Eyes
2018-08-06 18:39
Jag skulle lätt kunna se den affären bli verklig. Gomes och Mina båda unga talanger som inte riktigt klickade med Barca men som skulle passa in bättre i ett annat system plus att dem får en fet check på den också.
Annons: