/spanien/barcelona/forum/2752.aspx/spanien/barcelona/forum/2752.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
2015-12-27 18:25
Gällande Neymar så är den stora frågan om han, eller snarare hans entourage kanske, kan hantera att brassen får fortsätta stå i skuggan av Messi ännu några år. Det var det som Cruyff menade när han pratade om svårigheten i att ha två av de största i samma lag. Båda spelarna har hittills satt laget framför jaget på ett fantastiskt sätt. Fotbollsmässigt har de motbevisat honom och övriga som hade sina funderingar. Men Neymars stora dröm är att vinna Balon D'or och det kommer bli svårt med Messi bredvid sig - i alla fall så länge Messi själv har viljan kvar att vara bäst. Personligen tror jag dock inte att la Pulga egentligen har några problem att se Neymar passera honom på plan om ett par år, vi har ju redan sett tendenser på hur argentinaren mer än gärna serverar andra i stället för att alltid vara den som lyser mest. Frågan är dock hur långt han kam tänkas ta den rollen, särskilt som han ff bara är 28 år. Men Messi är inte den som tar beslutet, det är i princip Neymars pappa som kommer att bestämma sin sons öde. Och jag tvivlar på att han INTE ser Real som en potentiell destination i framtiden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2015-12-27 18:06
Jag kan förstå hur Neymars pappa resonerar kring att dom vill få ut så mycket pengar som möjligt av Neymars karriär och det med all rätt, hans son är typ det största som hänt Brasilien på länge och klubbar bara radar upp för hans signatur. Men går han till Real så åker jag personligen till Bernabeu och lobbar grishuvudet emot honom. Figo var min spelare i Barca och hans betydelse för laget Barcelona var större än Neymars. Om Figo kunde göra det så kan fan Neymar göra det också.
Barcelona NoGo™
2015-12-27 17:58
@Junta Dimision:


Tackar för denna!
Barcelonismo
2015-12-27 17:56
@Flavía:

Nog för att Pelé är världens bäste fotbollsspelare genom alla tider, men det är jäkligt synd att han kommer med felaktigheter om både Messi och Neymar....
Barcelona DM1982
2015-12-27 17:31
[QUOTE=LeoMessi]Dm1982 Dom hade typ 7 solklara målchanser. Haha hur gamla är dom egentligen? För i samma ålder i Sverige så springer ungarna fortfarande i klungor efter bollen. Spelar moget och kreativt. [/QUOTE] Xavi Simons är -03 så 12 år är de. Grabbarna är löjligt bra, de har sjukt mycket fotboll i sig. Tvekar på att något -03 lag i Sverige skulle ha en chans mot dem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-12-27 17:24
Länk till info-sidan.

Följ annars @Youngcules på twitter för mer rapportering. Jobbar själv så...
Barcelona the cameroonians
2015-12-27 17:22
För er som gillade att titta på Infantil B så spelar de i morgon igen.

Först 15.30 mot Villarreal (går ej på TV) sen tv-sänt mot Weston FC 17.00.

Skulle laget bli etta eller tvåa väntar kvartsfinaler senare på kvällen, samtliga på TV.

Semifinaler och final spelas på tisdag.
Barcelona LeoMessi
2015-12-27 17:06
Dm1982 Dom hade typ 7 solklara målchanser. Haha hur gamla är dom egentligen? För i samma ålder i Sverige så springer ungarna fortfarande i klungor efter bollen. Spelar moget och kreativt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-12-27 17:02
[QUOTE=LeoMessi]Cameroonians Tack för länken! Får kolla nu när jag jobbar haha! Nr 8 i Barcelona är en liten grabb;) [/QUOTE] Åttan har ätit sin gröt, minst sagt. Borde stå 5-1 till Barça men de sumpar mycket.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-12-27 16:56
0-1 till crystal palace, lite turligt mål. Infantil sumpar en jävla massa lägen. Xavi hårfager är riktigt duktig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-12-27 16:49
Cameroonians Tack för länken! Får kolla nu när jag jobbar haha! Nr 8 i Barcelona är en liten grabb;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2015-12-27 16:09
[QUOTE=Liunil Masse]Neymar JR Självklart är det en bra spelare. Bara stör mig på att många håller Özil som Arsenals bästa spelare när det är Alexis som är det. [/QUOTE] Özils assistatistik är inte att leka med men jag är övertygad om att Alexis är en viktigare spelare då han även jobbar hårt över hela planen. hellre ett lag av bara alexis än ett lag med bara özils m a o
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-12-27 15:48
Har ni inget för er senare i eftermiddag kan ni se Barcelonas Infantil B (U12-lag) spela sin första gruppspelsmatch i liga Promises (spel på 7-mannaplan) som går av stapeln i Miami.

För motståndet står Crystal Palace.

Truppen för Barcelona under tränare Milá;

Målvakter: Pau Sánchez & Nicolás Krucza
Utespelare: Miquel Juanola, Arnau Ollé, Eric Vega, Alejandro Balde, Xavi Simons, Mamadou Saidou Bah, Moriba Kourouma, Arnau Farnós, Marc Pelaz samt Pau Servat.

Håll ett extra öga på den lille och hårfagre, men ack så skicklige, trollkarlen Xavi Simons. Brukar få MVP i de flesta turneringar han spelar.

Avspark 16.45, stream i länktips.
Barcelona Junta Dimision
2015-12-27 12:41
I länktips hittar ni Thierry Henrys artikel över hur Pep Guardiola kommer ta Premier League med storm. Den klubben som får Pep bör känna sig oerhört lyckligt lottade, för den mannen är så mycket mer än en tränare.
Barcelona 100% AntiMadridista
2015-12-27 11:46
Matteve Köp på plats så slipper du betala dubblapriset. Det kommer att finnas biljetter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Maykii
2015-12-27 11:37
[QUOTE=Matteve]Hej Jag ska ner till Barcelona i april (22 - 25 april). Den 24 april är det FC Barcelona - Sporting de Gijón som jag tänkte kolla på. Vad är det som gäller nu förtiden när jag ska köpa biljetter. Tror ni att det går att köpa den där eller bör jag säkra upp genom tex Viagogo innan? Förut när jag varit nere har jag alltid köpt på plats men nu är det 5 år sen senast så det kan ju vara annorlunda nu. Tack på förhand! Mvh Matthias [/QUOTE] Du kan definitivt köpa där i Barcelona. I synnerhet när dem möter det laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Matteve
2015-12-27 10:30
Hej

Jag ska ner till Barcelona i april (22 - 25 april). Den 24 april är det FC Barcelona - Sporting de Gijón som jag tänkte kolla på.

Vad är det som gäller nu förtiden när jag ska köpa biljetter. Tror ni att det går att köpa den där eller bör jag säkra upp genom tex Viagogo innan?
Förut när jag varit nere har jag alltid köpt på plats men nu är det 5 år sen senast så det kan ju vara annorlunda nu.

Tack på förhand!

Mvh Matthias
Barcelona the cameroonians
2015-12-27 09:52
MD´s Francesc Perarnau - och tillika ledningens främsta rövslickare, skriver idag i sin krönika "Barca Leaks" om anledningarna till varför klubben inte kunnat enats med Qatar Airways om ett nytt tröjsponsoravtal.

Först börjar det med en översikt kring den deal som Javier Faus, den före detta avtalsansvarige men numera utsparkade direktören, tog fram och som låg färdigt för parterna att skriva under efter presidentvalet;

5 år
60 miljoner per år
15 miljoner i sign-on bonus
5 miljoner för varje CL-titel under kontraktstiden
QA ska släppa rättigheterna till reklam på träningströjan

Därefter anledningarna, eller de två olika sidorna som det ryktas om, till varför man aldrig nådde fram till ett underskrivet avtal under hösten;

1. Barcelona fick ett fax från QAs president där denne ifrågasatte delar av avtalet och hade frågetecken kring att Faus inte längre satt med i förhandlingarna.

2. Att Bartomeu dök upp med ett foto på CL-bucklan och MSN och med ett krav på €100 miljoner per år. Det eller inget, typ.

Perarnau avslutar sin krönika med att skriva ord som "målet helgar medlen" och att "någon måste ta ansvar". Han refererar samtidigt till behovet av att stärka klubbens ekonomi. Så det är inte så svårt att förstå att Bartomeu kommer vika sig för QA och troligtvis gå med på en sämre deal än den som först var framarbetad. Ty han tar som sagt ansvar. I alla fall om vi ska tro på Perarnau - och gör vi det så ska vi samtidigt ta en rejäl grävskopa salt...
Barcelona neymar JR
2015-12-27 09:35
Tragiska är att neymar kommer vara ett het rykte även när han förlänger Ska man tro media så skulle man u/real värva honom 10 min efter vi värvade honom
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2015-12-27 09:33
Att det dyker upp en del rykten angående Neymar samtidigt som Barca diskuterar kontraktsförlängning är väl knappast förvånande? Är väl snarare mer en regel än ett undantag nu för tiden att spelares agenter sprider en massa rykten om olika klubbar som plötsligt gör allt för att locka dit spelaren i fråga. Dessutom så är Ronaldo på dekis i Real, United krisar, Chelsea krisar och Pep ryktas till City. Så länge inte Neymars underskrift sitter på ett nytt avtal kommer Neymar varit klar för alla dessa klubbar redan innan sommarens Silly Season hinner dra igång.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2015-12-27 02:00
[QUOTE=neymar JR] Isco och några av dom oförtjänta titlarna från Francos tid. Då kan vi diskutera åtminstone [/QUOTE] oförtjänta titlar haahahaaahahhaa
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Santiago Cazorla
2015-12-27 01:54
@Liunil Masse:


Tottenham, Everton, Watford är några exempel där vi inte har varit bra och Özil har klivit fram, det är många gånger han har klivit fram med poäng när det har behövts som mest den här säsongen. Men överlag spelar vi inte lika bra fotboll längre utan vi brukar istället ha små perioder under matcher där vi blixtrar till. Det kanske är för att jag har högre krav på spelet än andra men de enda gångerna jag tycker vi har presterat bra fotboll under en större period av matchen är mot Leicester och United.

Hade gärna sett mer av Gabriel men Mertesacker har inte varit så dålig som andra får det till tycker jag, Koscielny har också stått för misstag. Koscielny såg rejält yr ut idag.
Barcelona Liunil Masse
2015-12-27 01:39
Neymar JR Självklart är det en bra spelare. Bara stör mig på att många håller Özil som Arsenals bästa spelare när det är Alexis som är det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-12-27 01:29
Neymars pappa gör mig lite orolig. Redan gjort några konstiga uttalanden som jag ogillat. Han lockas säkert av Perez pengar. Litar dock på Neymar men hans farsa verkar vara en pengakåt jävel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-12-27 01:29
Ett*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-12-27 01:29
15 assist skämtar man inte bort, Özil har varit bra men viktigast så har han äntligen lyckats hålla en jämn nivå. Bildar en giftigt par med sanchez och dom 2 har börjat förstå varandra riktigt väl
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-12-27 01:27
Santiago Cazorla Kan du ge exempel på några matcher där Özil klivit fram när Arsenal spelat dåligt? Btw, vad tycker du om att Wenger spelar Mertesacker när någon som Gabriel finns att tillgå?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-12-27 01:24
Gubben börjar bli gammal, kan vi inte skicka munir istället och kalla honom för neymar? Han blev ju blåst när han trodde sig ha köpt en världsstjärna från Tottenham redan ju...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2015-12-27 01:22
@Ali G:


jag hade inte gått med på det budet haha. släng in kross o carvajal oxå haha
Barcelona neymar JR
2015-12-27 01:21
+ Isco och några av dom oförtjänta titlarna från Francos tid. Då kan vi diskutera åtminstone
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: