/spanien/barcelona/forum/2728.aspx/spanien/barcelona/forum/2728.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Xaviesta
2016-03-15 07:26
enkos Jag adresserade dig som skribent endast, det var inget personligt påhopp. Du är en värdelös skribent. Ungefär som El Pasillo när han skriver helt absurda inlägg i ett forum och sen ber folk att inte reagera och scrolla förbi. Varför skulle jag göra det? Att försvara fotbollen som sport från "fans" som dig är en ära. Njut av sporten istället för att sprida hat omkring dig och sitta i hörnan som en elektron och vara negativ med patetiska försök att nedvärdera en fantastisk prestation av säsongens sensation i fotbollsvärlden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-03-15 07:21
IFK Norrköping vann allsvenskan mot alla odds
Montpelier gjorde det i Frankrike
Atletico som inte ens var topplag i Spanien tills nyss vann Spanska ligan. .
Kaiserslautern vann Bundesliga som nykomling. .
Ja dessa uppstickare händer överallt.. Men sen försvinner lika snabbt (undantag Atletico just nu) .
Barcelona enkos
2016-03-15 07:16
Xaviesta Jag har precis skickat ppm till dig där jag ber dig att ........ och jag uppmanar dig här också att flr sista gången skriva om mig här. är du bitter och mina inlägg driver dig till vansinne är bara att scrolla vidare.. ps. och du får fortsätta älska din penaldo i smygg ... och sist men inte minst. Misstänker att du kommer från en kultur som har noll respekt för andras åsikter. Nu bor du i Sverige och börja lära dig att respektera olika åsikter och inte varenda gång komma med idioti där du försöker tysta ner andra! Mig kommer du inte att lyckas tysta ner! !!
Barcelona neymar JR
2016-03-15 07:14
Leicester håller ju på att fullfölja en cinderella story. Hur kan man inte bli charmad av det? Inom 10 år har vi en film från Hollywood angående detta!!! För att vara helt ärliga så är Leicester det enda laget som beter sig som vinnare i England. I en sjö av förlorare så är det dom som har gripit sig tag vid pl-bojen. Dom har hamnat i ett sånt underbart flow där dom endast kan vinna. Ett lag som spelar med det hjärtat och det självförtroendet är oerhört svårt att knäcka. Visst är själva kvalitén på det laget lågt rent individuellt. Men detta är beviset på att kollektivet är starkast, dom ritar om fotbollen i England. Dem bevisar för dom andra att man inte behöver spendera 1 miljard varje sommar.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-03-15 06:14
Lecister skulle kämpa för sin överlevnad i la liga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2016-03-15 01:34
Håller med Junta här fullkomligen, det är charmen med sporten som vi bör anamma i allt det här. Varför skriver enkos som han gör kan en logisk själ undra kanske. För att det är hans roll i forumet. Att bidra med värdelösa inlägg av clown-klass gång efter annan i herrans många år nu och då syftar jag inte ens på hans brist på källhänvisning eller hur besatt han är av sin smygidol Cristiano Ronaldo. Tar vi allt det ifrån honom så har han ingenting kvar ju och personligen tycker jag lite synd om honom så jag hoppas MOD låter honom stanna hos oss trots alla tidigare och framtida regelövertramp. Om vi ska vara lite allvarliga och lite ärliga så tror jag att vi (99% av oss) är rörande överrens om att det Leicester håller på att ställa till med saknar nästan motstycke i modern tids fotboll. Tjatas en del om att bedriften inte är av storartad karaktär då dom stora engelska elefanterna har ett mellanår den här säsongen men för mig är det fullständigt skitsamma. Finns ju 14-15 andra lag att tampas med och såhär långt har Leicester slått allt och alla i år oavsett motstånd, klarat sig över all förväntan mot dom förmodade topplagen, och sist men inte minst: allra bästa hemmalag samt allra bästa bortalag i skrivandes stund. Det är fanimej bara till att ställa sig upp och applådera denna bragd om det håller hela vägen! Om det är så enkelt att springa hem PL i år pga omständigheterna, varför har då inte Stoke, Watford eller Sunderland lyckats? För er som inte förstår retoriska frågor: svar undanbedes här. Att med näbbar och klor försöka underminera Leicesters kaos i år som enkos gör säger mer om honom än om Leicester. Att påstå att Leicester inte hade klarat sig lika bra mot valfri spansk klubb är för mig en lika pinsam parallell att dra som när anglofilen undrar om Messi hade kunnat göra ett solomål borta mot Stoke i ösregn. En värdelös jämförelse av en värdelös skribent.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-03-15 00:29
enkos

Vet inte varför du försöker förminska Leicesters makalösa säsong för det är en av de största skrällarna någonsin inom den moderna fotbollen och om någonting så visar det charmen med sporten :).
Barcelona enkos
2016-03-14 23:52
Barcelona
Atletico
Real
Villareal
Sevilla
Bilbao
Nej jag ser inte hur Leicester skulle kunna vara bland eller förre dessa lag.
Barcelona enkos
2016-03-14 23:50
Sevilla var allt annat än bra i höstas. . De var inte ens blbland 5 då. Det är först under våren som Sevilla klättrat upp. Och Sevilla spelade ut City borta men torskade oturligt. . Hemma gick bara allt fel. sen ska man aldrig jämföra matcher i ligan med CL.
Att sen jämföra med enskilda matcher är ännu mera fel. Eller vad säger du att Barça bara fick 0-0 mot Espanyol och torskade stort mot Celta medan Real krossade båda två stort? Kom inte med duma jämförelsen!
Barcelona Reymar
2016-03-14 23:46
Enkos

Leicester hade varit topp fyra i la liga. Hur kommer det sig att Sevilla torskade både hemma och borta mot City medans Leicester förnedrade city på deras hemmaborg? Sen att påfågeln påstår att Bilbao hade vunnit PL är absurt.
Barcelona enkos
2016-03-14 23:44
När jag såg Gonzalez Gonzalez döma Espanyol ikväll förstod jag ganska snabbt att Espanol skulle aldrig förlora. . Denna Barca hatare såg till att visa ut Granada spelaren redan i första halvlek. Nej vi får fortsätta drömma men Espanyol kommer aldrig att åka ur, det kommer inte Madrid att tillåta. .
Barcelona påfågeln
2016-03-14 23:20
enkos: kommer inte bli Barca mot Leicester i höst, eftersom ligavinnarna i sju största ligorna förstaseedas ;) Såklart hade de inte varit ett topplag i Spanien, de lever på att ingen i PL verkar kunna försvara eller anfalla som ett lag, utan alla lever på individuellt skickliga spelare och "fightingspirit". Athletic Bilbao hade vunnit PL. :) Espanyol såg verkligen inte bra ut idag. Spelade 11 mot 10 i 60+ minuter efter att David Barral drog på sig två snabba gula, möjligtvis lite hårt dömt. Espanyol klarade inte av att skapa några egna lägen och räddade 1-1 med hjälp av ett oturligt självmål, styrning på inlägg. De fem poäng Espanyol har ner till strecket kan nog behövas, för i dagsläget är både Levante och Granada klart vassare, och lär plocka en hel del poäng under våren. Med lite tur kanske drömmen om att både Getafe och Espanyol åker ut slår in. Ligans två formsvagaste lag. Utan dem skulle en viss CR göra ca 10 mål mindre i ligan nästa säsong, och då har Real inte ens guldsko-trofen att fira.
Barcelona Liunil Masse
2016-03-14 23:18
Kollar på Espanyols resterande matcher i ligan. De har bara svåra matcher kvar. Chansen finns verkligen att svinen åker ner. Bilbao (H) Málaga (B) Atletico (H) Levante (B) Celta (H) Las Palmas (B) Sevilla (H) Barca (B) Eibar (H)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-03-14 22:56
Det kan bli Barcelona mot Leicester i CL till hösten :)
PS. Vem tror på allvar att Leicester hade varit topplag i Spanien? De hade inte kunnat vara bland 7 bästa är jag säker på.
Barcelona Liunil Masse
2016-03-14 22:25
Barça Campeon Liga 94 : Unbelievable last minute Win! Måste ses!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-03-14 22:04
[QUOTE=the cameroonians]Klubben verkar äntligen kunna genomföra en "sjungande" läktarsektion, så kallad "grada d´animació" efter att fått godkännande av ligaförbundet och polisen. Tidigare har man inte kunnat garantera säkerheten på dessa läktare, mycket pga att (inbjudna eller ej) huliganer som Boixos Nois tagit sig in. Läktaren är tänkt att byggas på den norra kortsidan och om de gamla planerna ligger fast ska den inhysa cirka 1400 personer vars syfte är att elda upp stämningen - bildligt talat... Säkerhetskontrollen är tänkt att likna den på de andra arenor, Bernabeu, Mestalla m. fl, med hjälp av fingeravtryck etc. Under sommaren kan grupper och penyas söka tillstånd för att få vistas på läktaren och det är tänkt att dra igång kommande säsong. Positivt om det fungerar! [/QUOTE] Riktigt bra nyheter! Men är inte 1400 rätt lite?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2016-03-14 22:01
@the cameroonians:


Vet inte om jag tar i nu, men för mig är det en mycket skrämmande läsning. Vi har tydligen gett oss in på en mark där flera fiender huserar (PSGs ägare som verkar ha bra relation med Real Madrid). Bartomeu har press på sig. I ärlighetens namn så borde sponsorer stå och köa om att finnas på våran tröja med mega bud med tanke på vad vi har åstadkommit senaste tio åren, har jag rätt eller fel ? Är inte så insatt i ekonomi delen tyvärr.
Barcelona [Carles Puyol 5]
2016-03-14 22:00
Hoppas Leicester City vinner. Hoppas verkligen att dem vinner ligan för det förtjänar dem helt klart.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2016-03-14 21:58
Varför är de stora lagen i premier league besatta av att komma till championsleague varje år? förutom pengarna och locka stora spelare, När de val kommit dit, de skämmer ut sig bara.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-03-14 21:51
[QUOTE=Pep.G "Can you believe this guy" ]Leicesters presspel är fan Barca a'la 2009 [/QUOTE] Bruh...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-03-14 21:42
Den erkänt insatte och seriösa journalisten Javier Borda skrev ikväll en artikel om hur det ligger till med Qatar-dealen.

Enligt Borda är det ff lite kallt mellan parterna och han skriver att det förts en hel del samtal via Skype från huvudkontoret med andra sponsorer. Emellertid ska inga ens ha kommit i närheten av de €60+ miljoner som Bartomeu tackade nej till i höstas när han satte "hårt mot hårt".

Uppenbarligen kommer ex-presidenten Rosell att vara en viktig bricka i att få till stånd ett fortsatt avtal med Qatar, men om inte så kommer maktbalansen troligtvis att flyttas inom klubbens korridorer. Det finns ju som bekant flera direktörer som har personliga intressen i just Qatar.

Samtidigt skriver Diario Gol (en mindre seriös med dock katalansk källa) att ett hinder i vägen mot en avtalsförlängning med Qatar fortsatt stavas PSG och dess ägare som gärna ser att Barcelona dominans minskar genom en sämre ekonomi och därför utöver påtryckningar mot landsmännen i frågan.

Men det är bara att sitta lugnt i båten va...?
Barcelona Pep.G "Can you believe this guy"
2016-03-14 21:38
Leicesters presspel är fan Barca a'la 2009
Barcelona Barcadinho.
2016-03-14 21:28
Nej fan Espanyol. Det är Leicester nu samtidigt.
Karate Okazaki cyckelsparks mål.
Barcelona the cameroonians
2016-03-14 21:06
Klubbledningen informerar också att man bett förbundet om att finalen i CdR ska spelas INNAN klockan 19.00 när det går av stapeln söndagen den 22:a maj.

Skönt för de som ska upp och jobba dagen efter, då hinns det ju med ett och annat glas cava om det nu skulle bli vinst mot Sevilla på Vicente Calderon!
Barcelona the cameroonians
2016-03-14 20:53
Klubben verkar äntligen kunna genomföra en "sjungande" läktarsektion, så kallad "grada d´animació" efter att fått godkännande av ligaförbundet och polisen.

Tidigare har man inte kunnat garantera säkerheten på dessa läktare, mycket pga att (inbjudna eller ej) huliganer som Boixos Nois tagit sig in.

Läktaren är tänkt att byggas på den norra kortsidan och om de gamla planerna ligger fast ska den inhysa cirka 1400 personer vars syfte är att elda upp stämningen - bildligt talat...

Säkerhetskontrollen är tänkt att likna den på de andra arenor, Bernabeu, Mestalla m. fl, med hjälp av fingeravtryck etc.

Under sommaren kan grupper och penyas söka tillstånd för att få vistas på läktaren och det är tänkt att dra igång kommande säsong.

Positivt om det fungerar!
Barcelona Reymar
2016-03-14 20:21
Kröjjjf

Hoppas verkligen Espanyol torskar ikväll och åker ner för att aldrig återvända sen har dom även ett väldigt tufft spelschema framför sig. Själv ska jag kolla på Leicester- Newcastle, tabellettan mot den gamla favoriten Benitez som säkerligen kommer få det svettigt, även om han blir svettig bara genom att sitta.
Barcelona Kröjff
2016-03-14 19:22
Ni glömmer väl inte att titta på bottenmötet Granada - Espanyol klockan halv nio? Håller på Granada som vore det Barcelona i den matchen. Hög tid att äntligen se till att med gemensamma krafter, förpassa den beklämmande fotbollsvarianten av spanska inkvisitionen i Katalonien till historieböckerna, vad beträffar högsta ligan.
Barcelona Lion24
2016-03-14 19:21
LennyRomario

En spelare vet alltid vart han har sin tränare. Det första en spelare gör är att kolla hur är tränaren är, om han är disciplinerad, mysgubbe, hård o.s.v. Jag tror att spelarna känner mycket väl hur Lucho tänker. En tränare kan inte bara gå ut en dag och helt plötsligt säga ''nu kör vi''. Vi kan faktiskt spela på 92% och vinna nästan alla matcher för så bra spelare har vi. Vi har inte bara bra spelare på pappret, våra spelare är lojala mot klubben och sina lagkamrater. Jag rekommenderar dig att läsa de senaste presskonferenserna Lucho har gett, jag har inte tid just nu att leta fram något men i stort sett varje presskonferens kommer dig en indikation att det är nu Lucho vill se det bästa från sina spelare.

Jag tror att en spelare hör varenda ord ens egen tränare säger på en presskonferens. Eller så läser spelaren om det. Såna där saker som är väldigt små är stora i spelarnas värld, när tränaren säger att nu är det allvar! Ändringen på tonen är också en viktig faktor som spelarna kan känna av, t.ex hur tränaren motiverar en innan en match. När det tidigare var ''kom igen gubbar nu kör vi'' så är det kanske ''KOM IGEN GUBBAR NU KÖR VI!!!!!''. Förstår du vad jag menar? Kolla vårt presspel nu, kolla intensiteten i den. Vi har pressat tidigare men det har aldrig suttit 100. Nåt saknades i presspelet, nu ser man hur spelarna jobbar som djur. Så som jag har förstått Lucho så tror jag inte att man råkar hitta formen nu, jag tror att allt är planerat. Det kan man se på spelarna också.

papillon

Jag respekterar din åsikt. Du skriver: '' I den där förra matchen så hade det varit för amatörmässigt av högerbacken att följa med Munir vid en eventuell diagonallöpning samtidigt som Messi gör bort mittbacken och är på väg mot just högerbacken.''

De flesta misstag en spelare gör ser amatörmässiga ut. Nu i efterhand kan både jag, du och själva spelaren som är inblandad tycka att det är amatörmässigt. Men just när det pågår så hinner man inte tänka ''gör jag rätt eller fel''? Därför det går så fort, när det går fort, så är det logiskt att chansen till misstag ökar än när man står sitt och hinner tänka. Det spelar inge roll om det skulle se amatörmässigt ut, jag håller med dig, men just då, på plats, när det sker så tänker man inte så. Man kan vara smart med facit i efterhand. Sen vill jag bara säga att Munir inte skulle ta den löpningen samtidigt som Messi gör sin gubbe. Munir borde ha tagit initiativet att ta den diagonala löpningen INNAN Leo gör sin gubbe, då tror jag inte högerbacken hinner och tänka ''ska jag följa med honom (Munir)'', ''men Messi kanske gör sin gubbe så det är bästa att jag stannar kvar''. Det är omöjligt. 98% att det blir fel för den spelaren. Om man inte har en viss taktik då (zon-försvar).
Barcelona Liunil Masse
2016-03-14 18:44
[QUOTE=Vlom]Att man ej vill ha Ricardo Rodriguez innebär förstås inte att man skulle vilja se Adriano kvar hos ingen, varken jag eller personen bakom signaturen "Reymar" har ens sagt det. Har nämligen tyvärr svårt att se varför brassen skulle vara beredd att värma bänk och agera back-up när han har kunnat tagit en startplats hos de allra flesta storklubbar i Europa. [/QUOTE] Brassen? Schweizaren menar du väl? Alba behöver konkurrera med någon som är på någorlunda samma nivå. För 24M är det verkligen värt ett försök, vill Rodriguez inte komma för han vill vara ordinarie so fine.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2016-03-14 17:59
@Vlom:


Du börjar i fel ände. Det var ledningen som trots att de visste vilken situation laget var i, pressade Alves att skriva på ett kontrakt som var mindre värt än andra förslag han hade. Han stannade i princip bara för hyllningarna han fick på Camp nou i ceremonin efter trippeln. Klubben har behandlat Alves sisådär emellanåt, trots att han numera är legend i Barca. 8 år som startspelare, 3 CL, 5 Ligor säger sitt. Klubben höll på slarva bort honom i sommar och staden Barcelona lyckades få en av sina favoriter att stanna. Galet hur populär Dani är på Camp nou.

Som sagt, det du skriver stämmer inte.
Annons: