/spanien/barcelona/forum/2727.aspx/spanien/barcelona/forum/2727.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona enkos
2016-06-02 19:24
Ja Alves var en stark bidragande orsak till våra framgångar och ingen högerback i historien kan mäta sig med hans titlar (30). Han kommer att saknas förstås men å andra sidan måste vi inse att han är 33 år gammal och att det är dags att tacka honom för allt men leta vidare efter yngre.. Livet går vidare.
Barcelona enkos
2016-06-02 19:18
Vi får glömma Laporte då Pep blir snabbare för 39 miljoner pund.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-06-02 18:56
Jag är så ledsen! Fyfan ingen kommer fylla Alves tomrum, som person och spelare. Jag säger bara LEGEND!
Barcelona Liunil Masse
2016-06-02 18:27
[QUOTE=Blaugrana91]Jag anser att en ny högerback är ett måste och man bör specifikt gå efter Bellarin. Överlag måste många värvningar göras och jag tycker inte jag fick den bilden från sportchefen, det här är lite oroväckande. Vi behöver följande: 2 nya mittfältare (Denis Suarez och ?) 2 nya mittbackar där den ena måste vara världsklass. 1 Ny högerback (Bellarin tack) 1 ny anfallare ( Nolito?) Dem här värvningarna är nödvändiga och det här är kraven jag har, ska jag vara helt ärlig behövs även en vänsterback, Alba behöver konkurrens. Men som sagt jag fick alls den här bilden av PK att döma.... Jag tror tyvärr vi får acceptera att vi blir titellösa nästa säsong om vi inte förstärker ordentligt i sommar. [/QUOTE] Är också fett orolig. Det första jag hade gjort när transferfönstret öppnar är att sälja lata Arda o ta in Pjanic som har en utköpsklausul på €38m. Vi är i sånt behov av en kontrollerande mittfältare! In med Bellerin, Wendell, Koulibaly, Lemos och Nolito också. Flytta upp Samper o Denis Suarez är redan klar enligt sportchefen Robert.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2016-06-02 18:21
Mascherano#14 "...men Pogba är lyx. Pogba är som att skaffa pool i trädgården, man överlever utan men livet blir extra gött om man skaffar det." Så jävla klockrent :)
Postat via SvenskaFans-appen
Mascherano#14 el Jefecito
2016-06-02 18:03
Otroligt tråkigt att Alves lämnar. Han har varit kritiserad stundtals, ibland med all rätt och ibland har jag tyckt att kritiken varit överdriven. Men när man sammanfattar hans tid hos oss så är det ändå som världens bästa högerback i stora perioder. Fantastisk spelare som kommer vara saknad.

Däremot så tycker jag inte att vi måste springa efter en ny högerback hela sommaren. Ge Vidal en rejäl chans med Roberto som backup. Jag tror inte att vi har fått se det bästa av honom än. Jag tror snarare att han kan blomma ut ordentligt om man ger honom chansen.

Sen tänker jag nästan samma med Arda faktiskt. Egentligen så kvittar det för mig om man väljer att casha in på honom (vilket jag iofs aldrig tror kommer hända). Men istället för att stirra sig blinda på att vi behöver en backup på kanterna á la problembarns-Ben Arfa så tycker jag man kan spela Arda där. Han har fotboll i sig och får han bara ut det han kan på planen så har vi redan en fullt duglig backup-spelare i truppen. Annars tycker jag som någon skrev tidigare att Vietto hade känts spännande :)

Så egentligen, det vi verkligen behöver är en ung mittback i "världsklass". Måste inte vara i nivå med Thiago Silva i sin prime men något i stil med Laporte, Marquinhos, Bailly eller den här Koulibaly som jag inte sett något av men som folk anser vara en beast. Det jag sett av Bailly gillar jag riktigt mycket.

Sen är jag svag för Pogba också. Jag hade inte haft något emot att man antingen kastar upp Arda i anfallet (inte central då) och tar in Pogba eller om man kastar in honom i en deal med Juve. Egentligen skulle jag föredra en Xavi-typ på mittfältet men Pogba är så speciell. Jag är redan satisfied med Busi - Iniesta - Rakitic på mittfältet. Det funkar redan, men Pogba är lyx. Pogba är som att skaffa pool i trädgården, man överlever utan men livet blir extra gött om man skaffar det.

Spretigt inlägg som egentligen skulle handla om Alves men som istället slutade med mittbacksvärvningar, tron på Vidal & Arda och suktandet efter Pogba :)

Men antar att man till slut får nöja sig med Mertesacker, Ramsey för en halv miljard och en övergång av Nolito som bara nästan blev av :D
Barcelona Neymar N11
2016-06-02 17:37
Dani Alves: "I don't want things to go bad for Madrid, I want something even worse than that."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-06-02 17:31
Jag anser att en ny högerback är ett måste och man bör specifikt gå efter Bellarin. Överlag måste många värvningar göras och jag tycker inte jag fick den bilden från sportchefen, det här är lite oroväckande. Vi behöver följande: 2 nya mittfältare (Denis Suarez och ?) 2 nya mittbackar där den ena måste vara världsklass. 1 Ny högerback (Bellarin tack) 1 ny anfallare ( Nolito?) Dem här värvningarna är nödvändiga och det här är kraven jag har, ska jag vara helt ärlig behövs även en vänsterback, Alba behöver konkurrens. Men som sagt jag fick alls den här bilden av PK att döma.... Jag tror tyvärr vi får acceptera att vi blir titellösa nästa säsong om vi inte förstärker ordentligt i sommar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-06-02 17:17
Vad jag förstår har Messi redan åkt iväg till USA och ansluta till landslaget. När kommer domstols beslut att offentliggöras?
Barcelona enkos
2016-06-02 16:58
Robert Fernández: Neymar will stay and be here for many years
WWW
Barcelona neymar JR
2016-06-02 16:46
Kröjff För egen del så är han min favorit för den rollen, tyvärr så verkar alla se honom som en ifyllandes spelare enbart.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-06-02 16:43
Är Sergi Robertos stora genombrott den gångna säsongen på positionen som just högerback, bara ett minne blott? Är det inte ens värt att överväga honom som ett eventuellt alternativ till Vidal? Eller är den f d så omtalade talangfulle spelaren, redan "slut"?
Barcelona enkos
2016-06-02 16:39
Många har slutat och laget levt vidare så gäller även efter Alves. Nya spelare och nytt blid har aldrig varit fel. Nu när visa lämnar är det ju fritt fram för klubben att värva nya spelare och det är positivt. Ju fler ut dessutom fler in..
Barcelona Ribohn Fan
2016-06-02 16:29
Alves slutar shit!
Höger kanten ser inte bra ut.
Det ända hotet är nu en Messi som alltid centrerar.
En seg Rakitic och en begränsad Vidal, ser inte bra ut!
Jag är orolig!!!!!!!!!!!!
Amo.38
2016-06-02 16:17
Eller så väljer man att se dom alla som samma skrot och korn? Vad fan spelar det för roll om Alonso, Casillias mfl har samma problem? Något luktar ju ur ruttet när dom flesta spelarna spelar i La-Liga och åker på såna här konstigheter när deras lönekuvär är så pass stort.Barcelona Barclasico
2016-06-02 16:13
Robert: "Mascherano will stay at Barça, I have that very clear." Robert: "Dani Alves has decided to leave, it's a personal decision and we accept that." Robert: "Neymar will reach a deal with the club and will be here for a long time. When will be be announced? The club will tell you." Robert: "Dani leaving for free? He renewed in a situation where the club couldn't sign players. The club doesn't always win in negotiations." Robert: "Bellerin? He's a great player, from a football POV born in La Masia, but we're not thinking about buying him." Robert:"We tried to sign Nolito in the winter, but couldn't. Right now I can't confirm or deny anything. Talking about players doesn't help." Robert: "With Mascherano we have things very clear and he knows it, we will reach an agreement, he is a vital player." Robert: "Bartra needs to play, that's obvious, but I do not want to let him go without keeping any link to him in the future." Robert: "I don't like the fact that Alves is leaving, he's an extraordinary player and very loved here, but it's his decision." Robert: "Vidal was signed to replace Alves and we have complete confidence in him." Robert: "Adriano has a contract, I didn't receive any call telling me that he will leave, I can't say anything more." Robert: "Will I go over budget with all the signings I want? Yes." Robert: "I want Douglas to play. If it can't be here we're look for a solution." [Grup14.com] Tack för allt Dani Alves :(
Barcelona enkos
2016-06-02 16:10
Vad har Barca med Messis skatter att göra???
Alonso, Casilas, Mascherano och många fler har haft problem kring skatter men ingen får enorm uppmärksamhet som Messi.
Amo.38
2016-06-02 16:06
@enkos:
Okej men han är väl även aktuell i Panama härvan? Ligger en död hund begraven och det gäller inte bara Messi utan hela vår klubb. Man börjar bli smått äcklad vad hände med det Barca som jag föll för och kunde associera mig med?
Barcelona enkos
2016-06-02 15:59
@Amo.38:

Den här har inget med Panama att göra.
Barcelona Rambla~
2016-06-02 15:48
Fönstret öppnar först 1 juli eller hur? Då finns det fortfarande en liten chans att RM och Atléticos förbud att regisrera spelare hinner slå igenom. Fast fan trot, Fifa och CAS verkar ju ha tagit semester hela året 2016.
Barcelona Vampíro
2016-06-02 15:45
[QUOTE=Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]]Vad tycker ni om Funes Mori som också ryktas till oss? Det enda jag vet är att han spelar i Everton hehe. Någon som har mer koll? Skulle ni bli glada om han kom till Barcelona? [/QUOTE] Nej. Han har varit svag i ett uselt Everton. Ingenting för Barça.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-06-02 15:31
Barcadinho

Att Zlatan-affären är den kanske sämsta värvningen/affären alla kategorier, behöver du inte övertyga mig om. Därom är vi helt överens. Inte minst som vi miste Samuel Eto´o på köpet.
Barcelona Barcadinho.
2016-06-02 15:23
@Kröjff:


Pep var på väg att dra ner klubben in i det mörkaste djupet med Zlatan affären och kicken. Ingen person kemi är en sak men att sälja på det sättet som klubben tvingades göra är en av de värsta affärerna i fotbollshistoria.
Ingenting jämfört med Chyg mm.
Amo.38
2016-06-02 15:19
@enkos:
Nu är jag inte så insatt, men att han faktiskt tillsammans med andra toppar i världen gömt undan pengar via den här byrån i Panama?
Barcelona enkos
2016-06-02 15:10
Några idiot fans till Real och Ronaldo ska ha stått utanför entrén när Messi anlände och skrikit glåpord och det fokuserar på idiotbladet på mest och ger utrymme till sina läsare att ytterligare spy ut sin hat då Messi gav de komplex en gång för alltid.
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
2016-06-02 14:53
Vad tycker ni om Funes Mori som också ryktas till oss? Det enda jag vet är att han spelar i Everton hehe. Någon som har mer koll? Skulle ni bli glada om han kom till Barcelona?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-06-02 14:48
Noterar att Pep Guardiolas omdöme vad gäller värvningar, blir ifrågasatt. Och namnet som anges vara bevis på och får symbolisera att Pep varit långt ifrån ofelbar när det kom till att fynda på transfermarknaden, är Chygrinskyi. Men varför inte nämna Cesc Fabregas? Ty hur länge ska vår avlidne Tito Vilanova tvingas bära hundhuvudet för det köpet?
Barcelona enkos
2016-06-02 14:17
Messi har ju betalat tillbaka den summan han anklagas för redan för två år sedan. Han har inga skulder kvar men staren vill ha mer pengar i böter och dessutom gratis reklam i avskräckande syfte.
Barcelona neymar JR
2016-06-02 14:16
Vietto är fortfarande en stor talang med stor potential, att spela under Simone med atletico har inte gjort honom någon rättvisa. En klockren värvning till anfallet, ung och spelar på alla 3 positionerna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-06-02 14:14
Kvittar hur många rådgivare, revisor eller om ens farsa sköter ekonomin. Så fort du sätter din egna namnteckning på din egna ekonomi så har du ansvaret. Sen att du inte väljer att läsa igenom innan du skriver på något är idiotiskt och en lam ursäkt. Det är bara att erkänna, betala tillbaka och ta bötern. Varför ska man dra ut på det när det är självförvållat?!?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: