/spanien/barcelona/forum/2725.aspx/spanien/barcelona/forum/2725.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-04-06 02:04
Nu såg jag bara andra halvleken av matchen idag.

Måste jag säga att jag njöt av den här vinsten extra mycket.

Anledningen är alla hatare åkte på den ikväll hårt. Vare sig Milanistan, våra rivaler här i La liga, Pls fansen där som har mött i en och annan match i cl. Det är rätt många där ute som älskar att hata Barca.

Hade vi vunnit med 5-0 ikväll skulle de bara säga, ni har ju msn. Men när det går trögt för oss och vi så där utan att övertyga minsta så kokar de i deras hat.

Jag bar njuter och kommer sova mycket bättre ikväll.

Go Natt..
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-04-06 02:01
@Bosketts:


Det är nog veckans måste jag säga.

Milan = Man tänker direkt korruption, Berlo, köpta domare fast listan är länge än så.

Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2016-04-06 01:22
[QUOTE=Milanistas]Är alltid enkelt att heja på det största laget genom tiderna :) I med och motgång dessutom ;) [/QUOTE] Medans andra lag utvecklas, vinner titlar på titlar och går snart om er i de du så krampaktigt håller kvar vid. Men lev i de förflutna medans vi blickar framåt :-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-04-06 01:18
Milan är inte det största laget genom tiderna oavsett vad Berlusconi har lurat i er milanfans. Vist för 20 år sen möjligtvis var det så men det har hänt en del sen dess.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Milanistas
2016-04-06 01:15
@Kingeen88:


Är alltid enkelt att heja på det största laget genom tiderna :) I med och motgång dessutom ;)
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2016-04-06 01:14
[QUOTE=Rambla~]Nej, fel igen, han straffade inte hela Atletico med den utvisningen, han straffade syndabocken Torres. Om någon straffade hela Atletico så var det Torres själv med sin handling. Bara för att de till dess gjort det bra, för att det var tidigt i matchen så ingen bestraffning ges? Ja det låter ju verkligen logiskt och rättvist. [/QUOTE] Håller med, Torres fel helt och hållet. Jag hade varit fly förbannad ifall en utav våra spelare hade agerat som Torres gjorde. De va ju inte ens någon farlig situation för Atletico, bollen var ungefär vid mitt mittcirkeln vid båda situationerna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-04-06 01:03
Nej, fel igen, han straffade inte hela Atletico med den utvisningen, han straffade syndabocken Torres. Om någon straffade hela Atletico så var det Torres själv med sin handling. Bara för att de till dess gjort det bra, för att det var tidigt i matchen så ingen bestraffning ges? Ja det låter ju verkligen logiskt och rättvist.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2016-04-06 01:02
Carles Puyol 5 Handlar inte om att va enögd, jag tycker att Torres får skylla sig själv. Han hetsade domaren redan efter sitt första gula. Sen kan jag hålla med om att Suárez borde fått ett gult för efterslängen på godin, men de är inte säkert att han hade fått sitt andra gula pga det. Jag hoppas att våra spelare har vett nog att ta det lite lugnare om dem redan har ett gult kort och inte gör en Torres. Sen skulle inte Busquets varit utvisad, isf så skulle vi haft en straff till Messi när Atletico spelaren fällde ut benet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-04-06 00:59
Ter Stegen gjorde en jätteräddning på Griezmanns avslut vid ställningen 0-1. Väldigt avgörande.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-04-06 00:58
Edit: Nej, ska inte låta det här koka över...
Barcelona Rambla~
2016-04-06 00:57
Problemet är att du tydligen ännu inte har fattat att Torres fick mer än en tillsägelse av domaren. Knappast vårt fel. 2st rätt så solklara gula kort innebär fortfarande rött kort och en tidig dusch. Så enkelt är det. Sen att domaren är kass och inte varnar Busquets nästan direkt efter är inte heller vårt fel. Tycker du börjar låta som idioten Felipe Luis, som inte kan annat än gnälla på domare, de favoriserar Barca och osv. så fort ett resultat inte går deras väg.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2016-04-06 00:53
Jag väljer att se på annan vinkel och vill inte vara enögd så vi skiter i denna diskussionen. Suarez borde ha fått rött och busket med om man ska vara ärlig. Domaren tänkte nog inte igen för han straffade hela At.Madrid med de röda kortet. Hatar vinna på de här sättet. Vidrigt att vinna såhär.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-04-06 00:48
(Carles Puyol 5)

Men jisses...

Första tacklingen är för mig hundra procent solklart gult. Innan, och efter, den situationen är domaren framme och pratar med den övertände Torres för att lugna ner honom. Efter det springer han rakt in i Busquets bakifrån i en även det helt övertänd satsning, vilket mycket riktigt ger honom det andra gula.

Sen får, min vän, också komma ihåg att jag ENBART pratar om Torres två gula kort. Inte alls om Busquets eller Suarez som i min bok också ska ha varningar/röda kort.

Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2016-04-06 00:44
@Carles Puyol 5 Haha kan inte annat än skratta åt dig. Alla andra har fel men du har rätt!? Du tycker att busquets borde blivit utvisad pga 2 "äckliga tacklingar" som du fint beskriver det men inte ett ord om Atleticos maskning genom hela matchen, eller lucas "äckliga kapning på Neymar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2016-04-06 00:43
Vilket värld lever du i?? Bara för att vi håller på Barca då ska vi inte få fördel utan man ska vinna rättvist. Herre Gud hur i helvete kan man tycka att Röda kortet var korrekt. Jag har kollat överallt, repris efter repris och jag tycker verkligen att domaren förändrade matchbilden helt o hållet. Vi gjorde en "Real eller Perez" idag vilket innebär att vi köpte domaren om ni förstår min ironi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-04-06 00:39
(Carles Puyol 5)

Fast lilla gubben... två saker att tänka på:

1. Det är väl ändå subjektivt vad man tycker är en korrekt utvisning eller inte?
2. Jag tycker utvisningen är hundra procent korrekt. Men jag menar ju också att domaren borde hållt samma nivå när det kommer till Busquets tacklingar. Men det har ju ingenting med att Torres utvisning var korrekt eller inte.
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2016-04-06 00:36
The actual playing time tonight was 57 minutes and 23 seconds #fcblive [via uefa @ignasinoguer]

HOLY SHIT om detta verkligen är sant!
Barcelona Kingeen88
2016-04-06 00:35
@Milanistas:Kan inte vara lätt att Heja på ett lag som Milan nuförtiden?
Barcelona [Carles Puyol 5]
2016-04-06 00:34
Vill bara att alla ska öppna ögonen vara ärliga för nästan alla här inne ljuger grovt när ni menar att Torres röda kort var korrekt vilket det inte var. Hade detta hänt oss så hade ni kokat men nu hände detta At.madrid då är det lugnt. Busket gjorde två äckliga tacklingar ju han får tillsägelse sedan situationen efter då får han gult. Torres för ingen tillsägelse alls utan 3 ynka misstag från honom då tar domaren fram de röda sedan vips vinner vi matchen. Jag skulle aldrig fira en sån här segern för jag vet att denna segern känns fel. Tycker verkligen att domarnivån var grovt låg åt bägge men mest At.Madrid med tanke på röda kort. Det är kvartsfinal och det är super viktig match. Domaren borde ha först sagt till Torres nästa gång åker du ut om du gör så igen. Rätt ska vara rätt, mår illa av segern men klart att man är glad att Barca vände.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-04-06 00:25
@Milanistas:


Hälsa Berlo från mig=)
Barcelona Bosketts
2016-04-06 00:25
Och ge gärna en längre utläggning om det här "mönstret" du pratar om. Med videoklipp osv.

På riktigt.
Barcelona Bosketts
2016-04-06 00:23
Milanistas,

Då vore det intressant att höra din analys kring utvisning. Hur tycker du att domaren skulle agerat i det läget? Vad anser du om Lucas tackling på Neymar?

Eller har du bara nedärvt troll i din medhavda påse?
Barcelona Milanistas
2016-04-06 00:19
@Liunil Masse:


Alla är haters på något sätt, vill mer att rättvisan ska segra mot UEFA och co.
Barcelona Bosketts
2016-04-06 00:16
@Milanistas:


När en Milansupporter anklagar en annan klubb för korruption borde väl vara synonymt med uttrycket "när grisar kan flyga".
Barcelona Liunil Masse
2016-04-06 00:14
[QUOTE=Milanistas]Grattis till vinsten, kan inte vara lätt för Atletico att möta 11 man plus ett domarteam samt UEFA... Får hoppas detta utreds, mönstret har pågått för länge nu och kan inte längre ignoreras... [/QUOTE] Framgång = haters. Sånt är positivt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Milanistas
2016-04-06 00:12
Grattis till vinsten, kan inte vara lätt för Atletico att möta 11 man plus ett domarteam samt UEFA... Får hoppas detta utreds, mönstret har pågått för länge nu och kan inte längre ignoreras...
Barcelona Bosketts
2016-04-06 00:07
@Santiago Cazorla:


Ja, herregud ja. Som jag skrev så tappade domaren det totalt efter det röda kortet på Torres. Suarez eftersläng ska vara gult, helt klart, om inte rött, liksom Lucas tackling.

Anledningen till att de flesta domare som tar (helt korrekta i detta fall) svåra beslut tidigt i matchen är väl att det blir svårt att hålla samma nivå matchen genom. Hur många billiga frisparkar fick inte Atl. de sista 20 minutrarna, liksom? Enbart kompensation för att inte målas ut som en hemmadomare. Precis som Lucas icke-röda kort.

Rätt hade han gjort om Busi fått gult direkt efter utvisningen och att Suarez fick gult/rött samtidigt som han visar ut Lucas.
Barcelona Santiago Cazorla
2016-04-05 23:59
Bosketts

Utvisningen var solklar och även Lucas borde ha blivit utvisad men samtidigt ska Suarez faktiskt vara rätt glad över det han kom undan med idag. Han har tyvärr fortfarande tendenser att göra fula saker när saker inte går hans väg.
Barcelona Ribohn Fan
2016-04-05 23:58
Strömberg säger i första att Vi är sårbara vid hög press på backlinjen. Men hela första halvlek är det tvärtom. Vi spelar igenom dem varje gång, men varje gång på offensiv planhalva tappar vi boll i bra lägen då vi har spelat förbi flera motståndare. Mest är det Neymar , Iniesta och Messi. Tyckte att dem vattnat plan för hårt. Bollen stack iväg ofta vid första touchen. Kan också har varit för att de kände av pressen. Dem såg lite spända ut i första, rädda för att förlora kanske. Märktes också när vi gör 1-1 och vid 2-1, då blev vi mer rädda för att släppa in ett än att våga gå för 3-1. Återstår att se nästa vecka om det var rätt.
Barcelona S.Eto'o
2016-04-05 23:58
Skulle Barcelona mot all odds vinna trippeln denna säsong skulle 60% av skribenterna här inne kräva trippel nästa säsong annars borde Lucho få sparken..... Tyvärr Lucho men vissa vill inte se dig vinna fler titlar än Pep... Vissa vill inte se dig gå förbi Pep angående klubb rekord.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: