/spanien/barcelona/forum/2724.aspx/spanien/barcelona/forum/2724.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gio Style
2016-08-17 18:21
@neymar JR:

Du uttalar dig väldigt övertygande om hur Bravo tänker och agerar, både i ovan i lägg och den du skrev tidigare. Har du inside info?
Tror du SERIÖST att Bravo lämnar för konkurrenssituationen? Hade han fått fortsätta i ligan hade han vart rånöjd. Han tog steget från Sociedad till Barcelona och hade en viktig roll trots delad ansvar. Han spelar med världens bästa spelare i världens bästa klubb och vinner en massa titlar. Situationen måste ha förändrats. Ingen vettig människa byter stort,trots delad, ansvar i barca mot nåt annat egentligen. Speciellt inte när man innan endast lirat i ett spanskt mittenlag som bäst.

Du vet ingenting egentligen, så det är lite konstigt att hata på en spelare baserat på egna teorier.

Till en del andra.
Jag förstår inte hur man kan hata spelare som lämnar. Ok om de lämnar på ett dåligt sätt när klubben är i en känslig situation men det är ju sällan vi är i en känslig situation. Valdes lämnade på ett konstigt sätt men det tar inte bort allt bra han gjort hos oss. Sen tror jag förövrigt att ledningen hade en del att göra med det med. Om t.om Puyol flyr hastigt så förstår man att nåt är fucked up.
Barcelona Barclasico
2016-08-17 18:20
Neymar felt an injury after scoring his goal but he returned to the pitch with no sign of an injury. #Rio2016

Inget allvarligt!
Barcelona Gabriel
2016-08-17 18:20
Härligt att Neymar verkar vara okej, såg värre ut. Skönt att man hade fel!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-17 18:07
Neymar för fan riskera inget nu...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-08-17 18:05
Hoppas verkligen att det inte är något allvarligt med Neymar. Tror tyvärr att matchen är över för hans del, han ser ut att han riktigt ont.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-17 18:05
Neymar skadad.... Värva Paco!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-08-17 18:02
Neymar målskytt efter 14 sekunder, skadad i samma situation. Frågan är hur allvarligt
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-08-17 18:01
@neymar JR:


Aspas är fortfarande förstavalet för Celta Vigo som #9, men Guidetti är långtifrån att vara dålig som du försöker få det till. Svensken var måleffektivast hos Celta sett till antal spelminuter under föregående säsongen.
Vlom
2016-08-17 17:50
@Junta Dimision:


Menar du det tack vare målvaktsspel? Eller att man hade turen att ha Messi, prime Xaviesta och Pep under sin tid hos oss och därmed blev den målvakt som vunnit flest antal titlar med Barcelona någonsin? Eller att det är en mix utav att han är en katalan, spelat hos oss i mer än 10 år, spelat bra och vunnit ett antal titlar?

Enligt min åsikt, så är Claudio Bravo minst lika bra eller t.o.m. bättre än Valdes trots att chilenaren har spelat hos oss i 2 år enbart utifrån kvalitéer som målvakt.
Barcelona Blaugrana91
2016-08-17 17:28
Enligt MD så kommer klubben fortsätta att försöka värva Alcácer och blev förvånade av att höra Valenicas sportchefs kommentarer, speciellt då man redan ska vara överens med Lim som har accepterat att sälja. Valencia behöver pengarna. Sista ordet verkar alltså inte vara sagt. ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-08-17 16:23
@enkos:


That's what I thought...
Barcelona enkos
2016-08-17 16:22
Jag vill avsluta diskussion om Valdes. Vi går vidare. Hoppas på att vi inte underskattar Sevilla ikväll och det vore perfekt med att börja med en titel. Det skulle ge trygghet och bra självförtroende inför ligaststarten.
Barcelona Bosketts
2016-08-17 16:19
@Barcelonistas:


Problemet med din logik är att enkos gör precis samma sak som du nu kritiserar. Han kritiserar personers åsikter och gör det med ett provokativt och aggressivt språkbruk. När då person x svarar och kritiserar den åsikten: då gör de alltså fel med din logik?
Barcelona Bosketts
2016-08-17 16:16
@enkos:


Så du ser inte alls skillnaden mellan att ha spelat nästan 600 matcher jämfört med 69? Att ha spenderat närmare 20 år i en klubb, snarare än två? Att vara fostrad i klubben och gått igenom alla ungdomsled jämfört med att vara inköpt?

Du förstår inte att folk ser Valdes som en större legend än Bravo?
Barcelona Andresito
2016-08-17 16:07
Finns det någon här inne som idag hade lagt €20M på Bravo om vi endast haft ter Stegen och Masip i truppen? 20 miljoner är väldigt mycket pengar när man har en av världens mest talangfulla målvakter som redan hunnit anpassa sig till klubben. Ser absolut ingen fördel med att behålla Bravo.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
2016-08-17 15:59
Bedömningen av spelare här på forumet är verkligen från olika grunder! Munir har tagit stora kliv och är redo!??? Han har blivit frispelad 3gånger på försäsongen och gjort mål! Han har slagit en svår passning och den gick till rätt adress! Munir har inte utvecklats överhuvudtaget på 2-3 år. Som Ensam striker i Barca så har han otroligt mycket som saknas. Och som ytter så erbjuder Munir absolut inget. Han behöver gå på lån mer än någon annan!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-08-17 15:56
@Junta Dimision:

Dessa statistisk säger mig ingenting och tyder inte på att Valdes är bättre än Zubi. Vilken målvakt som helst hade haft dessa rekord när du har Puyol,Pique och Abidal framför dig samtidigt som laget hade 70% bollinnehav i stort sett varje match.

Enligt din logik så är Bravo bättre än Valdes, då Bravo lyckades på sin första säsong vinna Zamora trofén samtidigt som han slog rekord i antalet hållna nollor i rad. Tänk dig då om han vaktade buren i tio år..
Barcelona Barcelonistas
2016-08-17 15:54
Folk kritiserar enkos för exakt vad? Mannen killen kmr med egna åsikter ja respekterar dom även om ja inte håller med. Folk här inne vill hänga en om man säger något som enligt dom är fel. Mods dags och plocka ner gåsen här inne.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-08-17 15:54
@Bosketts:

Jag ville aldrig att Bravo skulle ha samma status som Valdes men tycker att Valdes var aldrig en stor målvakt och stör mig sättet han lämnade. Medan Bravo gjorde det perfekt under tiden han bar Barcas tröja och lämnar efter beskedet att han inte blir förste målvakt något jag har fullt förståelse för. Vi kan därför inte hata Bravo men försvara Valdes .
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-17 15:51
[QUOTE=Katalano]Har hållit mig undan forumet under sommaren men vad jag ser nu när säsongen kör igång är inte roligt. Det har skett uppryckningar härinne tidigare vilket vilket varit fantastiskt att se. Med MODs hjälp så kan vi göra det igen och då blir det roligt igen att både läsa och delta i diskussioner. Just nu suckar jag mest åt provokationer, låg intelligens och möjligten en oförmåga att se sammanhängande mönster. i kvällens match vill jag ha ett riktigt starkt lag på planen vid start. Vi kan vinna säsongens första titel och har ett fantastiskt utgångsläge med en 2- målsledning. Skulle gärna se Umtiti från start istället för Masken. Denis Suarez och Digne gjorde grymma inhopp senaste matchen så jag vill se dem i Iniestas och Mathius frånvaro. Som ytteranfallare är jag kluven kring om jag vill ha Arda eller Munir. Är Rafinha tillgänglig?- Skulle gärna se ett inhopp av honom isåfall. I övrigt samma lag som senaste matchen. [/QUOTE] Hade gärna sett Gomes-Busq-Denis, kanske för risky dock? Messi-Suarez-Arda på topp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-08-17 15:49
@enkos:Nej nej, enkos. Ta och svara på min fråga nu. Det var ju det du ville - att ha en sansad debatt kring det hela. Nu har jag frågat dig. Göm dig inte nu.
Barcelona enkos
2016-08-17 15:48
@Junta Dimision:

Valdes hade bara tur att spela med det bästa laget genom tiderna medan Zubi spelade med sämre lag därav antal titlar åt Valdes favör.
Barcelona Z_Z
2016-08-17 15:47
@Junta Dimision:


Nu säger dock inte nödvändigtvis antalet Zamoras eller antal hållna nollor vilken av dem som är bäst. Finns nog ingen tvekan om att Barcelona under Valdes tid var klart bättre och släppte till klart mindre bakåt.
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-17 15:44
[QUOTE=Barcelonistas]Satsa på Munir han har redan utvecklats det har han visat. Kmr in borta mot Sevilla hör 0-2 like a fucking boss. [/QUOTE] Jeffren kom in mot RM o tryckte in 5-0 like a boss, nu är det belgiska div 2 för honom... ;) Nä men Munir måste bevisa mer, jag litar faktiskt inte på honom om vi ställs mot RM eller Bayern o Suarez är otillgänglig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-08-17 15:43
[QUOTE=Reymar]Han menar den spanska supercup finalen 2012 när vi ledde med 3-1 men Valdes lekte Messi i eget straffområde och tappade boll vilket resulterade i en reducering som blev avgörande, titeln gick till Madrid. [/QUOTE] Det var för det första till di Maria och det återstod ett returmöte på Bernabeu att spela också. Där vi förövrigt blev överkörda och Valdés räddade oss flera gånger. Sen ser jag inte hur en random Supercopa-match ska vara bevis på att Valdés var en svag målvakt när han var en bidragande orsak till ett antal mycket tyngre titlar. Nope ingen vidare logik här.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-08-17 15:41
@Reymar:

Verkligen inte, Valdes har flest antalet Zamora troféer i klubbens historia och har dessutom rekordet i antalet hållna nollor för klubben.
Barcelona Reymar
2016-08-17 15:38
@Vampíro:
Han menar den spanska supercup finalen 2012 när vi ledde med 3-1 men Valdes lekte Messi i eget straffområde och tappade boll vilket resulterade i en reducering som blev avgörande, titeln gick till Madrid.
Barcelona Katalano
2016-08-17 15:38
Har hållit mig undan forumet under sommaren men vad jag ser nu när säsongen kör igång är inte roligt. Det har skett uppryckningar härinne tidigare vilket vilket varit fantastiskt att se. Med MODs hjälp så kan vi göra det igen och då blir det roligt igen att både läsa och delta i diskussioner. Just nu suckar jag mest åt provokationer, låg intelligens och möjligten en oförmåga att se sammanhängande mönster.

i kvällens match vill jag ha ett riktigt starkt lag på planen vid start. Vi kan vinna säsongens första titel och har ett fantastiskt utgångsläge med en 2- målsledning. Skulle gärna se Umtiti från start istället för Masken. Denis Suarez och Digne gjorde grymma inhopp senaste matchen så jag vill se dem i Iniestas och Mathius frånvaro. Som ytteranfallare är jag kluven kring om jag vill ha Arda eller Munir. Är Rafinha tillgänglig?- Skulle gärna se ett inhopp av honom isåfall. I övrigt samma lag som senaste matchen.
Barcelona Barcelonistas
2016-08-17 15:34
Satsa på Munir han har redan utvecklats det har han visat. Kmr in borta mot Sevilla hör 0-2 like a fucking boss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 100% AntiMadridista
2016-08-17 15:34
[QUOTE=enkos]Hans nonchalanta mottagning som blev perfekt pass till Benzema som gjorde målet i finalen och gav Real titel glömmer du väl inte ? [/QUOTE] Det var just i den matchen han visade sin storhet. Jag minns mycket väl att efter en minut passade han fel och Benzema gjorde mål. Vem som helst hade varit nervös inför en bortapublik men han var hur lugn som helst resten av matchen och visade inga tecken på nörvösitet trots att han gjorde bort sig efter en minut på bortaplan. Vem som helst hade bajsat på sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: