/spanien/barcelona/forum/271.aspx/spanien/barcelona/forum/271.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2017-08-12 18:09
Blaugrana91 Journalister som följer spansk fotboll och bor nere Barcelona tror inte att Barca har råd med båda men du kanske har bättre insyn i klubbens finanser? När du så käckt plussar ihop summor för att få fram en trolig transferkassa glömmer du bort att ta med i beräkningen att räkna ut vad varje spelare även kommer kosta i lön under ett 4-5 års kontrakt. Du glömmer också bort att de förnyade kontrakten för Messi, Busquets och Rakitic (har säkert glömt någon nu) kostar en hel del. För att inte glömma att Espai Barca kräver att en nätt lite summa behöver läggas åt sidan och investeras där. Dessutom, juntan har varit snabba med påtala att hela summan från Neymars försäljning inte kommer vara ämnade åt värvningar. Den summan du hävdar finns för transfers är väldigt överdriven. Så du kanske borde ta fram miniräknaren en gång till och räkna om vår transferkassa. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2017-08-12 18:06
Det är mer eller mindre klart att paulinho spelar för Barcelona den här säsongen. Han följde precis flera av våra spelare samt att han gillade ett inlägg i instagram där ett kinesisk fan hade skrivit en adjö text till honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-08-12 18:03
[QUOTE=B-D]Summorna som du skriver är inte de summor som har diskuterats. Något du även glömmer i dina spekulationer är bonusar osv till spelare och agenter. Vi om några fans vet väl att vi är rätt duktiga på att baka in sådana till spelare. Skillnaden här är att jag tror många hade tyckt det var helt ok om vi hade fått in Seri, Dembele/Coutinho och Semedo under ett fönster. Nu är båda två ett måste för att fönstret inte ska va helt underkänt. Låna av nästa års budget för att prioritera en avdankad 29 pris brasse. Hoppas jag verkligen inte, dom pengarna lär vi behöva för att ersätta honom nästa år. [/QUOTE] Jag har hela tiden varit inställd på att båda är nödvändiga, visst sa jag att jag kunde nöja mig med Seri och Dembele när det såg mörkt ut med Coutinho, men som sagt har hela tiden velat ha två stjärnvärvningar. Dem summor jag nämnt är snarare mer än dem bud vi lagt hittils så ser dem som fullt realistiska.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2017-08-12 18:00
[QUOTE=koeman92]This board insisted on paying 3.5m for Asensio in installments and instead RM took him by playing full. Refused to sign Kroos, twice. Signed Alex Song instead of Modric who was offered, sold Thiago for 25m. Kept Gumbau and loaned Samper out. It's unbelievable that the club socis still voted and elected the same board till 2021. Unbelievable. With Pep Segura in charge of sporting affairs, who is an admirer of English football, and not the Barcelona way (can anything speak more about this board than appointing someone who doesn't appreciate Barcelona's football as the head of sporting affairs), more physical signings like Paulinho are inbound. Hold on to your seats. [FC Barcelona - Blaugrana Central] [/QUOTE] "more physical signings are inbound". jag tror att detta även är vad Valverde har önskat. han vill ha fysik och dynamik på mittfältet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2017-08-12 18:00
Pique: "There is the option to look at la Masia to replace Neymar, but I don't make the decisions." Blir inte chokad om pique bänkas pga sånna kommentarer, hur vågar han!!!? *sarkasm för den som inte vet
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2017-08-12 17:59
Kan någon förklara en sak för mig . Vad är det för priser på Seri, Nzonzi , paulinho ? Om jag hänger med hyfsat bra så är det väl nästan samma summa på alla ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-08-12 17:58
Först erkänner Klopp att han är inställd på att Coutinho går till Barca och nu säger Dortmund att de ska sitta med Dembélé ikväll för att hämta beslut.

Det luktar nu starkt att både Coutinho och Dembélé är nära Barca.

.
Barcelona Xavi #6
2017-08-12 17:54
Den enda fördelen med en värvning av Paulinho är att medlemmarna får nog, hade varit ironiskt om en medelmåttig spelare blev spiken i kistan för denna ledningen.
Barcelona Barclasico
2017-08-12 17:51
Piqué: "When I tweeted "he stays" I knew that Neymar was leaving. It was the last bullet. I tried. He got mad at me."

Piqué: "At Leo's wedding, Dani convinced Neymar to leave to PSG."
Barcelona Soko
2017-08-12 17:50
Dortmund now look set to make a decision on Dembele’s future today, with Bosz confirming he was set for talks with the 20-year-old later on. ‘We will sit down with Ousmane Dembele tonight. We’ll announce a decision afterwards,’ Bosz said when asked about Dembele’s situation. Dortmund kommer alltså att meddela beslutet ikväll. .
Barcelona B-D
2017-08-12 17:48
@Blaugrana91:


Summorna som du skriver är inte de summor som har diskuterats. Något du även glömmer i dina spekulationer är bonusar osv till spelare och agenter.
Vi om några fans vet väl att vi är rätt duktiga på att baka in sådana till spelare.

Skillnaden här är att jag tror många hade tyckt det var helt ok om vi hade fått in Seri, Dembele/Coutinho och Semedo under ett fönster.

Nu är båda två ett måste för att fönstret inte ska va helt underkänt.

Låna av nästa års budget för att prioritera en avdankad 29 pris brasse.
Hoppas jag verkligen inte, dom pengarna lär vi behöva för att ersätta honom nästa år.


Barcelona Blaugrana91
2017-08-12 17:48
[QUOTE=Casern]Men iom att Barcas scouter var och kollade på Seri igår, kan det inte vara så att vi fortfarande funderar på att köpa honom också? [/QUOTE] Inte den här sommaren isåfall, utan nästa. Dessutom får vi in Coutinho samt att vi även har Iniesta och Rakitic som just nu är bättre än Seri så kanske det är bra att att vi väntar ett år? Men detklart säljer vi Gomes och/eller Rafinha och även får iväg Arda (verkar bli så) så finns ju en möjlighet givetvis.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-08-12 17:47
Borussia Dortmund manager Peter Bosz has provided an update on Ousmane Dembele’s potential transfer to Barcelona after the player went AWOL this week.
Barcelona A good coach is everything!
2017-08-12 17:44
Paulinho är för mig är dålig för att han e det. Lite som Douglas det räcker att se dem en match för att fatta att dessa är kontakt spelare som lever på att dem är brassar och av någon konstig jävla anledning litas på. Tog dock bara 1 år för Tottenham att förstå Pualinhos uselhet. Att säga att Paulinho är till för art stångas när stångar ligan PLs alla lag inte ville betala för hans tjänster varför ska vi göra det? Paulinho är inte bättre än Gomes styrke mässigt och Gomes är dessutom bättre på fötterna det säger en del för Gomes har inte vart bra ifjol. Om man nu vill ha en stark kille i mitten ta in Nzozi !!!!! Varför ta in dessa trä lirare när vi har små grabbar som behöver utvecklas? Om man nu ska låta någon stjäla tid från Alena låt det vara någon värdig !!! Kommer bokstavligen må bra om vilken spelare som helst kommer in som inte är Paulinho.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Casern
2017-08-12 17:41
Men iom att Barcas scouter var och kollade på Seri igår, kan det inte vara så att vi fortfarande funderar på att köpa honom också?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Talangfabriken
2017-08-12 17:39
Maeestr0

"Rensa bollar på mitten och spela tufft sista 20". Får jag bara ödmjukt och vänligt påminna dig om att vi inte är Atletico, utan Barca. Vår taktik är inte att göra 1-0 och sedan spela snålt. Sista 20 är vår bästa period i matchen, det är då vi trycker på och sköljer över våra motståndare gång på gång. Då klarar vi oss bättre utan Paulinho.
Barcelona koeman92
2017-08-12 17:39
This board insisted on paying 3.5m for Asensio in installments and instead RM took him by playing full. Refused to sign Kroos, twice. Signed Alex Song instead of Modric who was offered, sold Thiago for 25m. Kept Gumbau and loaned Samper out.

It's unbelievable that the club socis still voted and elected the same board till 2021. Unbelievable.

With Pep Segura in charge of sporting affairs, who is an admirer of English football, and not the Barcelona way (can anything speak more about this board than appointing someone who doesn't appreciate Barcelona's football as the head of sporting affairs), more physical signings like Paulinho are inbound.

Hold on to your seats. [fc barcelona - blaugrana central]
Barcelona Blaugrana91
2017-08-12 17:36
[QUOTE=B-D]Det roligaste med denna Paulinho värvning är att det kommer leda till följande: • Seri blir helt avskriven. • Någon av Samper, Alena eller Roberto kommer att behöva lämna. • Vi kommer inte att ha tillräckligt med pengar till att värva både Coutinho och Dembele efter vi kastad bort 40m eur. • Ta dyrbar speltid från våra talanger. KATASTROF VÄRVNING RAKT IGENOM. Paulinho har även nu börjat följa i stort sett hela Barcas lag på IG. [/QUOTE] Vi har visst råd med både Coutinho och Dembele trots Paulinho. Hade ju dessutom varit samma utgångsläge ekonomiskt om vi hade värvat Seri istället då han också hade kostat €40M. Coutinho €130M Dembele €110M Paulinho €40M tot :€280M €222M från Neymar, lägg till€60M-€80M som vi hade kvar i transferbudgeten. tot: €302M Och vill inte klubben använda alla Neymarpengar så kan man sälja, alternativt använda delar av nästa års budget likt då vi värvade Gomes... Men i det fallet tror jag hellre att man använder det man har.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Maeestr0
2017-08-12 17:36
@S.Eto'o:


Jag har skrivit att jag inte ens vill ha hit Paulinho och priset är absurd håller med dig! Men han har sina styrkor. Seri hade ju varit drömvärvningen, Han skulle förmodligen peta rakitic direkt med sina smör passningar.
Barcelona Maeestr0
2017-08-12 17:33
@100% AntiMadridista:


Absolut jag håller helt med dig, Men vissa får för sig att han är en usel spelare. Stämmer icke! Han kommer vara nyttig i många matcher.
Barcelona S.Eto'o
2017-08-12 17:33
Hahaha är du på riktig?? Ska vi köpa paulinho för 40 miljoner euro som ska komma in sista 20 för att rensa boll medan seri kostar mindre än det och skulle dominera vårt mittfält eller vad tycker du om att Theo hernandez och ceballos gick till Real för samma pris vi köper en spelare vars uppgift är att rensa boll. När fan blev vi stoke city
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 100% AntiMadridista
2017-08-12 17:31
[QUOTE=Maeestr0]Att Coutinho snart kommer vara klar för oss är väll 100%? Liverpool kommer inte låta han ruttna på läktaren. Vissa får för sig här inne att Paulinho är en usel spelare? Vad grundar ni detta på? För han valde pengarna i Kina? eller för han spelade i ett uselt Tottenham med soldado CO? Han kommer inte vara en startman utan en inhoppare/rotationspelare. Han kommer säkerligen se ut som Bale som sparkar hål i luften och se allmänt klantig ut i denna briljanta liga..MEN att slänga in Paulinho sista 20 och spela tufft och rensa bollar på mitten när vi behöver är såklart det han kommer vara värvad för. Oavsett så kommer vi bli bättre med Paulinho han har sina styrkor. [/QUOTE] Borde finnas billigare alternativ för en spelare som man ska slänga in sista 20
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Maeestr0
2017-08-12 17:29
Att Coutinho snart kommer vara klar för oss är väll 100%? Liverpool kommer inte låta han ruttna på läktaren. Vissa får för sig här inne att Paulinho är en usel spelare? Vad grundar ni detta på? För han valde pengarna i Kina? eller för han spelade i ett uselt Tottenham med soldado CO?

Han kommer inte vara en startman utan en inhoppare/rotationspelare. Han kommer säkerligen se ut som Bale som sparkar hål i luften och se allmänt klantig ut i denna briljanta liga..MEN att slänga in Paulinho sista 20 och spela tufft och rensa bollar på mitten när vi behöver är såklart det han kommer vara värvad för. Oavsett så kommer vi bli bättre med Paulinho han har sina styrkor.
Barcelona Soko
2017-08-12 17:18
Jurgen Klopp verkar ha erkänt att Philippe Coutinho är inställd på att i Barcelona.
Barcelona B-D
2017-08-12 17:17
Det roligaste med denna Paulinho värvning är att det kommer leda till följande:

• Seri blir helt avskriven.
• Någon av Samper, Alena eller Roberto kommer att behöva lämna.
• Vi kommer inte att ha tillräckligt med pengar till att värva både Coutinho och Dembele efter vi kastad bort 40m eur.
• Ta dyrbar speltid från våra talanger.

KATASTROF VÄRVNING RAKT IGENOM.

Paulinho har även nu börjat följa i stort sett hela Barcas lag på IG.
Barcelona yeezus
2017-08-12 17:14
Lite goda nyheter iaf...

Klopp on Coutinho: "I have to accept decisions from owners. That's how it is - and sometimes from players"

Bekräftar väl att han är på G!
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2017-08-12 17:07
Gomesvärvningen tycker inte jag att man ska vara arg över då spelaren i frågan är ung och faktiskt presterat bra i en av världens bästa ligor. De man kan ifrågasätta är om han är den typen vi behöver/behövde men jag anser att han har ettvärde spm ligger över det vibetalade för honom + att han kanske höjer sig markant denna säsongen.

Sen om han ingår i en deal för tex Coutinho eller säljs för 50milj euro sä har vi ändå gått plus på honom.

Arda, Mathieu, Vermaelen, Douglas, och ev Paulinho kan man skylla på ledningens inkompetens. (Ålder, kostnad, kunnande)
Barcelona Soko
2017-08-12 17:06
Bartra målskytt för Dortmund.
Barcelona Blaugrana91
2017-08-12 17:05
[QUOTE=messiooooxavii]tänk att få Coutinho och Dembele , man blir överlycklig sen så får man se att vi värvat in lorden Paulinho också , då blir man fan inte taggad oavsett att man fått in COu och Dembouz . Tänk om vi fick Seri Coutinho och Dembele, då hade man varit i andra himlen men med Paulinho så kan man inte ens glädjas åt supervärvningar som Coutinho och Dembele [/QUOTE] Varför skulle man inte kunna glädjas menar du? Det där är ju nonsens. Jag håller med om att Seri samt Coutinho och Dembele hade varit det optimala, men trots Paulinho istället för Seri har vi fortfarande förstärkt laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2017-08-12 17:04
@Suarez9:


Att en klubb som FC Barcelona ska lägga ca 1,5 miljard på att testa spelare som Arda och Vermaelen är säkert också något som ingår i att "hänga med i den moderna fotbollen".
Annons: