/spanien/barcelona/forum/2702.aspx/spanien/barcelona/forum/2702.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Liunil Masse
2015-12-29 18:23
neymar JR Förmodligen för att Villarreal inte är i behov av en CDM/CM spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-12-29 17:29
Varför inte bara skicka samper till villareal (perfekt klubb för honom) på utlåning och ta tillbaka denis Winwinwin whats the probleme ?!?!?!?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-12-29 17:23
@Liunil Masse:


Stämmer detta är det sanslöst dåligt av ledningen på flera plan.

Dels går man miste om klubbens största mittfältstalang, dels väljer man att gå ner med 50% i pris sett till utköpsklausulen på €12 miljoner. Skandal.

Men men, det skrivs mycket nu.

Det man dock kan konstatera är att det var länge sen det fanns en sådan desperation och hysteri kring B-laget. Produkten av en misskött akademi som under flera år skötts av okunnigt folk och en oduglig ledning.
Barcelona Blaugrana91
2015-12-29 17:23
Sluta nu, Messi kommer inte säljas. Ledningen vet att fansen aldrig skulle acceptera det. Dessutom trots att vi hade kunnat få stora pengar vid en försäljning så tjänar vi mer i längden på att ha världsspelare som Messi, Neymar och Suarez osv i klubben. Sen är klubben inte bankrutt, däremot har utgifterna ökat, främst för löner och bonusar. Tänk även på att vi har värvat för stora summor dem senaste säsongerna. Lägg till att Espai Barca ska byggas, självklart märks det. Antar att folk nu förstår vikten av att ha en tröjsponsor, ni som tidigare förespråkat att klubben ska ha reklamfria tröjor och ändå ha spelare som t.ex MSN med höga löner kanske förstår nu att det inte går ihop.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-12-29 17:19
Ja, härligt - Infantil B tog revansch på Villarreal och vann semifinalen med 2-0! Motståndarna hade dock både ett skott och en nick i ribban, men Moriba (som även gjorde 1-0) satte spiken i kistan med bara sekunder kvar. Finalen spelas 18.45 (mot Valencia), stream i länktips!
Barcelona the cameroonians
2015-12-29 17:15
Artikel om vad som händer med B-lagstruppen under januarifönstret.

Som ni redan känner till har klubben sedan tidigare gjort klart med anfallaren Dani Romera (Almeria) och målvakten Jokin Exkieta (Osasuna).


I veckan har även vänsterbacken Moi Gomez (Sevilla B) samt mittfältarna Xemi (Cornella) & Robert (Fluminense) signats.

Ryktas även om ytterligare ett par värvningar, särskilt nu som klubben valde att bryta kontraktet med Sergi Guardiola redan innan bläcket hunnit torka.

Lägg därtill att Lee och Paik kan få speltid med B-laget efter att de först börjat sin "omstart" efter transfer-banen med Juvenil A.

Eftersom det finns en gräns för hur många spelare (tror det är 20 stycken) som får reggas i lag som spelar i Segunda B kommer därför en del befintliga spelare lämna;

Dongou - kan ha en klar deal med Elche
Ondoa - vill stanna i Spanien, men har erbjudande från utlandet
Bagnack & Enguene - finns erbjudande från klubbar, troligtvis spanska
Juste & Pol Calvet kan också försvinna medan långtidsskadade Padillas framtid också är osäker.

Talas även om att Samper kan lämna nu eller till sommaren.
Om det sker nu är klubben mest intresserade av att låna ut honom.
Mer pengar till Bartomeus spending-spree....

Truppen i B-laget skulle kunna se ut som följer 31:a januari;

Målvakter: Ezkieta, Suarez (långtidsskadad) , Ortolá
Ytterbackar; Palencia, Godswill, Moi och Quintilla
Mittbackar: Tarin, Costa (Godswill) + en värvning
Mittfältare: Gumbau, Kaptoum, Robert, Babunski, Xemi, Ros
Anfallare: Aitor, Romera, Cámara, Maxi + en värvning

Alla förändringar till trots, Gerard är kvar som tränare...
Barcelona Himne del Barcelona
2015-12-29 17:14
Blir direkt illamående av att läsa orden försäljning och Messi i samma mening. Det finns tydligen inga gränser för dumheterna längre.
Barcelona Davids3
2015-12-29 17:13
.
Barcelona Davids3
2015-12-29 17:13
Grimaldis farväl-brev
Barcelona Liunil Masse
2015-12-29 17:09
Barcelona requests 6M for midfielder Sergi Samper (20). Arsenal willing to pay, deal could be closed in January. [md] Om detta händer...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-12-29 17:06
Vem kunde tro på den tiden att Figo skulle säljas.. att Ronaldinho skulle säljas, att Etoo skulle säljas. . bara att nämna några exemplar.
Även om ledningen skulle vilja ha kvar Messi så tänker de annorlunda än vi fans gör.. och framför allt pengar och när ett bud på säg 2 miljarder kommer så kommer de bara att sälja och som ursäkt till fansen kommer de att argumentera att de ville att Neymar skulle få mer plats och bygga laget kring honom..
Den som lever får se..
Barcelona neymar JR
2015-12-29 17:01
Roma erbjuder 50 miljoner kronor för adriano Tveka inte, blinka inte utan bara sälj
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-12-29 17:01
Douglas: 6 mi euros. Mathieu: 22 mi euros. Let’s sell Grimaldo for 1,5mi, but get “percentage on future sale”! #BoPelBarça hahaahaaha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-12-29 16:55
Hur fan kan vi ha en sån taskig ekonomi när vi är världens i särklass mest framgångsrika klubb senaste 7 åren?! Man måste vara fullkomligt värdelös som president om man lyckas med konsten att göra Barca till en bankrutt klubb som inte har pengar att spendera alls under ett Januarifönster.

AVGÅ BARTO!
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2015-12-29 16:41
Nu i vinterfönstret vill jag se följande spelare lämna

Douglas, Skadad eller värdelös.(Permanent försäljning)

Munir, Valpig, Inget självförtroende i avsluten. Han har dock potential. (Utlåning)

Adriano, Fyller ingen funktion i laget bär Vidal kommer in. Onödig lönepost (Permanent deal till Roma?)

Verkligheten blir nog att Sandro säljs eftersom han kan bringa in en okej summa samtidigt som Munir verkar vara den som klubben vill satsa på.

Mathieu får vara kvar till sommaren..(Han får vårsäsongen på sig att visa motsatsen)

Hoppas på att en offensiv spelare värvas, men då krävs det att några av ovanstående lämnar.

Alternativ, Yarmolenko, Nolito (inte så troligt nå mer), Wild and Crazy tanke = Ta hem Pedro igen.
Barcelona Barcelonistas
2015-12-29 16:31
Vrf skulle ledningen inte vilja ha historiens bästa spelare? Så länge Messi levererar på den här höga nivån har jag väldigt svårt att se oss sälja honom. Skulle Messi däremot sjunka till den nivån som han var på när vi hade Tata som tränare så finns det ju alltid en risk. Jag personligen tycker man km göra ett undantag med Messi den dagen då han är påväg ner då han gett oss så mycket. Men i vanliga fall ser jag helst att man säljer spelare som inte längre levererar elr åtminstone sänker lönen. I Barca ska du alltid prestera på topp vi får inte tänka som Milan gjort senaste 10 åren där man skapat ett familjehem typ i laget, där man förnyat kontrakt på spelare som är värdelösa men som passar in.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2015-12-29 15:21
@enkos:
Högst osannolikt skulle jag säga. Det skulle gå emot allt vad klubben står för, klubben skulle fått dåligt anseende bland unga talanger. Det är en ära i sig att Messi avslutar karriären i klubben. När man tänker på honom i framtiden som världens genom tiderna bästa spelare så kommer han endast förknippas med Barcelona och det är den bilden alla kommer ha i huvudet när man tänker på Messi, honom klädd i den blå-röda tröjan! Allt handlar trots allt inte om pengar, även i dessa sammanhang.
Mascherano#14 el Jefecito
2015-12-29 12:20
neymar JR

Ja det är sant. Man kanske inte ska tänka "tänk om" för mycket. Det var bara det att jag tyckte att Alba + lovande mittback som kan spela vänsterback bid behov lät väldigt tunt. Jag hade ingen aning om att Vidal behärskade vänsterkanten också. Då är det ju hur lugnt som helst. Munir som vänsterback hade vart något haha :D
Barcelona enkos
2015-12-29 11:39
Neymar JR

Även om Messi skulle vilja stanna kariären ut så kan vi aldrig vara säkra att ledningen vill det. Vill de sälja Messi kommer de att grilla en fälla eller hitta på vad som helst för att göra Messi arg och gå med på försäljning. . Sådana historier har vi sett hur många gånger som helst. Så jag tror att det kommer bli så även med Messi då han snart är 29 år och Barca kan få miljarder samt Messi gav oss massor med titlar så ...
Barcelona the cameroonians
2015-12-29 11:28
Angående Grimaldo; Säljs för €1,5 miljoner och Barça har procent på framtida försäljning. Dock ingen buy-back.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-12-29 11:27
Mascherano Vidal kan lira vänsterback med och eftersom munir inte kan pricka mål kan vi skola om honom... Haha Tänk om scenariot kommer ju alltid finnas oavsett hur mycket man än försöker försäkra sig Det roliga med det hela är att Douglas/adriano/ vermaelen redan är för skadedrabbade så tror ändå inte att det ha påverkat oss så mycket då dom sällan spelar Roberto- mittfältare + högerback Alves- högerback+ ytter Vidal- alla ytter positionerna Arda- mittfältare + ytteranfallare Rakitic- alla mittfälts positionerna Mascherano - pivote + mittback Messi - alla anfalls positionerna + mittfältare Rafina- mittfältare + ytteranfallare Neymar- vänsterforward + striker 4 spelare som inte bör flyttas runt - suarez, pique, busken och Alba Vi har en extremt flexibel trupp som skulle kunna justeras vid skador men ändå inte tappa nämnvärt sportsligt
Postat via SvenskaFans-appen
Mascherano#14 el Jefecito
2015-12-29 11:18
neymar JR

Jag förstår din tanke och många gånger förundras man över vilka spelare som ens får lov att tillhöra klubben.
Men om den lovande mittbacken som kan spela vänsterback vid behov drar korsbandet? Ska vi stå där med bara Alba på vänsterbacken en hel säsong då? Sen känns det även lite tunt med bara Mascherano, Bartra och en lovande back bredvid Pique i på mittbacken. Om det nu inte är Laporte du menar :)

Din idé hade nog funkat ifall den här ledningen kunde ta vara på talanger som tex Grimaldo.
Barcelona neymar JR
2015-12-29 11:17
Messi kommer aldrig och skall aldrig lämna Barcelona. Oavsett hur mycket vi än hade tjänat på en försäljning Messi väljer sitt öde
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-12-29 11:08
Fixar Messi så att Barca vinner trippel även i år skulle jag inte bli bitter om han säljs till City och Barca får 2 miljarder ...
Barcelona neymar JR
2015-12-29 10:53
Arda Turan will wear shirt number '7' at Barcelona. Aleix Vidal number '22'. Fifa ban ends Thursday, they can be registered next week. [md] Härligt härligt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-12-29 10:41
Lite tidigt att sälja Messi nu killen är i sin prime nu. Det vore en skandal om man sålde Messi till City. Säljer vi Messi till City kmr jag hänga mig själv. Kan någon förklara det här med lönerna? Real betalar ju enormt mycket men inte fan drabbar det om? Saker som sponsor pengar dom delar ju 50/50 Barca måste göra liknande saker. Upp till bevis nu Barto, du har snackat mycket, men alla kan snacka gäller att man också visar lite med.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-12-29 10:38
Dm1982 Framgång ger en problem samtidigt som prestationer skall belönas. Det är jävligt svårt att hitta en fin balans Men visst borde man kunna dra ner lönerna alternativ håll dom på samma nivå när man nästan kan garantera titlar Bl a så borde ju Alves lön ha sänkts rejält när man hade chansen Ett annat sätt att balansera det hela är att rensa bland dödköttet Douglas, adriano, vermaelen, matheiu, egentligen så behövs det endast en spelare för att ersätta dom 4. En bra lovande mittback som kan lira vänsterback vid behov Vi har en mängd med flexibla spelare som kan användas på flera positioner
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-12-29 10:33
Det är 30, innan skatten på 50 % dras.
Postat via SvenskaFans-appen
Mascherano#14 el Jefecito
2015-12-29 10:31
@Barcelonistas:


Hahahaha detta kan ha varit dina mest komiska rader hittills :D
Svårslaget!
Barcelona DM1982
2015-12-29 09:52
Vare sig det är 30 eller 13 (mest troligt 13) så är löneutvecklingen i Barcelona ett problem. Visst ska spelarna ha bra betalt men det kommer sätta klubben i en svår situation. När de heller knappt satsar på b-laget för att hitta bra truppspelare så kommer det kosta väldigt mycket i framtiden om Barcelona ska hänga med i toppen. Känns inte som ett omöjligt scenario att Messi går till City i sommar och återförenas med Pep.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: