/spanien/barcelona/forum/2694.aspx/spanien/barcelona/forum/2694.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona FCB_Messi
2016-01-07 23:41
Suarez krigarinställning, målfarlighet , rörelse i all ära . Men killen förstör jääääävligt många anfall med ! Hans väggspel är under all kritik . 9/10 gånger där folk försöker vägga med honom så misslyckas han. Och när han ska möta boll så är hans första touch fruktansvärt dålig , eller så försöker han filma till sig en frispark.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Yellow cake
2016-01-07 23:22
En sak Iniesta och Zidane har gemensamt är att de blir/blev bättre i stora matcher. Zidane som ansågs vara "dålig" huvudspelare gör väl två nickmål i VM-finalen 98, han avgör CL-finalen med ett drömmål, han bär ett rätt mediokert Frankrike till final 2006. Jag beundrar Zidane mkt, hade älskat se honom i Barca.

Som jag kommer ihåg så hade han en grym teknik, men han dribblade bara när han var trängd, i övrigt väggspelade han ofta förbi motståndarna!!
Barcelona Z_Z
2016-01-07 22:48
@Ali G:


Suarez var dock framme och stoppade Messi i just den situationen där det knappast såg ut som att Messi skakade av sig det och var på väg bort.
Mr Cule
2016-01-07 22:48
@enkos:

Och tydligen så anser vissa Espanyol spelare att Suárez har uttryckt rasistiska ord om Pape Diop...
Barcelona Ali G
2016-01-07 22:46
@B-Guden:

Messi hade aldrig gjort något sådant ty Messi är en snäll skolpojk som inte vill förstöra sin image till skillnad från en viss Uruguayan..
Mr Cule
2016-01-07 22:45
För att vara ett lag i den spanska division tre, så var det jävligt imponerande av Cadiz att vinna med 6-0 mot Real Madrid ;)
Barcelona [Carles Puyol 5]
2016-01-07 22:45
Jag hade en gång en dröm att Real Madrid mötte Cádiz i cupen.... Men just de det var bara EN dröm Hahahahahahha
Postat via SvenskaFans-appen
Mr Cule
2016-01-07 22:44
@enkos:

Varav inga av Guidettis mål var inget att hänga upp i granen.
Barcelona Z_Z
2016-01-07 22:39
@Liunil Masse:


Två gånger har Messi blivit medvetet stampad på och ingen gång har man valt att anmäla på grund av att man vill vara den större parten. Men helt seriöst så kan man ju inte låta det fortgå, bättre att sätta ner foten.
Barcelona Junta Dimision
2016-01-07 22:09
@enkos:

Härligt!
Barcelona enkos
2016-01-07 22:05
2 mål av Guideti, det kommer att skrivas och skrivas i svenska medier ikväll :)
Barcelona kröjff
2016-01-07 21:45
@LegendenN10:
Ja, jösses somligt borde förbli oemotsagt som en påminnelse om att vi alla bara är människor, med alla dom brister och fel detta faktum för med sig. Och inte minst då det rör sig om bevisföring. Men eftersom LegendenN10 med sin egna slutplädering(?) och "prejudikat", underförstått också friar Pepe från den härinne allmänt vedertagna sanningen om att han ska ha kallat vår Keita för "neger", bör i objektivitetens namn även framhållas att inte heller Pepe är vit som snö....
Barcelona enkos
2016-01-07 20:59
Jag skulle vilja Celta i kvartsfinalen men är ganska säkert att vi får Atletico då det brukar vara så i januari med 3 möten på en vecka som i år med Espanyol
Barcelona B-Guden
2016-01-07 20:48
Sjävl tycker jag att om Messi gått upp och sparkat ner målvakten efter han stämpling honom, hade jag tyckt varit ett korrekt betende som jag hade försvaret.

Men när man börjar sparka ner spelare som (Ramos, Pepe, Isco, och som espanyols målvakt bara för motståndarna är så mycket bättre och man blir ledsen i ögat tycker jag är idiotiskt, där tycker jag hockeyn framför allt NHL där det finns möjlighet att slå tillbaks och inte bli avstängd 10 matcher utan utvisning 5 minuter är mycket bra,
Messi Suarez och Neymars varningar var alla pinsamma igår från domaren
Barcelona enkos
2016-01-07 20:38
Neymar straffades i 4 matcher pga att han "väntade på domare i korridoren" i Copa Amerika. Nu var Suarez och väntade på spelare och inte använde fysiskt våld så jag ser inte hur även korrupta domarna och förbundet i Madrid skulle kunna hitta något att stänga av Suarez. Jag tror snarare att den idiot och inkompetente domaren ville bara snabbt lägga fokus ifrån sin usla insats på Suarez något medier gärna väljer att fokusera på än pajasdomare som förstörde matchen och vaknade först efter 75 minuter..
Barcelona Viggo - Grande Busquets
2016-01-07 20:32
Frågan vi egentligen ska ställa oss är vad vi ska bedöma hos en spelare egentligen? Ska en spelare dömas på hur han uttalar sig, om han filmar, om han har en dålig attityd eller är almänt osportslig? Eller ska vi bedöma spelare baserat på deras prestationer? Missförstå mig inte jag tycker det är viktigt att man visar upp ett bra beteende, men i slutändan skiter jag i om Suarez hetsar för mycket eller går fram till målvakten och firar, så länge han efter fotbollsmatchen kan visa upp ett respektabelt beteende. Hetsning ingår i idag i sporten, inget mer med det. I stundens hetta kan vi alla göra saker vi ångrar oss när vi lugnat ner oss, det är hur vi agerar efteråt som visar prov på vad vi är för människor. Så för att summera det: så länge Suarez presterar och beter sig bra utanför plan är jag nöjd.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vinnarskallen Suarez
2016-01-07 20:31
Suarez sätter laget före sig själv. Han är en extrem känslomänniska. Han har nog varit skadad flera gånger men spelat ändå. Extremt hög smärttröskel. Han spelade skadad hans sista månader i Liverpool och var inte skadefri när VM startade på grund av det. Som ett Ajax, Liverpool och Barcelona fan så har jag följt honom under nästan hela hans karriär.
Barcelona enkos
2016-01-07 20:29
Nu börjar Real, förlåt Cadiz mot Celta på eurosport 2
Barcelona Vinnarskallen Suarez
2016-01-07 20:18
Det enda bevis som finns mot Suarez i Evra gate är vad han själv erkänt att han sa och det är ett ord som är mycket vanligt i Uruguay och som inte är rasistiskt alls.

Det är det enda beviset. Evra själv har inget bevis alls. Det är fakta att han ändrade sitt bevis flera gånger alltså är det inte trovärdigt. Hade ju varit pålitligt om han ändrade det en eller möjligtvis två gånger men han ändrade det betydligt fler gånger. Hans slutgiltiga version var att Suarez hade skrikit rasistiskt mot honom massor med gånger under en kort tid. Han hade jagat honom och skrikit rasistiska saker till honom.

Det finns inget bild eller ljudbevis. Inte ett enda fan har hört något. Ingen annan har hört något. Mycket märkligt med tanke på att han blev jagad och Suarez skrikit enligt Evra.

Ren fantasy alltså.
Barcelona Liunil Masse
2016-01-07 20:17
Barça won't file a complaint for the stamp on Messi. Källa: Rac1 Ja man förvänta sig inget annat från en gammal Basketspelare i Espanyol vid namn Bartomeu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-01-07 20:15
Tung läsning för alla anglofiler..
Barcelona Liunil Masse
2016-01-07 20:08
In his time in Groningen, Ajax, Liverpool and Barcelona, Luis Suárez has been injured for a total of two weeks. WOW! Hur är det möjligt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LegendenN10
2016-01-07 20:02
Suarez är världens bästa på sin position och så länge han öser in mål så bryr jag mig inte om vad han gjort förut sådär . Chiellni är själv en råtta och vidrig spelare och evra grejen blev förstorad av den brittiska pressen annars har jag svårt o tro att han sagt neger till evra då han själv är nästan mörk. my 25 cents Suarez for president!!! real dödaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca el Barca 17
2016-01-07 19:18
Junta Dimision

Jo jag förstår det. Tyckte det bara var väldigt låg nivå Skotska ligan har ju gått ner sig rejält och är ungefär som allsvenskan fast mycket Ojämn. Att spela då i deras andra liga med ett skotskt stor lag som ska vara i första divisionen det blir bara löjligt. Om han är en supertalang då ska han inte ens röra den nivån. Jaja den enda jag vet som har gjort liknande är Zlatan när han spelade för Malmö i superettan.
Barcelona Gabriel
2016-01-07 19:09
Fuerza 150+
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2016-01-07 19:02
Håller med Fuerza angående Suarez. Hur mycket skit ska han och övriga behöva ta?
Postat via SvenskaFans-appen
Fuerza
2016-01-07 18:37
Ali G:

Det svider att läsa din obefogade kritik. Tänk steget längre. Eller att tänka ö.h.t. är en bra start.

Suarez blev bortjagad av brittisk media som gärna spränger händelser till enorma proportioner. I Barcelona har han fått lugn och ro. Motståndarna är ofta ute efter honom för att provocera med tanke på hans förflutna. Suarez har fått psykologisk hjälp för sitt tidigare beteende. Han har tagit det på allvar och varje människa med sunt förnuft vet om att han är en ödmjuk människa utanför plan. Sedan har vi lallare som Ali G som sväljer allt med hull och hår. Som driver på kampanjen mot Suarez och blossar upp den bara för att ha någon att hata. Nej, jag skyddar Suarez i detta fall för att om man kollade på matchen så var Espanyolspelarna ute efter att provocera, maska och slåss under hela matchen. Det är naturligt att våra spelare har en tröskel. Man kan inte tåla ALL skit.

Mascherano kokade igår och det glädjer mig att han stod upp för sina kamrater. Detsamma gäller Iniesta ... det är sällan han blir provocerad men i detta fall så gav han sig också in i allt tumult. De vågar inte röra Iniesta pga hans status utan de ger sig på de svagaste. Stort eloge till Neymar som fick stryk gång på gång men vände kinden till, flinade och pippade Espanyol upp och ned.

Men en sådan analys har aldrig passerat genom Ali G's huvud. Han ser bara rubrikerna. *suck*
Barcelona Barca4life98
2016-01-07 18:26
Andra halvan utav 2015; Keylor Navas - Dani Alves, Godin, Alaba, Alba - Iniesta, Busquets - Douglas Costa, Messi, Neymar - Suarez Lite tankar; • Navas för att han har räddat Real Madrid i ett antal matcher. Kunde ha tagit Oblak eller Bravo. Även Neuer. Alla dom 4:a skulle man kunna ta. • Douglas Costa, wow liksom. Vilken spelare! Pep och Bayern gjorde ett riktigt succéköp. Ingen som saknar Ribery tror jag. • Vissa skulle argumentera för att Messi har varit skadad i 2 månader men han är ändå bäst. Om man nu inte skulle få ta honom hade nog; Lewandowski eller Aubameyang slagit sig in i elvan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-01-07 18:18
World's Best Goalkeeper in 2015: 1 Neuer 2 Buffon 3 Bravo 4 De Gea 5 Courtois 6 Cech 7 Barovero 8 Ter Stegen #fcblive (expert votes) [iffhs] Respekt! Vi har 2 målvakter på top 8, det är fan sinnessjukt haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2016-01-07 18:13
Första alternativet utav två. Första halvan utav 2015. • Bravo har varit grymt stabil, väldigt säker. Inger en trygghet i laget. --------------------------------------- • Dani Alves - som visade att han är den bästa högerbacken när han har motivationen. • Godin - står nästan alltid rätt, stabil och läser spelet bra. • Pique - var fenomenal under dom stora matcherna i våras. • Alaba - väljer jag tätt före Jordi Alba på grund av att han är mer komplett. Bra skott, snabb, teknisk. Kan även bilda en tre-backslinje. ---------------------------------------- • Rakitic - tog jag för att han är väldigt underskattad. Gjorde första målet i finalen i Berlin. Spelade en viktig roll när det kom till balansen på mittfältet för oss. Hur jag än vred och vände på det kom jag inte på någon som var bättre under våren 2015 på det han gör. • Busquets - behöver jag inte ens skriva något om. Överlägset bästa def. mittfältaren. • Iniesta - lyckades höja sig i dom stora matcherna. Andra halvan av 14/15 kände man igen honom igen. --------------------------------------- • Messi är ju Messi. Helt avgörande. • Suarez - för att han lyckades komma tillbaka och verkligen bidrog. Avgörande målet i CL-finalen och El Clasico. • Neymar - vann skytteligan i CL. Började blomma ut på allvar här i Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: