/spanien/barcelona/forum/26775.aspx/spanien/barcelona/forum/26775.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético greeneyes_x
2005-09-19 16:07
Barca82:

Shit, snacka om no life grabben!! hahahahaha!!
Jag har inte sett dig skriva ett enda vettigt inlägg förutom att hacka. Shuuuuu sa nåt och jag svarade, annars har det handlat om matchen mellan Barca - Atleti.
Du kan inte må bra och sitta här på forum och övervaka alla inlägg hela tiden, blev du mobbad som liten eller och måste ta ut det bakom en data på forum, har du ingen hobby som typ spela pingis eller nåt, då är det hög dags att börja med det eller så sväng till vänster efter Rådmansgatan tror jag så finns det en arbetsförmedling, gå o skaffa ett jobb grabben och lämna övervakningen åt dom som har hand om det.

Barcelona Mot Nya Tider
2005-09-19 16:02
Jae HallÅ God dag God dag Halå!

Jae då var det dags för en ny match på onsdag mot Valencia.

Hoppas att vi är lite mer aggressiva och visar från start att vi vill vinna. Jag vill se spelarna samarbeta när de anfaller och när de försvarar.

Hoppas Kluivert spelar på onsdag så att han får ett varmt välkommnande av oss, men på planen så komme rhan nog att få det lite mer tuffare.

valdes
belleti.puyol.marquez.gio
xavi.edmilson.deco
giuly.eto'o.ronaldinho

Detta är resceptet på en vinst nu på onsdag. Hoppas bara proffessor Reijkaard spelar denna elva.


JAe..Visça Catalunya!

Real Madrid ariano
2005-09-19 15:53
forzaaaaaaaaaaa barca
barca är bäst
Flames
2005-09-19 15:32
La_Rambla
Instämmer med Beletti, han skulle vara ett bättre alternativ. Det oroväckande med gårdagens match är att det var lite Real över oss. För mycket stillastående, ingen som tog uppoffrande löpningar utan boll och skapade luckor.
Barcelona Barca82
2005-09-19 15:26
Ämne: Shuuus:

jag sa &q....
Det är precis det här jag menar. Er diskussion hör inte hemma i det här forumet! Inte nog med att du är kaxig du diskuterar om något som är helt orelevant här
Atlético greeneyes_x
2005-09-19 15:17
Shuuus:

jag sa "på plan" grabben, vi har 2 argentinare på plan, men har iallafall så pass mycket vett att vi köper efter positioner som Barca gör och inte efter namn. Det är därför ni torskar match efter match, för att det ni har 5 brassar som alla vill ha bollen på foten, alla springer omkring imitten, ser mest ut som brasseorgie precis utanförstraffområdet, det andra lagets ytterbackar ligger och solar medans eran orgie pågår imitten på plan.
Barcelona La_Rambla
2005-09-19 15:01
Bopi//
Var också inne på den tanken angående Belletti igår under matchen. Att om det är någon som kan hänga med i Petrovs ruscher så är det han. Men tack vare att han var så olycklig mot Bremen, plus att hans positions och markeringsspel inte är det bästa så låter Mister honom sitta på bänken. Han behöver allt träna mer på det defensiva i sin repetoar. Men visst, snabbheten har han, och att sätta Oleguer på högerbacken är orättvist mot honom. Han är ingen ytterback utan mittback, basta. ;)
Barcelona La_Rambla
2005-09-19 14:57
Senoo//
Visst var det en bra match. Och självklart tycker vi barcafans att vårt lag ej kom upp i normal standard som vi är vana att se dem spela.
Där med inte sagt att vi bortförklarar förlusten med det. Ni spelade bra och gjorde en strong insats. All heder.
Barcelona La_Rambla
2005-09-19 14:55
S.W.A.T//
Klart jag förlåter dig. ;)
Du får självklart tycka vad du vill, men det är trevligare att diskutera med dig och alla andra om det hålls en städad nivå här inne.
Atlético Senoo
2005-09-19 14:53
Asså ja tycker att matchen var kanonbra igår oavsett vilket lag man höll på de var riktigt bra fotboll som spelades.. men 2-1 målet som kezman satte var ju helt enkelt Barcas fel missade markeringen heelt o hållet... Men sånt kostar :P
Barcelona La_Rambla
2005-09-19 14:53
Nicholas (red)//
Självklart är det så. Om det lät som om jag motsatte mig det så var det inte så. Utan då var jag bara otydlig. Det är vad som gör diskussioner intressanta, att forumiter bidrar med givande inlägg, där de mosätter sig andras tankegångar.
Real Madrid shuuuus
2005-09-19 14:52
greeneyes_x

"Real är ett skämt, har halva Brasilianska landslaget på plan,"

de jag hörde från komentaren igår
är att ni hade 5 argentinare lr?!
alltså har inte ni heller nån spansk stolthet kvar... så sssh
Barcelona S.W.A.T
2005-09-19 14:50
Ämne: S.W.A.T//
Förväntar....
La_Rambla!! jag har inte sakt att någon ska ta mig på allvar!! oki de var fel av mig att skriva så om Oleguer, förlåter du mig:)) men jag tycket att han var dålig Igår som höger back o är dålig annars oxå!! Oleguer-Gio- Guliy håller inte i CL inte heller i ligan när vi möter dom stora lagen... MVH
Barcelona Bopi
2005-09-19 14:50
Om de e någon match Belleti ska spela så e de mot Atletico, killen e snabb, å de behövs mot kanske ligans snabbaste spelare med boll som e Petrov... å Oleguer e nog en av dom slöaste, som dom sa igår, men men , ja tycker inte att han ska spela öger back! tycker att målen en hans nästan! kolla bara på andra målet, han springer iväg från Kezman!! men men , nnu gäller de på Onsdag! =)
Real Madrid Nicholas (red)
2005-09-19 14:49
La_Rambla//

Något kryptiskt men okej…
Naturligtvis får människor tycka vad de vill - men om man/jag basunerar ut en åsikt, bör man/jag samtidigt vara förberedd på att den kan komma ifrågasättas.

Barcelona _Barca
2005-09-19 14:28
Ja då e de dags för match igen..valencia gästar camp nou..hur tror ni de går da??...valencia kommer med 2-2 senast medan barca kommer med 2-1 förlust...jag tror nog att barca vinner med 3-1

,,

e'too
deco
dinho
Real Madrid sam_r9
2005-09-19 14:22
Klippt ihop en utav världens bästa forwards RONALDO!! Man u - Real Madrid CL 02/03
Enjoy!
Barcelona La_Rambla
2005-09-19 14:21
S.W.A.T//
Förväntar du dig att någon tar dig på allvar när du kommer med inlägg så som:

"...ärligt talat vad fan tänker våran Rajkard, när han sätter Oleguer fjollan på höger kanten"

Försök och vårda språket lite tack. ;)
Barcelona La_Rambla
2005-09-19 14:18
Har nu efter en natts sömn lugnat ner mig och acceptera gårdagens förlust bättre. Vi förtjänade inte vinst igår med det spel vi presterade, all heder åt Atleti som vi bevisligen e senaste säsongerna har haft svårt för. Bara att ta nya tag och låta los Ché betala för det på Camp Nou.

Nicholas (red) //
För övrigt så har vi rätt att tycka vad vi vill på detta forum om Robinho, eller jämföra med. Så länge vi ej är inne på ert och snackar "skit". Går man in där, så ser man ju att han redan nu räknas som frälsaren, till nästa match ska han visa klassen och avgöra, trots sina 21 år och bristande erfarenhet av europeisk fotboll. Hade resultaten varit mer positiva så hade väl allt varit frid och fröjd antar jag. Nu har de ej varit det, och då kommer självklart kritiken från alla håll och kanter.
Live with it... ;)
Barcelona S.W.A.T
2005-09-19 14:11
kan ni inte lägga ner Robinho snacket!!!! alla vet att Robinho kommer att bli mycket bättre me tiden, killen e ju bara 21 år, jag tror mycket på honom!! men ja hoppas att så längge han spelar för Real Madrid inte blir bättre! men för tillfällig så e han Madrids bästa spelare........ KHARLES hur kan du försvara Oleguera, såg du matchen igår eller???????????
Barcelona Barca82
2005-09-19 14:07
Ämne: Barca_82:

ja, jag....Du har helt rätt i att man måste tro på sitt lag annars är det ju ingen mening med att vara supporter. Det var inte det jag prata om över huvud taget. Det jag vill få fram va att du först börja kaxa dig med att vi inte skulle ta en enda poäng och sen kom en hel omvändning där ni helt plötsligt skulla behöva spela på er toppnivå för att kunna ta en poäng på camp nou!
Barcelona Havaldinho
2005-09-19 14:06
Händelsen nu uttraderad...
Du förstod till sist vad jag menade...
Real Madrid Nicholas (red)
2005-09-19 13:59
Till att börja med kommer du aldrig att få höra mig kalla dig (eller någon annan) för direkt okunnig, sedan kan vi fortsätta med att;

Konstatera att du har utvecklat dina tankegångar och att jag håller med dig om mångt och mycket – men det vi diskuterar inte är nydanande. Vi vet alla att Denilson aldrig vunnit särskilt mycket mark i och med sina dribblingar och så vidare…

Vad jag i grund och botten hakade upp mig på var följande mening ”killen är närmare att bli en ny Denilson, än en ny Ronaldinho, otroligt ineffektivt spel i sig…”
För nu ser jag inget som tyder på att unge Robinho och hans framtida utveckling har tagit den kursen, men att förvänta sig stordåd av en 21 åring (vars lag inte ens spelar en anständig fotboll för stunden), är inte rättvist. Därav jämförelsen med Ronaldinho, av olika anledningar kom inte heller han att rosa den Europeiska marknaden, till en början.

Kort sagt, som jag ser det är det näst intill vulgärt att dra växlar av det slaget redan efter ett par matcher – men vem vet, du kanske lider av Cassandras förbannelse ;).

Atlético greeneyes_x
2005-09-19 13:45
Barca_82:

ja, jag står fortfarande kvar vid 1 poäng, men hoppas på 3, inte ska väl jag sitta och tro att vi inte ska några poäng alls, vad skulle jag vara för supporter då om jag inte trodde på 3 poäng på Camp nou, jag tror t.o.m en hängiven Getafe supporter tror starkt på 3 påäng på Camp nou när dom spelar där, det är det en supporter gör, dom tror att man ska ta poäng i alla matcher, annars skulel vi sluta kolla eller gå på matcher.
Man måste väl få hoppas på en repris från året eller en bättre.

peace
Barcelona Barca82
2005-09-19 13:35
Ämne: Barca_82:

Om du i....
Oj vad ödmjuk du blev helt plötsligt, var det inte vi som skulle nolla mot er max en poäng, nu helt plötsligt måste ni vara i er bästa form för att ta en poäng på camp nou!
Atlético greeneyes_x
2005-09-19 13:30
Barca_82:

Om du inte visste så är detta ett forum, jag har inte använt ord som Jävla, Kaxig eller Fjant, hur gammal är "du" ska ställas till dig istället.
Tål du inte lite vuxenretning eller kritik på detta "forum" så ska du nog gå anger management för deprimerade fjortisar.

Kharles:

hehe, ser fram emot eran hämnd som ska utkrävas. Jag tror nog att det blir en till bra fight och vi kommer behöva vara i bästa form för att komma undan med 1 poäng på Camp Nou. Glädje ämnet är nog Reals ca 1 miljard värvnings mysterium. Jag Respekterar lag som Barca mycket mer för eran ungdomsakedemi och egna spelare. Real är ett skämt, har halva Brasilianska landslaget på plan, vilket skämt, köpa ihop ett lag, det finns ingen spansk stolthet kvar i klubben.
Barcelona Havaldinho
2005-09-19 13:17
Nicholas

Förstår fortfarande inte vad du vill få ut eftersom du själv inte kommer med nåt...
Tror du har stor koll och förstår lite av vad du säger men du verkar missförstå mig...

Anledningen till att jag gör en jämförelse med Denilson är ju jävligt intressant pga att Denilson upptäcktes med samma spelstil som Robinho alltså att göra 20 överstegsfinter och alla trodde att han skulle dominera för att han kunder dribbla...
Köptes för 280 mille till Betis.
Problemet bara är att hans dribblingar aldrig ledde till nåt, var aldrig för laget utan mer för dribblandet skull...
Istället för att dra en gubbe , rycka och sen slå inlägget på tex första där anfalleren stuckit på ja då kom först 20 översteg sen några driv framåt sen samma sak igen då hade anfallen runnit ut i sanden...
Måste vara ett antiklimax för Betis som har världens dribbler för publiken i laget ( Denilson ) och världens bästa dribbler för laget i världen ( Joaquin )...

Ronaldinho kan också göra sånt ibland, såg vi igår t ex hur han höll i istället för att slå ett inlägg när alla hade gjort sina löpningar.
När han väl slog den var de för sent...
Men skillnaden är att han är otroligt mycket effektivare för laget, i de 90% av matcherna han är grym medans Denilson har tvärtom 10% av matcherna är han grym...

Ibland så påminde Robinho i sin spelstil igår just om Denilson för att så fort han fick bollen så istället för att rycka och dribbals stod han helt stil gjorde massa överstegsfinter sen spelade han bakåt istället för att utmana...
De var därför jag gjorde en sån jämförelse...

Är inge kritiker mot Robinho, utan alltid vart en som försvarat han med att han är ung o bla bla till och med på erat forum kan du ju kolla...
Men säger fortfarande att han är för ung och vek för tillfället för att han ska lyfta laget, de kommer ta ett bra tag innan han kommer göra de.
Nu är han ny och kan göra massa finter men tror inte de kommer hålla på så länge till för de kommer snart smälla om hans ben.
För varje tunnel han slår kommer han få 10 dobbar tillbaks...
Speciellt i Champions league mot Italienska och tyska lag...

Säger samma sak om Messi att folk lägger för mycket tryck på hans axlar...
Låt killen först spela och producera i en hel säsong sen kan man börja prata om att han ska vara ordinarie och sånt hur stor taalng man än är måste man visa de på planen...
Titta på Zlatan första året i Ajax...
han var världens bästa spelare på träningarna sa de alltid....
Men ficka ldrig ut de på matcher skulle bara showa och sånt...
Sen kom Koeman och lärde han han lite proffs fotboll och efter de läxade Capello upp honom om hur en målskytt ska agera...
Nu får han ut sitt spel på matcherna kan showa men gör de effektivt för laget också trots att ibland kryper de till i benen och han gör de för publiken också...

Duell Messi-Robinho kommer vara nåt att bita i många år framöver...

Förstår du mig bättre nu eller är jag fortfarande okunnig?
Barcelona barcelona-z
2005-09-19 13:13
Ämne: ärligt talat vad fan....
Fan ja försår int mig rikti på styrelsen att dom värvde inga backar i år utan mittfältare vi har ju iniesta o messi som skulle kunna spela i vilket lag som hälst men oleguer-gio -giuly passsar int rikti i barca..vi kan glööma champions league o vi spelar me oleguer o gio som backar de går int bara
Barcelona barcelona-z
2005-09-19 13:08
öppningselvan mot Valencia tycker jag borde se ut såhär...

valdes
Belletti Marguez puyol gio
xavi
Deco V bommel
Giuly Etoo Roooonaldinho
Barcelona barcelona-z
2005-09-19 13:05
Ämne: varför varför varför....
Barca82! ja tyckewr facktist som du ja förstår int mig på vår tränare att han satte oleguer iställe för belletti o marquez borde va nere me puyol o hjälpa till vi sku ha behövt han nere igår..ja tycker att xavi borde spela pivote tills Motta e helt frisk igen
Länktips: barca kommer
Annons: