/spanien/barcelona/forum/26761.aspx/spanien/barcelona/forum/26761.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
El trideñte magico
2006-01-18 10:35
angående helgens match. Var det någon mer än mig som såg Claudio Raniera där eller? Chelsea gammla tränare? vad gjorde han där? bevaka barca åt chelsea?
Barcelona Gabriel
2006-01-18 10:25
La Rambla

Självklart håller jag med dig, jag är mer än nöjd med Rijkaard - på första gången på länge nu så verkar vi ha hittat en tränare som alla räknar med till framtiden och vill ha kvar, så även jag. Allt jag säger är att jag inte är förvånad men självklart skulle även jag bli minst lika förbaskad som du blev ifall Berlusconi lockade över honom till Milan innan hans kontrakt går ut. Jag tror inte heller att han är så låg och försöker locka med sig Ronaldinho eller någon annan men nej man vet aldrig.

Koeman har utan tvekan ett Barçahjärta och motsvarar dessutom för de spelsätt som våran klubb kräver - offensiv.
Barcelona hammabarça
2006-01-18 10:23
Rijkaard är den som byggt upp laget. Vill absolut inte se honom lämna nu, minst ett par år till ska han stanna. Tränarbyten är minst sagt inte bra för ett lag, det kan få ostabilitet i laget.
Barcelona La Rambla
2006-01-18 10:18
Jag är realist och inser att Rijkaard en dag kommer att försvinna från Barcelona. Men jag vill och hoppas att han gör det efter att kontraktet går ut 2009. Vill inte att en skrupelfri maffioso som Berlusconi kommer och viftar med sina smutsiga sedelbuntar och vädjar till Rijkaards känslor för klubben Milan. Att han skulle försöka locka över Ronaldhino och någon mer tror jag inte på, så låg kan han bara inte vara. Men som sagt, man vet ju aldrig. Säger bara, Mierda Milan!

Koeman alla dagar i veckan! Tänk vad han gjorde med Ajax och det i ett lag där Europas toppklubbar alltid rycker i de bästa spelarna vilket gör en tränares jobb ännu svårare inför varje ny säsong. Dessutom så har Koeman garanterat ett stort barcahjärta, han som avgjort i vår enda CL-titel och allt. Jag skulle bli överlycklig om det blev han som tog över en dag. Alltid gillat Koeman.

Visca Koeman!
Barcelona Gabriel
2006-01-18 10:04
La Rambla

Jag satt och precis och läste det men var för lat för att skriva ner det här :P Orkar dessutom inte oroa mig - för tillfället är han tränare för oss och dessutom så skulle det förvåna mig om han stannar hos oss för evigt, det tror jag alla "vet" att han inte kommer att göra.

Det som verkligen oroar mig är däremot att Rijkaard (när/ifall han går till milan) ska försöka övertala några av våra stjärnor att gå med honom till Milan, som Ronaldinho, Puyol, Eto'o etc. Det skulle enligt mig isånnafall vara brist på respekt för klubben han tränat och för Laporta. Men man vet aldrig.

Tycker att vi kan fortsätta frågan som du drog igång för ett tag sen - vem ska ta över efter Rijkaard, för nån gång kommer han ta över Milan och gå ifrån oss, det är jag nästan säker på. Tycker att Koeman vore den exeplariska tränaren, minns då han tog Ajax till kvartsfinal emot Milan (var otroligt nära att gå till semifinal). Då var han förstavalet av mig och många andra skribenter här inne som den nya tränaren för oss. Då ville Koeman dock inte gå från Ajax eftersom han hade kontrakt.

Koeman lägger jag min röst på :)
Barcelona La Rambla
2006-01-18 09:54
Ronaldo_Robinho_Real//

Det stämmer, Deco 2 matchers avstängning. En seriematch och en match i Copa del Rey. Etóo fick inget straff, åtminstone inte ännu.


Jaha, det här satt man ju bara och väntade på. Maffioson Berlusconi har beslutat att Ancelotti inte ska fortsätta som tränare för Milan. Nu har han bestämt att det är Rijkaard som ska ta över Milan efter den här säsongen. Milan förbereder ett jättebud för att knyta till sig Rijkaards tjänster. Enligt EMD så finns det två alternativ, vår Rijkaard och van Basten. Men eftersom van Basten har ett avtal med det holländska förbundet till 2008 som förbundskapten och som har meddelat Milan att han ej ämnar att bryta det kontraktet. Rijkaard däremot har ju tydligen en klausul i det kontrakt som han förlängde till 2009, där han kan välja att själv avsluta med Barcelona och gå till Milan. Berlusconi var tydligen redan ute efter Rijkaard efter CL-förlusten i våras. Det som talar för att Rijkaard inte accepterar är att han har ett icke avslutat projekt med Barcelona. Möjligtvis om Barcelona skulle gå och vinna CL att han då anser sig ha uppnått sina mål. Fortsättning lär följa.
Barcelona Gabriel
2006-01-18 09:50
Ronaldo_Robinho_Real

Precis, men styrelsen ska skicka in en överklagan angående att Deco fick 2 matcher innan torsdag.
Barcelona Gabriel
2006-01-18 09:49
Klint

Daniel Alves är faktiskt min "drömvärvning", dvs den spelaren som jag önskar mest till laget inför nästa säsong. Han är den exemplariska högerbacken för oss, jag är mäktad imponerad av honom och helt ärligt så skulle det svida riktigt surt ifall han gick till något annat lag än oss då jag tror att vi i honom kommer hitta våran framtida högerback och världens bästa om inom en snar framtid.

Men han går inte att köpa nu, som La Rambla nämnde så har han en klasul på 60 miljoner euro och jag tvekar starkt på att Sevilla skulle vara villiga att förhandla om att sälja honom mitt i säsongen till oss då han är viktig för dem.
Barcelona Nicolas
2006-01-18 09:19
Hola Todo !
Jag ska ner till barcelona mellan den 2-5, dock verkar det vara uppehåll i ligan under den helgen?
Tacksam för förklaring, är det landskamper då lr cupen ?? //Barca 4-ever
Ronaldo_Robinho_Real
2006-01-18 09:04
har en fråga..
Etoo fick ingen avstängning men Deco fick 2 matcher ??
Barcelona Rambo~
2006-01-18 08:47
Redaktionen läs! Jag sitter i skolan just nu och undrar varför jag har blivit ipbannad hemma? så min fråga till er är Orsak/Längd på avstägningen. Om den är övedriven lång så ber jag er snällt att göra den mindre ;) hursomhelst så kan ni skicka ett pm till mig eller bara skicka till mig arab_wisam@hotmail.com tacksam för svar snarast:)
Barcelona La Rambla
2006-01-18 08:41
AlexC

"Du verkar kör rätt hårt på att jag är en bitter människa"

Eh, visa ett exempel på att jag "verkar köra på" att du är en bitter människa? Tro det eller ej, jag sitter inte och analyserar dig och dina inlägg. Jag bara svarade hövligt på din fråga om värvningar. Där jag faktiskt håller med i det du skrev till fullo. :)

Klint

Om du frågar mig, så är en klausul på 60M € rätt hyfsat med pengar. Sen kan en deal där Saviola ingår kanske kan göra det till slut blir en hygglig affär för oss.
Barcelona Klint
2006-01-18 07:37
AlexC

Vad hade du exempelvis tyckt om att få Dani Alves till laget? Tror inte att han kostar så våldsamt mycket plus att han förmodligen platsar på våran högerbacksposition.
Barcelona AlexC
2006-01-18 02:05
Gabriel

Jag tycker bara om smarta värvningar (jag led under Gaspart-eran) och kan inte se någon sådan för klubben under vintern.

La Rambla

Menade absolut inget bittert med det om du trodde så. Du verkar kör rätt hårt på att jag är en bitter människa :) (oj, en smiley) :-]

Jag är starkt emot onödiga värvningar då jag anser att kontinuitet är oerhört viktig för ett lag och här har Barça varit exemplariska senaste sommaren.
Barcelona Jontteee
2006-01-18 01:57
culé hasta la muerte

okok, han blev inte köpt när han var 19 men 18, men det som jag ville komma fram till var att om man blir köpt så e man inte nån egen talang.. men tack för att du rättar mig men ändå har fel om cambiasso o Fabregas, för att han ingick i Gio affären eftersom barca behövden en vänterback..
Barcelona Gabriel
2006-01-18 00:56
La Rambla

Personligt så tycker jag att det är mer än rätt taktik att agera som vi gör när vi ska försöka värva nya spelare, dvs hålla det lite hemligt och lågt. Det gör så att inte andra lag får reda på det och försöker medvetet höja budet på spelaren så vi ska förlora mer pengar. Det är ofta Real Madrid kör den stilen mot oss.
Barcelona La Rambla
2006-01-18 00:54
AlexC

Allt som skrivs i dessa dagar kan liknas vid chat, varken jag eller du är bättre eller sämre än någon annan.

Nej jag gillar inte omotiverade värvningar. Men samtidigt så kittlar det med lite spänning om någon eventuellt värvning som forumet kan diskutera om den behövs eller inte. Ska man ändå värva till sommaren så har säkert kontakter redan knutits. Verkar som om Barça nu för tiden är en klubb som ligger lågt officiellt med sådant, ja förutom Henry-affären då. :)
Barcelona Gabriel
2006-01-18 00:51
AlexC

Alla gillar värvningar, det är alltid spännande med nya spelare, speciellt om det är någon riktig stor spelare, men själv anser jag inte att vi bör värva någon spelare just nu. Vad tycker du själv?
Barcelona Gabriel
2006-01-18 00:49
La Rambla

Jag kan hålla med dig om att det är lite trist, men samtidigt så kan det vara eftersom det inte finns tillräckligt bra spelare tillgängliga för oss nu. Det är alltid svårare att värva under vintern. Dessutom är vi inte i nöd utav det.
Barcelona AlexC
2006-01-18 00:47
La Rambla

Sticker in emellan i er chat ;)

Menar du att det är trist för att du gillar värvningar eller menar du för lagets skull att det behövs en spelare under vintentransfermarknaden?
Barcelona La Rambla
2006-01-18 00:43
Tror faktiskt inte det blir några problem. Är mer orolig inför CL nu när även Motta är skadad. Lite trist att det inte ryktas om minsta lilla tranfser till oss, verkar inte vara Rijkaards melodi att handla under vintermercaton.
Barcelona Gabriel
2006-01-18 00:38
La Rambla

Ovärderligt - sann komedi! ;)

Satt förövrigt och funderade på vilka kommande motståndare vi har i våra närmaste la liga matcher. Förutom våra 3 kommande emot Alaves, Mallorca och At.Madrid så har vi efter det ett Valencia som börjar komma i form - på Mestalla. Tur att Eto'o kommer tillbaka, han lär behövas. Ser för övrigt Valencia som vårat största hot till liga guldet i år. En liten kuriosa kan även vara att vi ofta har lättare att slå dem på Mestalla än på Camp Nou.
Barcelona La Rambla
2006-01-18 00:32
Hehe, det hade varit grädden på moset. Hattrick av Messi. F-n vad jag hade garvat om tv-bilderna sen visar vipläktaren med Laporta och Alavés president. Muahaha!
Barcelona Gabriel
2006-01-18 00:30
La Rambla

Du skrev det klockrent pratiskt tagit ur min mun ;)

"Hoppas vi krossar dem och hjälper till att spela ner dem i segundan där de hör hemma"

Precis, hoppas messi gör alla målen dessutom ! ;)
Barcelona La Rambla
2006-01-18 00:28
Har också reagerat på det Gabriel. Nu är det match mot Alavés, laget man började ogilla mer och mer i höstas. Deras j-a president och advokat som inte gav sig innan Messi tog sitt pick & pack och åkte tillbaka hem till Argentina. Hoppas vi krossar dem och hjälper till att spela ner dem i segundan där de hör hemma. :-)~
Barcelona Gabriel
2006-01-18 00:24
Föresten är det ingen annan som reagerat på att våran nästa match enligt "tippa nästa match" är emot Mallorca på bortaplan. Det kan väl inte stämma då vi spelade våran första match på bortaplan mot Alaves som slutade 0-0, matchen efter mötte vi Mallorca på Camp Nou, Eto'o gjorde två huvudmål.

Kanske bör fixa till det?
Barcelona Gabriel
2006-01-18 00:19
La Rambla

Jag ser det som en stor svåriget för Simao att ta en ordinarie plats i Chelseas lag, inte för att han inte är tillräckligt bra utan för att Mourinho är en herre som kör stilen "spelar du en dålig match hamnar du på bänken i 1 månad för att inte göra samma misstag igen". SW Philips är en jättetalang i England och jag ser honom som en snabbare, mer explosiv och teknisk Beckham men kanske inte har lika känslig högerföt - än.

Det jag vill säga är att det verkar som att Chelsea kör lite av stilen ala milan, dvs köpa spelare som andra lag vill ha enbart för att se till så att dom inte kommer till konkurenterna - de har ju pengarna för att göra så.
Barcelona La Rambla
2006-01-18 00:13
Haha, det är fan inte sant alltså. Läste idag att några fler nyförvärv blir det då inte tal om nu i januari, allt enligt Mourinho. Det lustiga i sammanhanget är ju att Liverpool har jagat honom sen i höstas. Rätt kul är också, att de gav ungefär samma pengar för SW Philips i somras. Ska de skeppa iväg honom nu måntro?
Las Palmas culé hasta la muerte
2006-01-18 00:11
Jontteee
Tänkte bara rätta dig när de gäller Cambiasso..han kom till Madrid när han var 15 lr 16 år..sen blev han utlånad till Independiente och S.Lorenzo innan det blev a-laget för han i Madrid...Och Fabregas visst han e vår talang men all credit för Wenger som vågade satsa på han och de är han som har gjort att han har blommat ut...Sen bytesaffär? Nja de var mer som så att Barcelona var fortfarande skyldiga Arsenal 6 milj euro för Overmars...Barca hotade med att stämma Arsenal för dealen de gjorde med Fabregas, men tillslut så kom de överens om att Barca inte skulle betala den sista betalningen för Overmars...
Barcelona Gabriel
2006-01-18 00:11
La Rambla

Det är en självklarhet att Gurpegui sa något dumt till Deco, samtidigt så var han och drog i hans tröja. Skulle inte förvåna mig om han sa "levantate hijo de puta" men det går som sagt bara att spekulera i. Men en självklarhet är faktiskt att Gurpegui måste ha sagt något till Deco eftersom, precis som du sa, Deco innan det var glad och bara skrattade åt att han inte fick frispark.
Annons: