/spanien/barcelona/forum/26596.aspx/spanien/barcelona/forum/26596.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona barca_dreamteam
2006-07-30 17:47
Ämne: Ämne: Top 5 m....
Du har fel. Hiddink har vunnit Cl med PSV 1988 och tog Sydkorea till en fjärdeplats i vm för fyra år sen.
Barcelona Ian Porterfield
2006-07-30 17:44
Ämne: Ian:

Ännu en Rier....
Får tacka igen La Rambla.
SAFC ser ut att vara intresserade av båda två om de är tillräckligt duktiga:=)
Barcelona DeeJay
2006-07-30 17:43
Neutral_77: Scolari har även vunnit VM en gång samt tagit ganska många titlar i Sydamerika.

Hiddink har ju haft dåligt material att jobba med hela tiden, och ändå har han följande meritlista:

- 6 ligatitlar med PSV Eindhoven
- Vunnit Champions League med PSV Eindhoven
- Tagit Sydkorea och Holland till semifinal i VM.
Neutral_77
2006-07-30 17:40
Ämne: Top 5 managers
1.hi....
Vad basserar du det på?? Ingen förutom Rijkard och Mourinho har vunnit CL.
Hiddink, Holländska ligan, åttondel i VM med Australien.
Rijkard, CL och La liga, meritarande
Wenger, Premiär leauge, inget mer
Scolari, VM-fyra och Em-silver
Mourinho, PL X 2, CL mycket meritarande

Jag tycker att det finns många andra som du har glömt, Capello, Alex Feurgeson, Lippi, Del Bosque m.m.

Barcelona La Rambla
2006-07-30 17:34
Ian:

Ännu en Riera? Hans fulla namn är ju Arnau Caldentey Riera. Verkar som Sunderland inte har koll på vilken Riera det gäller. Eller är ni intresserade av båda Rieras?

Han ingick i truppen för några år sen, kommer från Barça B. Har även spelat någon CL-match för Barça säsongen 2004/2005 mot bla Shakhtar Donetsk. Har för mig att även skotska Hearts visat intresse för honom? Anyway, här är en länk på en artikel om du förstår spanska, annars får du babelfiska. :)
Neutral_77
2006-07-30 17:31
Ämne: Thierry Henry # 14 A....
Och tvåa i VM
Barcelona Zambrotta d´Barça
2006-07-30 17:23
Henry är väl med i det lag som kom tvåa i CL?;)
Vilka var det som vann?
Barcelona La Rambla
2006-07-30 17:21
Ämne: Thierry Henry # 14 A....
Jaha, och?
Celta Vigo ReyesFabbe
2006-07-30 17:15
Thierry Henry # 14 AFC
Barcelona Barca för alltid
2006-07-30 17:10
Ja tror att dos santos far spela mycket i barca genom den har sasongen. bara messi, etoo, inho,guddy and maybe giuly ar fore honom i ordningen men vi far se!!
Barcelona Barca för alltid
2006-07-30 17:08
Top 5 managers
1.hiddink
2.rijjkard
3.wenger
4.scolari
5.mourinho
Barcelona Barca för alltid
2006-07-30 17:05
hej
Barcelona Captain Fubulosos Cave Of Hair
2006-07-30 16:15
Det ser ut som om Berlusconi har våta drömmar om att döpa Ronaldinho till en "Rossonero", han ska enligt källor vara villig att erbjuda Barca Kaka samt en grovt står summa pengar för Ronnie. Hehe, mäktig fantasi den där Berlusconi har :)

Och EMD säger även att Barca kommer att ta med den nyblivne EM U-19 mästaren Mark Valiente till USA, förhoppningsvis med Dos Santos och Saviola.
Barcelona Ian Porterfield
2006-07-30 16:08
Tjena igen!
Ser ut som att Arnau Caldentey är på trial hos Sunderland så nu undrar jag om någon vet något om honom?
Barcelona Love Barca y Catalonia
2006-07-30 15:32
Barca nyheter?
Barcelona La Rambla
2006-07-30 15:25
Gabriel:

Alltid lika trevligt att läsa inlägg från dig hermano, du behöer inte ursäkta långt inlägg. Hoppas du har det bra på Tenerife.

Kan instämma i det mesta när det gäller Giovani dos Santos. Även Rafa Benitez försökte i januri ihärdigt locka över Giovani men fick också nobben. Läste senast idag att Giovani inte skyndat på det här med passproblemet (troligtivis på inrådan från klubben). Han har visserligen förlängt med Barça till 2010 men det är inget riktigt proffskontrakt eftersom sådant inte får skrivas förän spelaren har fyllt 18 år, vilket han gör i maj 2007. Så länge han inte har ett eu-pass så kan inte heller tex engelska klubbar ge honom något proffskontrakt, då de har tuffa regler i Storbrittanien när det gäller spelare från länder utanför EU. De får helt enkelt inget arbetstillstånd. Det tog ju tex tid innan Liverpools Marc Gonzalez fick tillstånd att spela i England. Därför tror jag att man väntar med spanskt medborgarskap så länge som möjligt för Giovani och sen skriver man ett proffkontrakt när han fyllt 18 nästa år.

Med en jätteklausul förstås. :)
Barcelona Ghazza
2006-07-30 15:23
Gabriel,
Varför ursäktar du dig för ditt långa inlägg? Som jag ser det så är det bara mer av det goda. =)

Ang Thurams tröjnummer så tror jag ganska säkert att han kommer göra numret rättvisa som du uttryckte dig. Lilian spelar alltid med ett stort hjärta och lagmoralen är alltid på topp. Vart han än spelar. Han är också en av de ödmjukaste, precis som Luis. Så det skall nog gå bra :)
Barcelona Gabriel
2006-07-30 15:11
For det forsta sa behover ingen ens oroa sig om att det kommer bli svart for Dos Santos att fa speltid pga att bredden vi har i anfallet da han i vilket fall som helst inte far tillskrivas i La Liga eftersom han tar upp en icke EU-plats. Jag minns for ca ett halvar i en intervju med Giovani under forgaende sasong att han tog upp det har problemet och sjalv sa att han ville losa det sa snabbt som mojligt sa att han inte far samma problem som Messi. Det lar darfor inte droja allt for lange innan han far delta med Barças A-lag i ligan eftersom bade Marquez och Dos Santos letar efter spanska pass. Sen tror atminstonde jag att en talang av Dos Santos kaliber (som rankas i Messis standard) kommer ga fore Ezquerro som sallan gor bra ifran sig, Javier Saviola (utifran att han inte hittar en ny klubbadress) som inte ingar i klubbens planer - sen lar det sta mellan Giuly och Giovani och dar kan man sedan dela pa speltiden. Men detta spekulerandet kan man iofs ta fram nar han kan bli available for ligan.

Another thing... Att ni ens orkar ta smaungar pa Real Madrids forum pa allvar! Snorungen sitter sakert i ren avundsjukan helt skrackslagen om att se vad Dos Santos gjorde i senaste matchen. Sen borde han veta om att inte bara Arsenal forsokte ta over honom till deras klubb efter sitt VV-slutspel, dar Mexico aven vann hela turneringen och Dos Santos blev vald till 2:a basta spelare i turneringen, utan aven el club blanco forsokte locka over honom - sjalvklart blev svaret fran en akta culé som han ar fuck-u-fingret...men det kanske ar det som gor allra mest ont :-)

I framtiden (och vilken framtid det ar!) kan vi glatt konstatera att vi mycket val kan komma att ha ett anfallsspel ifran de egna leden, eller vad sags om:

Dos Santos-KrKic-Messi

Det finns inget annat storlag i Europa som kan skryta pa detta satt - som més que un club!

Thuram tog, som La Rambla sa nummer 21 och jag hoppas han gor numret rattvisa. Det ar ingen som valt att ta over det numret efter det att min storfavorit Luis Enrique lamnade det numret ledigt. Det kommer kannas svart for mig att se en annan spelare i Barcelona med det numret. Lilian, u better keep it up!

Nar det kommer till Zambrotta sa bade hoppas jag och tror att han far nummer 19 och att Messi tar 11:an. 11:an ar ett mer traditionellt och kanske lite mer lockande nummer for en spelare som spelar i anfallet (ifall inte spelaren har nagot personligt med nummer 19).

Thuram och Zambrotta vet vi alla sedan tidigare inte kommer att anlanda med resten till laget tills den 4:e agusti, inte heller Deco kommer darfor finnas med i Mexico-touren. Han behover aven han lite extra vila pga semfinal i VM.

La Rambla

Haha, om du tycker det var roligt att lasa sa skulle du bara sett det med egna ogon. Riktigt javla pinsamt var det. De skammer ut sig sjalva nar de agerar pa det viset. Milan lar dessutom vara riktigt upprorda och har forklarat krig emot Real Madrid. Hehe, jag njuter :D

Well, its off to the beach now. Beklagar det langa inlagget men det blev pa sa har da jag antar att jag inte kommer skriva mer idag, darfor skriver jag allt pa en gang istallet.

Visca el Barça
Barcelona La Rambla
2006-07-30 14:44
Tja, jag tycker tex att Rijkaard är minst lika bra som Arsenals AW att ge talanger chansen. Han är en mycket klok tränare. Han ger dem chansen men samtidigt så vill han inte att de för tidigt ska exponeras allt för mycket. Skynda långsamt är parollen. Rijkaard har flera gånger betonat vikten av canteran, att man ska tänka på framtiden. Samtidigt måste man ju erkänna att det kommer fram alltför många talanger under samma tidsperiod. Var ska alla få plats? Vi får som tidigare räkna med att flera går till andra klubbar för att få spela och utvecklas. Det är inget man kan göra någonting åt dessvärre.

Det känns lite som ett dilemma. Nu när vi har en bra trupp med spelare som presterar, hur ska Rijkaard göra plats för fler talanger? Det var en annan sak under van Gaals tid. Då hade vi flera spelare som underpresterade och satt på feta kontrakt (Saviola är tack och lov den sista kvar från den eran). Det är liksom lite svårt att slussa in talanger i en jämn ström, när klubben tar två raka ligatitlar och vinner CL.
Barcelona Barca 666
2006-07-30 14:38
La Rambla:

Håller med dig om våra talanger....om ett par år hoppas jag att de här talangerna blir de som tar över ja menar kolla bara på Messi o Dos Santos när Ronnie lägger skorna på hyllan tar de killarna över vad e bättre vi har grymma talanger på de flesta positionerna o det var bara bra att Rijkard lät 19 av de spela med A laget förra säsongen. Synd att nåra lämnar de som inte vill vara med o slåss i toppen får hitta mindre lag tex Fabregas en grym spelare men ville ha spel tid men de andra som e kvar o slåss de har man mer respekt för pga att de slåss me hjärta för klubben. vi ska inte underskatta/överskatta våra talanger vi skydda de mot andra klubbar som vill ta de o samtidig utveckla de o låta de spela lite men säkert. Tror inte nån annan härinne heller vill ha en ny Van Gaal tid då 8 utlänska spelare var i start elvan o inte många me riktig känsla för truppen Cocu visst men tex Bogarde bland andra som bara ville ha pengar?? Nej ta hand om talangerna för det ja vet inte många andra stor lag med sånna talanger som vi har måste bara lära oss från Arsenal o uppskatta de yngre mera o låta de få lite mer speltid!

Vad tycker du o ni andra???
Barcelona Södan9
2006-07-30 14:33
Ämne: Då lämna en till tal....
Om jag inte har helt fel så spelade han någon match i slutet på säsongen om gjorde självmål(?) eller så var det en grov markeringsmiss. Har för mig att han var runt 20år också. Inte allt för lyckad i Barca med andra ord.
Barcelona Puyol - The Wall
2006-07-30 14:18
Då lämna en till talang oss och han heter Ludovic Sylvestre. Skrev ett 3-års kontrakt med Sparta Prage.
Barcelona Zambrotta d´Barça
2006-07-30 14:08
edit: måste tillägga att van Bommel trots en del fina matcher antagligen skulle passa bättre i Tyskland.
Barcelona Zambrotta d´Barça
2006-07-30 14:06
Många av exempelvis B. Münchens fans drömmer om van Bommel som ersättare åt Ballack: här kommer han inte ens med i några förstauppställningar. Det är framför andra Edmilson, Iniesta, Deco och Xavi som gäller. Vilket mittfält vi har! Visst, i dagsläget är det klasskillnad mellan Bayern och Barcelona, men ändå...
Barcelona Suñol_
2006-07-30 13:39
Hammarby möter Fc Barcelona i handbollens Champions Leauge, gruppspelet börjar i slutet av september. Då måste man ju till Eriksdalshallen och kolla!!
Barcelona La Rambla
2006-07-30 13:32
Det är ganska roande att läsa, när vi har talanger som gör bra ifrån sig så överskattar vi dem. Hm, är det så farligt eller förbjudet att vara glada när de spelar bra? Eller som något realfan skrev, vad f-n gjorde dos Santos när Real Juvenil slog Barças dito med 4-1. Tja, i returen hemma (det var ju seminfal i Copa del Rey) gav han svar på tal, även Bojan. De vann med 3-0 och gick vidare till final vilken de sen vann över Zaragoza med 2-0.

Notera Bojans kliniska avslutning. Giovanis 3-0 är ju inte lite kyligt i en semifinal. :)
Barcelona Barca 666
2006-07-30 13:17
kolla in artikelarna:

Vem styr Real:
http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoId=102233

såg en RM fan skriva Dos Santos inte bra som Saviola??? Erat lag ville tydligen köpa honom men han tackade nej som han gjorde me Arsenal (tidigare under hösten) bara för att han älskar Barca som vi gör kolla in länken bara:
http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idnoticia_
PK=326402&idseccio_PK=849

Som Barca fan blir dagen bättre me sådna artiklar o angående Real vet faktisk inte om det Calderon lr Capello som styr då Calderon värvar bara spelare för han lovat inte just på positioner de behöver riktig bra artikel kolla in den!

Cádiz Corts
2006-07-30 12:44
Whatever//

Det lär han göra då ingen kandidat vad det verkar inte ens vågar ställa upp mot honom. Det känner nog att det är bortkastade pengar på en valkampanj. Det lär nog gå åt lite stålar för sånt. Dyker inga kandidater upp så utses Laporta till el presidente trots att inga val blev av.
Spanien Whatever
2006-07-30 12:41
Ämne: Whatever//

Av vad....
låter som lite komplicerat-bra att du hänger med-så det lär väl bli på det viset att Laporta väljs om och fortfarande är barcas presidente...
Cádiz Corts
2006-07-30 12:38
Whatever//

Av vad jag har läst så, tvärtom. Tre medlemmar upptäckte att Laporta installerades 8 dagar för tidigt sen han vunnit presidentvalet 2003. Istället för 1 juli som stadgarna säger, så övertog Laporta med stab presidentposten redan 22 juni. Detta har de 3 medlemmarna anmält och en domstol tvingar klubben att hålla val i år, istället för planerat år 2007. En mandatperiod är på 4 år, men de där 8 dagar extra räknas av domstolen (pga av klubbens stadgar antar jag) som ett år. Därför måste klubben utlysa nyval nu i höst. Det är anledningen till att Laporta lämnat över klubben till en interimledning som sköter klubben under valkampanj och även har hand om valet. Laporta ställer upp som kandidat.
Annons: