/spanien/barcelona/forum/2657.aspx/spanien/barcelona/forum/2657.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Flavía
2016-01-12 11:51
@Barcelonistas:
Nog höll jag faktiskt med dig att Zinedine Zidane var en överskattad fotbollspelare, men nu är du ute och cyklar när du sätter den etiketten "överskattad" på Roberto Carlos. Det tar emot att säga det, men brassen var världens absolut bästa vänsterback och presterade kontinuerligt under 10 år. Dock så var han kanske inget vidare som frisparksskytt men den detaljen tar absolut inte ifrån Roberto Carlos storhet.
Barcelona Xaviesta
2016-01-12 11:11
Katalano Gör vad du vill med det, min vän. Tycker bara att det blir parodi-löjligt när man tvunget ska avskärda VARENDA Madrid spelare, då som nu, med att vara överskattade. nånstans måste det make sense åtminstone för att inte tappa logiken och trovärdigheten. Att tex Guti var överskattad är det väl inget snack om. Men Carlos och Zidane? Att dessutom kommentera detta utan att ha någon som helst insyn i deras spel och utan att ens ha fyllt en tvåsiffrig ålderskvot när dessa var som bäst?! Helt obegripliga grodor från denna förvirrade och vilsna människa.
Barcelona Rambla~
2016-01-12 11:08
Grymt initiativ till "La Setmana Blaugrana".

Riktigt bra kvalité! Kudos!
Barcelona Katalano
2016-01-12 10:56
@ Xaviesta:


Snyggt avledande inledning där i prisandet. Vet inte om jag vågar trycka på like knappen, osäker på om en del övriga medlemmar förstår innebörden av ironi :P
Barcelona Xaviesta
2016-01-12 10:49
LennyRomario & Katalano

Sluta mobba grabben. Barcelonistas satt framför tv:n som 3 åring och tittade på för-VM 1997 den där härliga kvällen där strålkastarljusen på arenan glimrade vackert i Barthez välpolerade flint. Han såg Carlos ta sats och skicka iväg en oförglömlig frispark som Barcelonistas direkt klippet repet på och släppte giljotinen över, och efter en nogrann analys dödsförklarades Carlos karriär. Domen löd "överskattad".

Året efter var det dags för en annan flint att smaka på forumets största fotbollstalang och hans skarpa giljotin. Den här gången fick en fransman se sin talang gå till spillo efter att vår Gothia Cup spelande talang noggrant kalkylerat fram sin projection och än en gång löd domen "överskattad". Zinedine Zidane fick däremed snällt sätta sig ner i samma kategori som brassen. Detta gjorde han alltså vid den ringa åldern av 4. I en tid då alla andra barn försöker komma i underfund med hur man cyklar utan stödhjul och komma ihåg vart man lagt nappen kunde alltså Barcelonistas, en större fotbollstalang än Martin Ødegaard(!), analysera fotbollstaktiker som hade fått rit-Ola att framstå som en ren och skär amatör, samt urskilja världsspelare från överskattade hur simpelt som helst. You have to stand in awe to the greatness av den här killen.

I, for one, feel privileged att få dela forumet med en sådan fenomenal skribent som Barcelonistas!
Barcelona Xaviesta
2016-01-12 10:48
LennyRomario
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
2016-01-12 10:38
@Barcelonistas:


Rambles egna San-Iker.
Barcelona ElRaval
2016-01-12 10:38
Ett Neymar-till-real-scenario kanske hade varit möjligt om Neymar underordnade sig Messi. Likt han visade tendenser på första året. Men nu är han Ballon d'Or-kandidat och vet själv att "it only goes up from here". Han underordnar sig inte Messi, utan dem spelar tillsammans. Han spelar med samma kreativitet och ingenting i mina ögon tyder på att han inte får gå "fullt ut" till förmån för Messi eller någon annan. Han tillåts köra sitt eget race med andra ord. Bara bra vibbar har jag just nu.
Barcelona Andresito
2016-01-12 10:33
[QUOTE=Flavía]Nu är Muhammed Ali, Björn Borg eller Michael Schumacher inte ens bäst genom tiderna i sin respektive sport, även om dessa var otroligt duktiga idrottsmän. Men varken boxning, basket, F1 eller tennis är i närheten av fotboll vad gällande popularitet, konkurrens etc. Man behöver inte ens följa just dessa sporter för att inse det faktumet. [/QUOTE] Det går dock inte att tänka så. Om man ska kolla konkurrens och popularitet så går det ju inte att jämföra någonting med fotboll då fotboll tveklöst är störst. Det man får kolla på är skillnaden mellan "utomjordingen" i sporten och de vanliga utövarna. Messi är en spelare som garanterar framgång jämfört med världens idag näst bästa spelare. Han garanterar inte mål eller assists, utan troféer för sitt lag. Det är ingen slump att Barcelona varit på toppen när det gäller troféer sedan Messi kom upp. Magiker som Ronaldinho har lämnat, målkungar som Eto'o och Henry, ledare som Xavi och Puyol, och legendariska tränare som Guardiola har kommit och gått. Trots det är Barcelona lika framgångsrika, varför? Messi. På klubbnivå är det svårt för Messi att höja sig ännu en nivå, där är han på topp. Dock finns inte denna effekt i landslaget på samma sätt. Jag tycker personligen att Messi är lika dominant när det kommer till spelsätt i landslaget, men troféskåpet står ändå näst intill tomt. Visst kan man diskutera huruvida bra lagkompisarna är, men jag anser ändå att detta är Messis sista steg i sin utveckling till att bli tidernas största idrottsman, för då har han bevisat allt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2016-01-12 10:29
LennyMario
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-01-12 09:53
@LennyRomario:


Vet att du inte är förvånad, men vi har vissa i vårt forum som tar alla tillfällen de kan för att snacka skit om allt som kan kopplas till Real Madrid. De plockar upp one-liners från ställen där solen aldrig skiner och skriver dem om och om igen tills övriga här inne av samma mentalitet plockar upp dessa som fakta.

Många här inne har försökt att hjälpa dessa nämnda individer att höja nivån men någonstans försvinner hoppet och man accepterar att vårt forum aldrig blir av med denna typ av inlägg eftersom MOD anser att de inte bryter mot någon regel.

Det roligaste är att när vårt forum och Puertan skriver om det som sägs i motsatt forum så är det just dessa nämnda individer som pratar om vad liknande individer skriver i det andra forumet, vilket ger en falsk bild av kvalitén på övriga skribenter och sänker nivån något otroligt.
Barcelona neymar JR
2016-01-12 09:51
Lennyromario Barcelonistas i mål och Carlos som tar sats från straffpunkten, det hade varit något ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2016-01-12 09:43
@Barcelonistas:

Någon gång får det väl ändå bara vara nog. Roberto Carlos överskattad? Ja, möjligen som frisparksskytt, men absolut inget annat. Jag har svårt att tro att det finns någon som tänker tillbaka på Carlos och Cafu utan glädje.
Barcelona I.Cuenca
2016-01-12 09:40
kanske jag som är pantad men Barcelona-Real Madrid har datum: 04-03-2016 Söndag men enligt min kalender så har söndag följande datum:06-03-2016 och den 4 mara är en fredag
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-01-12 09:30
@Stright outa Barca :


Heheheheheeh...
Barcelona Barcelonistas
2016-01-12 09:24
Komiskt hur alla Barca hatare nu menar att Neymar borde vunnit guldbollen. Måste svida enormt att Messi är helt överlägsen Penaldo. Messi 5 guldbollar Barcelona 5-0 Real Madrid Barcelona 5 Cl titlar Siffran 5 är en siffra som La Puta får mardrömmar av.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-01-12 09:00
@Steve's mom:

Josep menar den som Messi blev rånad av Fifa och Blatter som förlängde omröstningen och genom fusk gav den till Penaldo
Barcelona barcino
2016-01-12 09:00
Hej! Någon som vet när matchbiljetter släpps mot Arsenal??
Barcelona enkos
2016-01-12 08:58
@Barcelonistas:

Nej inte de kommande två tre säsonger i alla fall då Messi är på egen nivå, men när Messi fyllt 31-32 då kommer Neymar att ta över ..
Barcelona neymar JR
2016-01-12 08:31
Bra försök av Carlos att få till sig ett jobb i Madrid med hjälp av neymars namn. Är det så patetisk man blir i Uzbekistan efter man har lagt skorna på hyllan?!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
2016-01-12 06:50
@enkos:


Värt att notera är att de absolut högsta procentantalet man kan komma upp i är 55%. Så nej, han hade inte fått över 60%.
Barcelona Gabriel
2016-01-12 03:33
Haha, Roberto Carlos alltså, gubbe lilla, det är andra tider nu. Vi lever i en fotbollsvärlden som har dominerats av Barcelona enda sen 2005 och idag är spelarnas största dröm främst att få spela för FC Barcelona i första hand - sen Real Madrid. Det är ingen slump att Real Madrid har/haft flera spelare som haft Barcelona som sin prioritering och dröm destination. Modric, Isco, Özil mfl (och till alla madridistas som läser detta, nej den jämförelsen går INTE att göra med Iniesta som var sur på Barcelona som en liten grabb efter det att hans lag åkt på stor förlust mot just Barça). Real Madrid har försökt att få både Neymar och Suarez men Perez har sett sig gå förlorad ur den striden båda gångerna (ja, Perez, vi alla vet att du ville ha Suarez innerst inne - "Suarez is not a very good player" är inget annat än rejection syndromet när Suarez redan bestämt sig för att gå till Barça) så varför i h-lvete skulle Neymar vilja göra en Judas Figo? It makes no sense, inte bara för att Neymar stor trivs hos oss med sin bromance med Messi och Suarez och trivs som fisken i vattnet rent allmänt, utan också sportsligt. Ja, det måste svida för alla madridistas att få höra detta men saker och ting har ändrats sen 11 år tillbaka. Real Madrid är INTE LÄNGRE laget i Spanien som garanterar titlarna i samma utsträckning som Barcelona är. Sure, Real Madrid kommer att ta någon titel här och där men Barcelona har under de senaste 11 åren bevisat att man numer är den främsta jätten i Spanien vad gäller titel garanti - och tvärtemot vad alla hatare *host Arbeloa* en gång i tiden förutspådde så har Barcelona inte gjort något annat än att visa att man vill fortsätta att skapa historia och vinna så mycket det bara går. Så min fråga är, rent hypotetiskt till denna Carlos - varför skull Neymar vilja byta ned sig? För ja, det är ett nerbyte. Marängerna kan komma med "vi är världens största klubben i historien" och leva på deras 50-tals titlar hur många gånger de vill, det spelar i slutändan ingen roll för i nutid och idag så är FC Barcelona numera den största referensen till den här sporten. Om du pratar med en person som inte kan någonting om fotboll så kommer den personen fortfarande att ha hört talas om Barcelona och att "men Barcelona är iaf duktiga, det vet jag iaf". Det är på den nivån vi är damer och herrar. Neymar spelar i världens bästa klubb, med de bästa spelarna i världen, period. Roberto Carlos kan fortsätta att drömma och tro att vi är tillbaka vid år 2000 igen. Bona nit culés!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Busquets
2016-01-12 02:32
Roberto Carlos är en nobody som satte en fin frispark. Han har letat efter jobb som en hund och hans mål har varit att jobba för Madrid väldigt länge. Nu försöker han leka som att han är någon Neymar lär lyssna på för att locka sig till ett jobb i Madrid.
Barcelona Barcelonistas
2016-01-12 01:46
överskattad spelare denne Roberto Carlos.
Barcelona LeoMessi
2016-01-12 01:41
Ja för Carlos åsikt är det viktigaste som finns för Neymar. Real lyckades inte värva honom första gången så varför i helvete skulle Neymar vilja dra dit nu när han spelar som en Gud och vinner titlar med Barca? Carlos verkar tro att Neymar är som figo. Carlos överskattar sin betydelse något ordentligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2016-01-12 01:36
Roberto Carlos (ex-Real Madrid): "If Madrid let me, I'll try to convince Neymar to join Real Madrid." [ie] fuck of
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-01-12 01:26
Vet inte om ni har märkt det men de stora engelska landslagsspelarna kommer fram en efter en och säger att Messi är den bästa nånsin. Woooow alltså!!

Nu säger jag inte emot det för att jag anser att han är det. (Nu kom Pele ut ur buskarna och säger att han har gjort 1000 mål när han plussat ihop målen från alla jippo matcher). Han är skrämmande den där Pele.

Jobbade idag. Läste här lite snabbt att CR7 pikade den senila gubben Pele. Vad sa han till honom?

Nu om en annan sak.
Hur kan Ramos, Marcelo och Modrid komma med i FIFA World - XI? Modric som var borta halva säsonge? Hade varit en femma om han var borta halva säsongen sen såg till att R.Madrid tog titlar. Sak samma!

Hade jag valt mittbackar så skulle Bonucci vara bredvid Pique. Sak samma.
Barcelona El Tridente
2016-01-12 01:17

Tw Bonucci (Juventus): "To improve, you have to face the best players. I was lucky to face the BEST. Thanks #messi "

Ig John Terry (Chelsea): "THE BEST EVER #leomessi"
Barcelona neymar JR
2016-01-12 01:07
Ig John Terry (Chelsea): "THE BEST EVER ?? ?????????? #leomessi"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-01-12 00:56
Tror ni Neymar kmr kunna vinna guldbollen samtidigt som Messi fortfarande är med i laget?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: