/spanien/barcelona/forum/265.aspx/spanien/barcelona/forum/265.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona jerkasss
2018-08-28 12:04
”För fin”, ”viska laguttagningar” etc är befängt att spekulera i. Det enda vi kan diskutera är faktumet att Messi utan boll är undermålig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2018-08-28 11:31
Katalano

Jo vi kan bara spekulera om det, med den bild vi fått utåt. Ledningen spelar säkert in, För de har han sågat offentligt efter hans övergång.

Han ville inte vara i skuggan av Messi men jag tror han sköt sig själv i foten. Hos oss hade han förr eller senare vunnit balon d or men jag tror inte han kommer göra det i PSG. Förmodligen får vi se honom i vitt inom en snar framtid.

Mbappe kan mycket väl överglänsa Neymar när vi sammafattar säsongen.

Jaja nog snackat om Neymar från min sida.
Barcelona Katalano
2018-08-28 11:06
VizzlA-"Tots Units Fem Força"

Visst finns det vissa exempel som är tydligare än andra. Men vad Neymar verkligen kännt inom sig, dvs sådant som inte syns utåt för oss fans, det har vi ingen aning om. Mycket möjligt att någon av de andra delarna också påverkade beslutet. Exempelvis tränaren, hur klubben sköts osv. Man kan spekulera hur mycket som helst. Min poäng är enkel. Det finns många aspekter som spelar in i valet av klubb. Vi fans kommer aldrig att få reda på hela sanningen.
Barcelona Mess1
2018-08-28 10:50
Höj nivån!


/Mod
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2018-08-28 10:41
Katalano

På din lista är det endast nmr 1 och 9 som stämmer in på Neymar.

Lagkamraterna gillade Neymar och det var ömsesidigt.

Tränaren hade precis börjat jobba med Neymar. (så inte troligt)

Klubbens ambitioner och värderingar kan i vissa fall diskuteras, Men han gick till Psg..Behöver inte säga mer.

Neymar gillar klimatet och staden (barcelona) familj tvivlar jag på har någon betydelse när det gäller Paris eller barcelona för Neymar. Media var ganska snälla med honom.

En sak som däremot kan ha varit jobbigt är att han myglades till barca genom att muta hans pappa (ja så ser jag på det)

Barcelona Mike79
2018-08-28 10:39
Kröjjff Ja tydligen så är Messi är för fin för att springa, och han viskar laguttagningar i sina tränares öron likt Sir Väs.. Problemet med att ignorera troll/ignoranta tonåringar och tillika ärthjärnor är att till slut så stinker dyngan för mycket
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FBKröjjf
2018-08-28 09:50
@Cruijffism:


För att börja där ovanstående citat slutar, så känner jag mig av nöden tvungen att fråga mig hur skribenten och hans meningsfränder, "vet" att Messi känner sig "för "fin" för att löpa lite på plan". Det skulle jag bra gärna vilja veta. Nå´n som vet?
Barcelona 09Triplete15
2018-08-28 08:58
Lite off-topic men vad tror ni är nästa steg för Mourinho efter att han till slut får lämna United? Vågar ett storlag riktigt ta in honom med tanke på hur allting kollapsar runt den tredje säsongen? Jag skulle gissa på att Inter gladeligen skulle ta emot honom då det passar dem bra att slå ifrån underläge. Det var dessutom en lyckad sejour för honom där senast. Det enda dåliga är väl att han riskerar att förstöra sitt rykte där också då han avslutade på topp med en trippel senast.

Utöver det kan jag inte se någon annan storklubb ta in någon som Mourinho.. Eller PSG kanske? Vad tror ni?
Barcelona Pep - El Míster
2018-08-28 08:37
Tycker det surras för lite om att Dembouz gått in och avgjort två matcher till vår fördel. Han ser stark ut. Motiverad. Har knappt haft en försäsong men verkar mer fysiskt redo än tidigare. Malcom satte väl lite eld i röven på honom också. Nej, Dembouz har startat säsongen lysande. Kul!!! Ang. Piqué så förstår jag inte gnället. Han är som han är visserligen men låt han spela poker på sin fritid om han vill(såvida det inte är nätterna långa. Tror ni spelarna ska sitta hemma och glo i taket varenda dag efter träningen? Trivs spelarna utanför planen så trivs dom på planen. Classic. Givetvis finns det gränser och annat som INTE är okej men gör inte en höna av fjäder som man brukar säga. Last but not least - the beast - Suarez! Ända sedan han skrev på för oss så har vikten hans ökat. Däremot har den ökat till stor del med muskler vad jag kan se. Han är trubbig och jävlig och det kan ibland vara riktigt frustrerande. Min teori är dock att han anpassat sig för rollen som en krigande 9a och därmed biffat till sig medvetet senaste säsongerna. Säga vad man vill om det men han är aldrig skadad och är ett helvete att möta många gånger. Formen tar tid att hitta men när den väl uppenbarar sig är Suarez bästa 9an i världen. Med det sagt så hoppas tror jag inte att en tunnare, smidigare 9a skulle göra laget så mycket bättre... Är väl enbart Mbappé kanske ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2018-08-28 08:19
@Cule4Life:


Klart du ser det så. Du är ju Barca supporter. För en världsspelare som Neymar finns det hur mycket som helst som spelar in i ett beslut kring vilken klubb man vill spela i. Här kommer ett par exempel:
1. Lön
2.Lagkamrater och sammanhållning. Hur väl trivs en spelare med sina lagkamrater,
3. Tränare, trivs spelaren med sin tränare och dennes vision.
4. Klubbens ambitioner och värderingar
5. Staden, hur väl trivs spelaren i staden.
6. Hur väl trivs familjen i staden och dess kultur.
7. Klimat.
8. Media, hur man bli behandlad av nationell och lokal press.
9. Spelarens ambition, exempelvis att vinna Balon d'Or

Det är väldigt trångsynt att tro att det ENDAST är pengar som räknas.
Barcelona Cule4Life
2018-08-28 05:03
Neymar: vill inte möta Barcelona i CL" . Hur kan man ens för det första flytta från Barca när man sitter på 5 års kontrakt och 20 milj euro per är.

Hade jag haft det hade jag aldrig i världens lämnat. Spelar ingen roll om PSG hade erbjudit mig 100 milj euro per år.

200 milj kr per och spela i Barca. Lämnar man har man inte alla hästar i stallet. Finns ingen vettig förklaring till ett sådant beslut.
Barcelona S.Eto'o
2018-08-28 00:14
Joe Prince-Wright
?
@JPW_NBCSports
Wow. Jose Mourinho just had a meltdown: "What was the score? 3-0. That is three. How many Premier League titles I've won. Three. That is more than the other 19 managers put together." Then demands: "Respect. Respect" as he storms Mourinhos presskonferenser är de bästa!!!! Från “fotboll heritage” mot Sevilla till det här. Längtar till nästa presskonferens.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vítor Borba Ferreira
2018-08-27 22:48
Vad är det för gnäll nu då på Pique? Känns som folk gnäller bara för att? Han har börjat säsongen strålande, vad gör han för fel? Förstår nada. Att han inte är en ledare som Puyol är väl klart men tycker ändå han är en ledare. Att vara som Puyol är svårt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2018-08-27 22:47
Mourinho, sacked in the morning? Det är nu man borde hugga på Pogba. Ganska säker på att han vill bort.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2018-08-27 22:34
Pique har börjar denna säsong lika bra som förra säsongen.
Våran klart bästa försvars spelare just nu. Han är den spelaren som styr vårat spel från försvaret. Som någon annan skrev alltid bäst i stora matcher, är det dålig karaktär.
Gnäll istället på våran största alibi spelare Umtiti, med fruktansvärt dålig attityd
Barcelona Cruijffism
2018-08-27 22:31
Jag tycker Piqué gör en bra match mot Valladolid. Läser spelet bra, vann 6 av sina 8 duller. Bra i uppbyggnadsspelet. Otroligt svårt att spela mittback i Barça, Piqué och Umtiti gör det galant. Så länge han presterar på plan så får han spela hur mycket poker han vill. Suarez o andra sidan ger jag upp på. Varit undermålig i 2 år nu. Slut som spelare. Kommer garanterat kosta oss poäng i La Liga om han får fortsätta starta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alltid min legend , Puyol .
2018-08-27 22:17
Såg för något år sen en intervju med Puyol och Pique, där de snackade om tidigare minnen. Pique sitter då och säger hur Puyol hela tiden var på honom att fokusera och att han titt som tätt fick en rejäl avhylning på träningarna av kaptenen när han inte gav 100. Pique har skickligheten och de fysiska förutsättningarn att vara tvivelöst världens bästa mittback, men hålls tillbaka otroligt mycket av sin barnsliga loja attityd. Han har alltid varit så och kommer alltid vara det, sanningen är att utan Puyol hade nog förmodligen han inte haft den här karriären han haft i Barcelona. Dock så är han ibland helt briljant på planen när hans fokus är rätt. Så länge Pique inte har en Carles Puyol bredvid sig kommer Pique vara Pique, tyvärr.
Barcelona Andreas FCB
2018-08-27 21:50
Sant med dygnsrytmen. Tittade ut genom mitt fönster och ser barn på typ 5-6 år leka i parken klart 23.45 typ..med föräldrar närvarande såklart men ändå. Neymar är också på cssinot och spelar. Även Arthur. Turneringen är dock slut nu så inte så sent idag.
Barcelona the cameroonians
2018-08-27 21:37
Lion24 Han spelade även förra veckan. Nu vet jag inte om laget har träningsfritt imorgon, men jag kan inte se nån större skillnad i att lira FIFA eller poker med vänner. Sen är det ju så att det är annan dygnsrytm i Spanien än här hemma. Inget konstigt att vara uppe efter midnatt. Men det undantar inte det faktum att Piques fokus verkligen inte är hundra procent på fotbollen längre då han har flera företag som han driver etc. Och just hans fokus har varit ett problem hela karriären och utan Puyol vid sin sida har det bara eskalerat. Det är därför inte konstigt att det talas mer om honom som president än framtida tränare, han brinner helt enkelt mer för business än fotbollen i sig. Däremot tycker jag att han oftast är bättre i stora matcher och skärper till sig extra då. Definitivt ett ämne värt att diskutera.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas FCB
2018-08-27 21:31
Lion24 Jag är i Barcelona och deltar i EPT också. Har sett Pique så det stämmer och det är väl hans hobby. Dock håller jag med. I vissa fall (om man går långt) håller turneringar ibland på fram till 02-03. Beror på vilka turneringar du spelar. Liksom. Finns inte på kartan att jag sitter uppe till 03.00 om jag ska vara bra och redo på jobbet dagen efter? Ska även sägas att om Pique är på casinot till 02.00 så är han ju förmodligen inte i säng förrän 03-03.30 vilket innebär att man vänder lite på dygnet vilket inte är bra för att vara på topp. Spelare tror att de kan göra vad de vill. Skärpning för helvete. Visa lite respekt och sköt ert jobb. Det är trots allt fansen som i grund och botten gjort er rika då det är så snuskigt mycket pengar i fotbollen. Hur som helst skriver du precis som jag känner. Pique lever på sitt snack. Spelmässigt är han inte ordinarie i mina ögon. Sen vill jag även hylla Viggos inlägg. Håller med till 100% Sen det sista. Ni vet tröjan vissa spelare hade på sig när vi vann Spanska supercupen i Marocko? Pratade med personal i shoppen idag. De kommer få in dessa snygga tröjor inom 1 månad sa han. Bör således gå att beställa i slutet av September. Det var allt!
Barcelona Lion24
2018-08-27 21:01
Idag är Gerard Piqué ute och spelar poker. När det slutade jag inte men jag antar att det är runt midnatt kanske. För nån vecka sen åkte samma spelare, våran tredje kapten, en av de mest rutinerade spelarna i truppen, våran framtida president till USA för ett event två dagar innan vi ska spela match.

Ingen har skrivit om den katastrofala insats han stod för mot Valladolid. Fullständig katastrofal och motståndare kom förbi han titt som tätt. Tror du inte? Titta om matchen. Men det gör inget, för Piqué pratar utanför planen om Madrid. Därför blir han immun mot kritik. Piqué har blivit en legend på grund av hans prestationer utanför planen, snarare än på planen. Är inte det här skrämmande?

Men det gör heller inget. Låt han göra vad fan han vill. Eller någon annan spelare för den delen. Ord som gör att jag tappar hår. Förstår man inte att ens aktiviteter utanför planen påverkar prestationerna på planen? Det här är inte svensk division 5 fotboll där du kan festa på lördagen för att ändå hålla jämbördig nivå på söndagen. Det här är elitfotboll på allra högsta nivån.

För att prestera så bra som möjligt måste du prestera utanför planen också. Det vill säga att äta rätt, sova rätt och ha rätt umgänge. Men framförallt fokus. Fokus på din fotboll och din familj. Du kanske inte gör bort dig om du inte äter rätt, sover rätt eller festar. Men du kan inte uppnå din maximala potential. Är inte det vi ska sträva efter? Ska vi bara vara nöjda med OK/bra? Ska vi inte kräva att alla våra spelare åtminstone försöker nå fulla potentialen? Hur kan man nå det när ens fokus ligger på så mycket mer än fotboll och familjen? Men skitsamma, Madrid får en omdiskuterad straff emot sig och Piqué gör en tweet om det där han ifrågasätter det, och allt är glömt och han förblir en "legend".
Barcelona Mess1
2018-08-27 18:23
@Cruijffism:En av anledningar till att jag tror inte Messi jobbar lika hårt längre är ju såklart pga ålder, men det finns en annan stor anledning också. Det är att han har haft stora problem med att han har mått illa och spytt när han spelat osv. På senare tid har han "fixat" detta problemet. Han spelar men springer / rör sig mycket mindre.
Barcelona Vronskij
2018-08-27 17:50
@Cruijffism:


Jo? :D
Barcelona Trio el Mágico
2018-08-27 16:58
Kunde inte sagt det bättre själv Viggo!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Viggo - Grande Busquets
2018-08-27 15:38
Jag kan tala för mig själv, så får ni andra säga och/eller tycka vad ni vill om det jag kommer skriva nu. Jag väljer en titellös säsong med bra spel, där vi går tillbaka vår grund än en trippel där vi gör ett mål på slump och sedan parkerar bussen. Ja, jag vill gärna se laget vinna titlar. Men det var inte titlarna som fick mig att älska FC Barcelona. Inte heller var det stjärnorna vi hade i laget. Det var spelet. Det spel och den värdegrund vi stod för fick mig att fastna och älska detta lag och jag väljer bort alla titlar i världen för att återgå till våra värderingar och den vackra fotbollen vi en gång stod för.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Duda
2018-08-27 13:48
Pep är både det bästa, samt det sämsta som hänt oss på modern tid. Han fick oss att njuta maximalt, både med titlar och hur vi spelade fotboll, men även hur han fick ut max av varje spelare. Tyvärr så gjorde han oss också kanske världens mest bortskämda fans, där endast titlar inte räcker till. Vi vill även spela totalfotboll samt producera nya världsstjärnor varje säsong. Missförstå mig inte, jag inkluderar mig själv. Våra problem är endast lyxproblem. När jag pratar med mina polare som håller på Arsenal eller Manchester United, så förstår ingen hur jag har mage till att klaga på hur "dåligt" vi ibland spelar. - Vinner ni titlar? - Spöar ni era rivaler? - Prenumererar ni på ligan? - Har ni Leo Messi i laget? Trots att jag anser att man fortfarande har rätt till att kräva mer av tränaren och spelarna, så måste jag nog hålla med om att vi (inte alla då, men många av oss) är världens mest bortskämda fans!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Passa_Bollen
2018-08-27 13:12
Paulinhio gör succé i kina. På 8 matcher har han gjort 8 mål och fem assist!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Koeman!!
2018-08-27 11:43
Infinit8Don=Barcelonistas
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FBKröjjf
2018-08-27 10:47
@Dharok Obama:


Och att FC Barcelonas förehavanden på fotbollsplanen angår Real Madrid, utgår jag ifrån.
Barcelona Passa_Bollen
2018-08-27 08:38
Ska Messi göra allt? Som du skrev gjorde han allt, han ör 31 År gammal nu och hade han fått värdiga mittfältare så hade han kunna fokusera på att att vara nära målområdet mycket mer, Medans Modric ville till Barcelona så värvande vi song bland annat, så om vi ska jämföra med Ronaldo som haft bättre spelare bakom sig och som spelat så han kan göra sina tap ins och slippa jobba så mycket på hemarbetet dem senaste 2-3 säsongerna. Värkar som att det inte diskuteras tillräckligt om vad för spelare Messi har runt sig, när msn tex fanns så var Messi mycket nere och droppade på grund av mittfältet och säg inte Sergio Busquets, han underpresterade kraftigt under våran gamla tränare. Senaste säsongerna har Barca valt spelare som inte gjort så vi har fått ut max av Messi tyvärr, med rätt spelare och rätt speltyp så hade Messi haft några fler Balon for bakom sig.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: