/spanien/barcelona/forum/2649.aspx/spanien/barcelona/forum/2649.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Stright outa Barca
2016-01-14 21:21
Picture: Denis Suarez gets trophy for Best Villarreal Player of the Month of December #fcblive känns som våra utlånade spelare Halilovic och Denis gör verkligen bra ifrån sig i sina klubbar,, det glädjer mig när var det senaste vi hade utlånade spelare som lyckats förutom Rafinha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messsias
2016-01-14 21:09
Hej jag har vart medlem ett tag och brukar bara läsa här inne men Alla vi Barca fans borde bidra med att få fram sanningen om La Masia och vilken ROLL FIFA HAR MED ATT GÖRA FÖR ATT FÖRINTA VÅRAN ESS FÖR FRAMTIDEN! jag har bara en riktig jobbig känsla angående FIFAS ROLL att ändra så att PL FRAMTIDA DOMINANS I VÄRDS FOTBOLLEN.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-01-14 20:26
J. ..a spanska idiot domare man kan inte se en match utan att se grova fel de gör hela tiden.. precis när jag satte på Grenada och Valencia så är det första man ser att de rånar Grenada på mål. Idioten hittade hands
Barcelona neymar JR
2016-01-14 20:21
Madrids ledning är ju fan dummare än vår Samtliga värvningar har registrerats via rfef till FIFA totalt annorlunda från Barcelona!!! Say what Först och främst så var det ni svin som var den anonyma källan För det andra så registrerades alla våra spelare hos rfef Patetiskt jävla skit klubb som inte ens har koll på avstängningar och fortfarande använder fax maskin ska sätta sig på den höga hästen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-01-14 20:19
Transferförbud kommer att ställa till det för Real och få de att inte kunna sova u der januari och panikhandla. . Vi får se vad som händer med DeGea. . Att de inte ska kunna köpa betyder att de inte har råd att sälja så det blir samma lag som idag fram till 2017..
Barcelona Smogen
2016-01-14 19:45
[QUOTE=Vinnarskallen Suarez]Det som dom stora engelska klubbarna gör när dom värvar en ung spelare är att ge honom en utbildning samtidigt som dom tränar fotboll. Dom kan alltså hävda att det inte bara är fotbollsmässiga skäl. Ett annat sätt för dom att "komma undan" är att dom köper spelaren och direkt lånar ut honom till en liga där det är tillåtet. Man registrerar alltså inte spelaren som t ex en Chelsea spelare innan det är tillåtet att göra det. [/QUOTE] Noll koll. La Masia har kanske fotbollsvärldens bästa utbildning även när det gäller andra saker än fotboll. Man ger alla som kommer dit en gedigen utbildning ifall fotbollspelaeen inte skulle lyckas att bli proffs. Det här handlar om ifall föräldrarna föyttar till tex Barcelona, London eller Madrid för att föräldrarna har fått jobb där, eller inte. Då kan barnen också börja på en fotbollsakademi. Barca har tex. skitit i denna regel för man har tyckt att man är så jäkla bra att man inte behöver följa dessa eegler. bla. för att La Masia ger en så ptroligt bra utbildnkng. Jag håller med, Barcelona hjälper de som kommer dit och ger nästan alla ett bättre liv, men man måste ändå följa reglerna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LegendenN10
2016-01-14 19:38
Real madrid och dess h'runge fans drev om att vi värvat barn osv när vi fick vår värvningsförbud. Nu får h'rungarna smaka på samma medicin men hör man att de värvat bebisar till real? nej de håller käften nu. real är lillebror till oss ska de veta. Och jag tror inte nån spelare än guti vill sitta 6 månader på bänken för att sedan spela för en korrupt klubb som real skit. 5 titlar och 0-4 förnedringen smakar gott än nu!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-01-14 19:02
Nu vet vad vi vad pengarna som klubben fick från försäljningen av Grimaldo gått till. Ikväll blev det nämligen klart att anfallaren Albert Perea köps loss från ligakonkurrenten Olot för exakt samma summa: €1,5 miljoner.

På 15 matcher har 25-åringen gjort 9 mål, förhoppningsvis kommer han att kunna bidra med mer av den varan även i Barcelona B. Synd bara att det skulle ske på bekostnad av att Aitor blev utskickad med huvudet före på ett sätt som inte är anständigt en klubb som Barcelona (var förr).

Aitor hade ett par ord att säga när han idag intervjuades av COPE i samband med att han skrev på för Villarreal;

Om tränaren Gerard;
- han är en bra coach, tack vare hans assistenter

Om lagets besvärliga situation;
- utvecklingen har inte varit bra för B-laget. Det verkar dock som att det bara är spelarna som är skyldiga till de dåliga resultaten.
- Självklart har truppen sin del i motgångarna, men att sparka ut så många spelare är inte rätt väg att gå, och definitivt inte i linje med klubbens värderingar.

Som om detta inte var nog skriver Sport idag att klubben faktiskt överväger att KÖPA en plats i Segunda A nästa säsong. Det är fan helt j'vla befängt om det ens finns en uns av sanning i detta påstående. Personligen har jag dock slutat att höja på ögonbrynen.

Idag tog dessutom Bartomeu ett foto på en massa kostymnissar utanför la Masia och skrev att han var "stolt" över sin akademi. Och föga förvånande var det inte heller att Samper kallades upp till A-lagets träning. Allt för att försöka släta över det faktum att klubben spottat på sig själv. Bra jobbat.
Mascherano#14 el Jefecito
2016-01-14 18:56
Så å ena sidan så kan Madrid-lagen överklaga sent och hinna köpa spelare till sommaren.

Men å andra sidan. Borde inte FIFA precis som Barca fått en del skit för att straffet ska ha varit nästintill verkningslöst i och med att vi köpte Suarez, Rakitic, MAtS och gänget. FIFA kanske snabbar sig lite mer angående överklagandet så att det är färdigt innan sommarfönstret öppnar för att få mer effekt på straffet?

Man kan ju alltid hoppas iaf. Isåfall får Real dras min sin oflexibla BBC och resten av sin obalanserade trupp hela nästa säsong också :)
Barcelona Andresito
2016-01-14 18:42
90 dagar har de på sig som mest, överklagan kan alltså skickas in på nästan samma datum som Barcelona skickade sin. Dock är frågan om det kommer ta lika lång tid att se över överklagan då det handlar om samma fall som Barcelonas.
Barcelona Mdawg
2016-01-14 18:33
Z_Z

Nä givetvis är det inte maximalt, tänkte bara jämförelsevis. Men något av en rimlig tidsåtgång kan jag tycka det ska ta innan en överklagan bör skickas in, om man nu anser sig ha agerat rätt med bevisen som man har tillhandahållit dem.
Barcelona Z_Z
2016-01-14 18:15
Mdawg:

Du hade haft rätt om det nu var så att 21 dagar var maximalt antal dagar man hade haft på sig att överklaga, men att Barcelona gjorde det på den tiden innebär inte att Real kommer göra det på den tiden.
Barcelona Mdawg
2016-01-14 17:54
Rätta mig om jag har fel, men är det inte detta som gäller?

Barcelona
Ban confirmed - 02/04/14
FIFA appeal/suspensive effect - 23/04/14
FIFA dismisses appeal - 20/08/14
CAS dismisses appeal - 30/12/14

Det tog alltså 21 dagar att överklaga. Sedan tog det Fifa lite under 4 månader att avslå överklagan, därefter började straffet gälla. När de överklagar till CAS etc. så gäller ju fortfarande Fifas straff, men det lade man ju inte precis något märke till eftersom inget transferfönster var påverkat under tiden 21 augusti-30 december.

Om det skulle vara liknande förutsättningar för Madridlagen i dagens läge så är det följande:

Madrid
Ban confirmed - 14/01/16
FIFA appeal/suspensive effect - 04/02/16
FIFA dismisses appeal - 01/06/16

Därav bör det träda i kraft 1 juni, alltså innan sommartransfer hinner öppna, och därav bör bannen gälla som det är sagt sommaren 2016 och vintern 2017?
Barcelona S.Eto'o
2016-01-14 17:49
Rambla Tack nu förstår jag bättre! Sjukt att Madrid fansen redan nu försöker hitta kryphål att värva spelare men när vi försökte så var det "smutsen kan inte acceptera deras straff" och "fifa särar på benen åt smutsen" Tror att förbuden gynnar Atletico bättre då de har en ung trupp som behöver samspela med varandra samt att det råder harmoni runt klubben för tillfället. Griezmann, angel Correa, gimenez och många fler har till och med höjt deras klausuler medan i Real Madrid finns det många rykte som placerar spelare som isco, Ronaldo, Bale och Kroos i olika klubbar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2016-01-14 17:43
El pasillo är du glad nu ? Skratta nu då din jävla flöjt . Lär dig att hålla käften istället så slipper karman slå till så här mot dig . Men men , du tycker väl att det är korrupt som vanligt. Att du ens kan tycka något är korrupt när du har Madrids mina franco historia bakom sig . din äckliga dubbelmoraliska maräng . Så jävla rätt åt dig !!! Cry biatch cry
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vinnarskallen Suarez
2016-01-14 17:36
Det som dom stora engelska klubbarna gör när dom värvar en ung spelare är att ge honom en utbildning samtidigt som dom tränar fotboll. Dom kan alltså hävda att det inte bara är fotbollsmässiga skäl. Ett annat sätt för dom att "komma undan" är att dom köper spelaren och direkt lånar ut honom till en liga där det är tillåtet. Man registrerar alltså inte spelaren som t ex en Chelsea spelare innan det är tillåtet att göra det.
Barcelona Mikheil
2016-01-14 17:34
@Rambla~:


Inte bara i Spanien men resten utav EU, eller alla länder som är registrerade inom Fifa/Uefa organisation.
Fifa säger nej medan Spanska fotbollsförbundet säger ja?
Då kan man börja fråga Fifa först ifall det är okej att värva spelare. Istället för att bli straffad i efterhand för att Spanska fotbollsförbundet inte har koll och godkänner värvningarna utav minderårig.
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-01-14 17:30
[QUOTE=Rambla~]Visserligen sant, men var Calderon så dålig egentligen? Det sket sig för honom för att han hade något fuffens ihop med Ultra Sur, har jag för mig åtminstone. Calderon hade iaf en sportchef (Mijatovic) och någonting som liknade ett projekt. Nu fick han inte så lång tid på sig. Det var dock han som lade grunden för värvningen av Ronaldo vill jag minnas. [/QUOTE] Har denna Calderon någon förknippning med Atletico Madrid och arena namnet Vicente Calderon? Skulle vara väldigt skumt om han var president för Real och Atleticos arena var dedikerad till honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-01-14 17:27
Test
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Tridente
2016-01-14 17:16

Roger Federer (tennis player): "I really look up to Messi. He's one of the greatest ever - and he's still not even 30." [cnn]

Alla stora legender i alla sporter hyllar Messi.
Barcelona Rambla~
2016-01-14 16:45
@Flavía:


Låter ju märkligt. Zidane har väl hela tiden bott i Madrid och alltså varit registrerad i Spanien? Hur kan den registreringen vara otillåten?
Barcelona Rambla~
2016-01-14 16:43
@S.Eto'o:


Nej, avslår Fifa överklagan verskställs straffet direkt och gäller i detta fall från sommaren (om den avslås innan transferfönstret öppnar) och då får klubben överklaga till CAS. Under den tiden de behandlar överklagan så gäller staffet från Fifa. Det gjorde den även för Barca bara det att ingen tänkte på att från september till december (när CAS avslog) fanns det ändå inget fönster öppet. Då får man ju ändå inte värva oavsett transferban eller inte.
Flavía
2016-01-14 16:43
One of the illegal signings that led to Real Madrid's ban was Luca Zidane (son of current coach Zinedine).


Hahahs...
Barcelona DM1982
2016-01-14 16:43
[QUOTE=S.Eto'o]Menar att de kan överklaga inom 90 dagar dvs kan dem överklaga om 80 dagar vilket är april månad. Och sedan om överklagan avslås kan dem ta ärendet vidare till domstolen som börjar på C (glömt namnet på den) vilket gör att hela processen skjuts upp och vips s får de värva under sommaren och efter sommaren avslås deras överklagan i domstolen. Allt jag skriver kan va fel men har för mig att det kan funka då Madrid klubbarna tillsammans med oss är Spaniens största klubbar och brukar få fördelar pga det. [/QUOTE] CAS.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2016-01-14 16:26
Menar att de kan överklaga inom 90 dagar dvs kan dem överklaga om 80 dagar vilket är april månad. Och sedan om överklagan avslås kan dem ta ärendet vidare till domstolen som börjar på C (glömt namnet på den) vilket gör att hela processen skjuts upp och vips s får de värva under sommaren och efter sommaren avslås deras överklagan i domstolen. Allt jag skriver kan va fel men har för mig att det kan funka då Madrid klubbarna tillsammans med oss är Spaniens största klubbar och brukar få fördelar pga det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-01-14 16:15
[QUOTE=Liunil Masse]Nolito (Celta): "Barça rumours? I'm here at Celta now, as you can see. I have a contract here and I feel comfortable." jahapp? Vad ska man tro? var han inte nästintill klar... [/QUOTE] Fast vad ska han egentligen säga till media? Klart han säger något i den stilen. Men samtidigt är man ju inte förvånad om detta är något Sport och MD kommit på... ;) Jag tror ändå att innan januari är slut så spelar Nolito i Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-01-14 16:05
Ang transferförbud, den som skrattar bäst skrattar sist..
Barcelona enkos
2016-01-14 16:03
Då Arda och Vidal spelade hela matchen igår räknar jag att de inte kommer att starta mot Bilbao
Barcelona Liunil Masse
2016-01-14 16:02
[QUOTE=Rambla~]Visserligen sant, men var Calderon så dålig egentligen? Det sket sig för honom för att han hade något fuffens ihop med Ultra Sur, har jag för mig åtminstone. Calderon hade iaf en sportchef (Mijatovic) och någonting som liknade ett projekt. Nu fick han inte så lång tid på sig. Det var dock han som lade grunden för värvningen av Ronaldo vill jag minnas. [/QUOTE] Japp men värvningarna under Calderons sejour var ju pinsamma. Hoppas på honom igen i framtiden :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
2016-01-14 16:02
@Liunil Masse:


Enligt vem ? Tidningarna ja, inte enligt nån i klubben iallafall
Annons: