/spanien/barcelona/forum/2642.aspx/spanien/barcelona/forum/2642.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Den vise mannen
2016-01-14 12:03
Det vi ska ha med oss är att trots att vi stort sätt har allt emot oss, förbund, domare, spansk media mm. Trots allt detta så fortsätter vi vinna det mesta år ut och år in. Känns ännu skönare vinna när man vet att alla är ute efter en. Vi vinner genom att prestera den bästa fotbollen. Kan man vinna mer rättvist än så?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2016-01-14 11:56
@Katalano:
Har också tröttnat på det trollet. Det värsta är att när andra här inne ger honom svar på tal och sätter honom på plats, så svarar han inte, han går och gömmer sig.
Mascherano#14 el Jefecito
2016-01-14 11:55
Jag kollade klippet på Caicedos fega överfall igen. Det är ju en typisk ful hockeytackling han delar ut där mot huvudet, från blindside dessutom. Sådana övergrepp brukar resultera i matchstraff och allt mellan 2-20 matchers avstängning. Detta trots alla skydd dom har på sig. Men i spansk fotboll resulterar det alltså i ett gult kort. Fuck logic!

Fast å andra sidan så får man dra av sig handskarna och slå ner en annan spelare i ishockey och få 5 minuters utvisning. Fuck logic igen!
Barcelona enkos
2016-01-14 11:50
"Messis fräcka svar..."
Barcelona Liunil Masse
2016-01-14 11:13
[QUOTE=neymar JR]Freeyourmind Det är inget oärligt eller fult med att gå in hårt i en duell, vill absolut inte se någon fulspel från vår sida men ibland så får det faktiskt smälla. Speciellt under så intensiva matcher som det har varit Tycker masken har tappat enormt när det gäller det Skippa offerrollen, sluta rulla utan upp skaka av dig smällen och smäll på sen. Dom la nivån, domaren accepterade det så varsågod och ta för dig [/QUOTE] Grejen är ju att om våra spelare ger igen så blir det varning direkt. Det är inte tillåtet att vi spelar fult, bara våra motståndare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Teuboy
2016-01-14 11:06
@Liunil Masse:


Det där är så jävla kul sagt! Jag tycker om honom.
Barcelona neymar JR
2016-01-14 10:27
Freeyourmind Det är inget oärligt eller fult med att gå in hårt i en duell, vill absolut inte se någon fulspel från vår sida men ibland så får det faktiskt smälla. Speciellt under så intensiva matcher som det har varit Tycker masken har tappat enormt när det gäller det Skippa offerrollen, sluta rulla utan upp skaka av dig smällen och smäll på sen. Dom la nivån, domaren accepterade det så varsågod och ta för dig
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-01-14 10:24
neymar JR

De enda spelarna som ställer upp är Masken (som spelar MB för farligt för laget och han börjar dela ut smällar), den andra är Busi som alltid smäller på och Suarez som inte låter nånting gå obemärkt. Jag förväntade mig lite mer av Rakitic men han är ärlig spelare rakt genom. Vi kan glömma La masia grabbarna. De är inte uppfostrad att ge tillbaka när lagkamraterna misshandlas på planen.

Är det någon som jag kan att ställa upp för Messi och company så är det för Arda. Vi vet ju alla att han inte backar ur :-).. Hoppas han inte går för vilt och får hjälp av de övriga. Men fy fan, jag kan fortfarande inte släppa armbågen T.Stegen fick igår, stämplingen på Messi och alla fula *ska bryta knäna tacklingarna *domarna*, *domarna* lät.

Franco må vara i graven men hans anda lever, härjar och ledar den spanska fotbollsförbundet fortfarande. *Fakta* *Fakta* *Fakta*. Det är fortfarande Franco system som styr den spanska fotbollsförbunden.

Glömmer aldrig när Mourinho van ligan med hjälp av domarna 2011-12.
Barcelona neymar JR
2016-01-14 10:14
I slutändan är jag ändå mest besviken på våra spelare som tillåter motståndare efter motståndare sparka ner dom Hade jag haft Messi i mitt lag och han hade blivit nedsparkad som igår, situationen efter hade jag gett igen för att markera samt skydda Messi. Istället så ska dom tjafsa till sig avstängningar och varningar Det som sker på Mats och ingen ingen i laget har hans rygg. Hade en riktig ledare som puyol varit kvar hade han dragit caicedo (stavningen) för öronen och ut från plan Utan dom förlitar sig på att domaren ska göra sitt jobb och sätta nivån, gör han inte sitt jobb så ska käften öppnas istället 3 matcher och alla har sett likadana ut, någon gång räcker det
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-01-14 09:52
@neymar JR:


Jag blir mer och mer övertygad för varje match som spelas att domarna inte är dåliga i verkligheten utan gör detta systematiskt. Det drar ner hela ligan till en annan nivå än den är på. Om clownerna i spanska fotbollsförbundet vill höja nivån i ligan borde de göra pl och använda videobevis.

Frågan är hur det gå till när Barca tar det, tar det och tar den ännu mer?
De sväljer för fan allting ju.
Barcelona LeoMessi
2016-01-14 09:37
Vem fan har sagt att PL är tuffare än Spanien? Helt ärligt så spelas det mycket fulare i Spanien och enda anledningen till att folk tror att det är det är för att dom ser domare blåsa frispark för att någon halkade. Men ser inte att gången efter det så låter dom en stämpling i knähöjd gå obestraffat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-01-14 09:25
@Ali G:


Sluta trolla. Jag hoppas MOD anser att du kliver över gränsen snart.
Barcelona enkos
2016-01-14 09:13
Och varning på Vidal är en rena rama komedi. .
Barcelona neymar JR
2016-01-14 07:38
Börjar ställa mig frågan varför man ens har domare i Spanien, det är så sinnessjukt dåliga domare att det är patetiskt och drar ner spansk fotboll Det han gjorde på Mats ska var direkt röttkort och 5 matchers avstängning. Men nej här stänger man av Alba som frågar domaren varför han blåser Anledningen till att reglerna inte skrivs om angående videoupptagningar efter är enkelt, inför dom det så kan dom inte manipulera ligan längre Ska man bara låta Messi spela i cl där domarna tar sitt ansvar ?!? Han blir manglad gång på gång och det är ett större mirakel att han ens står på bena
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2016-01-14 02:06
Tydligen har det framkommit att Espanyol-supportrarna visade upp två banners som var direkt riktade till Gerard Piqués fru, Shakira: "Allt började med dig Antonio de la Rua (hennes ex-pojkvän)". "Shakira tillhör alla (det vill säga att hon är en hora)".
Flavía
2016-01-14 01:59
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-01-14 01:50
Marco van Basten (3-times World Player of the Year): 'Messi is the Mozart of football' [voetbal international]
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-01-14 01:11
Vilken smuts!
Han som sprang och armbågade T.Stegen.

Många av oss klankar ner på Espanyon för att de inte vill spela fotboll utan är bara ute att skada våra spelare. Det vi borde vara arga på är domarna som låter dem göra vad de vill med våra spelare.

Om en sån match till dyker upp måste Lucho, Någon vem som helst från Barca lägret gå lägga strålkastaren på detta. Dagen någon bryter nacken eller blir av knäna är fan inte långt borta. Det var jävla överfall ju.

Nu såg jag inte matchen med såg en liten wine på det. Det får fan räcka. önskar att Adriano eller Munir knockade ut den jäveln och tog en för laget. Det hade jag fan gjort om jag var i Munir eller Adriano's skor.

Men det är jag det.
Jag kokar för faan att domaren låter sånt med meningen.
Barcelona Liunil Masse
2016-01-14 00:23
[QUOTE=Vampíro]Jag tar gärna Las Palmas eller Mirandes i nästa omgång av CdR. Bryr mig inte ett smack om det där med "man måste slå de bästa", det är en ren myt dessutom. Med all respekt för dem lagen men schemat kommer vara fullspäckat med CL också när vi väl ska lira kvartsfinal så lika bra att få lite "lättare" motstånd på pappret än att behöva åka till Balaidos eller San Mamés. [/QUOTE] Håller med. Vi har ett fullspäckat spelschema och ett lättare motstånd är verkligen att föredra. Det är ju så enormt energikrävande att spela på San Mamés eller Balaidos mot dessa tokpressande lag. Nej hit med Mirandes!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2016-01-14 00:22
Hur stora hatare är Espanyols fans när de inte går och supportar sitt eget lag för att de antar att de kommer förlora mot sina värsta rivaler. Hate game strong.
Barcelona Liunil Masse
2016-01-14 00:14
Alvaro (Espanyol): "I told Messi he's really small and he replied I'm really bad. We're both right, no problem, stays on the pitch" #fcblive haha killen erkänner att han suger. Han har iallafall självinsikt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-01-13 23:59
Jag tar gärna Las Palmas eller Mirandes i nästa omgång av CdR. Bryr mig inte ett smack om det där med "man måste slå de bästa", det är en ren myt dessutom. Med all respekt för dem lagen men schemat kommer vara fullspäckat med CL också när vi väl ska lira kvartsfinal så lika bra att få lite "lättare" motstånd på pappret än att behöva åka till Balaidos eller San Mamés.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep Guardiola
2016-01-13 23:38
@El Tridente:


Eller så svarar du på hans inlägg istället för att komma med grundlösa anklagelser att han är maräng.
Barcelona El Tridente
2016-01-13 23:37
@Flavía:


Eller så kan du välja att skriva i puertan istället för att fiska likes av maränger här inne.
Barcelona Yellow cake
2016-01-13 23:26
@Stright outa Barca:

Tänk vad mkt skit Messi lär få ta under matcherna, inte bara fysiskt. Fattar inte att han aldrig brinner av som typ Zidane eller Suarez!!
Mascherano#14 el Jefecito
2016-01-13 23:23
Rambla, Maestro Xavi och Liunil Masse Jag tror definitivt det finns tillräckligt med talang i Munir för att kunna ta en trupplats i Barca. En backup helt enkelt. Skulle allt gå väldigt väl så kanske han t.o.m kan ta en startplats när Suarez är för gammal (fast det är inget jag egentligen tror kommer hända). Problemet för honom tror jag har varit att han har tvingats in för snabbt i A-laget pga den tunna truppen som i sin tur var ett resultat av transferförbudet. Det gick lite för fort för honom och han var inte riktigt framme varken mentalt eller fotbollsmässigt, vilket har gjort att han har tappat självförtroendet. Han hade nog mått bättre av en säsong eller två till i B-laget. Haha vilken satans amatöranalys jag fick till nu. Jag kan ju likaväl vara ljusår ifrån sanningen :) Men faktumet kvarstår: Man blir jäkligt glad när han gör mål!
Flavía
2016-01-13 23:19
Kommer någon ihåg vid vad matchtiden var när Álvaro delade ut en ful armbåge mot Messi första gången?
Barcelona [Carles Puyol 5]
2016-01-13 23:16
Alvaro förtjänar att bli sparkad i ansiktet
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2016-01-13 23:15
@El Tridente:


Eller så är hon förbannad över att statyn blev vandaliserad och jag har full förståelse för hennes ilska.

Hade det varit kul enligt dig ifall om en staty av Messi blev vandaliserad?
Barcelona Barclasico
2016-01-13 23:09
@Ali G:


Lägg ner... skäm inte ut dig!
Annons: