/spanien/barcelona/forum/26255.aspx/spanien/barcelona/forum/26255.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Vbg:arn
2006-01-16 15:27
La Rambla: Inte så konstigt kanske, det är inte helt ovanligt att kritik avfärdas som idioti här inne och att spelare försvaras trots de mesta dumma sakerna.

Vem fasen spottar rakt fram om man ser att det står en kille där, och dessutom i huvudhöjd? Antingen är Eto'o blind eller allmänt dum i huvudet.

En loska i ansiktet, oavsett om det är en ren träff eller inte, är det mest förnedrande man kan drabbas av på en fotbollsplan. Har själv råkat ut för det, inget roligt.

Och såg man Eto'o be om ursäkt efteråt, något man rimligtvis bör göra om det var en olyckshändelse? NEJ!
Barcelona Sóm més que un club
2006-01-16 15:25
Det är svårt att rubba på Barça på Camp Nou. Atletic hade bestämt sig för att snacka och provocera och tyvärr lyckades de ganska bra. Det var smågrinigt mest hela tiden men Barça går knappast i fällan en gång till.
Barcelona Kim
2006-01-16 15:24
depe: Du är välkommen att skriva matchrapporterna i fortsättningen. Skriv en ansökan och skicka till Sonde.
Barcelona depe
2006-01-16 15:24
La Rambla, expert på spott-teknik och dess intention? Herregud.
Barcelona Woods
2006-01-16 15:24
Loskade Eto'o honom i fejan? Nej långt ifrån! Spottade Eto'o mot honom? Möjligt!

Men ingen här inne, absolut ingen! Kan med all säkerhet säga att det var si eller så! Bara en massa barnungar som vill terrorisera oss med tönterier!
Barcelona Kim
2006-01-16 15:23
Ämne: Kim & Puyolinho//
....
Som jag skrev så vet jag att rasismen är otroligt utbredd. Jag visste bara inte när det hade skett mot Carlos. Jag har själv boken Barça - A people's passion hemma, men har inte läst den än.
Barcelona La Rambla
2006-01-16 15:22
Vbg:arn

Vad fan vet du om hans intention var att spotta honom i ansiktet eller inte? När blev du expert? Jag tror inte Etóo gör en sådan sak, jag påstår däremot inte att det är så.
Barcelona depe
2006-01-16 15:20
VBG, word.

Hoppas internhyllningarna och de okritiska ögonen får en trevlig debatt framöver. Måttligt infantilt...
Barcelona La Rambla
2006-01-16 15:20
Kim & Puyolinho//

Det har faktiskt hänt, i slutet av 90-talet. När Boixos Nois härjade som värst på Camp Nou. Det beskrivs bla i boken "Barca - A people's passion". Vad är det som säger att det inte finns rasister i staden Barcelona precis som de finns i Madrid, Bilbao, Valencia, Stockholm, Göteborg osv? Det positiva är väl att Laporta sedan han blev president har slutat att dalta med sådana supportrar och försökt städa bort dem ifrån arenan.
Barcelona depe
2006-01-16 15:17
Kim, nej, men du mildrar det (i.e. försvarar deras agerande genom att i stor utsträckning beskriva hur hård domaren var mot Deco osv.) och det kan knappast ses som någonting annat än ett brandtal för att Barcelona-spelarnas skuld var av mindre betydelse än vad den faktiskt var.

Loskar man någon i fejjan ska man ha spöstraff. Simpelt. Hur reagerade du på tuffe-Tottis lamainstinkter under EM exempelvis?
Barcelona -Frasse-
2006-01-16 15:16
Ämne: Att ni sitter och fö....
Du tänker nog på nån annan spelare, typ Totti eller nåt, för Etoó spottade inte någon i ansiktet igår. Det skulle förvåna mig om spottet ens träffade överhuvudtaget.
Men visst var det onödigt och dumt gjort. Men att överdriva och hitta på egna hisorier är ju bara löjligt.
Barcelona Kim
2006-01-16 15:16
Ämne: Hej alla Barcafans! ....
Haha... Det är Rijkaard som har lärt upp Eto'o. =P
Barcelona Vbg:arn
2006-01-16 15:16
La_Rambla: Hur kan du tro på Eto'o när han säger att det inte var meningen? Hur jäkla enögd får man bli?

Dom gick ju och gruffades bara sekunderna innan spottloskan kom, menar du alltså att Eto'o skulle spotta på marken några meter längre fram, och att Exposito bara "råkade" komma i vägen med sitt ansikte?

Nej, spottar man någon i fejan ska man fan vara man nog att stå för det också.
Real Madrid Fedorov
2006-01-16 15:10
Hej alla Barcafans!
Starkt av er att komma tillbaka såsom ni nuförtiden klarar av att göra i stort sätt varje match,ni spelar såsom vi gjorde under åren 2000 till 2003-04 dvs anfaller i stort sett oavbrutet.
Gör motståndaren mål?
Inga problem då gör vi fler!
Gillar er skarpt och tror att vi är på väg mot
den rytmen också.Vi har 8-2 på dom två senaste ( Bilbao och Sevilla).
Lite tråkigt det som hände i går...Eto fick väl
klartecken av Rijkaard i går innan loskan ...
han har ju lite erfarenhet på det området :)

PS
Om Ronaldinho skall passera Zidane i kvalitet så
måste han förbättra spelsinnet och förmågan att
göra sina medspelare bättre (jämför med Zizou
åren 1997-2003-04 ) sen så kan vi väl dra lite
slutsatser om vem som är mest komplett.
DS
Barcelona Kim
2006-01-16 15:09
Ämne: Under en match mella....
Jag läste också det där och reagerade. Rasismen är utbredd, men jag har inte hört talas om att Carlos skulle ha blivit trakasserad på Camp Nou. Jag kan naturligtvis ha fel, och vore i så fall intresserad av att få veta när det skedde.
Barcelona Puyolinho
2006-01-16 15:06
Under en match mellan Barcelona och Real Madrid trakasserades Roberto Carlos av Barcelona-supportrar med rasistiska rop.

Ville bara fråga om det e sant.. ? (Från Aftonbladet)
Real Madrid Huusmann
2006-01-16 15:06
Att ni sitter och försvarar en som spottar en annan person i ansiktet är tamefan lägre än glocalnet. Grattis till 3p förövrigt
Barcelona La Rambla
2006-01-16 14:54
Fine Young Csaual...

Ta ditt patetiska inlägg och dra här ifrån istället. Du sägrer ju för fan emot dig själv, när nu Deco inte fick någon frispark så hade ju Athletic bollen under kontroll och kunde fortsätta sin kvitteringsjakt. Vad fan ska då sopan Gurpegi ödsla tid på att rycka Deco i nacken för? Sen att Deco får spel är inget jag försvarar, men som det såg ut så tog han den utvisningen. Han vände på klacken och gick ut direkt utan protester. Omoget och oförsvarbart visst, men ibland så rinner sinnet över för vissa. Själv hade jag nog nitat Gurpegi på plats.

Etóo säger själv i intervjuer att han aldrig hade för avsikt att spotta på Exposito, och faktiskt så tror jag honom. Det är inte hans stil utan han uppför sig oftast exemplariskt och visar respekt för sina motspelare och har oftast ett glatt humör på plan. Jag har mer tilltro till vad han säger än vad några intelligensbefriade så kallade fotbollsupportrar på de här forumen, som tror sig veta allt med en sån jävla klar bestämdhet vad som sker under matcherna.
Barcelona Kim
2006-01-16 14:53
Ämne: Kim, två gånger tril....
Om han filmar eller ej är din egen tolkning. Varken domaren eller jag har gjort samma. Hade det varit filmning så hade domaren varnat honom. Han föll mycket lätt båda gångerna däremot, första gången efter en knuff i ryggen och andra efter ha fått en touch på foten.

Visst blir han inte alltid respekterad hos motståndarna, men samtidigt vill de flesta ha honom i sitt lag, om de hade fått chansen.
Barcelona Kim
2006-01-16 14:51
Ämne: Kim, ser du inte att....
Vad min krönika är kan bara jag svara på. Resten är din tolkning. Jag använder ord som ett mycket dumt tilltag om Eto'os loska. Jag citerar mig själv också när det gäller Decos röda kort: "Decos tilltag hör naturligtvis inte hemma på en fotbollsplan..."
Jag har som sagt aldrig försvarat deras agerande.
Barcelona depe
2006-01-16 14:50
Aningen off-topic, men jag är bara tvungen att nämna Gutis klack-pass igår. Även om han är Madrid så gjorde han en sjukt bra match igår - trots att resultatet i matchen var löjligt orättvist.

2 stolpar, straff, osv.
Barcelona depe
2006-01-16 14:48
Kim, två gånger trillar Deco i straffområdet, båda gångerna filmar han. Han är en typ av tönt, en sådan som inte får vidare mycket respekt hos motståndare och andra lags supportrar. Jämför med en del brittiska spelare så förstår du nog vad jag menar.
Barcelona Kim
2006-01-16 14:45
Ämne: Kim, ser du inte att....
Att falla lätt och att filma är inte samma sak. En spelare med hög fart har sämre balans än en stillastående spelare.
Barcelona depe
2006-01-16 14:43
Kim, ser du inte att Deco faller lätt matchen igenom? Objektivitet och subjektivitet kan vara svårt att proportionera - givetvis krävs en viss del av subjektivitet på SF - som motpol till annan media - men din krönika är rent försvar för Decos samt Etoos agerande. Olustigt och smålöjligt - kan man inte ha integritet och objektivitet i de texterna som publiceras officiellt så kommer nivån och standarden på de olika forumen bli så pass låg att SF kommer tappa i respekt och kredibilitet öht.
Barcelona Vbg:arn
2006-01-16 14:43
Clemente sa ju bara "Att spotta på någon trodde jag bara sna som klättrar ner från trädet gjorde", ungefär.

Med andra ord syftar han ju på att Eto'o INTE är en apa, för det är dom som brukar göra så, men att Eto'o beter sig som en apa när han börjar spotta.

För övrigt är Deco en filmare, ja. Men vilken brasse är inte det? Ronaldinho slänger sig rätt bra han med ibland.
Barcelona Kim
2006-01-16 14:40
Att matchrapporten är kraftigt vinklad är väl inte heller någon nyhet. Jag funderade redan innan jag skrev den på hur jag skulle disponera texten. Då detta är en sida för supportrar och av supportrar så är ett faktum att jag är part i målet och oerhört subjektiv, vilket jag vågar säga att så gott som samtliga skribenter på Svenska Fans är. Alla älskar sitt lag och det är därför vi lägger ner tid på detta.

Rapporten är subjektiv och speglar endast de känslor jag hade under det att jag tittade på matchen.
Barcelona depe
2006-01-16 14:38
Herregud. Deco försökte filma till sig två straffar, hans dykning som föranledda hans kvinnliga kampteknik är ännu ett bevis på hur pinsam han kan vara. Så satans trött på honom och hans fånidheter, stå på benen din fjant. Ett större sällskap satt och rågarvade åt hans misslyckade försök till filmningar, från minut ett. Hans hårdragning är bland det mest komiska som någonsin bevittnats. Ska han spela läcker får han åtminstone göra det ordentligt, dra någon i håret. Pajas.

Etoo, nolla. Att spotta på någon är så jävla förnedrande - tufft - manligt. Tur för dig att du piper ner till Afrika nu, annars hade nog Frankyboy varit jävligt förbannad.

Bäst på plan, Van B!
Barcelona S.W.A.T
2006-01-16 14:34
alla ni som kommer hit.. ni kan gå o brinna!! ni har bara vänta på att något negativt ska hända i barcelona så att ni kan komma hit o skriva massa shitttt!!! hade deco spelat i erat lag så hade han inte vart en filmare, men han spelare i VÄRLDENS BÄSTA LAG!!! DECO ETO O VI ÄLSKAR ER..... ALLA GÖR MISSTAG HÄR I LIVET
Barcelona Kim
2006-01-16 14:33
Ämne: Alla barcasupportrar....
Om du läser min rapport en gång till så ser du att jag inte motsäger mig det röda kortet helt och hållet. Jag anser dock att domaren, som står nära, ska markera mot Gurpegi att något sånt inte heller tillåts. Att det skulle vara en rak höger, som kommentatorerna fick det till, är löjligt att påstå. Han tar ett grepp i håret och knuffar sen till basken hårt i huvudet. Något hårdare slag är det verkligen inte frågan om. Att sen Bilbaospelaren håller på att falla ihop som Bambi på isen gör skådespelet än mer patetiskt.

Jag försvarar inte något beteende, varken Eto'os, Decos, Gurpegis eller Expósitos. Det faktum att Hedman även i eftersnacket till de båda matcherna sa att spanska domare är en katastrof, tycker jag talar ganska starkt för min åsikt i hela frågan.
Barcelona barcelona_10
2006-01-16 14:30
Basker och katalaner giller dom inte varandra eller?
Var inte Maradona med mot Bilboa en gång när det blev ett stort slagsmål? Är det en slump eller?
Annons: