/spanien/barcelona/forum/26252.aspx/spanien/barcelona/forum/26252.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gabriel
2006-01-18 16:11
Jontteee

Glöm Cruyff han kommer inte acceptera ett sånt erbjudande, han trivs nog rätt hyffsat med den "ställning" som han har nu i klubben, dvs ingen alls men ändå en tillräckligt stor för att hävda sig om Barcelona och få styrelsen och tränarstabben osv att ta in det.

Men visst hade jag blivit glad om Cryuff tog över laget, dock inte trovärdigt.
Barcelona Jontteee
2006-01-18 16:05
Cruyff skulle annars vara en drömvärvning. Bäst på att ge talanger chansen efter Ferguson.
Barcelona Gabriel
2006-01-18 16:01
Kharles

Det du skrev angående Bianchi så var han nära att bli tränare för oss säsongen 02-03 men då var inte Rijkaard tränare för oss utan Van Gaal. Eto'o sparkade ner Motta och blev utvisad, Kluivert gjorde 4 (?) mål varav en på otroligt snygg klackspark och vi vann med 0-4. Det var ultimatumsmatchen för Van Gaal, hade det slutat annorlunda så hade Bianchi blivit tränare för oss.

När jag tänker på det så tänker jag även på en annan sak, undrar hur Riquelme hade lyckats ifall Bianchi kom. De hade en otroligt bra relation tillsammans i Boca Juniors och jag tvekar inte att Riquelme hade fått spela som ordinarie ifall han kom.
Barcelona Jay_C
2006-01-18 15:39
har någon läst bilbao-red.s senaste artikel? det är väl härligt att man håller på sitt lag men ibland kan det bli ganska löjligt
Barcelona La Rambla
2006-01-18 15:35
..och han är inte till salu. Klausul är satt till 150M €. Men det är bara symboliskt.
Barcelona Sóm més que un club
2006-01-18 15:12
Ämne: Har bara en fråga nä....
Mr Salgado:

Aldrig!!!!!
Real Madrid Mr Salgado
2006-01-18 14:57
Har bara en fråga när går ronaldhinos kontrakt ut.
Barcelona La Rambla
2006-01-18 13:33
Kharles

Har också för mig att milanklausulen ströks, men enigt EMD's spekulationer så är den ju kvar. Angående Koeman och alltför defensiv. Tänk om han får överta den anfallsbesättning Barcelona har idag och sen själv få stärka upp defensiven efter eget tycke. Snacka om ett välbalanserat lag det blir då. :)

Men själv är jag så oerhört nöjd med Rijkaard och hoppas verkligen han stannar kontraktet ut.
Barcelona Rambo~
2006-01-18 13:18
Redaktionen läs! Jag sitter i skolan just nu och undrar varför jag har blivit ipbannad hemma? så min fråga till er är Orsak/Längd på avstägningen. Om den är övedriven lång så ber jag er snällt att göra den mindre ;) hursomhelst så kan ni skicka ett pm till mig eller bara skicka till mig arab_wisam@hotmail.com tacksam för svar snarast:)


andra gången jag postar...
Barcelona -Frasse-
2006-01-18 12:48
En tränare som jag tror skulle kunna leda Barca till stor framgång är Guus Hiddink. Han har ju lyckats oerhört bra med mindre namnkunniga lag, så det skulle vara kul att se vad han kunde uträtta med en trupp i världsklass.
Kännetecknande för hans lag är ju ett otroligt lagarbete, där alla ger allt. Något som jag verkligen tycker om.
Dessutom spelar hans lag en rolig fotboll att se på.
Barcelona Kharles
2006-01-18 12:16
När Rijkaard tar ställning till det här budet efter säsongen bör han komma ihåg vilka det var som lätt kunde sparkat honom, men istället lät honom fortsätta och senare istället 'sparkade' den som inte ville ha honom.

Koeman vet jag inte om, har hört att han är för defensiv även om han har ett stort Barçahjärta och jag vet att han någon gång kommer träna klubben. En annan är ju Luis Felipe Scolari som tog Brasilien till VM-guld.

Jag läste förresten en intressant sak i (Confidential) Sport häromdagen. Det stod att Bianchi var ytterst nära att bli tränare för Barcelona. Men tack vare Eto'o, som sparkade ner Motta, blev utvisad och gjorde att Barcelona lätt kunde vinna matchen med 3-0 så fortsätte Rijkaard utan press.

Hursomhelst var det Cruyff som övertygade Laporta att hämta Rijkaard och jag själv är övertygad om att Cruyff kan förmå Rijkaard att stanna kvar 2-3 år till och gärna avsluta sitt projekt. Därutöver tror jag att Rijkaard är en för offensivt tänkande tränare för Milan. Hoppas de får Van Basten, eller varför inte Gullit (även om denne är värdelös som tränare..).

Förresten, accepterade Barcelona milanklausulen? Har för mig att man förhandlade bort den när Rijkaard skrev sitt kontrakt till 2009..
Barcelona AlexC
2006-01-18 10:45
Klint

Jag hade tyckt att det vore bra om Alves anslöt till klubben den kommande säsongen. Dock tror jag inte likt du trodde; att Alves inte kommer kosta så våldsamt mycket. Sevilla förlängde ju hans kontrakt och satte en utköpsklausul på 60 M Euro och nobbade dessutom ett 12 M Euro bud från Liverpool. Så någonstans mellan 12-60 M Euro lär han kosta och det är inte så särskilt billigt för en ytterback.

Skulle jag uppskatta pris skulle jag lämna följande utlåtande: hoppas att Saviola kan komma igång och att vi få punga ut runt 13 M Euro+Saviola för att få den lille ettrige högerbacken.

La Rambla

Det var snarare ditt svar på mitt "instick i chatten" som jag tyckte beskrev mig som bitter. Det var dock menat på skämt men du är givetvis ursäktad, då många missförstånd dyker när man sitter framför en skärm och ett tangentbord och skriver.

Well.. saken är ur världen iallafall.
Barcelona hammabarça
2006-01-18 10:44
Ämne: angående helgens mat....
Lite långsökt där va? Han är ute på en "tour" och just nu är han i Barcelona.
El trideñte magico
2006-01-18 10:35
angående helgens match. Var det någon mer än mig som såg Claudio Raniera där eller? Chelsea gammla tränare? vad gjorde han där? bevaka barca åt chelsea?
Barcelona Gabriel
2006-01-18 10:25
La Rambla

Självklart håller jag med dig, jag är mer än nöjd med Rijkaard - på första gången på länge nu så verkar vi ha hittat en tränare som alla räknar med till framtiden och vill ha kvar, så även jag. Allt jag säger är att jag inte är förvånad men självklart skulle även jag bli minst lika förbaskad som du blev ifall Berlusconi lockade över honom till Milan innan hans kontrakt går ut. Jag tror inte heller att han är så låg och försöker locka med sig Ronaldinho eller någon annan men nej man vet aldrig.

Koeman har utan tvekan ett Barçahjärta och motsvarar dessutom för de spelsätt som våran klubb kräver - offensiv.
Barcelona hammabarça
2006-01-18 10:23
Rijkaard är den som byggt upp laget. Vill absolut inte se honom lämna nu, minst ett par år till ska han stanna. Tränarbyten är minst sagt inte bra för ett lag, det kan få ostabilitet i laget.
Barcelona La Rambla
2006-01-18 10:18
Jag är realist och inser att Rijkaard en dag kommer att försvinna från Barcelona. Men jag vill och hoppas att han gör det efter att kontraktet går ut 2009. Vill inte att en skrupelfri maffioso som Berlusconi kommer och viftar med sina smutsiga sedelbuntar och vädjar till Rijkaards känslor för klubben Milan. Att han skulle försöka locka över Ronaldhino och någon mer tror jag inte på, så låg kan han bara inte vara. Men som sagt, man vet ju aldrig. Säger bara, Mierda Milan!

Koeman alla dagar i veckan! Tänk vad han gjorde med Ajax och det i ett lag där Europas toppklubbar alltid rycker i de bästa spelarna vilket gör en tränares jobb ännu svårare inför varje ny säsong. Dessutom så har Koeman garanterat ett stort barcahjärta, han som avgjort i vår enda CL-titel och allt. Jag skulle bli överlycklig om det blev han som tog över en dag. Alltid gillat Koeman.

Visca Koeman!
Barcelona Gabriel
2006-01-18 10:04
La Rambla

Jag satt och precis och läste det men var för lat för att skriva ner det här :P Orkar dessutom inte oroa mig - för tillfället är han tränare för oss och dessutom så skulle det förvåna mig om han stannar hos oss för evigt, det tror jag alla "vet" att han inte kommer att göra.

Det som verkligen oroar mig är däremot att Rijkaard (när/ifall han går till milan) ska försöka övertala några av våra stjärnor att gå med honom till Milan, som Ronaldinho, Puyol, Eto'o etc. Det skulle enligt mig isånnafall vara brist på respekt för klubben han tränat och för Laporta. Men man vet aldrig.

Tycker att vi kan fortsätta frågan som du drog igång för ett tag sen - vem ska ta över efter Rijkaard, för nån gång kommer han ta över Milan och gå ifrån oss, det är jag nästan säker på. Tycker att Koeman vore den exeplariska tränaren, minns då han tog Ajax till kvartsfinal emot Milan (var otroligt nära att gå till semifinal). Då var han förstavalet av mig och många andra skribenter här inne som den nya tränaren för oss. Då ville Koeman dock inte gå från Ajax eftersom han hade kontrakt.

Koeman lägger jag min röst på :)
Barcelona La Rambla
2006-01-18 09:54
Ronaldo_Robinho_Real//

Det stämmer, Deco 2 matchers avstängning. En seriematch och en match i Copa del Rey. Etóo fick inget straff, åtminstone inte ännu.


Jaha, det här satt man ju bara och väntade på. Maffioson Berlusconi har beslutat att Ancelotti inte ska fortsätta som tränare för Milan. Nu har han bestämt att det är Rijkaard som ska ta över Milan efter den här säsongen. Milan förbereder ett jättebud för att knyta till sig Rijkaards tjänster. Enligt EMD så finns det två alternativ, vår Rijkaard och van Basten. Men eftersom van Basten har ett avtal med det holländska förbundet till 2008 som förbundskapten och som har meddelat Milan att han ej ämnar att bryta det kontraktet. Rijkaard däremot har ju tydligen en klausul i det kontrakt som han förlängde till 2009, där han kan välja att själv avsluta med Barcelona och gå till Milan. Berlusconi var tydligen redan ute efter Rijkaard efter CL-förlusten i våras. Det som talar för att Rijkaard inte accepterar är att han har ett icke avslutat projekt med Barcelona. Möjligtvis om Barcelona skulle gå och vinna CL att han då anser sig ha uppnått sina mål. Fortsättning lär följa.
Barcelona Gabriel
2006-01-18 09:50
Ronaldo_Robinho_Real

Precis, men styrelsen ska skicka in en överklagan angående att Deco fick 2 matcher innan torsdag.
Barcelona Gabriel
2006-01-18 09:49
Klint

Daniel Alves är faktiskt min "drömvärvning", dvs den spelaren som jag önskar mest till laget inför nästa säsong. Han är den exemplariska högerbacken för oss, jag är mäktad imponerad av honom och helt ärligt så skulle det svida riktigt surt ifall han gick till något annat lag än oss då jag tror att vi i honom kommer hitta våran framtida högerback och världens bästa om inom en snar framtid.

Men han går inte att köpa nu, som La Rambla nämnde så har han en klasul på 60 miljoner euro och jag tvekar starkt på att Sevilla skulle vara villiga att förhandla om att sälja honom mitt i säsongen till oss då han är viktig för dem.
Barcelona Nicolas
2006-01-18 09:19
Hola Todo !
Jag ska ner till barcelona mellan den 2-5, dock verkar det vara uppehåll i ligan under den helgen?
Tacksam för förklaring, är det landskamper då lr cupen ?? //Barca 4-ever
Ronaldo_Robinho_Real
2006-01-18 09:04
har en fråga..
Etoo fick ingen avstängning men Deco fick 2 matcher ??
Barcelona Rambo~
2006-01-18 08:47
Redaktionen läs! Jag sitter i skolan just nu och undrar varför jag har blivit ipbannad hemma? så min fråga till er är Orsak/Längd på avstägningen. Om den är övedriven lång så ber jag er snällt att göra den mindre ;) hursomhelst så kan ni skicka ett pm till mig eller bara skicka till mig arab_wisam@hotmail.com tacksam för svar snarast:)
Barcelona La Rambla
2006-01-18 08:41
AlexC

"Du verkar kör rätt hårt på att jag är en bitter människa"

Eh, visa ett exempel på att jag "verkar köra på" att du är en bitter människa? Tro det eller ej, jag sitter inte och analyserar dig och dina inlägg. Jag bara svarade hövligt på din fråga om värvningar. Där jag faktiskt håller med i det du skrev till fullo. :)

Klint

Om du frågar mig, så är en klausul på 60M € rätt hyfsat med pengar. Sen kan en deal där Saviola ingår kanske kan göra det till slut blir en hygglig affär för oss.
Barcelona Klint
2006-01-18 07:37
AlexC

Vad hade du exempelvis tyckt om att få Dani Alves till laget? Tror inte att han kostar så våldsamt mycket plus att han förmodligen platsar på våran högerbacksposition.
Barcelona AlexC
2006-01-18 02:05
Gabriel

Jag tycker bara om smarta värvningar (jag led under Gaspart-eran) och kan inte se någon sådan för klubben under vintern.

La Rambla

Menade absolut inget bittert med det om du trodde så. Du verkar kör rätt hårt på att jag är en bitter människa :) (oj, en smiley) :-]

Jag är starkt emot onödiga värvningar då jag anser att kontinuitet är oerhört viktig för ett lag och här har Barça varit exemplariska senaste sommaren.
Barcelona Jontteee
2006-01-18 01:57
culé hasta la muerte

okok, han blev inte köpt när han var 19 men 18, men det som jag ville komma fram till var att om man blir köpt så e man inte nån egen talang.. men tack för att du rättar mig men ändå har fel om cambiasso o Fabregas, för att han ingick i Gio affären eftersom barca behövden en vänterback..
Barcelona Gabriel
2006-01-18 00:56
La Rambla

Personligt så tycker jag att det är mer än rätt taktik att agera som vi gör när vi ska försöka värva nya spelare, dvs hålla det lite hemligt och lågt. Det gör så att inte andra lag får reda på det och försöker medvetet höja budet på spelaren så vi ska förlora mer pengar. Det är ofta Real Madrid kör den stilen mot oss.
Barcelona La Rambla
2006-01-18 00:54
AlexC

Allt som skrivs i dessa dagar kan liknas vid chat, varken jag eller du är bättre eller sämre än någon annan.

Nej jag gillar inte omotiverade värvningar. Men samtidigt så kittlar det med lite spänning om någon eventuellt värvning som forumet kan diskutera om den behövs eller inte. Ska man ändå värva till sommaren så har säkert kontakter redan knutits. Verkar som om Barça nu för tiden är en klubb som ligger lågt officiellt med sådant, ja förutom Henry-affären då. :)
Annons: