/spanien/barcelona/forum/26167.aspx/spanien/barcelona/forum/26167.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Koeman!!
2006-02-02 13:51
Ämne: Madridinho:

Du må....
La Rambla: Sant som sagt. Han vill att Barcelona ska vara i kris för att Real Madrid är i kris.
Barcelona Gabriel
2006-02-02 13:40
Madridinho

Haha alltså du, okej vi har fattat vart du vill komma - kan du dra nu?
Madridinho
2006-02-02 13:39
skulle inte förvåna mig om ni förlorar mot både valencia och atleti.
kommer spaniens framtida anfallspar villa och torres att sänka er?? jag tror det!
Barcelona DeeJay
2006-02-02 13:38
Gabriel: Lugna ner dig, du hugger ju som en kobra så fort man säger nåt om någonting.

Ronaldinho har verkar ut balans på sistone. Sen om utvisningen var rätt eller fel är en annan sak, men det är onödigt att ens hamna i en sån situation. Han har inte visat samma spelglädje som tidigare på sistone.

Som du säger, ingen kan vara bäst hela tiden. Det var ju samma sak som jag sa, bara att jag kallade det att vara ur balans. Även Ronaldinho blir ju sliten efter ett tag, och då brukar det visa sig i form av lite sämre matcher och utvisningar/varningar.

Sen har ju Ronaldinho en så hög lägsta nivå att han är världens bäste även när han spelar sämre.
Barcelona Gabriel
2006-02-02 13:32
La Rambla

Var inte så hård du skrämmer iväg min förmiddagsunderhållning! ;)
Barcelona La Rambla
2006-02-02 13:25
Madridinho:

Du måster erkänna att du har total NOLL kunskap om hur matchen igår påverkar barcas spelare psykiskt. Eller att du skulle ha ens en susning om hur pass moralen sänks av förlusten. När blev du psykolog?

Det vi däremot kan konstatera är att du är helt ute och cyklar och bara svamlar här inne. Då är frågan, varför tar du dig besväret att göra det? Personligen tror jag att du blev så knäckt av förnedringen på Bernabeau att du säkert inte har varit dig själv sen dess. Nu försöker du intala dig själv att Barcelona är i kris, eller rättare sagt du hoppas att så är fallet, för du har insett att det laget Barcelona har är klasser bättre än ditt kära Real oavsett vilka storstjärnor det innehåller.

Vi däremot, bara njuter när du skuttar omkring här i din fåniga desperation. Tack för underhållningen dock. :-)~
Barcelona Gabriel
2006-02-02 13:23
Madridinho

Självklart erkänner jag det :) Valencia är starka hemma och har visat bra tendenser på sistonde dessutom vet dem om att ifall de ska ha någon chans till ligan, vilket jag ändå tror vi kammar hem, så måste de vinna. Däremot ska det sägas att vi brukar vinna på Mestalla - vi har lättare att möta dem där än på Camp Nou :)
Madridinho
2006-02-02 13:15
gabriel// du måste erkänna att valencia på bortaplan inte blir det lättaste
Barcelona Gabriel
2006-02-02 13:14
Madridinho

Precis. Lägg där till de båda Chelsea matcherna - sen tänk ifall vi hade gått vidare i cupen. Då hade vi haft er på schemat också. Trots att vi åkte ut utan att förtjäna det och på fel sätt så kanske det var det bästa för oss.
Madridinho
2006-02-02 13:12
2006-02-26 17:00 Zaragoza - Barcelona 0 - 0
2006-02-19 17:00 Barcelona - Real Betis 0 - 0
2006-02-12 17:00 Valencia - Barcelona 0 - 0
2006-02-05 18:00 Barcelona - Atlético 0 - 0

jag som trodde att vi hade en tuff schema..
Barcelona Gabriel
2006-02-02 13:10
Madridinho

Det är inte speciellt smart av dig att komma in här och säga att du tror att ni kan vinna mot oss på Camp Nou - vad får du ut från det? Knappast ingenting, alla här inne kommer bara säga emot dig och det är knappast något du kan argumentera fram till.

****
Vi bryr oss inte ifall du tror det.
****
Du kommer inte få medhåll här inne.
****
Det är onödigt att prata om matchen redan nu, det är långt kvar tills dess.
Madridinho
2006-02-02 13:07
jag tror att vi kan vinna på camp nou. förra gången hade vi många spelare skadade/ur form och så hade vi en idiot på tränarbänken.
vi kan mkt väl slå er på camp nou
Barcelona Barca
2006-02-02 13:07
du som snackar om reals historia. glöm inte!!!!
att ni hade jä..v ..l..i..g..t hjälp av kungen och att just katalonerna inte hade några rättigheter alls.....

Barcelona Gabriel
2006-02-02 13:05
Madridinho

Vi känner oss inte bekväma, däremot inte hotade. Vi har inte avgjort ligan än så det vet vi om - vi har ett tufft schema i februari så detta kommer bli ett mentalt och även fysiskt prov för spelarna.

Jag kan däremot lova dig, precis som jag lovade vinst på Bernabéu, att ni inte kommer vinna på Camp Nou - men anyway så är det onödigt att prata om det redan nu eftersom det dröjer tills det mötet.
Madridinho
2006-02-02 13:03
jag tkr att barca spelarna är lite för bekväma med att de leder ligan och att det inte finns någon som kan hota dom.

jag tror att det blir förlust mot atleti nu på söndag, mot valencia på bortaplan och mot real på hemmaplan. valencia kan komma ifatt er och ta hem ligan. så om jag vore ni skulle jag inte känna mig så bekväm..
Madridinho
2006-02-02 12:57
denna förlust kan ta hårt på spelarna psykologiskt. man var med och slogs i alla tre tävlingar och hade som mål att vinna alla tre oxå.
den här förlusten kommer verkligen att sänka moralen i truppen tror jag och det kommer vi nog att få se mot atleti. dom lär vara taggade och jag tror att de vinner.

lycka till i fortsättningen
Barcelona -Frasse-
2006-02-02 12:55
Fizu

Poängen är ju att det är svårt för Barcelona att ändra historien. Därför känns framtiden mer intressant. Och framtiden ser väldigt lovande ut för Barca, vilket självklart gör alla supportrar glada.
Sen att Real har en imponerande historia är väl dom flesta införstådda i. Men det är ett tråkigt argument att alltid höra detta som försvar när ni inte presterar idag.
Men jag lägger gärna ner diskussionen. Den kommer nog ändå inte leda till nåt revolutionerande.
Barcelona Gabriel
2006-02-02 12:49
Fizu

"Vidare så verkar du vilja få det till att misstag som Madrid har begått aldrig har inträffat i Barcelona."

När har jag nämnt nått sånt? aldrig - så tack för bullshitet once again!
Real Madrid Fizu
2006-02-02 12:46
Gabriel,

Man behöver inte vara någon smart detektiv för det min vän.

Att likna Perez presidentskap med hela Real Madrids historia är väl inte helt riktigt? Vidare så verkar du vilja få det till att misstag som Madrid har begått aldrig har inträffat i Barcelona. Misslyckade presidenter osv. Värvningarna sen om man nu bara ska jämföra dom senaste åren. Ni har köpt stora spelare och vi har köpte stora spelare. Att vi har betalt mer vad spelar det för roll? Tittar man längre bak så har ni varit katastrofala ibland precis som vi.

-Frasse-,

Jag menar att om man ser tillbaka så är det sällan det inträffar.

Jag lägger ner den här diskussionen nu. Vi vet ju alla att den aldrig kommer leda någonstans. Avslutar med att önska er lycka till mot Chelsea i CL.
Barcelona Woods
2006-02-02 12:39
När till och med spelarna uttrycker sig så pass kritiskt som dom gör, då säger det mycket, om domarens kvalitet i matchen.
Barcelona Xavi_
2006-02-02 12:30
Håller med Marcos fullständigt!!
Men jag är lite oroad över Ronaldinho.. som sett lite ur form och obalanserad ut på sistone.
Kanske vore läge för vår holländska coach att vila Dinho någon match, så att han får vila upp sig och hämta nya krafter mentalt. Vi vill ju så gärna se honom i den form som gör honom till världens i särklass bästa fotbollsspelare. Och i den formen behövs han mot Chelsea..
Barcelona Marcos
2006-02-02 12:20
Vi blev rånade igår. Det röda kortet var något utav det värsta jag sett på sistone, häxjakt på Ronaldinho? Först Messi och nu Ronaldinho?

Sedan skulle Zaragoza få sin man utvisad men så blev inte fallet... Men det värsta var när domarh*ran blåser av matchen när det är 30sek kvar och man har ett perfekt kontringsläge. Det var något större som låg bakom domarskandalen igår. Det måste utredas.

Men ojojoj vilket hjärta Puyol, Messi och framför allt Deco visade igår. De krigade verkligen för den blå-röda fanan, värmde i hjärtat.
Barcelona Gabriel
2006-02-02 12:16
Chrisespaña

"Ja, vad säger man? Du ifrågasätter andra konstant, men ska du verkligen göra det när du skriver sådan smörja som ovanstående?

Skärp dig.

// Christopher"

Säg vad du vill säga, I couldnt care less - jag beöhver inte medhåll från en madridista - inte heller från dig. Sen så kanske du missade detta från mig;

"Att han ska ha varit mutad tror jag inte på, även om det inte hade förvånat mig ifall Florentino Perez bajat ner sig över tanken att bli förnedrade emot oss igen."

Jag tror inte att han blev mutad, även om det inte hade förvånat mig, däremot tror jag starkt på att han är madridista!
Barcelona Gabriel
2006-02-02 12:12
Fizu

"Visst du har stött Barça i många år när det gått skit och under tiden har Madrid håvat in titlar. Sånt kan garanterat föda en bitterhet av stora mått."

Oj din smarta detektiv, vart hittade du de dolda filerna där jag erkände allt det? Im busted! Att jag är bitter har inget med er att göra, ni ligger fortfarande 13 poäng bakom oss och har ljusår att komma till som vi spelar när vi spelar som bäst - som sagt vi är i våran svacka just nu, även om det fanns tendenser på bättre spel igår framför allt eftersom vi spelade med 10 man och imponerade.

"Perez är inte den bäste president vi haft men om jag inte miss minner mig så har Barça haft dåliga presidenter också, Gaspart någon?"

Och när har jag inte erkänt att Gaspart var en katastrof? Alla som har läst mina inlägg under en längre period vet vad jag anser om Gaspart. Tyckte dock synd om honom, han är en fanatico som förtjänade att lyckas som presidente i Barça!

"Ronaldo som öste in mål i Barcelona har du ingen respekt för. Kanske för att du inte var en culé när det begav sig."

När du inte har någon koll alls ska du inte heller yttra dig om mig. Jag blev culé exakt det året Ronaldo spelade för oss och jag har aldrig orespekterat honom - däremot på ett litet skämtaktigt sätt skojat till hans vikt med Big Mac, Burger King, Mac Donalds osv - jag ser fortfarande Ronaldo som världens effektivaste målskytt.

"Vår värvningspolicy sen den har varit ganska speciell under Perez minst sagt. Barcelona lägger också stora pengar på stjärnor så vart vill du komma?"

Snälla jämför inte ens våran värvningspolicy med eran. Vi köpte Deco för 12 mille, ronaldinho för 25, etoo för 25, guily för 8, tog van bommel gratis. Vi har en smart strategi när det gäller att köpa spelare som Txiki delvis ska ha mycket beröm för. Våran värvnadspolica bör inte jämföras med eran, våran klassas som "top" eran som "not" men visst kan du jämföra även om du inte får ut nått av det som madridista.

slutligen - ni är en patetiskt klubb - yes det är ni!
Barcelona Gabriel
2006-02-02 12:03
Chrisespaña

Skillnaden är att jag vågar skriva det som alla andra culés igår kände. Att domaren var dålig igår var ett milt uttryck, visst jämnar det ut sig men detta var överdrivet. Du som nu ska ser det hela ur en "allmän" synvinkel borde ha märkt att domaren var mer än en katastrof - INGEN kan vara så dålig utan att vilja vara det, precis som Giovani sa det. Att domaren är mutad av Real Madrid är inget jag konstaterat däremot nämnde ja att det inte hade förvånat mig när det kommer till Florentino Perez - den herren har ingen gräns för hur lågt man kan sjunka. Vi skiter i att domaren gjorde en dålig match, det hela handlar om att domaren inte ville att vi skulle gå vidare, det var alldelles för uppenbart igår och den som inte såg det, ja den har fortfarande vissa "glasögon" på sig!


Barcelona -Frasse-
2006-02-02 11:56
Fizu

//"Det ända Barcelona kan göra är att alltid vara bättre än vad Real är, i nuläget."

Något ni sällan lyckats med uppenbarligen.//

Har du ens sett ligatabellen? I nuläget betyder vad tabellen visar nu, om du inte förstår det. Inte vad tabellen visade för fyra år sen.
Men som jag förstått på dig så är det tydligen mer intressant vad Real uträttade i dåtid.
Barcelona La Rambla
2006-02-02 11:55
Fizu

Snälla bespara oss dina floskler. Vi är culés för att vi har valt det, ovasett om Real har tyngre och fler titlar. Har du några problem med det?

Sen kan visserligen Gabriel tala för sig själv, men jag har då aldrig sett honom skriva att han inte hyser respekt för Ronaldo.


Ja ni är en patetisk klubb, det står även jag för. Har du några problem med det också? Who gives a shit. :-)
Real Madrid Ike
2006-02-02 11:53
Seriöst Redaktionen! när ni vaknar kan ni väll sätta 6 månaders avstägning på idoter som Alfredo?
Att ta bort åsnans inlägg varje dag verkar ju inte hjälpa så mycket.

Ja såg inte matchen, men vi verkar ha haft dommeran ordentligt mot oss, och vi spelade bra.
Vilket jag är nöjd met. Jag gråter inte floder över att vi är ute ur cuppen, ja är faktist ganska glad över det.
Då vi får mindre matcher på schemat, vilket verkligen kommer hjälpa med så många frånvarande spelare. Truppen börjar kännas rätt tunn nu.

Hur kan Madrid suportrar vara glada att vi åkte ut, förstår jag inte. Kom med glädjen efter ni vunnit cuppen. Jag åker heldre ut ur cuppen på första match dagen, än i finalen...
Barcelona La Rambla
2006-02-02 11:52
Stäng av skitungarna! Alfredo, det är rätt lustigt att du inte skriver något på Reals forum överhuvudtaget, men här ska du tvunget blända oss med dina genomtänkta och knivskarpa analyser. Märkligt! :-)~
Real Madrid Fizu
2006-02-02 11:49
Gabriel,

Vår patetiska klubb? Det är så uppenbart att du är väldigt bitter. Visst du har stött Barça i många år när det gått skit och under tiden har Madrid håvat in titlar. Sånt kan garanterat föda en bitterhet av stora mått. Florentino Perez har gett oss Madridistas många titlar bl.a. som nämnt tidigare fler CL pokaler än vad FC Barcelona tagit under hela sin existens. Perez är inte den bäste president vi haft men om jag inte miss minner mig så har Barça haft dåliga presidenter också, Gaspart någon? Ronaldo som öste in mål i Barcelona har du ingen respekt för. Kanske för att du inte var en culé när det begav sig. Vår värvningspolicy sen den har varit ganska speciell under Perez minst sagt. Barcelona lägger också stora pengar på stjärnor så vart vill du komma?

-Frasse-,

"Det ända Barcelona kan göra är att alltid vara bättre än vad Real är, i nuläget."

Något ni sällan lyckats med uppenbarligen.


Annons: