/spanien/barcelona/forum/26166.aspx/spanien/barcelona/forum/26166.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona S.W.A.T
2006-02-02 20:00
Ämne: ska du gråta nu? kän....
gå till eran äckliga forum! ni har blivit så jävla uppkäftiga sens ni har vunnit några matcher!innan des så var det tyst från er, för vi crossade er på eran hemma plan 0-3! kom i håg att vi har råd att förlora några matcher vilket Madrid inte har! ni har så många förluster i år än vad vi har haft på 2 säsonger! tänk på 26 matcher om man räknar CL och Spanska cupen så har vi förlorat 1 match bara...
Barcelona Barca Barca
2006-02-02 19:59
Marquez kanske missar Atl.Madrid matchen:(
Madridinho
2006-02-02 19:57
var cani i zaragoza bra?? jag tkr att han borde bli uttagen till landslaget snart.
Barcelona Mottainho
2006-02-02 19:55
Är denne Raúl your average day madrista?
"Jag knäcker dig", "mesjävel" och "tänk om jag hade nått produktivt att säga, eller förmåga att diskutera"
Barcelona Gabriel
2006-02-02 19:55
Raul_Legend

Nej utan jag orkar inte slösa mer tid på att diskutera med dig - stanna om du vill I dont care.
Barcelona Ordem e Progresso
2006-02-02 19:55
Raul_Legend

Jag vill fortfarande att du ska bli avstängd däremot. Då det enda du bidrar med är att skada vårt kära forum. Stick tillbaka till marängforumet, där du hör hemma.

BTW. Nu stavar du sagt med G. Du lär dig när du kmr i kontakt med vettiga människor, tyvärr har vi inte tid med dig mer, du får lära dig resten på egen hand! :)
Real Madrid Raul_Legend
2006-02-02 19:53
du är som sagt skrattretande, jajaja jag vet att du gråter och vill att dem stänger av mig din mes, skall du ändra dig plötsligt :)
Barcelona Gabriel
2006-02-02 19:47
Raul_Legend

Japp du har verkligen sårat mig, gråter i floder - haha stanna om du vill föresten hoppas ingen stänger av dig du är fan rolig!
Barcelona Ordem e Progresso
2006-02-02 19:45
RED : Agera!
Real Madrid Raul_Legend
2006-02-02 19:45
aaa det är därför du gråter uuuuhhhhhh:-( stäng av han
Barcelona Gabriel
2006-02-02 19:42
Raul_Legend

Öh? aa jag känner mig jätteknäckt.
Real Madrid Raul_Legend
2006-02-02 19:40
ska du gråta nu? känner du dig knäckt mes jävel, låt dem stänga av mig jag bryr mig inte
Barcelona tarrak
2006-02-02 19:40
Raul_Legend/Förmodligen gör jag ett misstag att ens börja prata med dig. Men poängen med det här forumet är att man diskuterar Barcelona, vill man inte göra det utan istället sitta och upprepa hur många titlar Real Madrid vunnit finns det ett forum för det. Så min fråga är: Vad fan gör du här och när planerar du att lämna?
Barcelona Ordem e Progresso
2006-02-02 19:39
Såg Ronnies tackling från igår först nu, hade inte tillfälle att se matchen igår.

Skandal! Förstår det först nu själv. Högst gult kort, vissa domare skulle knappt ge det. Jag menar, han går efter bollen och har inte för avsikt för att skada spelaren. Man ser verkligen hur besviken han är när han går av planen, verkligen orättvist!

Men men, tycker fortfarande att det är skönt att vi är ute ur cupen, nu tar vi dubbeln! :)

Visca el Barça !
Barcelona Gabriel
2006-02-02 19:36
Red: Att bli kallad för fjolla av någon annan skribent på SF är inte tillåtet - när ni kan så hoppas jag att ni tar erat jobb och stänger av Raul_Legend - och gör det ordentligt!

Han bidrar inte med nått vettigt, det enda han sysslar med är att provocera och lägga ord i ens mun samtidigt som han höjer madrid till skyarna(vilket detta forum inte är till för).
Real Madrid Raul_Legend
2006-02-02 19:34
tarrak//

vad ska jag bidra med? jag skiter i barca för det är inte mitt lag
Barcelona tarrak
2006-02-02 19:29
Raul Legend/ Bra idé, du bidrar inte med speciellt mycket.
Real Madrid Raul_Legend
2006-02-02 19:24
La Rambla//

Du har rätt, ursäkta mig jag skall dra mig tillbaka men det var garbriel som började så jag kan inte hjälpa det.
Barcelona La Rambla
2006-02-02 19:16
Raul_Legend

Du kan hävda vad fan du vill om Real, men måste du göra det här inne? Jag föreslår att du läser forumreglerna. Dina inlägg handlar inte om klubben Barcelona och dess spelare, utan det du sysslar med är personpåhopp och sjunga Reals lov i så gott som varje inlägg. Snälla, gör det på Reals forum istället. Det är nog inte många här inne som bryr sig.
Barcelona -Frasse-
2006-02-02 19:14
Vilket jävla stolpskott Raul_Legend är. Kommer in och är otrevlig och berättar för alla att Real är så mycket bättre än Barcelona, historiskt sett.

Vad vill han ha för svar.
Grattis, ni har vunnit mer än Barcelona. Det är liksom svart på vitt. Inget som vi kan argumentera bort. Eftersom det är historia är det inte mycket vi kan göra åt det. Så därför skiter vi i det!

Däremot ser våran framtid ljus ut. Och det känns jäkligt mycket mer intressant.
Barcelona Mottainho
2006-02-02 19:03
Det kan bli en tämligen låg nivå här inne vad det verkar emellanåt. låter lite pubitarlt "vi har så många si och så" och "min pappa är starkare än din och äter hulkar"
Barcelona Mottainho
2006-02-02 18:58
Det har jag ingen aning om har inte varit här speciellt länge,

Dock jävligt frustrerande att få match avgörande beslut emot sig i cup sammanhang, Chelsea sved extra med tanke på att linjemannen ser ruffen och vinkar för den.
oförklarligt..
Real Madrid Raul_Legend
2006-02-02 18:58
Gabriel//

OK hahahaa din förståndskapacitet briljerar, man kan samtidigt likna en papegoja och gå hasch när inte ens hasch kan förknippas med papegojor ;-).

Jag skriver inte ofta ens på reals forum för jag är inte inne mycket i SF vilket du är (inget liv) så hur kan jag fråga personerna i les rambles när det är första gången som jag är inne och skriver här.

Vadå har vi inte rätt att hävda att vi är världens bästa klubblag genom tiderna eller (vi är ju det, fråga uefa) och ni är verkligen långt ifrån vår status, så det är du som har fullständigt brist på förståndskapacitet.

Jag har inte sagt att det skall vara intressant att veta att jag har barca komipsar, jag ville bara säga att du skulle vara skrattretande runt deras omgivning.

Dessutom sa jag inte att jag vill vara kompis med dig via msn, men ifall du vill prata lite personligt så är du välkommen, tror du jag skulle behållt en sketunge till fjolla som dig i min fina lista "knappast".
Madridinho
2006-02-02 18:51
jag tkr bara att alltid när ni förlorar så skyller ni på domaren. och sen kommer ni med era konspirationsteorier. inte alla barca fan håller på så men många av er gör det.
Barcelona Mottainho
2006-02-02 18:49
Madrinho

Knappast, får man uttala sig kritiskt om en domar insats, speciellt då den är direkt avgörande?

Såg du Chelsea - Barca och om du nu säger dig ha sett den vill jag att du pekar på vilken situation Barca_dreamteam menade och vilken den "skyldige" i Chelsea va.
Annars behöver du inte hänga runt här och kommentera våra kommentarer angående domar insatser du inte har en aning om.
Madridinho
2006-02-02 18:43
"borde gått vidare om Collina hade lyssnat på sin assisterande linjeman."

verkar som om att barca endast förlorar när dom har domarna emot sig om jag förstått detta.
inse att chelsea vann utan att fuska.

en sak kan man säga om er och det är att ni är ganska dåliga förlorare. era spelare ska alltid bråka efter varje förlust.
Barcelona barca_dreamteam
2006-02-02 18:36
Som sagt så vinner inte alltid det bästa laget när det gäller Cl.
Det var ju förra säsongens möte med Chelski ett tydligt bevis på.
Däremot har jag svårt och se hur dem ska kunna ha samma tur igen.
Jag tror nog vi gjort vår läxa trots 4-2 förlusten mot Zaragoza.

Man får inte glömma att vi saknade en del spelare på SB.
Det tror jag hade stor betydelse för matchens utgång den gången,men trots det körde vi över dem inför deras egen publik,trots den hemska starten och borde gått vidare om Collina hade lyssnat på sin assisterande linjeman.
Barcelona Gabriel
2006-02-02 18:29
Din förståndskapacitet lyser verkligen igenom här: "För det första så kan inte papegojor röka hasch"

Jag sa att du liknade en papegoja som går på hasch och samtidigt försöker lära sig prata -förstår du nu att jag gjorde en jämförelse?

Jag säger samma sak som du - du kan ju fråga alla här på les rambles vad dem tycker om dina mytoman-inlägg som du resonerar fullständigt korkat. Lika mycket medhåll som jag får där inne får du här inne.

De enda jag "tjafsar" med är madridistas -sanningen svider, och jag säger alltid sanningen, ni däremot är bara jävligt roliga när ni hävdar att ni ÄR världens bästa klubb.

"Jag klagar inte på dig, jag tycker bara att du är en simpel vilseled parasit med ställnings vilja som försöker kombinera djupa ord för att spela smart som att du kan något:)(DU KAN INGENTING säger jag bara)."

Sluta, du gör mig ledsen!

Den delen om att du har barçakompisar and so on är så ointressant att jag inte ens pallar att kommentera det.

Sen vill jag också avsluta detta med att säga att återigen visar du att du har nada i förståndskapacitet. Jag har aldrig visat orespekt för din mamma eller förnedrat henne på nått sätt, men du får det att låta riktigt illa.
kan du inte förstå det jag skrev om din mamma osv så beklagar jag dig det. Och nej jag har inget intresse av att adda dig på msn - jag vill inte smutsa ner min lista!

Visca!
Barcelona Mottainho
2006-02-02 18:29
Kan inte se varför Chelsea ska ses som så omöjliga, Lampard är väl världsklass på långbollar och skott, tämligen osynlig med jämna mellan rum oavsett mediokert motstånd, + att barca knappast lär bli tagna på sängen igen, jo kanske om Chelsea faktiskt presterar ett eget spel..
Real Madrid Fedorov
2006-02-02 18:25
Men det är väl självklart att jag har förtroende för Zaragozaredaktionens matchsummering på samma sätt som jag har förtroende för er redaktion.
Annons: