/spanien/barcelona/forum/26056.aspx/spanien/barcelona/forum/26056.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Real Madrid Real-Assyriska
2006-02-12 23:36
Asså rikta inte ilskan på real madrid fans rikta det isstellät på vad laget gjorde idag så lägg av med allt munhugg och plus ni också real fans försök o va lita tröstsammare även om dom är våra ärke rivaler så måste ärkrivalen va på glatt humör så att real o barca kan slå ut alla lag tills slutstriden mellan Real-Madrid vs Barcelona. Men annars brasse power :) Ronaldo Ronaldinho Adriano osv...osv
Barcelona Gabriel
2006-02-12 23:36
Tiago

Som jag sa innan så är jag inte den typen av fan som blir värvningskåt så fort som resultaten inte går vägen, men jag tycker det kan vara ett intressant alternativ.
Barcelona Tiago
2006-02-12 23:34
La Rambla

det har du faktiskt rätt i barca kan inte heller bara vinna fast vi så gärna hade velat det men vi får vara stolta över vårat lag och jag lovar att vi kmr igen. vi har ju ändå vunnit 14 raka ligasegrar iår det e ju ganska bra:D så jag tror inte vi behöver oroa oss:D utan bara stötta vårat lag och skita i marängerna som bara sanckar skit det finns trots allt några smarta maränger med:D
Barcelona Gabriel
2006-02-12 23:34
chrisespaña

Försvara det uppenbara, att Real Madrid INTE styrs av en död gubbe (Franco)? Eller att denna döda pajas påverkar domarkåren?

Det är ju det som är det "roliga" en Franco vid liv behövs inte, det finns andra personer som sköter det Franco hade gjort dock utan att mordhota folk!

Gabriel, du bidrar i allra högsta grad till att ert forum samt vårt forum urartar med sådan idiotiska inlägg.

Sluta, ja blir allt för generad.

Lägg ner det och skriv om hur tex Barca kan förbättra sitt spel än att spotta på andra lag, kan du bidra med det så kan kanske forumen resa sig ur dom enorma svackorna dom befinner sig i.

Ja eller så kan vi komma överens om att jag inte gör det och du fortsätter att störa dig på det jag skriver och att jag fortfarande inte kunde bry mig mindre :)
Barcelona Tiago
2006-02-12 23:32
chrisespaña
du e fanimej bland dom smartaste real fansen.


Gabriel
nene men vi behvöer itne börja disskutera vikka vi ska värva nu för det e helt onödigt det e lika bra vi tar nya tag för valencia och real kmr med tappa några p var så säker på det.
Barcelona La Rambla
2006-02-12 23:29
Skit i de små asgamarna till realfans. De vill bara provocera, strunta i deras inlägg och besvara dem inte ens.

Deras lag skämde ut sig mot Zaragoza, det gjorde knappast Barça idag trots att de gör en dålig match. Vi kommer igen, kom ihåg att de inte kan vinna ligan på egen hand och det vet de om. Det är därför de springer på andra forum och gör sig själva till åtlöje så fort vi tappar poäng mot något lag. :-)
Real Madrid chrisespaña
2006-02-12 23:28
Gabriel//

Försvara det uppenbara, att Real Madrid INTE styrs av en död gubbe (Franco)? Eller att denna döda pajas påverkar domarkåren?

Okej, jag kapitulerar för dessa övertygande åsikter och argument, eller inte.

Gabriel, du bidrar i allra högsta grad till att ert forum samt vårt forum urartar med sådana idiotiska inlägg. Lägg ner det och skriv om hur tex Barca kan förbättra sitt spel än att spotta på andra lag, kan du bidra med det så kan kanske forumen resa sig ur dom enorma svackorna dom befinner sig i.

Robinho 10 kan vi väl enas om att stänga av här och nu?
Barcelona Gaucho!
2006-02-12 23:28
La Rambla

Håller helt med dig. Men vem skulle du se som ersättare till Van Bommel om man skulle köpt in någon
Barcelona Gabriel
2006-02-12 23:27
Tiago

Jag syftade inte direkt på att köpa någon innan sommaren, dessutom så går det inte nu.
Barcelona Tiago
2006-02-12 23:25
grabbar vi ska inte köpa nån innan sommaren vårat lag duger som det e vi hade bara lite otur men vi kommer klara detta så får vi väl se hur många realfans som kmr hit och skriver. VISCA BARCA
Barcelona La Rambla
2006-02-12 23:25
Halllo:

Läs längre ner. Han fick en skada, haltade ju ut.
Real Betis Halllo
2006-02-12 23:24
Tycker inte att barca ändå gör en helt värdelös matchen kunde varit mycke värre och det borde det ha blivit med om man tänker på hur bra valencia var. Ni förlorar matchen pga att er tränare e ute o cyklar varför bytte han ut Giuly? han var ju bäst i Barca fasst de dåliga inläggen.
Barcelona Tiago
2006-02-12 23:24
Robinho 10 hahah så patetisk du e lilla stackare jag såg inte att du var här inne när vi vann vann vann vann vann vann vann vann vann vann vann vann vann vann och när real dörlorade med 6-1 och mot såna där bottelag på hemmaplan??? då var du itne så jävla kaxig din lilla tönt så snälla försvinn
Barcelona La Rambla
2006-02-12 23:24
Guily blev skadad ja.

Sen fattar jag inte hur en så "bra" spelare som van Bommel blir direkt dålig i Barcelona. Det måste bero på hans dåliga teknik som först och främst märks i bollmottagningar. I stort sett vilket lag som helst i Premier League hade tagit honom till sitt lag vilken dag som helst. Nej, men i Barcelonas spelsystem så räcker han nog inte till. Tvivlar att även Ballack skulle göra det faktiskt.
Barcelona Gabriel
2006-02-12 23:22
Gaucho!

Ballack blir en perfekt ersättare till Van Bommel eftersom han är en bättre version utav Van Bommel. Han har i princip samma egenskaper som Van Bommel har, dock så löper inte Ballack lika mycket i djupled men har å andra sidan ett vassare skott. Han är en klasspelare och kan komma gratis - hugg!
Barcelona II Barça II
2006-02-12 23:21
Alla så kallade Barcelona fans som kritiserar vårt lag idag kan dra åt helvete. Banna dem för alltid!
Barcelona Gaucho!
2006-02-12 23:21
Puyol #5

Tror att Giuly blev lite skadad, för han var en av dom bättre så kan inte se någon annan förklaring
Barcelona La Rambla
2006-02-12 23:20
chrisespaña

I got news for you. Du är bara för mycket. :-)~
Barcelona Gabriel
2006-02-12 23:20
chrisespaña

Jag gillar ditt "försök" att alltid försvara det uppenbara, genomskinligt!

RonaldoZone

Dåliga, bra? Ta det som du vill, ni är precis som jag sa i mitt förra inlägg.

5-0? Haha hur ska det hända...jag menar lyckas att gå igenom matchen utan att släppa in ett enda mål - nah du. Zaragoza går inte bara vidare, de vinner matchen borta mot er också och ger mig bara ytterligare bevis på att ni torskar mot bra motstånd!
Real Madrid Robinho 10
2006-02-12 23:20
hahahahahah snälllla Barcelona fans gråt inte mer nu... ahhahaahahahahh


HALA MADRID
Puyol #5
2006-02-12 23:20
Nu mot Betis tror jag att det blir storseger och Barca kommer igång. Sen mot Chelsea blir det förlust med 3-2 men 2 viktiga borta mål. Sen Zaragoza borta blir tufft och efter det blir det Chelsea igen.

Godkända idag:
Belletti
Puyol
Marques
Edmilson
Larsson
Giuly(fattar inte varför han blev utbytt)
Van Bommel

FORCA BARCA!
Barcelona Tiago
2006-02-12 23:19
till alla er äckliga real fans ta det lungt ni ska med bsöka valenica sanrt på mestalla. vi kmr med få skratta åt er och kom ihåg detta grabbar vi leder ligan och vi kmr ta den med så försvinn till er lilla forum för när zaragosa spöa skiten ur er så skrev ni inte här så gå och lägg er. FORZA BARCA
Barcelona II Barça II
2006-02-12 23:19
Så j*vla orättvis förlust idag, jag tycker att vi ägde matchen. Barcelona spelade väldigt bra, med tanke på att det fattades flera viktiga spelare. Idag älskar jag FC Barcelona mer än nånsin!
Barcelona Gaucho!
2006-02-12 23:18
Gabriel

Håller med dig om Van Bommel, men att att Ballack skulle vara en perfekt ersättare vill jag att du ska förklara :P. Tycker att båda har för dålig teknik överlag för att spela i barcelona
Barcelona Maxi Lopez
2006-02-12 23:17
De som spela bra idag var Puyol vår kung,Inista kämpa slet som en varg och Edmilson som verkligen gjorde sitt bästa för laget(Giuly var oxå aktiv så länge han spelade).
Real Madrid chrisespaña
2006-02-12 23:16
Gabriel//

Du är bara för mycket.
Real Madrid RonaldoZone
2006-02-12 23:14
Gabriel

överdriv inte nu, så dåliga är vi väl inte :P

kom igen nu, inga sura miner från er. Stå upp som Campeones om ni nu är några ;)

HALA MADRID !

Vi vinner Zaragoza med 5-0 :P

Barcelona Gabriel
2006-02-12 23:10
Ve att jag sa att jag inte ska in här på ett tag, men Im not a man of my word så skitsamma.

Vedo

ja undra varför. För att det finns en jävla konspiration emot oss där Ronaldinho blir offret för den uppenbara korrupta domarkåren som gör allt för att ge liv till era chanser att komma tillbaka - inget är fan hedersamt i la liga så länge francotendenserna hänger kvar.

Jag blir äcklad bara jag tänker på det.

Real Madrid vann igår mot ett av la ligas sämsta lag, helt värelösa är At.Bilbao i år men så fort Real stöter på bra lag som Zaragoza så blir det förnedring.

Real Madrid kommer inte hålla takten med Barcelona. Det enda som har gett liv till ligan är alla de viktiga spelarnas frånvaro i Barcelona.

Så nu börjar alla prata om att Barcelona tappat deras spelidée på tv4+. Det är ju fan så pinsamt sagt så man önskar att de höll sig till Henke Larsson diskussioner under hela sändningen istället. Ett lag som spelar utan 4 av deras nyckelspelare sviktar alltid.

Van Bommel kan dra ta las maletas y regresar a holanda. Jag är inte den typen som skriker KÖP HONOM efter två förluster, men Ballack vore perfekt ersättare.

De som anser att Valdes ska bänkas till nästa match elelr even worse säljas kan göra oss alla en fet tjänst och köpa ett annat lags tröja och dra den över huvet, tål inte medgångssuportrar.

I slutet så kommer vi fortfarande vara Campeones, detta är inget speciellt bortsett från sättet vi förlorade på. Valencia hade inte någonting som kunde liknas som fotboll, vi gjorde inte heller någon utav våra bästa matcher men Valencia är Spaniens Juve...

skillnaden ligger på att Juve är mycket jämnare på deras tråkfilosofi!

Visca el Barça!
Puyol #5
2006-02-12 23:09
Ämne: Det börjar lukta ReA....
och BELLETTI!
Barcelona La Rambla
2006-02-12 23:08
Det börjar lukta ReAlFjOrTiSaR här på forumet.


Dagens enda glädejämne, Damias mål mot Espanyol.
Visca Damia!
Bon nit!
Annons: