/spanien/barcelona/forum/2602.aspx/spanien/barcelona/forum/2602.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Bosketts
2016-01-22 14:53
@Barcelonistas:


Jag tror snarare att det är du som inte förstår hur ett forum fungerar. Det här är ett om fotbollsklubben FC Barcelona för FC Barcelonas fans. Inte ett forum där man gör allt man kan för att kasta skit på ett annat lags spelare, diskuterar andra forums skribenter eller vräka ur sig konspirationsteorier.

Lustigt också att du nämner att "Nej så länge man inte bryter mot reglerna så är de rätt onödigt inte upp sådana hör diskussioner." Har du läst reglerna? Du bryter konstant mot en eller annan regel i varenda inlägg.

Och, just det. Ska du citera mig får du se till att citera mig ordentligt. Annars är det inte lämpligt att skriva in det i cituationstecken...
Barcelona Junta Dimision
2016-01-22 14:49
Josep

Thiago förlängde nyligen med ett 4-årskontrakt, han stannar kvar i Bayern Munchen.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-01-22 14:24
@Liunil Masse:håller med dig helt o hållet. och det som jag tycker är helt sjukt är att klubben, nu ryktas ihop med spelare som ramesey. istället för att plocka hem thiago. vi har guld läge nu när pep lämnar. thiago i dagens Barca hade varit WOW. snälla LE få upp ögonen för thiago. tänk er thiago o rafinha från start en match. snäll gud låt det ske
Barcelona Liunil Masse
2016-01-22 14:03
Thiago var en spelare som man såg sen hans debut att han kommer bli en stor mittfältare. Att vi slarva bort honom är helt oförklarligt. Han var en bättre mittfältare än Fabregas när vi kasta iväg honom (Tito såg tyvärr inte det).

Spelare med enorm talang som Thiago, Rafinha och Samper kommer det fortsätta satsas på då deras talang är tillräckligt bra när dom kommer upp för att vara back-up i A-laget. Någon som Lee kommer också få sin chanser i framtiden, gissar jag på.

Men en spelare som Dongou kommer aldrig få chansen i A-laget för att kraven är för höga sett till talangen han visat upp.

Angående Munir och Sandro så har de fått sina chanser pga transferbanen inget annat. Hade vi aldrig fått en transferban så hade de varit borta för längesen.
Barcelona Katalano
2016-01-22 13:52
@Barcelonistas:Ett väntat inlägg av just dig med tanke på att du är en av dem just älskar att skriva inlägg om just sådant som många av oss andra inte tycker hör hemma här, dessutom på ett sätt som att dina åsikter är fakta. Det finns en gräns för hur mycket ett Barcelonaforum ska handla om Real och ditt hat mot real verkar ibland överskugga din kärlek till Barcelona.

Vad vi talar om är möjliga lösningar för att få en högre nivå här på forumet där ett exempel är striktare regler. Återigen, jag förstår att du inte vill ha striktare regler eftersom du allt som oftast ligger på gränsen till de nuvarande.
Barcelona Vampíro
2016-01-22 13:28
Liunil Håller inte riktigt med. Vi har haft Munir och Sandro som förstaval på bänken ett bra tag nu och de har fått enormt med speltid trots att de underpresterat. Det är inte direkt så att Barça värvat mängder med klasspelare för att sitta på bänken heller senaste åren. Min poäng var dock inte att man ska ge alla spelare A-lagskontrakt utan snarare att de ungdomar som varit lojala under flera år och valt att stanna kvar i klubben behandlas på ett väldigt osmakligt sätt. Det skickar heller inte några trevliga signaler till resten av kidsen i akademin
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-01-22 13:23
Liunel Masse Förlåt, men jag håller inte med. Jag vet inte hur länge du följt Barcelona men jag har följt laget sedan 1997 och kraven på att laget ska vinna varenda match man spelar har ALLTID funnits så länge som jag följt klubben. Även om vi förr i tiden inte surfade på samma framgångsvåg som vi blivit vana vid sedan 10 år tillbaka så var fortfarande kraven och förväntningarna desamma som nu. Jag köper inte att missbehandlingen av La Masia är en konsekvens av lagets senare framgångar, det handlar helt enkelt om hur Junta Rosell/Bartomeu valt att bygga om och om strukturera värderingarna och principerna som en gång i tiden var the foundations av hela våran klubb. Man har valt att satsa mindre på La Masia och istället fokuserat mer på att köpa in dyra stjärnor samt utfyllnadsspelare till B-laget. Nu menar jag inte att man ska slussa in varenda b-lagspelare i A-laget, men de finns de som förtjänat bättre öde. Thiago är väl egentligen det perfekta exemplet, det finns inte en endaste culé (inte för att jag vill påstå mig känna alla culés i hela världen men u get my point) som var unhappy med Thiago som spelare, snarare tvärtom så såg majoriteten av supportrarna honom som en viktig sten för våran framtid. Juntan resonerade annorlunda och man valde att sälja honom. Ja, man kan argumentera i att det till en viss del var Titos fel och det är han som bör bära en del av skulden, och det kan jag också även hålla med om men varför ringer ingen från klubben Thiago för att berätta för honom att man räknar med honom? Man hade helt enkelt beslutat sig för att göra sig av med honom, enkelt. Man behövde få in pengarna samt att man säkert ansåg det spm convinient att Thiagos nr 11 då skulle bli ledigt för Neymar att bära. Sen måste jag ändå säga att Luis Enrique ändå ska ha viss cred för hur han hanterar vissa av de här sakerna. Ja, vi alla vill att han ska ge fler chanser till Samper och vi ville också se honom ge chanser till Adama och Grimaldo, och sanningen är självklart den att Lucho inte är perfekt. Men hans hantering av Sergi Roberto är felfri, ingen av oss trodde på killen och nu är han en av de mest användbara spelarna i hela A-lagstruppen. Sen har alla söndersågat Munir och nu verkar han spela med ett ännu högre självförtroende än tidigare (även om det givetvis är för tidigt för att tokhylla honom efter ett par bra insatser). Min slutsats av det här är, I trust Lucho, I don't trust la junta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-01-22 13:11
Katalano& Boskets - ni verkar inte riktigt förstå hur ett forum fungerar. folk har olika åsikter på ett forum. Om alla hade tänkt samma och haft samma åsikter vad hade vitsen då med ett forum varit? Nej så länge man inte bryter mot reglerna så är de rätt onödigt inte upp sådana hör diskussioner. Om du sen ej gillar diskussionerna scrolla bara ner svårare än så är det inte. " Zidane är överskattad" Hur fan är de och sänka nivån? Ert forums-polisbeetende sänker nivån på forumet. Ingen av er är mod här. Ni är här för att skapa diskussioner, ni e inte här för och säga vad man får diskutera och inte diskutera. Forumet håller en bra nivå!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-01-22 13:09
@Vampíro:


I och med all framgång senaste åren så har kraven ökat enormt på vår klubb. Barca förväntas vinna varje match och därför finns det inte utrymme att ge talanger chansen. Det var ju andra tider när Xavi och Iniesta kom fram o fick sina chanser i A-laget som talanger.

Man ser samma sak i Bayern Munchen nu där det är helt andra krav där också. Deras fans vill se en ny Schweinsteiger eller Lahm men det är oerhört svårt då kraven har höjts. Arturo Vidal värvas in istället för att man satsar på Höjbjerg t ex.

Bartomeu ska ha kritik för hur han sköter B-laget, men att vi inte ger lika många talanger chansen är pga skyhöga krav på A-laget.
Barcelona Cule4life
2016-01-22 13:05
Det borde väl finnas tröjor utan Qatar?! Specialbeställda?
Barcelona Vampíro
2016-01-22 12:46
Måste vara jävligt surt för de ungdomarna som nekat engelska klubbar i alla dessa år i hopp om att få en chans. De belönas genom att åka med huvudet före istället. Mes que un club var det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca3# BIGPUN
2016-01-22 12:43
När kommer Samper flyttas upp till A- laget?
Barcelona neymar JR
2016-01-22 12:40
Official: Barcelona announce that the contract of Barcelona B forward Jean-Marie Dongou (20) has been rescinded #fcblive
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-01-22 12:32
@DM1982:


Något jag tycker att du kan göra är att dela ut varningar. Kan inte minnas att du gjort det någon gång på rak arm men det kanske du gör redan, i så fall att göra detta lite oftare. På så sätt behöver inte regelövertrampet vara riktigt lika stort när någon förtjänar en spärr.
Barcelona Katalano
2016-01-22 12:29
@Gabriel:Eller hur. Äntligen kan man verkligen se fram emot att göra tröjbeställningen. Instämmer gällande den lila tröjan också. Gillar den.
Barcelona Gabriel
2016-01-22 12:06
Såg bilderna på nästa års tröjor och jag måste bara få säga WOW! Jag vet inte vad ni tycker men det är bland de snyggaste tröjorna jag sett hitills. Självklart hade man önskat att den fula Qatar reklamen försvann också men bortsett från det så är alla 3 modellerna hur läckra som helst. Gillar tom den lila versionen. Verkligen ursnygga och det känns skönt att man får en gång skull känner sig glad över nästa säsongs tröjor.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-01-22 11:56
Ni har givetvis rätt. Underforum är ingenting jag längtar efter. Men om det är det som krävs för att få bort en del diskussioner och skicka bort vissa skribenter, så skulle jag vara villig att testa på det.

Sen tror jag visst att vi har tillräckligt med skribenter. Tror det är betydligt fler som är inne och läser, men inte skriver. Mycket tack vare nivån på diskussionerna. personligen hoppar jag in så fort jag ser en intressant diskussion. Tyvärr är det inte så ofta det händer.

Men, det här är väl baksidan av att vara en framgångsrik klubb - att det lockar hormonstinna 14-åringar.
Barcelona DM1982
2016-01-22 11:46
För länge sedan så fanns det olika forumdelar, i alla fall hos Hammarbys forum. Det blir rätt fragmenterat och jobbigt men fördelen var att det alltid fanns topic att hålla sig till. Överlag tycket jag att det rullar på bra även om det kan bli lite väl mycket snack om Real. Inte så konstigt och de har nog samma problem på Puertan. Däremot som kommer jag vara lite hårdare om man pratar om skribenter från Puertan, det är verkligen ointressant och mot regelverket.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-01-22 11:43
@Bosketts:


Ja, jag instämmer helt gällande reglerna. När de är så otydliga så blir det svårt för MOD att känna att det finns underlag för att spärra medlemmar. Med hårdare sådana så blir det enklare för MOD att fatta dessa beslut.

Jag håller inte med angående underforumen som du nämner av den enkla anledningen att vi har för få skribenter på detta forum. Det måste finns en levande diskussion för att det ska kunna hållas levande.

Jag är för alla förslag på lösningar som gör att vi blir av med just den typ av inlägg som vi båda inte tycker hör hemma här i alla fall.Skribenterna har jag gett upp hoppet om då de aldrig förbättrar sig.
Barcelona Bosketts
2016-01-22 11:32
@Katalano:


Det bästa vore väl att ha betydligt hårdare regler när det kommer till diskussioner om Real Madrid. Givetvis ska vi kunna diskutera aktuella händelser i La liga, som om Real får värvningsförbud eller en ny tränare, men diskussioner som "x är överskattad" eller "Ronaldo beter sig såhär" är fullkomligt meningslösa. Det jobbigaste med dem är att de pågår i dagar (ibland till och med veckor).

Det är alltid samma skribenter som ligger bakom. Ge dem varningar och stäng av dem om det blir för utdraget eller uppenbart.

Det räcker att scrolla ner lite för att hitta kommentarer som "James kan köra i 200km, samt köra undan polisen utan att straffas.Pepe kan göra lite som han vill utan att straffas". Om jag fick bestämma skulle skribenten bakom stängas av en vecka för att sedan få komma tillbaka under premissen att hen diskuterar Barcelona.

Med det sagt vore det faktiskt intressant att se hur underforum och trådar skulle se ut.

Barcelona generellt snack
Snack om Barcelonas spelare
Snack om andra klubbar och dess spelare
Taktiksnack
Barcelona Katalano
2016-01-22 08:42
@Vronskij:


Jag har faktiskt funderat i dem banorna också. Men mer att det vore bra om det fanns något i still med en "hata-Real madrid- tråd" och en "hata- Barcelona-tråd" osv. Detta hade onekligen hjälpt till att höja nivån i båda forumen, men i verkligheten så vet jag inte om det går att genomföra. hur roligt skulle dessa individer få i ett forum när alla håller med varandra liksom? De älskar uppmärksamheten de får härinne som någon annan var inne på tidigare angående en skribent i Puertan.
Barcelona Vronskij
2016-01-22 07:00
@Katalano:


De borde kanske få en egen forumdel? Som en obs-klass.
Barcelona oocbgb
2016-01-22 00:56
[QUOTE=Barca4life98]Jag vill bara passa på att hylla Iniesta! Herre jävlar säger jag bara. Han är den gamla Iniesta fast uppdaterad till det bättre tycker jag. Sen tror jag, angående Munir, att han måste få regelbunden speltid och självförtroendet tillbaka. Potentialen har han, men allt har gått lite för snabbt för honom. Ha tålamod med Munir, man vet aldrig det kan bli samma utveckling som med Roberto. Sen måste jag säga, rätt eller fel, det här laget (Barca 15/16) är mer komplett än Peps Barca. Det här laget kan spela utan Suarez, Messi, Alba och vinna ändå. Det här laget kan spela utan Messi i två månader och under den tiden återta ledningen i ligan. Spela ut Real etc. Det är en svår fråga, jag kan ha fel som sagt :) [/QUOTE] Vi får se hur allt faller ut i slutet av säsongen, men du kan vara nåt på spåren. Vem vet, kanske vi är första laget som klipper CL två år i rad? Kanske är vi första laget som till och med tar trippeln två år i rad? Hur fantastiskt hade det inte varit? Kanske till och med vårt forum börjar handla mer om Barca än Real? Ingenting är omöjligt! Är extremt peppad på våren nu med en bredare trupp än på väldigt länge. Får vi antingen igång Munir på riktigt, eller får in Soriano/Nolito eller nån annan kan vi inte klaga..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2016-01-22 00:49
Haha om Munir nu blir en pålitlig målskytt till slut är det bara att buga för Lucho. först sergi och nu (kanske.......) munir.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2016-01-22 00:20
Chelsea winger Pedro (27) has offers from Spanish teams, among which Atletico, but would only return to the Liga to join Barcelona. [cuatro] Tack men nej tack
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-01-22 00:13
@koeman92:


Real Madrid ger dig störst chans att vinna Ballon D'or. Du såg ju själv världselvan på galan. Real hade FYRA spelare med (lika många som oss) trots en titellös säsong. Ronaldo vann Ballon D'or 2013 trots ett titellöst år, det hade inte hänt om han spelat i en annan klubb.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-01-22 00:06
@Barcelonito / Lucho Enrique 21:
Hur många gånger har man frågat sig varför klubben inte försvarar sig eller markerar nej, nu har ni gått för långt. En klubb som FC Barcelona har pengarna och musklerna att gå på offensiven. Har inte fattat varför de har haft denna politik där de håller tyst tills jag såg dokumentären Barca Dreams. När Cruyff tog över klubben som tränare satte han den policyn att vi måste vinna matcherna på plan för att slippa konspirera, det var enda möjliga lösningen dessutom. Vi måste ta alla poäng. Det har funkat alla dessa år men det tar inte bort känslan att man vill ändå att klubben då och hugger tillbaka. Eller varför inte stämma några clowner för att markera var tredje år. Vill minnas att Barca blev anklagad av dopning under Mourinho tiden av en liten skit tidning i Spanien. Sist jag hörde nåt mer av det så skulle Barca stämma dem. Har inte hört nåt sen dess. En annan ska jag vill ta upp är #Lion24# inlägg om folk som pratar konstans om El Pasillo vara eller inte vara. Han blir hånad i deras forum varje dag. Han är en liten mask, ty en mask har mer nytta än honom diskussioner om fotboll. Enda gången han blir glad och jag tror han lever för det är när ni ger honom luft här inne. Snälla lägg ner och lägg fokus på stället skribenter som är värda mödan. Tycker att forumet har blivit mer och mer städat. Det går inte har ett perfekt forum. Det finns alla karaktärer men låt oss alla försöka hjälpas åt att städa bort onödigt skräp. ***Bara en liten tanke*** Läste idag att Masken är fri från greppen av (Perez) spanska staten. Hoppas att Messi och Neymar släpper kommer undan dessa klor nån gång under den här livstiden. Är inte så insatt hur illa det är med Neymar men jag tycket att Messi's advokater borde ta snack med Maskens advokater. Eller varför inte anställa samma advokater som Xabi Alonso och resten av R.Madrid spelarna. Är det nånting advokater älskar så är det pengar. Låt Messi och Neymar anställa dessa.
Barcelona koeman92
2016-01-22 00:01
Jag gillar verkligen Lewandowski. För hans egna skull hoppas jag att han inte går till Real Madrid då det vore synd att se en så talangfull anfallare bli förstörd och sedan slängd genom bakdörren. Inte för att jag begriper varför man skulle vara dum nog att lämna en klubb som Bayern München för Real Madrid från första början.
Barcelona Liunil Masse
2016-01-21 23:53
Don Balón | Thiago has told Robert Lewandowski not to join Real Madrid to avoid living in the shadow of Barcelona Don Balón | Thiago also told Lewy that Real Madrid is not the club that it appears to be and that players usually leave it by the back door
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca3# BIGPUN
2016-01-21 23:27
@Katalano:


Det är ju svårt att inte prata om El Pasillo dock, roligare kille finns ej på SF. Han har ju förutspått att vi skulle förlora varje match sen augústi typ..
Annons: