/spanien/barcelona/forum/26002.aspx/spanien/barcelona/forum/26002.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona AlexC
2006-02-22 12:35
Valdés

Jag tyckte inte att han klarade uppgiften bra mot Betis utan blev ofta förbispelad (visst stämmer det att han fick undermåligt understöd och mötte Joaquin) och Marca måste ha missat brasilianarens felpassningar under matchen.

Att Marca dessutom "valde Sylvinho från Barça" istället för Ronnie eller Puyol ger dem inte större validitet.
Barcelona Kharles
2006-02-22 12:26


Nu är det inte mycket kvar...

(gjord av Master_Plan)
Barcelona Kharles
2006-02-22 12:25
Igårkväll, en timme före barcelonas träning på SB vattnade chavsen planen igen, trots att det hade varit nederbörd i form av lätt snöfall. Hmm. De hade även lagt ut "keep away"-skyltar vid målen, igen - trots att de vattnade planen.. Dessutom sa reportern för El Larguero att han aldrig har sett en förstadivions-plan i så dåligt skick. Börjar Moaninho bli desperat månne?
Real Madrid Figolina
2006-02-22 12:20
Ämne: vad e de här ? madr....
Är det mig du menar så tillhör jag en (tydligen)liten klick som gillar både Real OCH Barcelona.Även om hjärtat brinner mest för Real.Gillar även Lyon!Är av någon härinne tom utnämnd till "smygcule".Ha!
Är STOR Messifan och vill se honom i kväll!!
Barcelona -Frasse-
2006-02-22 12:17
Angående mitt förra resonemang:

För att Messi ska komma till sin rätt behöver han understöd, i form av att ytterbacken följer med upp. Messi klarar inte att hålla hela kanten själv, i varje fall inte om han ska få nåt uträttat offensivt.

Oleguer är alldeles för defensiv/långsam/oteknisk/you name it, för att ge detta understöd. Tror Beletti skulle göra det bättre.

Men detta kräver verkligen att Motta är på tårna och täcker upp när Beletti går bort sig. Kanske blir lite väl svårt med tanke på hans matchform.

Högerbackspositionen är verkligen den riktiga akilleshälen. Hur man än vänder och vrider på det känns det ändå aldrig riktigt bra.
Barcelona Jussinho
2006-02-22 12:10
Får väl hoppas att dem inte går in föra att skada våra Nyckelspelare!!
Barcelona !!BaRcA!!
2006-02-22 12:10
VB ska inte spela idag! Han har haft dålig form ett tag nu och det skulle vara dumt att inte spela med edmilson som verkligen visat att han platsar i laget. Motta är given p.g.a hans fysik.
Barcelona Nr 10
2006-02-22 12:07
Ojojoj vad jag har längtat tills den här dagen ett år har det gått sen vi blev utslagna av chelski,nu är dagen D här,och ilskan över Barca spelarna är stor gud bevare chesli ikväll för dem kommer bli krossade så att dem inte kommer kunna återhämta sig på flera år,

och Messi ska starta matchen ikväll ingen snack om saken,,Ronaldinho show ikväll faaan vad jag längtar.
Barcelona Barça-fan
2006-02-22 12:02
Barca bör enligt mig ställa upp såhär inför kvällens match mot Chelsea:
Belletti-Puyol-Marquez-Sylvinho
---Van Bommel-Motta-Deco------
---Messi---Eto'o---Dinho------

Ytterbackarna Belletti och Sylvinho bör få starta eftersom jag anser att dessa två har starkast offensiva kvalitéer av samtliga ytterbackar. Sylvinho har enligt mig visat att han kan ta ett defensivt ansvar. Belletti före oleguer eftersom han har bättre fysik och offensiv. Rijkaard måste dock ta ett snack med Belletti om att ta mer defensivt ansvar.

Deco, Van Bommel och Motta på mitten. En blandning av fysik och teknik som behövs i kvällens match. Jag tycker inte att vi ska starta med både edmilson och motta på mitten eftersom de två bara skulle ta ut varandra och att det då blir alltför defensivt. Jag anser att vi istället ska spela på det offensiva sätt vi är vana vid.

Anfallet är givet. No comments!
Atlético Andreas E
2006-02-22 11:59
Väl mött! Hoppas på en underhållande tillställning.

(Är även Chelseafan)
Barcelona Qno
2006-02-22 11:50
Har tänkt på en annan anledning till att Motta ska spela, får vi frisparkar (som vi kommer att få) i mera vänsterfots läge så har vi en bra skytt i just Motta.

Nervositeten börjar att komma smygandes nu, hoppas på ett bra resultat borta och sen att vi visar dom att vi är Europas bästa lag genom att leka bort dom på Nou Camps fina gräsmatta.

Visça Barça!
Stojkan
2006-02-22 11:45
vad e de här ? madridistas rullar in på löpande band och håller på oss . ja gillar inte chelsea . . . men enda gången ja skulle hålla på dom e mot just madrid hahaha
Stojkan
2006-02-22 11:34
Hoppas verkligen Motta får starta , hans fysik och fighterinstinkt behövs i en sån här match. om Van bommel hade varit i bra form hade även han varit nyttig tillsamans med motta o deco . . . men eftersom edmilson har en grym form så tycker även ja att edmilson o motta ska ta pivote rollerna.

näär de gäller ytterbacksplatserna e ja riktigt orolig som säkert många andra här . Ja kan aldrig förstå vad gabri gjort mot rijkaard för att vara så utfryst? . . han är ett bättre alternativ än både oleguer och beletti på högerpositionen. Han e bra defensivt ,inte långsam . och även bra offensivt . . helt all round! ska ja välja mellan sylvinho o gio , så blir de helt klart sylvino. . . Gios misstag brukar bli förödande.

Ikväll gäller de att hålla tätt bakååt o inte låta siffrorna rulla iväg . . . är med tanke på vår svaga backlinje ( undantaget puyol ) rädd för chelseas anfall . de e på hemmaplan vi kan avgöra de här , men troligtvis inte ikväll .

Lite positivt nu! henry snurra sönder madrid igår . de va kul o se , men vill ändå inte se honom i barca då ja tycker vi har tillräckligt bra offensiv redan . . . de e backlinjen som ska stärkas . . Lucio från Bay. munchen skulle va en drömvärvning , även daniel alves o milito . men lägg pengarna på försvaret! inte anfallet .

Må Gud vara med oss ikväll!
Barcelona -Frasse-
2006-02-22 11:21
Ser att många vill spela med både Edmilson och Motta på det centrala mittfältet, vilket jag inte alls tycker är en dum idé.

Spelar man med både Edmilson och Motta på mittfältet öppnar det upp för två offensiva ytterbackar, dvs Sylvinho och Beletti.
Går Beletti bort sig, vilket kommer hända, finns Motta där att täcka upp. Samma sak på andra kanten där Edmilson täcker upp för Sylvinho.
Det man förlorar i offensiven på centrala mittfältet vinner man troligtvis tillbaka på att ytterbackarna kan följa med i anfallen mer.

Visst ser det defensivt ut med två stycken pivotes, men i just denna match kan det nog vara det rätta. (aldrig annars!) Dessutom får man lite nödvändig längd på fasta situationer med dessa herrar på plan.

Uppställningen bör se ut så här då:

----Dinho---Etoó---Messi
------------Deco
-----Edmilson---Motta
Sylvinho-Márquez-Puyol-Beletti

Allt bygger ju dock på om Motta verkligen har hunnit få tillräcklig matchform.
Barcelona Kristian
2006-02-22 11:18
Omröstningen avslutad:

Vem ska starta mot Chelsea?
Messi: 61%
Larsson: 39%

Röster: 869
Real Madrid Figolina
2006-02-22 11:01
Ämne: Satt och kolla på ma....
Ja tack, bort med Hysen!Hans favorit uttryck är att den och den börjar bli gammal och "har inget klipp i stegen"Usch, han fördärvar matcherna alldeles med sina hånfulla kommentarer.
Snälla, "make my week" vinn i kväll och gör det bra!
Barcelona II Barça II
2006-02-22 10:46
Jag trodde att jag höll på alla spanska lag i CL i år. Men när Henry gjorde sitt mål, ja det var gårdagens höjdpunkt. Man kan bara inte hålla på fienden! Men jag hoppas på Villarreal.

Förövrigt så har jag inget emot Henry i Barça!

Visça Barça!
Barcelona Nemo
2006-02-22 09:59
Vidare kommentarer behövs inte.
Barcelona Tompa
2006-02-22 09:25
Förhoppnongar inför matchen:
1) Att vi vinner
2) Att försvaret INTE uppträder som yra hönor, då kan vi glömma segern...
3)Puyol gör en av sina bästa matcher någonsin.
4) Att Valdes inte gör någon tavla och visar att hatt han verkligen är en stor målvakt.

Myket fokusering på försvaret. Faktum är ändå att försvaret INTE FÅR rämna på det sättet som skedde förra gången vi spelade på Stamford Bridge. Då kan vi glömma seger, åtminstone idag

FORCA BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!
Barcelona Valdés
2006-02-22 08:56
AlexC; jag kan hålla med om att Sylvinho gjorde sin sämsta match mot Celta (men han var ändock långt ifrån Gio-klass), mot Betis stäldes han mot en av världens bästa högeryttrar och fick så gott som inget understöd men klarade ändå uppgiften såpass bra att han av Marca togs ut i veckans lag.
Barcelona Ride_The_big_one
2006-02-22 07:43
Satt och kolla på matchen igår mellan Madrid - Arsenal, var det bara jag som tyckte Kommentatorerna överdrev en aning?


Den dära Glenn hysen gillar verkligen inte lag från den spanska ligan som inte är vana att köra grisfotboll och den dära typiska eng warrior spirit stilen, Hysen kommenterade Barca vid 2 tillfällen tidigare och det var mot milan och chelsea gissa vilket lag han hyllade hela 90 min?

Som sagt alla för en och en för alla ikväll!

Visca el Barca Visca Catalunya
Länktips: Bort med Hysen!
Barcelona AlexC
2006-02-22 02:22
Valdés

De matcher som poppar upp först hemmamatcherna mot Betis & Celta.
Barcelona Beautiful_ Barça
2006-02-22 01:27
Gabriel

Jag ser det som ett stort misstag om man startar med Gio och Oleguer på kanterna.
Bättre att chansa på antingen Gabri eller Belletti.
Oleguer är värdelös mot spelare som har lite klass och är snabba. Det har vi sett bevis på många gånger´. När han mötte Scheva, Petrov... listan e lång. Jag får en känsla att forwadsen vet hur dålig han är när de möter honom och försöker därför oftast göra bort honom.
Även Gio görs bort alldeles för lätt. Bevis är senaste mötet mot Chelsea.

Annars tycker jag att Motta är det självklara alternativet på mittfältet.
Barcelona Messi(as)
2006-02-22 01:02
Det här med Messi och Larsson börjar bli riktigt jobbigt att läsa om. Självklart ska bästa start elvan få spela, REM.
Belletti eller Oleguer... Zzz. Kan säga såhär kommer nog dö väldigt ung om Oleguer får möta Robben. Hellre en snabb belletti med defensiva instruktioner.

Vågar inte ens tippa på matchen, men tror vi kommer vinna matchen 1-2(?). Ronaldinho på spel humör är inte att leka med.
Barcelona Gabriel
2006-02-22 01:00
giovani

Jag är även medveten om det du nämner angående Oleguers slowmotionspeed, det har väll inte undgått någon och jag instämmer totlat i det du säger. Visst är det en risk när spelare som Robben kommer och utmanar honom det vet även jag om och jag tror även att jag har nämnt det i ett tidigare inlägg.

Hur det än blir så kan vi nog komma överens om att det blir en säkerhetsrisk oavsett vem av dem som spelar, även om jag föredrar Oleguer till denna matchen. Det är därför Daniel Alves skall köpas in :)
Barcelona (catalonia barca)
2006-02-22 00:54
RMD ///
pojk du är den första som håller på oss mot chelsea och ditt real madrid förlorade för ett par timmar sen ;)


visca la barca y mierda realmadrid y puta chelsea
Barcelona giovani
2006-02-22 00:44
Gabriel... För mig personligen känns det inte mer avslappnande eller stabilare. Det du säger stämmer i fasta situationer, men Oleguer är värdelös en mot en, han är seg i stegen och vågar inte specielt ofta chans bryta bollen och väldigt väldigt ofta tvingar han vår pivote eller mittbackar gå bort sig totalt då dom får täcka för han vare sig han spelar på kanten eller mitten. Och allt detta känns väldigt fel då Chelsea spelar med Robben som är snabb, teknisk, vill ha en mot en och drar sig gärna på insidan.

Så vad Robben får är en spelare som passar han perfekt, jag känner vi förlorar nått både med Oleguer o Beletti men med Beletti har vi åtminstånde offensiven.

MEN ... om det är så att Messi spelar så fungerar han och Beletti inte specielt med varandra ändå så det kommer bli frusterande i vilket fall som hällst för mig imorgon. Får väll bara vänta och hoppas på det bästa, men jag kan säga för mig själv en platt match till av Oleguer accsepteras inte!
Barcelona Marcos
2006-02-22 00:33
Fyfan vad skönt att Real Mierda förlorade. Allt som de hade "byggt upp" kolapsade, underbart. Dessutom spelade de något av det uslaste fotboll jag sett i år. Magnifikt Arsenal. Välkommen Henry :)
Real Madrid RMD
2006-02-22 00:33

Kom igen nu Barca håller på er imon.
lycka till för oss gick det inte så bra hehhe.
Djurgården zsuffa
2006-02-22 00:19
Nu e det dags att gå in och ge chelski på nöten! 5 - 0 i första matchen, *pang* *boom* så e det klart.
Annons: