/spanien/barcelona/forum/25983.aspx/spanien/barcelona/forum/25983.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonaaaa
2006-03-09 19:07
Ignorera Boss allihopa. Uppenbarligen har han stora problem med självförtroendet, därför behöver han uppmärksamhet, så att han kan hävda sig här. Sen att han/det anklagar andra för att knappt vara byxmyndiga är lite konstigt, eftersom han inte ens vet vad byxmyndig innebär.

Ett nöje att ha dig här Boss, du skämmer ut alla milanisti. Fortsätt så, Ghettuso.
Barcelona !!BaRcA!!
2006-03-09 19:07
Att vi reagerar som vi gör kanske beror på att dina inlägg är provokativa och dina påståenden befänga.
Barcelona messsi
2006-03-09 19:07
Rambla btw, har du bott i barca en längre tid ?
Sheva_nr7
2006-03-09 19:05
Enligt mig så är barca världens bässta och mest attraktivaste laget att se på just nu inget snack om saken! och med Ronaldinho i spetsen ,som enligt mig är världens bässta fotbollspelare med underbara passningar och dribblingar så kan barca gå långt i cl !! hoppas på en final med Milan-Barca som skulle bli årets höjdpunk. Att ens nämna linderoth med rino är pinsamt . men man får ju tycka vad man vill alla tycker inte lika!!
Barcelona La Rambla
2006-03-09 19:05
Herregud...man kan nästan tro att många av er knappt är byxmyndiga...

Lol! Priceless.

Du fattar nog inte piken lille vän. Vi behöver inte få höra från dig eller några andra lags supportrar om hur bra Barcelona är osv. Det är inte själv grejen.
Barcelona messsi
2006-03-09 19:04
Boss, lugna ner dig lite.
Vänta tills om vi ställs mot varandra :) då kommer ni ju göra 100 mål med tanke på vårat dåliga försvar enligt dig.
Alavés Boss
2006-03-09 19:00

Men varför börjar många av er gråta så fort det kommer lite åsikter som inte alltid höjer Barca till skyarna??

Herregud...man kan nästan tro att många av er knappt är byxmyndiga...
Barcelona La Rambla
2006-03-09 18:59
Det här inlägget talar väl för sig självt vad du är ute efter:

Namn: Boss » Svara på inlägg
Sänt: 2006-03-09 18:16:30

Men kom igen nu bröder...
Gå in i Barcas forum!!!
Nu!!Pajas! :-)~
Barcelona La Rambla
2006-03-09 18:57
Snälla, ta din flosker någon annastans. Kan inte sluta skratta.
Alavés Boss
2006-03-09 18:56
Ämne: Det var värst vad Ga....

De svåra på en fotbollsplan är att oftast kunna spela både vacker, kreativ fotboll och samtidigt kunna vara en aning destruktiv och duktig defensivt.

Tyvärr för Barcas del så kan de nog bara spela det första alternativet. vilket är bra på ett sätt men dåligt på ett annat.
Barcelona messsi
2006-03-09 18:53
Hehe, vi har dock aldrig tappad en 3-0 ledning i en CL final som ett lag gjorde förra året.
Dock, kommer jag inte ihåg :)
Nej, nu skall vi inte vara sånna :)
Barca - Milan = final vem vet.
Barcelona -Frasse-
2006-03-09 18:52
Det var värst vad Gattuso verkar vara omtyckt. Visste inte att så många Barcafans tycker om destruktiv, okreativ fotboll. En fotboll som Barca aldrig spelat och aldrig kommer att spela, tack och lov.
Det svåra på en fotbollsplan är att skapa, vara kreativ. Förstöra och vara destruktiv kräver ingen större talang.
Ett tröjbyte kanske är på sin plats för vissa.

Och att Linderoth är bättre än Gattuso trodde jag alla förstod var ett skämt, men men..
Alavés Boss
2006-03-09 18:49

Milans och Barcas relation har annars alltid varit bra, sett till historien.
Kanske förutom den där matchen ྚ då Barca var världens bästa lag, och.....torskade mot nåt lag med 4-0 i nån final någonstans...

Men annars har det rått bra stämning mellan klubbarna i övrigt..
Barcelona Rambo~
2006-03-09 18:49
typiskt att efter milan kört över bayern så ska alla tycka att milan är delat etta med barca i fotbolls värdlen för en månad sedan sa alla att milan var ett uselt lag!(jag syftar på milan fansen) nu helt plötsligt älskar ni erat milan
Barcelona Tompa
2006-03-09 18:47
Boss:
Vi får se när vi möts.

En sak som jag inte riktigt förstår är hur Milan kan vara så långt efter Juve i ligan när Milan enligt mig har ett betydligt bättre lag än Juve? Satsar inte Milan lika mycket på ligan som Juve, eller?

Hoppas på ett möte i final i alla fall. Barcelona och Milan är f.t Europas/världens bästa klubblag.
Barcelona Rambo~
2006-03-09 18:47
Ämne: Ämne: boss så....
asså de finns ingen fotbollspelare i världen som har den kreativiteten som xavi har! han är bäst hans passnings % är alltid typ 94% varje matcher han ser sånt som gattuso aldrig skulle kunne se och även om han såg inte förstå sig på! samma sak med pirlo..
Barcelona messsi
2006-03-09 18:46
att du inte tar dig in på milan forumet och skriver det :) trevligt att vet vad du tycker men som sagt testa att skriva det på milans forum
Alavés Boss
2006-03-09 18:43
Ämne: boss så du menar att....

Japp....de råder ingen tvekan om det...
Pirlo är den bäste spelaren som finns på sin position.
Xavi är aldrig någon lika bra regissör som Pirlo är. De har t o m döpt om rollen till Pirlo-rollen numera..
Alavés Boss
2006-03-09 18:41
@ Sonde

Helt rätt....Juventus har knappast den högsta högstanivån av alla lag i Europa. Juventus styrka är att de har den klart högsta lägstanivån av alla lag. Det är sällan att de förlorar mot nåt bottenlag, som både Barca och Milan ibland kan göra.

Annars tycker jag att det i Europa är Barca och Milan som har den högsta högstanivån. Dvs de är bäst i Europa för tillfället..
Barcelona Rambo~
2006-03-09 18:41
boss så du menar att pirlo är bättre än xavi?
Barcelona Backstrom
2006-03-09 18:39
Sonde

Bra skriven krönika, håller med om allt skrivet där istortsett. Jag vill inte se Barcelona möta Milan eller Lyon, det är ungefär vad jag hoppas på - Juventus har dessutom en 12'e spelare kallad Fru Fortuna, och jag ser gärna att Barca håller sig ifrån Fru Fortunas efterslängar.
Milan, usch - Det är laget som jag personligen ser som farligast - Rutinerade spelare och formtoppade anfallare, det är defensiven som läcker för dem men man vet aldrig när spelare plötsligt höjer sig till uppgiften. Kom ihåg Zidane förra året mot Juventus exempelvis, eller Lucic istortsett varje landslagsmatch kanske? ;-)

Boss

Seriöst, har du sett många matcher då Barcelona har spelat, förutom just Barcelona - Chelsea / Chelsea - Barcelona.

Angående Gattuso tycker jag att han är en skicklig defensiv mittfältare, det lilla jag sett av honom (Landskamper, strömatcher med Milan och Inter - Milan derbyn), att säga att Milan är sämre pga. att "en sådan som Gattuso" platsar i Milan är ganska oförtjänt nedlåtande.
Barcelona Sonde
2006-03-09 18:34
Boss: Du kollar bara på Milan matcher och Champions League matcher på ZTV va?
Barcelona Sonde
2006-03-09 18:33
!Barca!: Juve har ett stabilt och pålitligt lagbygge som gör vad de ska. De vinner konstant mot mittenlag och bottenlag, sällan det ens blir kryss. Men så fort motståndet håller hög klass visar man om och om igen att man inte håller mästarklass. Juventus har inte en chans att vinna Champions League, och där är det överskattning att kalla de för Europas bästa lag (vilket väldigt många lag gör). I mina ögon är Juve en drömlottning för just Barça. Kanske inte för Arsenal, Milan osv, men för Barça är dem det och det tänker jag stå för även om de skulle slå ut oss.
Alavés Boss
2006-03-09 18:33

Bra gubbar...nu för ni en vettig diskussion här!!
Man behöver inte börja storlipa bara för att en t ex tycker att Deco är slö osv.

När det gäller Pirlo är det en helt unik fotbollspelare. Och det är så vitt jag vet bara Milan och till viss del Barca som spelar med en så kallad regista på plan. Pirlo är kanske den bäste pasnningsspelaren i världen, det är därför jag tror att han får regissera spelet i Milan..
Barcelona -Frasse-
2006-03-09 18:33
ebj

Den rollen Gattuso har i laget finns det grymt många som gör bättre. Han har ju så dålig teknik att varje gång han vunnit en boll måste han passa den till Pirlo för att inte slå bort den. Han är en klassisk vattenbärare. Stort hjärta och stora lungar men total avsaknad av speluppfattning och teknik. Det finns väl ett skäl till att han slog igenom i Skottland.
Barcelona barca_dreamteam
2006-03-09 18:32
ebj
Om du vet vilken situation jag syftar på så kan du väl inte påstå att våra spelare överdramatiserat situationer som Gattusso faktiskt gjorde mot Bayern.Den var lika överdriven som Robbens mot Pool.
Barcelona Gustaf
2006-03-09 18:31
Boss//
Att påstå att Seedorf är bättre än Deco är helt obegripligt och snudd på kriminellt. Seedorf lever på alla hans CL-titlar och de 2-3 långskott som han drar in per säsong. Deco är betydligt komplettare och överglänser han rejält när det gäller offensiven. Deco ägde hela mitten mot Chelsea och höll igång bolltempot på ett imponerande sett. Att hålla till i mitten på Chelseas planhalva är betydligt tuffare än på kanten som ofta Messi och Ronaldinho gör. Tycker inte ens att Seedorf kommer upp i vår nummer 20:s arbetskapacitet. Deco är duktigt underskattad och har varit en av de bättre den här säsongen.
Barcelona La Rambla
2006-03-09 18:31
Ja ja, vem orkar argumentera mot milanfansen. Milan kommer att springa ifrån Barcelona, rulla ut dem. De är ju så mycket offensivare, snabbare, bättre tekniskt.

I rest my case. :-)~
Ni andra culés, låt er inte luras in i diskussioner som är dömda att misslyckas. Vi slog ut Chelsea, gjorde det välförtjänt. Chelsea är ett ruskigt bra lag. Superklass med en enorm vinnarinstinkt där de aldrig ger upp. Låt oss glädjas åt det istället. Sen när lottningen är överstökad kan vi börja diskutera moståndet. :-)

Visca el Barça!
Alavés Boss
2006-03-09 18:30
Ämne: Deco slö? Nä, kom ig....

Underskattade????

Kom igen nu....du menar väl tvärtom??
Alla tror att Deco är en av världens bästa spelare, men om man kollar vad han har presterat iår så blir man inte så imponerad asså...

Det är snarare så att Deco är en av de mest överskattade spelarna...
Barcelona Tompa
2006-03-09 18:29
ebj:
Håller med dig helt och hållet angående jämförelsen Linderoth-Gattuso.
Annons: