/spanien/barcelona/forum/2596.aspx/spanien/barcelona/forum/2596.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona [Carles Puyol 5]
2016-01-13 16:36
Vad händer med Suarez avstängning? Någon som vet...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2016-01-13 16:27
[QUOTE=Rambla~]Vet inte vad jag ska tycka om Nolito. Tycker som sagt att han är en riktigt bra spelare men är han det i en storklubb? Jag är tveksam. Priset är också lite för högt för en 29-åring, snart 30, men hej det är så marknaden ser ut idag. Inte mycket att göra åt. Det verkar som om Barca får betala lite mer än klausulen tack vare det blir ett lån först och de vill betala i sommar. Det blir nog en straffavgift om Barca hoppar av värvningen om jag föstod MD rätt. Alltså, jag har inget emot Nolito och värvningen per se. Bredd är något man aldrig kan överskatta och med tanke på hur vår bänk har sett ut det senaste året är väl egentligen alla förstärkingar bara välkomna. Fast jag undrar ändå, Nolito är för bra för att sitta på bänken och vara ett 2:a eller 3:e val. Ur hans egna perspektiv, han sätter verkligen sin karriär på spel kan jag tycka. Hur genomtänkt är det att gå till en klubb när man är i sina bästa år, för att vara bakom i rangordingen för MSN? Aja, jag tänker inte klaga på varken ledning eller Lucho i det här fallet. Det får bli som det blir. :) [/QUOTE] eller han tänker så har, han 29 snart 30 och det har har är sista chansen för honom att komma till en stor klubb och dessutom vinna några titlar. om jag var han skulle jag också tänka så, alla spelare vill vinna titlar innan de lägger av, så jag förstår han, speltid i ala ära men vem vill inte ha några Liga tittar, CL och cup Innan man lägger av. Barca tåget bruka komma en gång och då hoppar man på det eller ångra sig restan av sitt liv
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-01-13 16:27
Barcaholic

spelare som cuadrado och yarmolenko, kan man få under 25. om man sätter sig ner och förhandlar. spelarna skulle göra allt för att komma. och helt ärligt hellre 25 för yngre spelare än 18, för max 2 säsonger. dessutom är har dom högre potential. jag igen nolito är bra missförstå mig inte men priset är för mkt. plus så behöver vi snabba spelare som kan kontra. o nolito är inte så snabb. tänk dig yarmolenko eller cuadrado i en kontrink=). cuadrado kan spela på alla positioner dessutom. förrutom mitt back då haha. säger igen jag tycker att nolito är duktig och skulle bli glad om han kom. men hoppas du förstår vad jg menar=)
Barcelona Blaugrana91
2016-01-13 16:26
[QUOTE=Junta Dimision]Inte så mycket substans i det hela, vi har dessutom inga pengar, annars skulle vi inte låna in Nolito. Har även för mig att hans klausul är på dryga 55-60 m euro som City var villiga att aktivera. [/QUOTE] Dock är det ju enbart nu klubben inte har ekonomi för några större värvningar, inte så konstigt egentligen då vi spenderat väldigt mycket dem senaste åren samt trippelvinsten märktes på lönekostnaderna. I sommar kan klubben givetvis spendera, dock tror jag inte heller på det ryktet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-01-13 16:19
Vet inte vad jag ska tycka om Nolito. Tycker som sagt att han är en riktigt bra spelare men är han det i en storklubb? Jag är tveksam. Priset är också lite för högt för en 29-åring, snart 30, men hej det är så marknaden ser ut idag. Inte mycket att göra åt. Det verkar som om Barca får betala lite mer än klausulen tack vare det blir ett lån först och de vill betala i sommar. Det blir nog en straffavgift om Barca hoppar av värvningen om jag föstod MD rätt. Alltså, jag har inget emot Nolito och värvningen per se. Bredd är något man aldrig kan överskatta och med tanke på hur vår bänk har sett ut det senaste året är väl egentligen alla förstärkingar bara välkomna. Fast jag undrar ändå, Nolito är för bra för att sitta på bänken och vara ett 2:a eller 3:e val. Ur hans egna perspektiv, han sätter verkligen sin karriär på spel kan jag tycka. Hur genomtänkt är det att gå till en klubb när man är i sina bästa år, för att vara bakom i rangordingen för MSN? Aja, jag tänker inte klaga på varken ledning eller Lucho i det här fallet. Det får bli som det blir. :)
Barcelona Junta Dimision
2016-01-13 16:16
@Barca4life98:

Inte så mycket substans i det hela, vi har dessutom inga pengar, annars skulle vi inte låna in Nolito. Har även för mig att hans klausul är på dryga 55-60 m euro som City var villiga att aktivera.
Barcelona Barca4life98
2016-01-13 16:13
Leroy Sane påväg till oss? Grym talang men vi har ju ALEN HALILOVIC liksom?!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2016-01-13 15:57
Om vi värvar Nolito så ser vår bänk från mittfältet och framåt oerhört stark ut. Vi har då fyra anfallare av väldigt hög kvalitet och dessutom Arda som kan ta klivet upp vid behov. På mittfältet hoppas jag turkens intåg kommer leda till en sund konkurrens med Rakitic och att båda är tvungna att prestera för att få spela från start. Med Rafinha tillbaka är det väl egentligen bara en skada på Busquets som skulle vara förödande när det gäller mittfältet. I backlinjen är vi enligt mig som mest beroende av att startspelarna håller sig friska. Vidal erbjuder förvisso nyttig konkurrens men jag har svårt att se att han ska kunna prestera på Alves nivå redan den här säsongen. Alba, Piqué och Mascherano måste hålla sig hela, och då är matcher som den idag helt onödiga att tvinga dem att spela. Mathieus nivå håller inte, Vermaelens kropp håller inte och Bartra har inte spelat på hur länge som helst. I dagsläget är vi extremt beroende av att då speciellt mittbackarna håller sig friska. Jag hoppas verkligen att Lucho har koll på deras fysiska status och låter de vila när de behöver det.
Barcelona La Puta
2016-01-13 15:50
@Barcelonistas:


Och om jag får säga det själv var jag dessutom en minst lika lovande och talangfull fotbollsspelare som Martin Ödegaard; det vill säga som sopan Penaldo så otroligt skrattretande sa efter en förnedrande storförlust: "In my mind......"
Barcelona Skurhink
2016-01-13 15:47
Katalano. Jo, de va lite de jag var inne på med det hela åxå, de blir ju ett annat spel med Messi. Men det är ju förmodligen som du säger, bättre med Nolito Ney Messi än någon annan backup!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-01-13 15:41
@enkos:


Nä, Guidetti är bättre än både Sandro och Munir. Inga problem för honom.
Barcelona Katalano
2016-01-13 15:40
@Skurhink:


Ja, han spelade där ibland förra säsongen innan Suarez avstängning gick ut. I Brasilianska landslaget spelar han ofta som en av 2 anfallare också med något utav en friroll. Han klarar av den positionen också, men inte på samma sätt som Suarez naturligtvis. med messi centralt så blir det andra roller på ytterpositionerna då han tar falsk 10-rollen som han hade under slutet med Pep och med Tito och Tata.
Barcelona enkos
2016-01-13 15:38
Stackars Guidetti om Sandro och Munir anländer till Celta
Barcelona Skurhink
2016-01-13 15:35
Jag köper absolut det du säger om att Neymar skulle kunna gå in centralt! Jag har iof inte sett honom som ensam spets, men de skulle säkert kunna fungera.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-01-13 15:34
Vissa värvar nolito andra jagar en brasse som är bänkad i Milan...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-01-13 15:31
@Skurhink:


Både Messi och Neymar kan spela centralt, så den av de 3 som spelar matchen kan spela centralt medan vi spelar Sergi Roberto/Arda/Vidal/ Munir/Sandro på högerkanten och Nolito täcker upp vänsterkanten.
Barcelona Skurhink
2016-01-13 15:27
Något jag funderat över är, även om vi nu värvar Nolito, så har vi ingen bakom Suarez! Han är den av våra anfallare som sliter hårdast, med nolito så visst kan vi vila tex Neymar! De är ju bra! Men om Suarez går sönder, ja då sitter vi verkligen i skiten! Iaf enligt mig! Vi har ju Ney och Messi som kan vilas/ersättas utan att spelsystemet behöver ändras! Men det kan vi ej göra om vår 9a vilas/går sönder! Borde vi inte ha en center i vår trupp? Typ Gomez Klose Soriano? Vad tycker ni ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-01-13 15:21
NOLITO | Celta | Goals, Skills, Assists | 2015/2016 (HD)
Barcelona Bosketts
2016-01-13 15:12
Personligen är jag väldigt glad över att klubben valde Nolito. Jag kommer ihåg när han huserade nere i B-laget och sprutade in mål. Han var alltid farlig och blixtsnabb på vänsterkanten när han fick spela i A-laget. Tyckte det alltid var märkligt att han inte kallades upp till A-laget redan då. Men då hade vi förvisso rätt bra täckning i anfallet.

Och ni som klagar på att han gammal. Klubbens strategi kring en till anfallare har ALLTID varit att få hit en "ny Larsson". Någon som kan agera andrafiol, hoppa in och använda sin rutin för att göra mål och assist. Det är precis vad Nolito är.

Tänk er vad skönt att slänga in honom i en match där Neymar inte uträttat något. Eller när laget leder med 3-0 och vill spara någon av anfallarna.

Ta matchen ikväll exempelvis när Suarez är avstängd. Hur mycket bättre känns det inte att ha Nolito som alternativ istället för Sandro eller Munir?

Nej, jag är mycket nöjd.
Barcelona Junta Dimision
2016-01-13 15:01
Katalano Stort tack Katalano! Själv håller jag inte Zidane heller högre än Xavi och Iniesta, men att på det absoluta slutet av sin karriär vara såpass dominerande i den största turneringen i världen är en otrolig bedrift som inte går att snacka bort och är i mitt tycke något som endast förtjänas att hyllas.
Barcelona Katalano
2016-01-13 14:48
@Junta Dimision:


Att du orkar föra denna diskussion med honom. Jag tänkte följa upp den inledningen med exempel på varför men jag nöjer mig med " när du vet hur Barcelonistas är". I vilket fall så uppskattar jag själv dina fakta och argument och instämmer med dig fullt ut angående Zidane. Själv är jag 30 år och har förmodligen lite tydligare minne av honom än Barcelonistas. Med detta sagt så ser jag honom inte som bättre än Iniesta och Xavi, men det är ingen tvekan om att Zidane var en fenomenal spelare som under just detta VM, där Barcelonistas argumenterar för att Zidane inte glänste, förtjänade priset som VMs bäste spelare vilket åtminstone borde ge honom en hint om att han är fel ute.
Barcelona oocbgb
2016-01-13 14:45
[QUOTE=Barclasico]Barcelona have informed Celta winger Noltio (29) today that the clubs have started transfer talks and that a deal is close. [md] [/QUOTE] Getting closer, hoppas dom tar både Munir och sandro på lån. Iaf Munir, känns som han fått spela mest och visat minst..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona oocbgb
2016-01-13 14:45
[QUOTE=L.A.M Nr 10]Någon som läst något om hur stark startelvan väntas bli ikväll? [/QUOTE] Det känns som att Espanyol kommer fortsätta i samma manér med UFC-anda. Så jag hoppas vi vilar ett antal spelare av den anledningen, även en elva av spelare som inte normalt ingår i vår gala-elva borde klara av att inte förlora med mer än 1-3..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2016-01-13 14:39
Barcelona have informed Celta winger Noltio (29) today that the clubs have started transfer talks and that a deal is close. [md]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-01-13 14:34
Barcelonistas

Ja i VM 2006 så sög Frankrike i gruppspelet och det med råge. Men i slutspelsfasen så spelade de upp sig rejält och i mitt tycke var Zizou den bärande faktorn som kapten. Zidane gjorde mål i åttondelsfinalen mot Spanien, hade en assist och en alldeles fenomenal match mot Brasilien, avgjorde mot Portugal i semifinalen och gjorde även mål i finalen. Zidane valdes även som VM 2006 bästa fotbollsspelare med all rätt, notera även att han var 34 ÅR.
Barcelona LennyRomario
2016-01-13 14:19
Prenumererat på Four Four Two i typ 10 års tid. I varje nummer får en gammal fotbollsspelare ta ut sin drömelva. Ofta är kriterierna i stil med "Bästa du spelat mot", "bästa du spelat med". Jag och flickvännen gör så att hon berättar vem som tagit ut laget och sedan gissar jag vilka spelare som är med i laget (Det är fan ett under att jag inte är singel). Är det någon som spelat sent 90-tal/tidigt 2000-tal så chansar jag ALLTID på Roberto Carlos på vänsterbacken. Och enda gången man har fel, det är när någon har Maldini som vänsterback. Många är dock taktiska och flyttar in Maldini som mittback och har Carlos till vänster. Nu undrar man ju såklart vad det är den 5-10 årige Barcelonistas visste som inte dessa vuxna män som spelat på världsnivå vet. Det är väldigt intressant faktiskt. Barcelonistas - är det seriöst att du var fem år 1998 och avfärdar spelares insatser ifrån dina minnen av den turneringen? Edit: Ser nu att du inte sågade Zidane redan som 5-åring.
Barcelona Deulofeu
2016-01-13 14:17
Vi ser numera riktigt bra rustade ut inför slutspurten av la liga samt copa del Rey och champions!

Jag personligen har väldigt svårt för värvningar likt denna och Mathieau då de är för gamla och kostar för mycket!

Nolito är grym och man unnar honom att avsluta sin karriär hos oss trots att han äventyrar sin vm plats lite då han inte kommer få spela massor.

Vad man minns av Nolito så är han bäst till vänster och nästan oduglig till höger fråga är ju hur Barca tänker där Ney är ung och spelar alltid...

Men bänken som sagt om vi har bästa laget på plan

Ter Stegen
Mathieau
Turan
S.Roberto
A.Vidal
Nolito
Rafinha när han är tillbaka.

Snacka om att ha täckning precis överallt och kunna förändra en matchbild!

Helt rätt att ge Enrique det han kräver då han precis gett oss en trippel och även bäddat för ytterligare en och skapat sjukt bra stämning i truppen!

Nu luftar vi reserverna ikväll Vidal,Turan plus 9 krigare till ; )
Barcelona Barcaholic
2016-01-13 14:14
Josep "Pep" Guardiola Sala

Kan du nämna någon anfallare som skulle kosta under 18 miljoner som är bättre spelare än Nolito?

Deulofeu är inte ens hälften av den spelare Nolito är samtidigt som hans attityd verkligen inte tillhör i en klubb som Barcelona. Denis Suarez är en mittfältare, Arda Turan är mittfältare, Iniesta är mittfältare, Roberto är mittfältare, Rafinha är mittfältare, Aleix Vidal är meningen han ska spela högerback. All det här snack om "KAN spela där också" tycker jag är så irriterande för på det sättet kommer aldrig spelaren in i den positionen han skall spela på.

Låna/sälj både Munir & Sandro så finns det gott om plats för Nolito i laget. Knappast så man vill ta in Munir/Sandro när man jagar mål för det blir 9/10 gånger bara värre. Åtminstone Nolito kan ge en lite hopp.
Denis Suarez borde lånas ut antingen till sommaren eller en säsong till. Halilovic minst till nästa sommar igen, när spelare som Iniesta, Rakitic, Turan osv börjar bli äldre och inte orkar lika många matcher.
Barcelona Liatzo
2016-01-13 14:14
MD rapporterar att Nolitoaffären snart är i hamn. Hur går era tankar kring detta? Jag vet att det tidigare rådde lite tudelade åsikter i forumet kring en eventuell värvning av Nolito. Jag personligen anser att Nolito är en alldeles strålande fotbollsspelare, men jag var inte särskilt säker på om det var ett nödvändigt köp. Efter en tids grubblande så har jag dock kommit fram till att det här på många sätt är ett mycket positivt köp. Till att börja med så kan väl vi (nästan) alla vara överens om att vi vid det här laget har stort förtroende för Lucho. Om vi exkluderar det tragiska Grimaldodebaclet så har han under de senaste tolv månaderna skött alla sina kort på ett korrekt sätt. Jag tror att han har en tydlig plan för hur han skall använda sin gamla adept och anser nog att köpet av Nolito är nödvändigt då Sandro och Munir trots åtskilliga chanser inte levererat och nu har förbrukat hans förtroende. En annan fördel med ett Nolitoköp är att vi för första gången på länge har en bra bredd på anfallspositionen. Vi skulle kunna vila två spelare åt gången, då Nolito kan sköta vänster- och Aleix högerkanten. Då kan Leo, Ney eller Luis ta den centrala positionen. Och ja, Nolito fyller 30 senare i år men det anser jag vara positivt då han inte står i vägen för de fantastiska talanger som för närvarande spelar i Juvenil A eller B och har ett par år kvar tills de till blir aktuella för A-laget. För att rekapitulera: Ja, prislappen är förmodligen en aningen för högt och han har inte alltför många år kvar av sin karriär - men Nolito kommer bredda truppen och minska den skillnaden i kvalitet som föreligger mellan vår stjärntrio och dess ersättare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-01-13 14:12
Junta Dimision - jag sa aldrig att jag som 5 åring satt där och tyckte att Zizou va överskattad då tyckte ja faktiskt han va bra. Låt oss säga att jag ljuger om att jag minns VM 1998, saken är den att det spelar i slutändan igen roll ( nu ljuger jag inte heller) då jag har en stor poäng oavsett hur ung jag va 98. Även hans prestation 2006 va överskattat. " Zidane bar Frankrike 06"... Lögn. Frankrike spelade inte ens bra i gruppspelet 2006 i VM. Det var kollektivet som höjde sig snarare än att det var Zizou som gjorde något. Hans övriga prestationer 06 va knappast något utöver det vanliga som många vill få det till. Tycker du Zidane va bättre än Xavi och Iniesta? Frankrike var knappast något brölag och det var ingen spelare som stack ut. Henry,Malouda,Ribery,Viera, är bara några spelare som Frankrike hade i sitt lag.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: