/spanien/barcelona/forum/25790.aspx/spanien/barcelona/forum/25790.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona La Rambla
2006-04-19 17:44
Tompa//

Kan i det stora hela hålla med dig. Vissa har sådana skygglappar att det inte lönar sig att ens diskutera med dem. För att inte tala om den arroganta och överlägsna attityd vissa visar upp. Men några fåtal är ändå ödmjuka och det går att föra en vettig diskussion. Skribenten som skrev matchrapporten tex, objektiv och sansad rapport måste jag erkänna. Tycker nästan att han överdriver Milans insats. Så dåliga var de inte även om de självklart kan prestera så mycket bättre. Som sagt, det är långt ifrån över och det kommer att bli tuffa 90 min på Camp Nou. Men hey, alla milanfans hotar med att nu ska vi få se på offensiv. Har för mig att Barça kan prestera rätt så "hyfsad" offensiv hemma, om de nu skulle välja att ösa på. :-)~


Señor Cúle//

Jag blir inte klok på det där. Har ägnat lite tid till att kolla upp saken på UEFA:s website. De spelare som står på 2 varningar är Marquez och van Bommel. De riskerar avstängning i en eventuell final. Oleguer har nu 3 gula och är därmed avstängd nu i returen mot Milan. Puyol står på 4, då har han ju ändå suttit av en avstängning i första mötet mot Benfica. Således skulle han nu ha 1 varning och därmed 2 kvar. Deco står på 3 varningar och var ju som vi alla vet avstängd igår. Så jag vet inte vad EMD sysslar med. Någon mer insatt får gärna bringa klarhet i detta.

Kan det vara så att det i slutspelet bara behövs 2 varningar för att bli avstängd? Vilket skulle innebära att man tar med sig 1 varning från gruppspelet och behöver 3 i slutspelet? Alltså står man på 0 gula kort när sluspelet så räcker det med 2 varningar, men om man har 1 varning med sig från gruppspelet så kräver det ytterligare 2 i slutspelet för avstängning?
Barcelona Tompa
2006-04-19 17:14
Barcavänner:
Varit inne på Milanforumet och förstår nu dem som tycker att de är de drygaste supportrarna som finns på SF.

Finalen är nära!
Real Madrid ariano
2006-04-19 17:02
thug life
Barcelona Leo_Messi19
2006-04-19 16:45
Jag förstår inte hur Glenn Hysen kan säga att Giuly inte varit bra.Jag tycker Giuly gjorde en av sina bättre matcher denna säsong (dem gånger han startat)
Barcelona Messiiiiiiiiiiiiiiiiiii
2006-04-19 16:30
MILAN-BARCELONA PLAYER RATINGS//
Barcelona Señor Cúle
2006-04-19 16:27
La Rambla

Vadå, har UEFA ändrat på reglerna eller? Brukar ju vara 3 varningar = Avstängning
Atlético Belleti aka grym
2006-04-19 16:24
Att chelsea skulle vara mkt bättre än milan är det sämsta jag hört! Dom är fan så mkt bättre än vad chelsea någonsin kmr bli!
Barcelona marcus
2006-04-19 16:14
Skulle vilja att redaktionen gav ut egna spelarbetyg. Lixom Milan som skriver om varje spelare efter varje match. Ett tag var redaktionen på hugget så fort det var något nytt. Förstår om ni har mycket och göra. Men på redaktionen märks det faktiskt inte att vi är i semifinal?
Barcelona La Rambla
2006-04-19 15:38
Ämne: Puyolinho
Nej det ä....
Enligt EMD så riskerar Puyol avstängning i en eventuell final om han blir varnad i returen på Camp Nou. Det innebär då att 2 varningar ger 1 matchs avstänging. Vadå surt om man tar sig till final och lagets kanske viktigaste spelare el capitan inte får spela. Nu ska man behöva vara orolig för det också. :(

Kan bara hålla med Valdés i att avstängningen av Oleguer och att Belletti ersätter blir en försvagning. Är lite rädd för att Rijkaard spelar som mot Chelsea, dvs lite avvaktande och defensivt. Det hade kännts mera tryggt att gå för ett mål så fort som möjligt istället.
Barcelona the jochen behles on tour
2006-04-19 15:04
Iniesta, sicken kille!!

Synd bara att han för allt i världen inte kan göra mål... I övrigt superklasse!!
Barcelona Gabriel
2006-04-19 14:59
Skulle vi värva Mancini så skulle det vara som en anfallare alternativt yttermittfältare i samma roll som Ronaldinho/Messi har. Håller med polly när han anser Mancini vara för dåligt defensivt. Som högerback föredrar även jag helt klart Daniel Alves. Det känns som att han är 'min' drömvärning inför nästa säsong. Dvs, det är han jag suktar mest efter som ett nyförvärv.
Barcelona Woofi
2006-04-19 14:48
Kul att Milan Red. skrivit ett matchreferat där man t.om kan erkänna att BArca var bättre.
Tack för "ärliga" referat.
Barcelona polly
2006-04-19 14:48
Valdés- I mitt tycke var det absolut inget fel på Giuly under matchen, var snarare förvånad att han blev utbytt men eftersom det var ett defensivt byte blev det mer förståligt.

Sen tycker jag inte att du kan klaga på värvningen av Van Bommel, visst har inte kommit upp i samma klass han höll i PSV men det är inte konstigt heller efterom han var den store spelfördelaren där och den rollen har ju nu Ronaldhino, Deco och Xavi.. Men det jag gillar mest med Van Bommel är att han är en lojal lagspelare, han klagar inte pga den lilla speltiden han får och han ger allt varje match, man brukar ju inte direkt se honom att stå och slöa på planen.

Sen dina "drömvärningar" av Mancini som enligt mig är alldeles för dåligt defensivt, föredrar helt klart Dani Alves.

Men om nu Torres eller Henry skulle köpas vart ska Etoò ta vägen? ut till höger? men då bänkas Messi.. Så jag föredrar en "mindre" känd anfallare. Som inte klagar om han blir bänkad..
Barcelona Gabriel
2006-04-19 14:47
Valdés

Håller med dig om det mesta. Däremot tycker jag att Fernando Torres är mäkta överskattad. Killen sparar sig till varje match där han möter Barcelona och gör alltid sin livs match. Bortsett från det så är han inte den stora spelare som alla verkar tro att han är. Finns mycket bättre alternativ.

Eto'o sa "Vi är Barcelona och SKA vinna allt" Inte "kan" - det är det som gör det han sa så mäktigt.

Sandro Rosell är verkligen en herre vi ska tacka enormt mycket. Tycker det är otroligt synd och tråkigt att det slutade som det gjorde mellan honom och Laporta. Hade de varit ett team som innan så hade vi varit än starkare idag än vad vi är. Hans tjänster behövs. Det har ju varit på tal om att han ska kandidatera emot Laporta nästa presidentval. Jag tror visserligen att Laporta sitter säker som det är just nu. Däremot skulle jag gärna se Rosell som president efter ytterligare 4 år med Laporta som presi.

Bara en tanke :-)
Barcelona polly
2006-04-19 14:37
Va säger man om matchen igår...underbart!
Va lite orolig att inte Iniesta skulle klara av att ta den kreativa rollen utan Deco, men det fixade han galant..Planens lirare i mitt tycke.
Om man ser till kvällens match hoppas jag faktiskt på en vins för Arsenal, tror deras spel passar oss bättre än Villareal som vi annars brukar ha problem med. Men nu får man vänta på den spännande upplösningen på Ons.. Forza Barcá
Barcelona Valdés
2006-04-19 14:35
Fram till den 57;e spelminuten satt jag och retade mig på att Giuly forfarande fick vara kvar på planen. Vilket mål!!

Av våra ordinarie mittfälltare spelade en – Edmilson, men vi kontrollerade ändock matchen. Iniesta var tillsammans med just Edmilson samt Valdés och Ronaldinho (det går inte att bortse ifrån den matchavgörande passningen även om han för övrigt inte dominerade) bäst på planen.

Belletti kommer troligtvis att ersätta Oleguer. Detta är i mina ögon en stor försvagning då den förstnämnda är fullständigt opålitlig i defensiven. Men till returen nästa onsdag får vi tillbaka Deco och till finalen kommer även Messi att vara spelklar.

Årets Barcelonalag kan spela flera olika sorters spel och det skall Rijkaard ha mycket beröm för.

Det är Sandro Rossell som byggt upp det här laget genom att ta ansvar för ”utrensningen” av spelare med dålig attityd och se till att värva (bla) Ronaldinho, Deco och Edmilson. Jag är fortfarande mycket tacksam för allt han gjort.

Under sommaren hoppas jag att Laporta och Txiki ser till att sjäva agera istället för att slicka i sig beröm efter andras hårda arbete. Något måste göras åt läkarstaben – vi har haft ”sjukt” många onödiga!! Skador. Jag vill inte heller se fler värvningar av Albertinis, Maxis, Van Bommels eller Ezquerros. För att bli ett av världens genom alla tiders bästa klubblag (kanske det aldra bästa) behövs endast tre värvningar; en högerback; Alvés eller Mancini, en vänsterfotad mittback som också kan spela vänsterback; Chivu/Bouhlarouz och en forward; Torres/Forlan/Henry.

Kul att läsa Nivas intervju med Eto´o som bland mycket (annat) intressant säger ......”vi är Barcelona och kan vinna allt”.
Barcelona StREeT_STYLE
2006-04-19 14:23
Fedoroviz//

Vad är det där för inlägg, allt handlar om Real Mierda, jag föreslår att du raderar det.
Orka läsa om erat jädra skitlag och spelare dagen efter våran gyllene match.

Jag har sagt det förut, och även andra culés, madridistas sluta komma in hit med era videos på era HAS BEEN spelare och föreslå om hur vi ska iakta deras vändingar,
VI ÄR CULÉS VI SKITER I REAL MADRID.
Real Madrid Fedoroviz
2006-04-19 13:46
Jag tycker du borde lämna ditt älskade Arsenal och komma in i värmen.
Det var mycket roligt att läsa ditt inlägg.
När du beskrev våra mittfältare höll jag med till 80 procent.Jag tycker dock att endast Gravesen bör lämna oss med omedelbar verkan.Zidane gör väl troligen sorti från världsfotbollen efter VM.Vad gäller Guti så är han i mina ögon inte en man för startelvan men däremot,om han orkar,en spelare som får gå in varannan eller var tredje match.
Vad jag menar är att i och med Perez Zidanes y Pavones (med stark betoning på Zidanes)filosofi så har vi inte prioriterat ett lagspel där vi likt Juventus t.ex. kan gå runt på 15-20 utan större skillnader i poängskörd.
Vad vi har prioriterat är superspelare 3-4 st men med ett obefintligt lagspel som märks när superstjärnorna blir äldre.

Därför tycker jag att endast Diarra plus ngn mer spelare bör räcka som sommarvärvningar.Vi måste få in ett lagspel som alla kan spela och som inte är helt beroende utav en spelare (Zidane).
När han är på planen går 70-75 procent av alla bollar via hans fötter och när han inte är på planen blir spelet organiserat då Madrid sedan 2001 använt Zidane som motor.
Sedan våren-sommaren 2004 går motorn sämre och sämre och min lösning på problemet är inte att sälja och köpa en drös med spelare utan att fundamentalt se över taktiken och hur vi skall spela och vilka positioner spelarna skall ta.

Baptista är ett lysande exempel på en spelare som borde bli mer central i vår spelidé.
Cassano borde också ges mer speltid och vi måste helt enkelt förstå att vårt matrerial inte är tillräckligt starkt för att spela som under tidigare år.

Jag vill inte ha ngt Valenciastuk på vårt spel men mer linjer och direktiv måste vi ha.
Barcelona II Barça II
2006-04-19 13:25
Puyolinho
Nej det är tveksamt att han missar finalen, misstänker att man måste dra på sig tre gula kort för att bli avstängd.
Barcelona Puyolinho
2006-04-19 13:14
Tjabba grabbar, fan va skönt med seger igår, !
Men jag har en fråga, Om Puyol drar på sig en varning i nästa match mot Milan är han då avstängd i finalen om vi går vidare ?!?!?!
Barcelona Tompa
2006-04-19 13:03
En fantastisk seger igår, inget snack om saken. Men det är en returmatch också. Nu gäller det att inte sumpa det här på Camp Nou, vi har nästan straffsparksläge.

Forca Barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Real Madrid Gato Blanco
2006-04-19 12:49
Grattis till segern...

Håller kanske inte med om att Barcelona lekte med Milan men en bra match var det mellan två av Europas giganter...
Barcelona Kim
2006-04-19 12:38
Ämne: Bopi @ jag ee 100% p....
Och vi andra är 100% på att det var Oleguer som fick det. UEFA har gått på matchrapporten från domaren. TV-producenten visade fel under matchen.
Barcelona ETO`O- Madrid cabron saluda al campeon
2006-04-19 12:37
Ämne: jag ber er alla koll....
aså shit va roligt den e! skrattar i hjäl mig:)
Barcelona Messiiiiiiiiiiiiiiiiiii
2006-04-19 12:17
jag ber er alla kolla på den här länktipset sen får ni komentera själva..vi ska ha kul idag grabbar tills nästa vecka på onsdag..visca barca
Barcelona Et0
2006-04-19 12:10
Såg ni passningspelet, 14 pass pch sen mål. Inget lag i världen har den passningspel som vi har. Inget lag har den lagmoral vi har heller och självklart så har inget annat lag Gud.

PS för er som inte vet Gud=ronaldinho
Barcelona Messiiiiiiiiiiiiiiiiiii
2006-04-19 12:10
målet...hörr publiken..det fanns bara 3000 åskodare... vsica barca
Barcelona Messiiiiiiiiiiiiiiiiiii
2006-04-19 12:09
höjdpunkter mellan milan o barca....
Barcelona II Barça II
2006-04-19 12:06
Idag ska vi bara njuta av den underbara vinsten :-). Vi slog Milan på självaste San Siro, det är stort, det är underbart. Sen på kvällen är det en underbar match mellan Arsenal och Villarreal. Själv håller jag tummarna för Villarreal. Ha en trevlig dag clués.

Visca el Barca!
Barcelona ETO`O- Madrid cabron saluda al campeon
2006-04-19 11:55
Ämne: Det var en jämn matc....
såg du inte matchen eller??? Milan var bra i 25-30 minuter sen så tog Barca över och lekte me Milan!! e så stolt över alla spelarna, siken match dom görde!!! Iniesta vilken spelare alltså....
Annons: