/spanien/barcelona/forum/2575.aspx/spanien/barcelona/forum/2575.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2016-01-26 23:27
I rest my case. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-01-26 23:25
Jontee Haha what, 1 ; Alexis slog igenom i Udinese 2; DI Maria har aldrig kommit upp i frågan om världens bäste spelare
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jontteee
2016-01-26 23:21
@Rambla~:Det var Di Maria som bar Real Madrid till sin 10:e Cl titel och i mångas ögon var han just då världensbästaspelare. Hade han spelat kvar i Real Madrid hade han vart en stark kandidat till att vinna Ballon D'or. Prislappen för Alexis var bra, det var i Arsenal han slog igenom på allvar.
Barcelona Katalano
2016-01-26 23:15
@Yellow cake:


Håller inte med av den enda anledningen att Di Maria slår bort för många bollar. Det märkte man av redan i Real som inte hade något posession spel då.
Barcelona Yellow cake
2016-01-26 23:08
Det var ju perfekt förr när Iniesta brukade spela ytterforward rätt ofta, vet inte varför han aldrig är aktuell där nu..kanske han har tappat lite snabbhet vilket är naturligt med åldern?
Barcelona Yellow cake
2016-01-26 23:06
Önskevärvningen för mig hade varit Di Maria. Dels kan han spela ytterforward och är där superb, samt kan han spela som en av de två offensiva i ett tremanna-mittfält som han gjorde sista året i Real Madrid, där han också var riktigt bra. På så vis går det ju att ge spelaren tillräckligt med speltid.

Problemet är ju som det nämns här, om en forward ska köpas in, att det ska vara en spelare som kan acceptera bänken men ändå vara nog bra när väl speltiden ges.
Barcelona neymar JR
2016-01-26 22:48
Rambla Förstår inte det heller, än värre blir med tanke på hur meriterade våra spelare är och borde värderas bra högre pga det Liksom pedro, 3 cl guld flera ligatitlar och säljs för hälften av vad han är värd
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-01-26 21:59
Det som stör mig mest är att de inte klarar av att ta skäligt betalt för spelare som lämnar klubben. Vi kan nämna Alexis, Thiago och Cesc. Fast även för spelare som inte riktigt slår igenom hos Barca, dessa skänker de bort. Inte så konstigt att småklubbar som Stoke och West Ham dyker upp med skambud och till råga på allt får igenom dem. Ta tex RM, eftersom vi alltid gillar och jämföra med dem. Morata var inte önskvärd i RM men trots det fick de över 20m för honom. Di Maria är ett annat exempel, jämför prislappen på honom och Alexis. Det skilde väl det dubbla ungefär? Visst, di Maria hade nog ett lite högre värde just då men knappast det dubbla. Vi såg ju vem som lyckades bäst i PL. Varför tror ni Liverpool smyger runt ter Stegen i dessa dagar? Jo för de vet att det går att komma till tals med denna ledning, de vet att det går att dra dem vid näsan. Det kommer inte förvåna mig det minsta om Liverpool bara höjer sitt bud med några få miljoner så kommer Barto släppa iväg honom. Nej, det krävs fan en uppryckning nu speciellt med tanke på att ekonomin i klubben verkar vara minst sagt instabil.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
2016-01-26 21:52
Sen ska det ju inte glömmas att vi sitter i en Bisarr situation då i positiv bemärkelse med MSN åxå! Det är ju ändå begränsat vad vi kan/bör handla in. Spelare som Pedro Alexis bör ju inte spela enstaka matcher o matchas i cup-spel, det är ju spelare som ska ha regelbunden speltid och som är i dina karriärs toppar! Munir ska ju även han ha regelbunden tid på planen, dock ej i närheten av denna nivå!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-01-26 21:51
Det största failet från Bartos sida är att ahn lovade det bästa möjliga sponsoravtalet någonsin, nu lyckas han inte ens komma överens med sitt kära Qatar om en summa. Det förklarar liksom allt. Han har inget mer att gå på förutom lagets prestationer, men så var det ju från första början ändå.

Att medlemmarna inte förstod detta, vi skjuter alltid oss själva i foten sen tvingas vi gå haltande fram tills såret läkt.
Barcelona Xaviesta
2016-01-26 21:39
Katalano Inte nog med det, att man sedan vänder på steken med att säga att Laporta inte är så mycket bättre, som att det här var en Laporta vs Bartomeu debatt. Vi snackar om Bartomeu nu och Bartomeu och hans junta kan inte förhandla om så deras liv hängde på det, räcker bra där. Man behöver inte jämföra med någon då det inte gör till saken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-01-26 21:36
Barcelonistas Du kunde också ha nämnt att Barto/Rosell fick mygla och bryta mot flera lagar för att klara av värvningen av Neymar. Fast det är klart, det hade ju inte sett lika positivt ut ur Bartos perspektiv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-01-26 21:24
@Barcelonistas:Går inte att jämföra den ställning vi har i världen idag jämfört med under Laporta dock. Trots detta så var vi under Laportas tid bättre på själva värvningen och försäljningen sett till både priset och den tid det tog att få igenom en deal.
Barcelona Vampíro
2016-01-26 21:14
Det som stör mig mest är att Barça inte ens vågar/kan göra en gambling. Ta in någon på lån fram till sommaren bara, vad kan det skada egentligen? Allt är egentligen bättre än det vi har för närvarande. Sen är det skönt att folk släppt argumenten "vi får in Arda och Vidal". De är inga anfallare, punkt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-01-26 21:12
Roligt hur folk försöker bli kända på Messi. Syftar på pojken som hade på sig Messis tröja gjord av plastpåse. Läser man AB så är det en pojke från Kurdistan något som jag inte tror för fem öre då pojken är inte samma som med tröjan på. Läser andra medier som hävdar att killen är från Afghanistan och det är mer troligt sett till bilden på pojken både bakifrån och bilden framifrån..
Barcelona Barcelonistas
2016-01-26 21:09
Barca har aldrig varit bra på att förhandla. Folk nämner Barto? Jag skulle även vilja säga att vi under Lapprta knappast va bra när set gällde att värva. Det tog alltid en så lång tid att värva under Laporta. Jag tror inte tex att vi hade kunnat få in Neymar om vi haft Laporta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-01-26 21:06
El sharaawy klar för roma Han lånas in från Milan resten av säsongen för 1,4 miljoner euro. Därefter finns en köpoption på ytterligare 13 miljoner euro. se o lär mitt kära Barca. så förhandlar man killen är 23 år
Barcelona Barcelonistas
2016-01-26 21:01
John Alberto Guidetti hade jag kunnat tänka mig se i Barca. Han har gjort det rätt bra i Celta Vigo. Henrik Larsson gjorde det bra. Sen inför 07 säsongen när Larsson lämnade värvade man Gudjonsen som var rätt bra faktiskt. Rörlig anfallare som gjorde mål mot bra motstånd också. Chelsea och Liverpool två lag som Gudjonsen gjorde mål mot 2007.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-01-26 20:55
Davids3

torres hade varit nice supersub, en ny larson hehe
Barcelona Liunil Masse
2016-01-26 20:51
[QUOTE=Skurhink]Vi kan ju fortsätta "låtsas och inbilla oss" att Munir hittat formen, seriöst han är skräp! Han hör inte ens hemma i la-liga och då minst i Barcelona! Han har fan ingenting helt ärligt! När vi släppte Pedro så skulle ledningen börjat jobba på en spelare för att denne skulle ansluta i januari, det har funnits gott om spelare man kunnat plocka! Nolito Lavezzi är bara några! Hela jävla SerieA sitter på bättre anfallsbänk än vad vi sitter med! Så jävla pinsamt!!! [/QUOTE] Håller med. Munir och Sandro är skräp. EN spelare kräver en trippelvinnande tränare till denna skitledningen och han får inte vad han förtjänar att få. Så jävla dåligt så det inte är sant. Blir någon av MSN långtidsskadad under våren så är det kört. Realistiskt sätt...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2016-01-26 20:50
@Messsias:
Det har alltid varit en trend att spelare som lägger ner sina spelar karriärer tar över sina föredetta klubbar. Lideholm tog över Roma efter han sluta, Capello, Anchelotti och Cesare Maldini va alla spelare för Milan innan dom blev tränare där, Beckanbauer träna b. Munchen Dechamps har tränat både Juve och Marseille efter han slutat, Cruyff träna oss och Ajax, Schuster träna Real osv och vidare. Det är inget unikt eller speciellt med en föredetta legendar som tar över sin föredetta klubb. Det är snarare normen. Det unika är istället tränare som svennis, Wenger och Mourinho som knappt haft några karriärer alls på elitnivå och ändå blivit så framgångsrika. Att någon ur den gyllene generationen i united : Keane, Giggs Beckham, Neville etc kommer ta över United efter sina karriärer är skrivet i sten.
Barcelona Barcelonistas
2016-01-26 20:47
Munir har inte imponerat alls. Dom målen Munir har gjort hade min mormor klarat av att göra. Aldrig sett Munirs storhet. Påminner om Bojan som gjorde det bra i ungdomslaget men som sen floppade i a-laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2016-01-26 20:46
@Josep "Pep" Guardiola Sala:


Håller med dig, man borde vara aktivare.
Läste dock häromdan ett rykte om att att man vill försöka hämta Torres till sommaren då han kommer vara gratis.
Barcelona Skurhink
2016-01-26 20:41
Vi kan ju fortsätta "låtsas och inbilla oss" att Munir hittat formen, seriöst han är skräp! Han hör inte ens hemma i la-liga och då minst i Barcelona! Han har fan ingenting helt ärligt! När vi släppte Pedro så skulle ledningen börjat jobba på en spelare för att denne skulle ansluta i januari, det har funnits gott om spelare man kunnat plocka! Nolito Lavezzi är bara några! Hela jävla SerieA sitter på bättre anfallsbänk än vad vi sitter med! Så jävla pinsamt!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-01-26 20:38
vad som skrämmer mig nu är om vi betalar nolitos klausul i sommar haha. fyller 30 liksom haha. börjar likna lord Marlboro såpan d här
Barcelona Xaviesta
2016-01-26 20:35
Hur många kan räcka upp handen och ärligt säga att dom verkligen trodde på den här värvningen? Det gick som man trodde från början, att det inte fanns en chans. Vi har blivit bitchslapade i ansiktet med redovisat budgetunderskott gång på gång och ändå har många hållit kvar vid hoppet ända in i målgången. Personligen tycker jag det är skönt att hela den här soppan är över, det här boken läste vi i ärlighetens namn ut direkt när vi såg omslaget och vilken författare det var. Ännu en oljespilld fjäder i Bartomeus Qatarhatt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
2016-01-26 20:32
Barcelonistas: dogue de Bordeaux Fransk-mastiff! Så barnen får vara ifred;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2016-01-26 20:31
Klubbledningen kan dra åt h*lv*te, dom har skämt ut sig ännu en gång. Nu kommer vi behålla Sandro säsongen ut. Vi har ju Munir som har börjat hitta formen men hur länge kommer han behålla den återstår att se.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-01-26 20:26
Messi har fått en bulldog. En ny familje medlem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-01-26 20:16
Celta have today rejected Barcelona's final offer for winger Nolito (29). Luis Enrique has been informed the player won't join. [sport md]
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: