/spanien/barcelona/forum/25683.aspx/spanien/barcelona/forum/25683.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Sevilla Riquelme - el mago
2006-05-04 22:30
Ride_The_big_one_or_catch_the_next_One//

Mallorca var mer ett lag som låg på kontringar och då var det lättare för Eto'o. Tycker han får det svårt när han spelar utan Ronaldinho nuförtiden.

Du säger att egot inte spelar så stor roll, för mig är det en viktigt sak när jag ur en neutral synpunkt ska välja mellan Henry och Eto'o. Det plus det andra jag sagt. Henry är helt enkelt mer komplett och bättre. Eto'o är dock fortfarande en riktigt bra fotbollsspelare.

La Rambla//

Att hjälpa laget med löpningar och så vidare är självklart bra för en forward och det finns det många, precis som Eto'o som gör. Rooney är ett exempel, Superpippo & Drogba andra. Men du kan ju hjälpa laget på andra sätt också genom att slå avgörande passningar till andra som gör mål. Personligen förstår jag att Henke blir frustrerad över att Eto'o allt för ofta väljer att skjuta istället för att passa. Hjälpande löpningar är en sak, men en lagspelare passar i dessa lägen och det gör inte Eto'o! Men med Ronaldinho i laget så går det så på räls en då men utan Ronaldinho så går det inte bra för Eto'o.

Min åsikt är slutligen den att om ni kan välja mellan Henry och Eto'o så tveka inte! Kör på Henry!
Barcelona blaugrana-hearted
2006-05-04 22:28
http://rapidshare.de/files/13807249/FC_Barcelona-Best_of_1989-2005.avi.html

kan någon ladda ner den här videon och sen lägga upp den på www.sendspace.com
jag kan inte ladda ner från rapidshare

http://www.airfutbol.com/Giovanni%20dos%20Santos.wmv

mer videos kommer om någon bara gör detta
Barcelona Señor Cúle
2006-05-04 22:16
Nemo

Vad har hänt med kharles då? :( avstängd va?
Barcelona La Rambla
2006-05-04 22:13
Underbara bilder!
Barcelona Lionel Andrés Messí
2006-05-04 22:10
någon som har bilder från guldfirandet?

tack på förhand
Barcelona Nemo
2006-05-04 21:56
Det du kallar Zidaneklass var Zidaneklass för 6 år sedan.
Barcelona Nemo
2006-05-04 21:46
Fedoroviz

Det är absolut inget fel på Zidane. En stor spelare som hade sin stora show för fleeeeeeeeera år sedan.
Barcelona Nemo
2006-05-04 21:32
Gábinho, skämt å sido:-)
Barcelona Nemo
2006-05-04 21:31
Ronaldinho efter sin karriär...

han öppnar en fotbollsskola i Japan, tjänar massvis av pengar och sedan vinner Japan fotbollsVM 10 år senare.
Eller så slutar han som världens bästa spelare genom tiderna, välj själv.
Real Madrid Gábinho!
2006-05-04 21:30
Nemo//

knappast att vi e Facicter !
Barcelona Nemo
2006-05-04 21:26
Fedoroviz

Man tackar, när kommer en ny Zidanefilm då? Jag saknar att se hans överstegsfinter :-)
Barcelona Nemo
2006-05-04 21:25
Gábinho, ja, det är synd att han är avstängd. Han höjer forumet ett par klasser högre. Något om att han kallade Atl. Madrid och R. Madrid facister. Det är inte alla som uppskattar sanningen :-)
Real Madrid Gábinho!
2006-05-04 21:23
aha ok för han va ju alltid inne o skrev varför vart han avstängd?
Barcelona Nemo
2006-05-04 21:20
Självklart är Ronaldinho en viktig spelare, det är trots allt världens bästa spelare. Men ett fullt lag utna Ronaldinho skulle jag vilja se innan jag dra mina slutsatser.

Gábinho. Han är avstängd.
Real Madrid Gábinho!
2006-05-04 21:14
Nemo//

Shiit han har ja glömt de va länge sen man såg han skriva
Real Madrid Gábinho!
2006-05-04 21:13
Visst ingen har sakt att Eto är dålig så ni behöver börja blir irriterade för de hatar ja se på.

Eto är en underbar fotbollspelare men behöver bättre avslut. Han måste ha skärpa i avslut.

Ärlit talat så överskattar TV4 plus Henke dom säger ojoj och allt möjlit när henke bara rör bollen eller touchar.

Men ni kan ju väl erkänna att utan Ronaldinho så år ni inte lika bra

Ja kan säga att utan Casillas e vi inte lika bra han e én av viktigaste spelarna
Barcelona Nemo
2006-05-04 21:10
Är det någon mer än jag som saknar Kharles sätt att hitta videoklipp och bilder? Där har vi en person som skulle kunna hitta en nål i en hösäck...
Barcelona Nemo
2006-05-04 21:01
Jag gillar Eto'o. Egoism är ingen bra egenskap, men den här egoisten har gjort 25 mål. Hade Eto'o varit en egoist och gjort 10 mål då kanske hans ego hade varit ett problem. Inte sant?
Barcelona La Rambla
2006-05-04 20:52
el Flaco:

Stunderna är många då jag svurit framför TVn över att Eto'o just är för egoistisk. Men lika många gånger har han överraskat mig rejält med fina passningar och lagtänkande överlag.

Slutsats, visst händer det att han kanske är lite väl egoistisk vissa gånger. Men i det stora hela så är han just tvärt om, så jag tycker kritiken är så fruktansvärd överdriven och saknar proportion. Kan också lova att de flesta Mallorca-fans skulle hålla med.
Barcelona el Flaco
2006-05-04 20:46
Man måste också komma ihåg att Eto'o alltid sätter laget främst. Precis som La Rambla sa så blir Eto'o oftast lite divig först efter matchen redan är avgjord. Så var det likadant förra året när ligan redan var vunnen och man försöka servera fram till Eto'o så att han skulle kunna göra fler mål och på så sätt vinna skytteligan. Så jag kan hålla med om att han är lite divig men han sätter ändå laget främst och riskerar aldrig en seger bara för att han ska kunna göra ett mål. Eto'o är en smart man och spelare. Han vet så klart att en match är viktigare än ett mål.
Barcelona La Rambla
2006-05-04 20:32
Ride_The_big_one//

Skönt att det trots allt finns vissa som förstår det här med fotboll. Igår läste man en del inlägg om hur egoistisk Eto'o är/var. Tänkte då att jag skulle strunta helt i att kommentera det, för det leder ingen vart, men nu när det är uppe på tapeten så.

Jag vill att kritikerna nämner 1 anfallare i världen som är sitt lags främste målgörare och som offrar sig för laget så mycket som Eto'o gör. Då menar jag inte några korplirare utan det ska vara top 10 i världen. Finns det någon anfallare som löper mer? Det många tycks ha missat är att han löper för lagets skull och inte enbart för sin egen.

Matchen mot Celta tex, jag satt och specialstuderade Eto'o stora delar av matchen. I första halvlek och även delar av andra halvlek så slog Eto'o flera bra passningar till medspelare i bra läge som löpte på djupet, även Henke. När sen de två ljushuvudena till kommentatorer den sista kvarten började gnälla på att Eto'o inte ville passa Henke blev det bara för mycket. Stackars Henke, kan inte vara lätt att spela med Eto'o, bla bla bla. Självklart hänger vissa personer på den kritiken och delar med sig av den här på forumen och raljerar över vilket ego Eto'o är. Herregud begriper ni något av fotboll, i flera av de situationer som de ansåg att han borde ha spelat Henke så hade Eto'o flera spelare mellan sig och Henke. Vad ska han göra? Slå bollen genom kroppen på försvararna? Det är fan inte alla som kan slå omöjliga passningar som Ronaldinho för tusan. Visst, det fanns tillfällen där han kunde ha släppt någon boll på djupet till Henke men valde något annan lösning. Det gör väl Henke också ibland? Men fan inte så många gånger som folk vill få det till. Det roliga var ju att när på slutet slog någon boll till svensken, vad gör Henke då? Jo då står han offside med någon meter. Det var minsann ingen som valde att ta upp det.

Sett till hela matchen, så började Eto'o jaga mål den sista kvarten. Ligan var vunnen, laget leder med 1-0, kan man då inte unna honom det? Man såg ju tydligt att de tom manade på honom från bänken att jaga fler mål. Så som slutsats så tycker jag kritiken är så förbannat överdriven och omotiverad.

Det har även höjts röster om att Eto'o springer runt överallt och inte befinner sig i boxen och sprutar in mål som han antas ska göra hela tiden. Ta er tid och läs följande intervju med Rijkaard där han förklarar hur HAN vill att Eto'o och laget ska spela så kanske det går upp ett ljus för vissa av er.
Robinhos Pedaladas
2006-05-04 20:24
Grattis till ligan, ni förtjänar den verkligen och njut nu så mycket ni kan av liga vinsten!

Men nästa år lyfts den på Santiago Bernabeu... ;)
Barcelona Puyol_21
2006-05-04 20:21
hallå grabbar! Visca!!
Är det någon som ska till Barcelona i helgen? Tänkte ta mig dit och fira med alla andra Cules!
Barcelona Ride_The_big_one_or_catch_the_next_One
2006-05-04 20:11
La Rambla

Underbart jag har väntat på att klubben ska agera när det gäller att få unge Daniel Alvés.


Riquelme - el mago

Kan hålla med lite av det du säger men håller ändå inte med i helhet, Vem var Eto´o beroende av i Mallarca?

Jag menar han sprutade mål i den spanska ligan långt före hans tid i Barca tröjan så att han inte kan göra bra ifrån sig håller jag inte med, nu är det så här att vårt spel bygger mycket på Ronaldinho och när han saknas tar vårt spel stryk lika mycket som Forlans Vilareal tar när Riquelme inte spelar.

Krävs ingen geni att se storheten i Henry killen har vunnit allt förutom Cl det säger mycket och han är inte ens över 30. Dont get me wrong jag hyser stor respekt och beundran av fransmannen men det du säger skulle innebära slutet för vår målsprutare som fortfarande är ung och att redan säga att han inte kommer ändras är lite hårt tycker du inte då han fortfarande är kapabel till att utvecklas till den ultimata forwarden som för mig har allt en anfallare ska ha.

Det här med ego är lite old news tycker jag, folk ska alltid jemföra Eto´o med veteraner som Henry, Shevchenko och slänga ur sig saker som dem är mer lagspelare än vad Eto´o är vilket jag tycker är orättvisst på så många nivåer. Henry,Sheva har varit med om det mesta och vunnit det mesta de har råd att vara lagspelare och de behöver inte bevisa nåt längre då de uppnått alla kriterier nåt Eto´o desperat vill visa att han har det som krävs. Ge killen tid fan, kolla på Adriano är han mer av en lagspelare än Eto´o? -

Svar NEJ, dessa spelare har mer att visa och det kommer att dömma dem på förhand är bara helt galet , pressen de har att prestera gör att de har en massa ego sanna mina ord det kommer släppa.
Sevilla Riquelme - el mago
2006-05-04 19:50
Ride_The_big_one_or_catch_the_next_One//

Visst är Eto'o en stor målskytt och en riktigt bra fotbollsspelare. Jag tror dock han är en av dom spelare i Barca som är mest beroende av Ronaldinho och därefter kommer mycket av hans framgång från den geniale brassen.

Eto'o spetskvalité är hans snabbhet och avslutningar. Det passar perfekt ihop med Ronaldinhos passningar och magi. Men eftersom Ronaldinho inte alltid kommer att kunna spela varje match så tror jag absolut ni skulle tjäna på att ta in Henry som kan göra mycket mer själv. Som jag ser det är Henry lite bättre på allt än Eto'o. Måste ni välja en av dom är valet enligt mig klart Henry. Sen tycker jag absolut Eto'o borde få mer kritik än han får för hans egoism. Visst är det bra för en anfallare att var ego, men det får inte gå i överstyr.

Hursomhelst är detta som sagt ett Barcelona-lag som kan bli bland dom bästa lagen genom tiderna men för att bli det måste man hela tiden vilja bli bättre. Jag säger att om ni har chansen att ta in Henry - tveka inte en sekund! Det vore väldigt dumt att inte ha en sån stor spelare i laget om man vill bli bäst. Så länge ni plockar in nya spelare på dom positionerna ni behöver, dvs ytterbackar så ska Henry in! :)
Real Madrid Kent-Jesus
2006-05-04 19:48
Får Gratulera till guldet !
Barcelona RiZzo
2006-05-04 19:43
Hej alla de e 36 pers inne o ingen säger något vi har vunnit ligaaaaaaaaaaaaaan come on.
En fråga vilka spelare vill ni ha bort från barca??
Själv skulle jag vilja ha bort: Gabri,belleti o gio.
Sen en ny höger back som tex alves + blocka hem damina. Sen en ny 20 åring som vänster back behöver inte va värsta stjärnan realtivt bra + ha kvar silvinho.
O sen låna ut maxi troratt maxi kommer obli riktig het om ett par år.
Barcelona La Rambla
2006-05-04 19:31
Woho! Nu börjar det hända saker. Enligt sport.es så har Sevillas Daniel Alvés fått ett anbud av Barcelona. Enligt han själv så har Sevillas president låtit honom veta att det finns ett anbud från Barcelona. Låt oss nu hoppas på en snabb affär.
Barcelona Barca Barca
2006-05-04 19:26
Ämne: Något som inte har n....
Josep Guardiola skulle sitta fint:)
Barcelona La Rambla
2006-05-04 19:23
Något som inte har nämnts här (har i så fall missat det) är faktiskt att Henk Ten Cate har fått anbud av klubbarna PSV Eindhoven och Ajax i Holland. Enligt holländsk press lutar det starkt åt att han tränar Ajax nästa säsong. Vad händer då? Tar Rijkaard in en ny kompis som andretränare eller nöjer han sig med Eusebio?

Plocka in Lucho vetja. :-)
Annons: