/spanien/barcelona/forum/25497.aspx/spanien/barcelona/forum/25497.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Andredinho
2006-07-21 00:03
när presenteras dom?
Barcelona Super_Deco
2006-07-21 00:03
I detta glädjerus tänkte jag dela med mig lite information jag hittade i Wikipedia. Ganska läskigt men döm själva.

A player named "Carles Pujol" was one of the eleven sportsmen who gathered in the Solé Gym office with Joan Gamper to discuss the founding of FC Barcelona on November 29, 1899.

http://en.wikipedia.org/wiki/Carles_Puyol
Barcelona Shuyin
2006-07-20 23:57
Underbara värvningar och framför allt BRA KONTRAKT Thuram håller i två år till, Zambrotta fyra år. Då kommer spelarna avsluta sina karriärer i Katalonien, mycket skönt.

Finns Daniel Alves fortfarande med i disskusionerna så vore han mycket bra att ha på högerbacken. Då är backlinjen världens bästa kanske.
Barcelona Marcos
2006-07-20 23:56
JAAAAAAA! För i Helv*te!

Zambrotta och Thuram. Nu har vi inte "bara" världens bästa anfall och mittfällt, utan nu har vi också den bästa backlinjen detta universum har att erbjuda. Tack Moggi!

En stor dag för oss Cúles...
Barcelona Barça1986
2006-07-20 23:50
Fyfan va underbart med Zambrotta & Thuram i barca. Speciellt Zambrotta , längtar till la liga starten, att få se zambrotta på sin kant rusa fram och Tebs de är UNDERBART:D ...


Real Madrid Ayubinho
2006-07-20 23:37
Barcelona Messi(as)
2006-07-20 23:33
Neeeeeej, jag tror jag börjar gråta!!!! Det är inte sant, det kan inte vara sant??!!!?
Har drömt om zambrotta jag vet inte hur länge och nu så ska han spela för kära BARCA det är fan helt otroligt. Glädje tårar
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!! =D

DeeJay// ? Har väldigt svårt att tro att Thuram går in o tar en start elva plats framför Marquez. Den chansen finns inte!
Tror starkt på att Thuram kommer att användas som högerback i de stora matcherna.
Jag har absolut inget emot Thuram som någon skrev han får gärna vara värd 1 M euro o zambrotta 18 M euro =) Alla klagar på Barcas defensiv.. Undrar vad de kommer med nu?

Ännu engång.. JAAAAAAAAAAAA =D
shit nästan så att man måste ta något lugnande..
Barcelona Andredinho
2006-07-20 23:33
Äntligennnnn Tack gudd för allt hopps vi vinner serien och CL . Tixiki eller vad han heter försänar en varm applåd (Stavning)
Juventus.
2006-07-20 23:27
Hellu grabbar. Grattis till årets värvning, i form av min älskling Zambrotta. Jag e så glad att han inte hamnade i som sagt Real/Chelsea/Milan. Herregud, Zambro o Messi på eran högerhand, herregud, tycker synd om alla vänsterbackar i La Liga då.

Må väl o sköt om min Zambrotta.

Tack för dina 7 år Gianluca.. Lycka till.

Forza Juve

MVH: Govand.
Barcelona Saforcada
2006-07-20 23:22
DeeJay

Va, överskattad!??
Puyol har för Guds skull allt en mittback ska ha. Att han går bort sig ibland beror lite på hans aggresiva spelstil, och även om han går bort sig är han oftast tillbaka på rätt sida direkt!

Helt underbara värvningar! Zambrotta är antagligen en spelare alla lags fans drömmt om, sjukt gött att han valde Barça! :D
Barcelona Eidur G.
2006-07-20 23:20
DeeJay/
Thuram lär inte bänka Marquez.

Härligt härligt! Fan så skönt.
Barcelona DeeJay
2006-07-20 23:18
Thuram behövs då jag tycker Puyol är lite överskattad som just mittback. En otrolig ledare och profil och en duktig fotbollsspelare, men inte en av världens bästa mittbackar. Han är lite för flaxig och går bort sig lite för ofta.

Men det kan delvis bero på att han ofta har haft backar bredvid sig som inte riktigt hållit måttet. Med Thuram bredvid Puyol får Barca ett av världens bästa mittlås, då Thuram är allt som Puyol inte är och vice versa.

Snälla, ta det inte som kritik av Puyol bara.

Och Zambrotta är väl den ultimata värvningen. Om man behöver en högerback kan man knappast få nåt bättre än Zambrotta.
Barcelona Kamelen
2006-07-20 23:15
Står även på den officiella, underbart!! =)
Barcelona La Rambla
2006-07-20 23:14
rico:

Tack. Gick inte att lasa dar for mig, nyheterna langst upp.


Wohoooo! Sa lycklig man blir. Ett perfekt lag blir annu mer perfekt.
Barcelona La Rambla
2006-07-20 23:13
Haha!

Jag hann inte ens lamna internetcafeet, var tvungen att kolla in Sport en gang till. Det ar officiellt, Barça har i kvall offiellt gatt ut med att varvningarna ar klara. Zambrotta pa 4 ar, och Thuram pa 2 ar. Nagra summor namns inte, men sen tidigare har det spekulertats i 19M€ for bada. Skit samma om man ger 5 for Thuram. Se det istallet som om vi ger 18 for Zambrotta (det ar han vard) och bara 1M€ for Thuram. :)

Spelarna ska presenteras 4:e agusti eftersom bada ar pa semester nu.

Nagon kanske kan kolla pa FCB website om det star nagot redan nu? Den har billiga datorn fixar inte flash-grafiken pa deras websida. :)

Fan, nu kanske man skulle ta en riktig skal nar man drar ut i natten.

Fy fan vad underbart! :D


Visca el Barça!
Barcelona Gabriel
2006-07-20 23:12
Amigos det ar nu officiellt. Zambrotta och Thuram ar Barcelonaspelare!

Visca el Barça tengo que irme ya. Ciao ;)
Barcelona rico
2006-07-20 23:09
Jag kan glatt bekräfta att min tidigare inlägg stämmer. Allt står på Barcelonas officiella hemsida och är bekräftat.

Visca Barça y visca Catalunya!
Zambrotta och Thuram välkommen!!!
Barcelona Gabriel
2006-07-20 23:07
Jada, att rakna med en spelare som har ett och ett halvt ben i london ar knappast nagon bra strategi ifran en herre som anses vara en taktisk kung! R.Carlos spelar knappast i Real Madrid nasta sasong, han ar sa gott som klar for Chelsea.

Nar Capello fick en fraga om han var radd for Barcelona sa svarade han pa Murinholiknande vis sa har: "Psykologiskt sa ar det dom som ska vara radda for oss och inte vi for dom".

Hehe, que divertido!

Nu nar Zambrotta NASTAN ar klar for oss sa pratas det har nere om att Abidal ska ta hans plats.

Angaende presidentvalet sa kanns det ganska ointressant trots allt eftersom man nasten kan forsakra sig om att Laporta kommer att fortsatta som president, allt annat vore idiotiskt och ovasentligt! Det ar som Gaspart sager: "Nar allt gar bra for klubben sa ar det osmart att andra pa saker och ting". Man kan saga mycket negativt om denne herre men tro fan pa att han vill Barças basta och kanner fargerna i sjalen.

Nar journalisterna gick fram som hungriga tigrar till Rossel sa vagrade denne svara pa fragor angaende presidentvalet. Atangligen blev han negativt overaskad.

Nada va a cambiar. Visca Laporta :-)
Real Madrid Ramos_2
2006-07-20 23:05
La Rambla

Vad hade trott att han skulle säga???

Till exempel om Rejkard säger att man vill ha Zambrotta men när han inte kommer så säger han aa vi behöver inte honom vi har Belleti..

Capello måste säga det.
Barcelona rico
2006-07-20 23:04
Enligt sport så är det "OFFICIELLT" att för en stund sen att Zambrotta och Thuram spelar för oss den här säsongen.
Av det lilla spanska jag kan så ska båda spelarna presenteras 4 augusti.
Barcelona La Rambla
2006-07-20 22:52
Ämne: La Rambla

Kul och....For att inte tala om den j"%$n som forstorde sidans design tidigare.

Jag tycker att Olmo sag bra ut pa traningen idag. Men eftersom det bara vara 1 timme de tranade sa ar det svart att bilda sig en uppfattning. Det ar traning hela veckan, sa jag hade tankt folja alla sa lange jag ar har nere. Upp tidigt imorgon, ivag och se den tidiga traningen och sen ga Camp Nou tour. Hann inte med det idag, de stangde tidigare an jag vantat. Pa tal om Camp Nou, den ar inte speciellt vacker pa utsidan. Ser mest ut som en stor betongklump som sticker upp ur marken. Nastan som ett parkeringshus. :)

Borjar bli lite smatt orolig varfor varvningarna inte blir officiellt klara. Blir lite radd att nagot ska handa i sista stund. Det verkar helt gjutet och klart om man laser pressen har nere, men vi vet alla hur Barcelona-press och Madrid-press vinklar nyheter till sin egen fordel. Milanfans verkar ju tex tro att Zambrotta ar pa vag till Milan fortfarande. Laser man Madridpress sa vill de fa det till att Milan gav Barça en hjalpande hand nar det galler Zambrotta bara for att ge igen pa Real for deras narmanden pa Kakà. Det ar ocksa smatt roligt att lasa hur Capello menar pa att man minsann inte ville ha Zambrotta da man redan har R Carlos. Jo tjena. :-)

Naja, nu ar det ut i natten. Ta en bira eller tva pa nagon bar pa Placa de Catalunya.

Vi hors!

Bona nit!
Barcelona II Barça II - Rijkaard
2006-07-20 22:49
Får vi Zambrotta så är jag mer än nöjd, ni som har följt Juve och Serie A vet att han är världens bästa ytterback, höger som vänster (med all respekt för Cafu). Backlinjen var det enda vi behövde förstärka, får vi nu Zambrotta och Thuram, ja då är vi nästan oslagbara. Men frågan är hur vår backlinje kommer att se ut om/när dessa herrar anländer. Jag har läst att Thuram föredrar att spela som mittback.

Jag ber till Gud att det blir officiellt imorgon;
Zambrotta och Thuram klara för F.C Barcelona!
Barcelona Mot Nya Tider
2006-07-20 22:37
La Rambla

Kul och höra att du är nere och spanar in träningarna. Önskar alla vi här fick uppleva samma sak. Hälsa Guddy från oss, om du får chansen att träffa han igen! Finns det några hungriga Barca-b-spelare som imponerar på träningarna?

För övrigt vill jag säga att det ska bli spännande att se om Reijkaard verkligen spelar med Thuram på högerbacks-platsen...

Sen har vi Zambrotta...Åhh, vad glad jag blir att höra att han är på väg till Barcelona.
Tänk er hans offensiva rusher blandat med Ronaldinho's magi på vänsterkanten. Det kan väl inte bli bättre?

P.S

Nu ser vi väl till att HÖJA nivån härinne!
Den senaste tiden har varit så pinsam att man knappt velat skriva nåt! Skärpning snälla! Det får inte se ut som hos marängerna. Redaktionen: Ni kan alltid hoppa in här och agera....
Barcelona Eidur G.
2006-07-20 22:37
Dinho/

Köp via t.ex officiella hemsidan .
Fick min tröja i tisdags...mycket snygg!!! Valde utan tryck.
Barcelona Dinho
2006-07-20 22:34
hallå boys, nån som vet var man kan köpa en barca tröja med Motta på ryggen? tack
Barcelona Eidur G.
2006-07-20 22:27
Ja, Red: dags att agera mot dessa typer som sabbar forumet med skitsnack om spelarnas flickvänner osv. Ex. Maxi Lopes #11 eller vad han heter...6 månader för icke fotbollsrelatarat ämne, sexism, nedvärderande kommentarer, skällsord m.m. MED MÅNGA FLER.

Fy fan att sådan skit förstör forumet.
Barcelona La Rambla
2006-07-20 22:16
Angaende presidentval. Det snackas om 10 september, samma dag som forsta hemmamatchen mot Osasuna. Tre av tankta presidentkandidater Majó, Medina och Minguella anser att det inte ar nagon bra idé. De menar pa att kandidaternas valkampanj skulle vara nu nar de flesta har semester. Minguella sager ocksa att lat oss se om Laporta ens tillats delta, han kan eventuellt bli diksvalificerad.

Jaja, aldrig ska klubben fa ha lugn och ro.
Real Madrid Zizou-Mano
2006-07-20 22:13
Vill gratulera er till nyforvarven, mycket duktiga spelare ni fott. Rakna med att monga snorungar, mest fron Real tyvarr, kommer prata Puyol/Cannavaro. Det er bara att ignorera.

P.S. Sitter framfor en dator i USA, det er derfor jag inte skriver korrekt D.S.

Vel mott anno 06/07 !
Real Madrid Al_atay
2006-07-20 22:08
Gulys ersättare : )
Barcelona La Rambla
2006-07-20 21:58
Hola tots!

Herregud vilken niva. Kan bara instamma. Ut med snorvalparna oavsett vilken trojfarg de har.

Var pa kvallstraningen (19.00). Lite svalare nu pa kvallen men anda varmt. Under kvallens traning var inte Edmilson med, han kan sakert ha kort ett pass i gymet. Nu var Guily med, sag inte honom i morse. Det ar mojligt att han korde fystraning da.

Laget tranade bara 1 timme. De borjade med latt uppvarmning och kvadraten dar tva spelare jagar. Malvakerna hade egen skottraning med malvaktstranaren da.

Sen spelade laget 5-mannaspel med tva mal. Liten plan pa ca 50m bara. Ovningen gick nog ut pa att satta hog press pa det bollhallande laget redan nar malvakten spelade ut bollen med fotterna. Man korde kort intensivt spel pa ca 7-8 min. Sen horde man Rijkaards valkanda busvissling. Da tog spelarna paus for lite dricka och stretching och sen satte man igang igen. Eftersom aven Ruben tranar med laget sa byter man en malvakt och den som inte spelar fick lite specialtraning med malvaktstranaren.

Det var roligt att se hur Belletti satsade rejalt i en glidtackling mot en av Barça B-spelarna.

Nar spelarna drack vatten och strechade sa ropade jag pa Gudjohnsen: Come on Guddy! How are you?

Han vander sig om och halsar med handen. Man star ju nara planen med ett staket emellan bara. Fragade da hur han trivs i Barcelona och hur han hade blivit mottagen. Han sa att han trivs riktigt bra och allt ar toppen. Det var bara lite val varm jamfort med vad han var van vid. Sen blev det inte mer, Rijkaard satte igang igen. :)
Annons: