/spanien/barcelona/forum/25454.aspx/spanien/barcelona/forum/25454.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Kamelen
2006-08-15 17:45
Var det fler än jag som fick hem Barça filmen tidigare idag ifrån CDON?

Föresten, denne argentinare som det snackas om. Är det ett löst rykte eller ser det ut att kunna bli något?
Barcelona La Rambla
2006-08-15 17:33
Grabbar, är det en tillfällighet att Reyes är på väg bort? Arsenal lär få en bra slant för honom av marängerna. Toppa det med att de nästan får Saviola gratis, så har de gjort en dunderaffär. Nu är de två inte samma typ av spelare, men om man ser till att Reyes absolut vill dra från London (förutsatt att det är så), så får de trots det en bra ersättare nästan gratis och kan investera med pengarna från Reyes.

Hm, det lär åtminstone hända lite saker den sista veckan fönstret är öppet. Var så säkra.
Barcelona Gabriel
2006-08-15 17:29
La Rambla

Hmmmmmm. Det där gav mig en rejäl tankeställare. Kan mycket väl vara så. Vi får se vad som händer.
Barcelona EsCúle
2006-08-15 17:27
La Rambla

Intressant och inte allt för orimligt.
Barcelona La Rambla
2006-08-15 17:25
Gabriel:

Läste på ett forum där en skribent hade en teori om hur det kan ligga till. Låt oss säga att Saviola redan har gjort klart med den klubb han vill till. Kan ju tex vara Arsenal. :-)~

Köpande klubb vill vänta till de sista dagarna av augusti, så att Barça får panik och säljer av Saviola för en struntsumma, eftersom köpande klubb vet att vi är desperata över att sälja honom innan transferfönstret stänger. Det är kanske därför Saviola ställer helt orimliga lönekrav och signing bonus hos andra intressenter, eftersom han redan har bestämt sig för vilken klubb han ska gå till. Men kanske bluffar även Barça? Det var kanske därför de tog med honom på turnén och lät han spela flerla matcher. Då sänder Barça ett budskap att de ej är så desperata över att sälja och framför allt att de absolut inte tänker acceptera skambud på honom utan istället kan tänka sig att behålla honom det sista året om inget vettigt bud kommer in.

Inte helt orimligt alltså.
Barcelona Gabriel
2006-08-15 17:07
Captain Fabulosos Cave Of Hair

Det där var visserligen skriver lite med glimten i ögat och jag ber om ursäkt ifall du tog åt dig, men jag låter det vara osagt pga din begäran.

La Rambla

Jo, visst är det det men som tur är så kommer det inte att hända mer efter i år då hans kontrakt går ut.
Barcelona La Rambla
2006-08-15 16:41
"Ni som tycker att Saviola ska lämna klubben är idioter anser jag. Såg ni vad han gjorde i VM"

Kommer ifrån en som postar "nyheter" från websidan Sportal här på forumet.

Ja vi såg vad han gjorde i VM. Vet du hur hans kontraktsituaion ser ut. Vet du hur mycket han har i lön jämfört med många andra spelare i klubben? Vet du vad han kostar klubben varje år trots att han lånas ut?

Nej, tänkte väl det. :-)~

Barcelona Captain Fabulosos Cave Of Hair
2006-08-15 16:41
Gabriel/
Synd att du råkat ut för något sådant, men det där med att det hjälpt andra saker också att växa är bara TOO MUCH INFORMATION! Om du mena det jag tror du menade.
Etoo_
2006-08-15 16:40
Hur många matcher är supercupen?
Barcelona La Rambla
2006-08-15 16:38
Gabriel:

Det är otroligt nonchalant och slarvigt att samma sak sker för 3:e året i rad. De borde redan då begripit att hitta en lösning innan Saviola har mindre än ett år kvar på sitt kontrakt.
Barcelona Gabriel
2006-08-15 16:38
Messis s.k. ovanliga sjukdom, den att han stannade till vid växten och tvingades ta hormontabletter är även något som jag varit tvungen att göra. Tro mig, det hjälper till med andra saker också på kroppen, hehe.
Barcelona Hoshiar
2006-08-15 16:37
Ni som tycker att Saviola ska lämna klubben är idioter anser jag. Såg ni vad han gjorde i VM
Barcelona Gabriel
2006-08-15 16:35
Lånar man ut Saviola bara för att spara lite stålar i kassan så är det dåligt agerande av ledningen. Lyckas man inte sälja honom så bör man istället ge honom en plats i laget denna säsongen. Han är för fan inte dålig!
Barcelona Hoshiar
2006-08-15 16:33
Här har historian om Messi om hur barcleona tog honm till katalonien
Barcelona La Rambla
2006-08-15 16:32
Ämne: Rijkaard är intress....NEJ det är han inte, sluta läs Sportal och bli dragna vid näsan. Ämnet har tidigare diskuterats här på forumet. Det är fel uppgifter.
Barcelona La Rambla
2006-08-15 16:31
Fattar inte hur man resonerar om man nu lånar ut Saviola till tex Zaragoza. Tänk om han gör succé? Klart som tusan att de då värvar honom på FRI transfer. Det är oacceptabelt anser jag. Men då har jag och andra sidan ingen talan.

Ju mer man läser, desto mer framgår det att Saviola inte ingår i Rijkaards planer. Eller är det en rökridå just för att agent och Saviola inte kommer överens med ledningen?
Barcelona Hoshiar
2006-08-15 16:30
Rijkaard är intressaerad av en spelare från Argentina
Barcelona Gabriel
2006-08-15 16:25
Intervju med Gabri (se till att ha bebelfish eller spanskakunskaper).

Han säger bl.a att om det inte vore för Ten Cate så hade han aldrig spelat för Ajax idag och nämner även att han skulle vilja återvända till Barça som asisterande tränare.

Barças dörrar är för dig alltid öppna Gabri :-)

Annars är en av mina absoluta favoritspelare genom tiderna, Luis Enrique en person som jag mer än gärna hade viljat se inom tränarstabben. Jisses, när han tog farväl så lyckades han även krypa sig ner i en dold grotta. Jag har inte hört någonting om honom på jättelänge nu. Antagligen gör han det enda rätta och tar det lugnt :-)

Btw. Vill även passa på att säga att Gabris fullständiga namn är Gabriel Garcia De la Torre - mitt namn är Gabriel De ara Torres :-P
Barcelona Gabriel
2006-08-15 16:17
Nàstic har även de satt punkt för kapitlet Saviola. Återigen så är det hans skrämmande lön som är orsaken. Det var väll knappast väntat att han skulle gå till Nástic men det hade minst sagt varit en bra lösning. Då stannar han åtminstonde inom kataloniens gränsen där han har vänner m.m. Men som sagt, nu blir det inte så, var inte heller väntat.
Barcelona Gabriel
2006-08-15 16:08
Rijkaard har vid ett flertal gånger sagt att han inte på något som helst sätt har något emot Saviola och att alla rykten kring det påstående bara är löjliga lögner. Det är som sagt ett dilemma, tom jag själv är kluven. En sida av mig vill att han stannar samtidigt som den andra sidan tycker att Saviola själv måste säga vad han tycker och acceptera en löneförsänkning ifall han vill stanna. Det är inte som att han inte har ord i mun, jag tycker likväl att om han verkligen hade önskat att få stanna i laget så hade han kämpat för det och gått med på en lönesänkning. Men vad vet jag, de kanske har sagt till Saviola att en förlägning utav hans kontrakt inte är en möjlighet oavsett om han går med på en sänkning utav hans lön eftersom de inte räknar med hans sportsliga tjänster. Är fallet så, då ifrågasätter åtminstonde jag ledningens tänkande. Det har jag gjort innan - jag menar, hur fan kan man anse att Belletti och Daniel Alves håller lika bra klass och att en värvning av den sistnämnde inte skulle förbättra den positionen?

Kommentar överflödig!
Barcelona 24_Iniesta
2006-08-15 16:00
Visst ger Saviolas agent intrycket av att värdesätta egen ekonomisk vinst framför sportsliga framgångar för spelaren (som många andra agenter), men Saviola måste väll själv ha nått att säga till om i förhandlingarna med Barca.
Jag har alltid gillat Saviola som spelare och jag har faktiskt sett fram emot när han skulle komma tillbaka. Men nu har jag blivit lite mer tveksam. Om Saviola verkligen har ett riktigt barcahjärta som jag trodde han hade så tror ja definitivt han hade varit villig att gå ner i lön för att stanna. Många av de andra spelarna gjorde ju de när Laporta rensade i truppen. Jag kan heller inte se att Rijkaard är problemet för Saviola. Som jag minns det har han alltid fått mycket speltid av Rijkaard. Därför är jag mycket besviken på Saviola just nu.
Men vad vet jag, agenten kanske är den stora boven i sammanhanget ändå.
Barcelona Giovanni Dos Santos
2006-08-15 15:54
Se länken

Har en ängel kysst hans fötter
Barcelona Giovanni Dos Santos
2006-08-15 15:40
får rysningar i hela kroppen när jag ser det
Barcelona 19
2006-08-15 15:38
EsCúle

Här beställde jag min.
Men min har inte kommit än :(
Barcelona 19
2006-08-15 15:36
Barcelona Gabriel
2006-08-15 15:34
Ett tydligt budskap - Més que un club!

Underbart att se.

Imorgon ska Txiki Begiristain och Saviolas representanter träffas för att granska de erbjudanden som finns. Ledningen har tidigare varit väldigt tydliga med att man kräver minst 6 miljoner euro för hans övergång. Tidigare har det också sagts att man helst undviker en utlåning utav honom eftersom han kan gå på en s.k "free transfer" nästa år då hans kontrakt gått ut. Men de ska tydligen ha ändrat uppfattning och kan även tänka sig att låna ut honom ifall tillfälles ges om någon klubb är villig att betala en stor del av kaninens lön. Som vi alla redan vet så är det just hans lön som är det stora problemet. För tillfället så är det Racing Santander som visat mest intresse men på sistonde så har även Zaragoza hoppat in i striden.

Är det någon mer än jag som tror att detta bara är slöseri med tid? Saviolas agent kommer inte direkt vara villig att lyssna på vad man har att säga ifall det inte handlar om en utlåning .Allt som han verkar vara intresserad av är hur mycket pengar Javier drar in i lön detta året. Skit i att låna ut honom, tycker inte vi tjänar speciellt mycket på det. Utnyttja istället hans sista år på kontraktet då han är än grym spelare, bättre än när han spelade med oss sist.

Notis: Moha är tveksam för spel emot oss, men det är ännu osagt ifall han kommer kunna spela.
Barcelona EsCúle
2006-08-15 15:29
La Rambla

Vart går det att beställa den?
Tacksam för svar.
Villarreal Journalisen
2006-08-15 15:22
Drömde inatt att jag lirade fotboll med några polare på en grusplan här i Malmö och att Puyol var med! Han var skitkass och man kom förbi honom gång på gång, tur att det bara var en dröm, för er del alltså =)
Barcelona La Rambla
2006-08-15 15:21
Denna regntunga dag i Göteborg blev genast så mycket bättre när man kom hem från jobbet och kikade i brevlådan. Där i låg den nya DVDn, Barcelona - Mes que un club!
Kvällen är räddad. :-)
Barcelona EsCúle
2006-08-15 15:10
Haha, dagens roligaste.
"Det var sedan Zambrotta och Lilian Thuram båda gått vilse i sin nya stad och missat spelarbussen, som lektionen i spansk klubbrivalitet delades ut."
Se länktips.
Annons: