/spanien/barcelona/forum/254.aspx/spanien/barcelona/forum/254.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Davids3
2018-11-27 12:33
Abidal had dinner with Ajax defender Matthijs de Ligt in Amsterdam last week to try to convince him to play for Barça. [tv3]
Barcelona Davids3
2018-11-27 12:09
.
Barcelona Davids3
2018-11-27 12:09
Finns ju många spelare som efter ha gått till en ny klubb säger att deras förra klubb kommer för alltid stå de närmast hjärtat etc. Men då handlar det om spelare som spelat där i nästa hela sitt liv innan de går till annan klubb, då är det inget konstigt.
Men att Rakitic skulle säga Sevilla före Barcelona efter allt han vunnit och med tanke på vilka spelare han har spelat med, är det skit konstigt.
Barcelona astrid
2018-11-27 12:02
lite skönt ändå att se en match utan suarez. (bara det inte blir munir i hans ställe...) tänk om dembele o coutinho kan få till lite kombinationsspel på topp(?)
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-11-27 11:55
Rakitic bör givetvis ha svarat; ter stegen, Messi, Barcelona och cl med Barcelona. Det roliga är att det är samma nissar som hoppar på Madrid spelare/tränare som tar tillbaka/ändrar uttalande för att lyfta Madrid spelare/laget som begär just det dom ”föraktar” av ovanstående att rakitic skall göra. Rakitic har spelat med Neuer och ter stegen undviker frågan. Han spelar både med Messi och modric och undviker frågan. Han föredrar att vinna EM-guld med sin nation än ytterligare ett cl guld med Barcelona. Han har ingen anknytning till Barcelona utöver sin ANSTÄLLNING och föredrar givetvis Sevilla där hans fru är ifrån. Vart i helvete blir man så provocerad av det här?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Federer
2018-11-27 11:24
Han säger ju själv ”the city?” Till den som ställer frågan och därefter svarar han Sevilla. Han tycker alltså att Sevilla ät en bättre än Barcelona vilket han gärna får tycka utan problem
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dreamteam09
2018-11-27 11:21
@Katalano:


Första frågan är Messi eller Modric?
Sen kommer Neur eller Ter Stegen, tredje frågan är Sevilla eller Barcelona tar det som att de är relaterad till fotbollen :)
Barcelona Katalano
2018-11-27 10:26
@Soko:


Tänk att jag faktiskt tyckte dina resonemang innan denna del var bättre än de andra skribenternas. Det stycke som syns här ovan tycker jag är väldigt konstigt dock. Tror du att alla i forumet tycker samma sak förutom just du själv? Alla är individer och att dra alla över en kam som du gör här med någon random åsikt som inte alls speglar åsikterna av skribenterna du diskuterar med är felaktigt och konstigt. Jag har påpekat detta för dig tidigare. Det är synd att ditt inlägg som i övrigt var bra skulle förstöras av en sådan sak.
Barcelona Katalano
2018-11-27 10:19
Ang Raktic: "Sevilla före Barcelona". Säkert att han menar klubbarna och inte städerna?
Barcelona Dreamteam09
2018-11-27 10:14
@Soko:


Han är en pajas jag står för min åsikt, han har blivit jäkligt skum senaste tiden. Ja skiter i om han väljer Modric före Messi på frågan men när man svarar Sevilla före Barcelona då är det fan inte okej. Kunde väl undvika den frågan med?
Barcelona Mess1
2018-11-27 07:17
@Soko:Mina åsikter är individuella så förstår inte vilka NI är..
Roberto har jag aldrig gillat och jag gillar än mindre efter PSG målet PGA att jag visste att nu kommer han lyftas upp till Mars och jag tycker att han är träbenets bror Pique.

Kritisera och förändra är vad som skapar farmtid och utveckling, tror du världen har gjort samma saker i 2000 år? Vi hade aldrig kommit dit vi är idag om alla hade tänkt samma. Stör mig på att vi måste hitta ersättare på Xavi och Inesta... vi är så besatta det är som om när Messi slutar så måste vi hitta en spelar som honom och är 169 lång från Argentina? Det är löjligt.

Vi ska ha kvar vår spelide och allt, men vi ska vara nyskapande också! Mellan 2009-2011 hade vi ett hel annat sätt att spela och vann mycket, idag kan många läsa det spelet och vi är inte lika effektiva. Därför behövs något nytt!
Barcelona Kröjjffar´n
2018-11-26 23:04
Så passande det vore om någon person som befinner sig i Egypten, kunde ta sig an att titta på toppen av hierarkin också. För visst påminner väl styrelsens skötsel av "vår" klubb om ett s k pyramidspel?! Läser högt för mig själv: "Ett kännetecken för ett pyramidspel är att balansräkningen i verkligheten är negativ, det finns inte täckning för utestående skulder, vilket döljs och förljugs". Fy farao, är det inte precis så som ordföranden för FC Barcelona m fl driver företaget Més que un club under falska förespeglingar? I så fall inte särskilt konstigt att klubben kriminaliserats av de ytterst ansvariga för affärsbedrägeriet ifråga, eftersom de därmed fortsätter gå fria för sin egen personliga del i den fortgående härvan av lögner; som lär pågå bakom lykta dörrar än idag. Det krävs inga arkeologer för att gräva fram liken, när som det rör sig om nutid. Inte desto mindre sitter det en likstel glasögonprydd mumie på hedersplats och tiitar på, när Valverde fullföljer sitt uppdrag från sin arbetsgivare; riskminimering till varje pris.
Barcelona Infinit8Don
2018-11-26 22:58
O herregud....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2018-11-26 22:44
Barcelona-baserade Grifols, ett företag som tillverkar mediciner och är världsledande inom blodplasma, ligger enligt Rac1 i pole position för att bli namnsponsor till nya Camp Nou. Det ryktades om detta företag redan för ett år sen och ett beslut kan fattas redan innan året är slut. Det nämns inga summor, men Grifols omsätter nästan 5 miljarder euro årligen, så nog finns det kapital att hämta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2018-11-26 20:33
Befinner mig i Egypten där allt är så lyx förutom Internet, därav dubbla inlägg och måste skriva om igen. Det är speciellt svårt att öppna Svenska fans sida, medan andra sidor går att öppna snabbare.. Hade Messi också varit en pajas om han hade svarat Copa America 2019 förre CL 2019? Han liksom Rakitic och vilken annan spelare som helst hade föredragit en landslagstitel förre lagtitel, speciellt eftersom både Messi och Raktiic redan vunnit CL?!  Ps. Rakitic spelar i sidled eftersom det är Barcas filosofi och tiki taka.. Ändå slår han fler passningar framåt och skjuter än någon annan mittfältare i Barcelona.  Har ni redan glömt den klassiska framspelningen till Alba i El clasico och även en kopia matchen efter ?!  Ifjol hatade ni ledningen bara för att det spreds rykte om Robertos försäljning,  och ni älskade honom mer än Messi när han avgjorde mot PSG.. Ni hatar ledningen för att inte satsa på La masia men när de gör det så är dessa spelare odugliga och spelar endast för att de är just från egna leden.. Kan ni bestämma er någonsin?
Barcelona Infinit8Don
2018-11-26 20:08
Soko Du nämner alltså Vidal och Arthur men inte Roberto, huh? Roberto har inget o göra på ett mittfält i vår klubb. Att han ens startar beror enbart på att han är la masia. Verkar som la masia killarna har någon slags immunitet, speciellt mot negativ kritik utifrån. Sen om rakitic saknades, nja, Vetifan. Atletico låg oerhört lågt, lägre än jag förväntade mig. Tror inte hans sidleds/tillbaka till mittbackarna passningsspel hade löst dem knutarna. Är bara o vänta. När nästa coach kliver in får rakitic söka ny klubb. Och kom inte med landslaget, en HELT annan sak.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mess1
2018-11-26 20:04
@Soko:Ja vi saknar hans passningar i sidles... klart han är säker med bra passnings procent för att han aldrig gör något framåt. Det sägs att han fått "speciellt avtal " också haha så jälva sjukt han är inte ens top spelare.. Pajas tränare och börjar bli en märklig klubb där vi betalar ut mest LÖN, vilket i min mening är helt fel! Messi borde gå ner i lön och säga till klubben att de pengarna de får över att satsa på Arenan, Spelare, La masia, andra projekts osv..
Barcelona Mess1
2018-11-26 20:04
@Soko:Ja vi saknar hans passningar i sidles... klart han är säker med bra passnings procent för att han aldrig gör något framåt. Det sägs att han fått "speciellt avtal " också haha så jälva sjukt han är inte ens top spelare.. Pajas tränare och börjar bli en märklig klubb där vi betalar ut mest LÖN, vilket i min mening är helt fel! Messi borde gå ner i lön och säga till klubben att de pengarna de får över att satsa på Arenan, Spelare, La masia, andra projekts osv..
Barcelona Soko
2018-11-26 19:52
@Dreamteam09:
Varför är han smuts, för att han var smart och ville inte svara på en provokativ fråga, om och om igen?! Det är som att någon frågar barn vem de älskar mera , pappa eller mamma ? Är ni inte trötta på att hacka på Raktiic? ! Killen som lämnar sitt hjärta på plan för Barcelona , och som bidragit till många titlar.. Vi såg mot Atletico att han saknades enormt.. Vidal och Arthur i all ära men de såg ut som små pojkar som inte bidrog med något .. Ps. När alla vet att Messi är borta från chansen att vinna guldbollen medan Modric är en av favoriterna, varför skulle han snacka om Modric, sin landsman och förminska hans chanser att vinna priset?!
Barcelona Davids3
2018-11-26 17:36
Rafael H skriver:
"Neymar's entourage contacted Barcelona in hope of a return in 2019. The initial reaction from the club was negative because of the legal battle to pay his renewal bonuses, his return is now under consideration. Doesn't mean he's coming back, but for the first time it's possible."
Barcelona Messi-Alba-Messiiiiii
2018-11-26 17:26
Sjukt! Minns att majoriteten härinne (inklusive mig) ville se Dembele-Messi-Malcom Coutinho Arthur Busquets Nu är i och för sig Arthur skadad men hoppas att vi får uppleva den där anfallet
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Suarez9
2018-11-26 17:19
Kan det verkligen bli en sanning där vi spelar med Malcom - Messi - Dembele på topp?!? Det låter ju som speed utan dess like. Med Vidal-Busq- Coutinho på mitten kan Messi droppa ner och trilla lite boll. Tror jag att vi kommer ställa upp så? Absolut inte, Valverde väljer Rakitic-Busq-Vidal och vår bästa 9:a genom historien Munir bredvid Messi och Dembele...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dreamteam09
2018-11-26 16:53
[QUOTE=Infinit8Don]Dreamteam09 Tänkte på det också. Dagen han säljs blir det att fira, iaf för mig. Tkr han blir skummare o skummare. Presterar dessutom inte speciellt bra på plan heller kan jag tycka. Borde sålt honom i somras. [/QUOTE] Precis han verkar gilla putsa Modric skor med för den delen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-11-26 16:51
Dreamteam09 Tänkte på det också. Dagen han säljs blir det att fira, iaf för mig. Tkr han blir skummare o skummare. Presterar dessutom inte speciellt bra på plan heller kan jag tycka. Borde sålt honom i somras.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dreamteam09
2018-11-26 16:39
Såg nån Raktitic intervju? Han fick frågor som Messi eller Modric han sa bara next question samma på Neur eller Ter Stegen. Men när de kom till Euro 2020 eller CL 2019 valde han de förstnämnda.. Men de som slog mest slint var Barcelona eller Sevilla då svarar han Sevilla. Bort med smutsen från barca!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-11-26 16:22
Är det bara jag som är lite små glad över vissa av skadorna? Dem som är kortvariga då. Och det pga att då får Iaf spelarna vila. Annars hade aldrig exempelvis suarez fått vila.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DonAndres09
2018-11-26 16:10
Fan vad mycket skador vi dragits med senaste tiden. Först Rakitic och Coutinho, nu är Rafinha, Arthur, Suarez och Sergi Roberto skadade också.

Med det sagt tror jag att elvan mot PSV blir följande:

ter Stegen
Semedo - Pique - Umtiti - Alba
Rakitic - Busquets - Vidal
Messi - Munir - Dembele

Hade velat se Denis få lite speltid istället för att spela med Rakitic som precis kommit tillbaka men vi alla vet hur Valverde fungerar.
Barcelona Alvés - Por Que?
2018-11-26 15:30
Såg precis nyheterna om att Suarez är skadad i 15 dagar. Antar att det blir Munir som startar som 9a istället för honom och Dembele på vänsterkanten.. Eftersom vi redan är kvalificerade och PSV har 1 poäng så hoppas jag Valverde ställer upp med mAtS Semedo Lenglet UmtitiMiranda Vidal Busi Alenya Malcom Messi Dembele Hoppas Alba får vila efter hans makalösa höst så han inte bränner ut sig samma med Pique så Umtiti kan få lite mer matchform. Vill verkligen se MMD spela tillsammans på topp från start. Coutinho bör inte starta eftersom han precis har kommit tillbaka från en skada.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-11-26 14:18
Räkna inte med att Alena får mer än en kvart, och endast ifall matchen är avgjord. Coutinho Messi dembele blir det nog där framme, rätt så intressant trio ändå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-11-26 14:13
Ännu fler skador. Officiellt att Suarez är skadad 15 dagar, Cillessen 2-3 veckor och Arthur missar bara PSV i veckan. Flertalet b spelare med i veckans trupp. Bland annat puig o Miranda. Hoppas Alena får 90. Samt att Malcom o dembele får spela med Messi som 9a. Hade varit kul med ett inhopp av Puig med, Kanske långsökt dock.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: