/spanien/barcelona/forum/2536.aspx/spanien/barcelona/forum/2536.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona enkos
2016-02-01 16:09
@B-Guden:

Det som Säger det har rätt till en del. Vi spelade 0-0 mot de i ligan och lyckades inte göra ett enda mål.. Samma sak mot Deportivo spelar vi 2-2 medan Real krossar dem. .
Vi ska bara acceptera ibland saker och ting då vi vill tänka på nästa match och spelar på halvfart men sen irriterar oss på vad andra säger när deras lag kör över puh pumpar in mål
Barcelona enkos
2016-02-01 16:04
Nu är det bara frågan när Mourinho blir klar för United.. Kanske Pep och Mourinho blir grannar vem vet ..
Barcelona B-Guden
2016-02-01 16:04
Nu är tydligen espanyol en bra värdemätare eftersom inte Messi Neymar eller Suarez nätade mot dom.
Glömt cup matchen ? haha
Barcelona enkos
2016-02-01 15:36
@Stright outa Barca:
I framtiden kommer fler att kolla efter det totala än vilka som gjorde mål mot bra resp dåliga lag, tyvärr.. tex Pele vem har någonsin frågat sig vem han gjorde flest eller minst mål mot..
Barcelona Heisenberg
2016-02-01 15:34
DM1982

Frågan är hur mycket pengar som är nog för en spelare. Messi är väl god för över 2 miljarder så jag är inte alls lika orolig för att han drar dit om han får mer i lön. Han verkar hemmakär och dessutom kyssar folk i Barcelona marken han går på. Enda skälet skulle väl vara om Perez ökar Spanska statens förföljelser av honom, där tror jag han har en gräns.

Dock känns det som skrivet i sten att Neymars farsa kommer snegla lite väl mycket norrut....
Barcelona neymar JR
2016-02-01 15:33
Dm1982 Messi oroar jag mig inte alls, han har nyligen deklarerat att han inte kommer spela för någon annan klubb i Europa Däremot 2 spelare som jag inte är helt säker på, neymar&busken
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-02-01 15:32
[QUOTE=enkos]Pep tar över ännu ett lag i fel tid verkar det som att det blir om nu City vinner ligan och nån cup till och hans hatare kommer att hävda att han tog över självspelande piano.. [/QUOTE] Han kanske borde ha tagit över Arsenal, noll press på tränaren att vinna något verkar det som. Saken är den att vad han än hade gjort hade han fått skit. Det är många som inte gillar honom efter hans tid i Barcelona och det är ingen idé att försöka vända dem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-02-01 15:32
City är med ena benet i kvartsfinal i CL och har de återigen tur kan de även bli klara för semi om de lottas mot Wolgsburg eller Gent.. När man kommer sen i semi kan allt hända
Barcelona Stright outa Barca
2016-02-01 15:31
Goals in La Liga: Barcelona 54 Real Madrid 64 MSN vs. La Liga's top 6: 17 goals BBC vs. La Liga's top 6: 3 goals https://t.co/3Lt199vvRD
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-02-01 15:26
Pep tar över ännu ett lag i fel tid verkar det som att det blir om nu City vinner ligan och nån cup till och hans hatare kommer att hävda att han tog över självspelande piano..
Barcelona DM1982
2016-02-01 15:23
[QUOTE=LeoMessi]Jag skulle uppskatta om Pep nu när han tar över city att han försöker ge fan i att värva våra spelare. Om det är två spelare han vill ha så kommer det att vara Neymar och Busquets. [/QUOTE] Det skulle vara tjänstefel av honom att inte försöka värva de spelare som han tror är bra för laget. Självklart hoppas jag att han inte lockar över någon till sitt lag men jag har lite dåliga vibbar kring Messi och Manchester City, de kan nog spränga banken för att få honom. Kommer bli intressant att se vad han gör med City, det är ett bra lag i England men ytterst mediokert i Europaspelet. Även rätt åldersstiget har jag för mig, kan nog räkna med att det blir några värvningar där. Sedan kommer det tröttsamma snacket om färdiga lag som han tydligen alltid går till. Barcelona var i ruiner när han tog över men många väljer att glömma det. Bayern tog han över innan de hade vunnit något alls på några säsonger och City har stora problem i Europa och har inte övertygat vare sig den här säsongen eller förra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-02-01 15:22
Wait for it, inte Bayern han tar över igen. Han kommer behöva förstärka rejält och tror starkt att någon av våra spelare kommer göra honom sällskap Så länge det inte är busken så.....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2016-02-01 15:15
Pep kommer inte värva från oss han vill inte förstöra för Barca.

Anledningen till att han värvade tex Thiago var att han var redan förlorad för Barca.

Spännande att se honom i City nu kan man ju bara hoppas att Mou får jobbet i United.

Spelare som dock ligger pyrt till är tex Samper som vi inte verkar ge någon tydlig plan in i a-laget.

Pep stjäl inte spelare han räddar dem från oss tyvärr.
Barcelona LeoMessi
2016-02-01 15:08
Jag skulle uppskatta om Pep nu när han tar över city att han försöker ge fan i att värva våra spelare. Om det är två spelare han vill ha så kommer det att vara Neymar och Busquets.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-02-01 14:31
Folk får det som att Pep har ett färdigt lag, jisses vad dom är ut och cyklar. Pep kommer förändra den truppen/laget/klubben radikalt direkt Detta är hans andra chans efter Barcelona att verkligen bevisa att han kan bygga upp något fantastiskt Tror det är dags att hålla koll på våra spelare rejält nu, för dem kommer spendera och dom kommer vara nere i Barcelona för att shoppa. Den jag tror dom kommer hugga mest på är neymar.....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-02-01 14:20
Då var det alltså klart att Pep tar över Manchester City till den nästa säsongen. Ska bli otroligt intressant att se vad han kan göra med detta City, något säger mig att dem lär bli ett rejält hot i Champions League med Pep som tränare.

Vet att Thierry Henry väntar på mitt svar angående vår diskussion i fredags, men jag ber honom tålmodigt att fortsätta vänta. Har varit ganska så upptagen under helgen och sitter just nu på jobbet så hinner inte med något längre inlägg.
Barcelona Junta Dimision
2016-02-01 14:18
Manchester City confirm Pep Guardiola will take over as manager in the summer.

The Spanish coach has signed a three-year deal from the start of 2016/17 season.
Barcelona Barclasico
2016-02-01 14:12
Bekräftat: Pep Guardiola tar över Manchester City
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-02-01 13:36
Messi didn't train with the group this morning. Worked out in the gym after knock against Atletico. Expected to play on Wednesday [catradio]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2016-02-01 13:22
Ja, att Messi är ett geni råder det inga tvivel om. Fantastisk. Han och Maradona... det är så likt varandra (se länktips). Tycker det är ganska många som har den där utvecklingen bland spelare som lägger på sig massa kilo. Jag minns Rooney i hans första EM, då var han ju faktiskt en fröjd att se på. Nu är han bara stor, tung och osmidig.
Barcelona neymar JR
2016-02-01 13:10
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-02-01 13:08
Smått fantastiskt*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-02-01 13:07
Lennyromario Huvudingrediensen i dribblingar i mitt tycke är kroppsrörelserna, med så mycket muskler så blir kroppen stelare och rörelserna mer uppenbara. Dem bägge är fantastiskt förutsägbara när som ska försöka på sig en dribbling Går man över nu till neymar men framför allt Messi och kollar in hur dem förbereder sina dribblingar med kroppsrörelser så ser det smått faktiskt ut i slow-motion. Då det nakna ögat kan ha svårt att lägga märke till det i realtid Nästa stycke Både Ronaldo och Zlatan har haft enormt massa redan inövade dribblingar och skedde aldrig naturligt/effektivt. Utan gjordes mer eller mindre enbart för showen Här kommer väl messis mest fantastiska egenskap, naturligheten och hur kvickt han kan lösa problem. Han är ta mig fan ett geni som gör exakt det som måste göras för att ta sig förbi i trängda utrymme. Allt detta sker på sekunder Målet mot Bilbao i finalen visar prov på det
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2016-02-01 12:59
Efter att ha läst Lions inlägg så fastnade jag lite för det här med Ronaldo och dribblingar. Om man ser tillbaka till när han var i United så dribblade han ju en hel del, snarare för mycket. Allt han gjorde skulle ju vara ett publikfrieri. Sju onödiga överstegare för att sedan slå en pass han lika gärna kunde ha slagit på en gång. Och han kom förbi sin motståndare väldigt ofta. Nu utmanar han aldrig. Det är en utveckling ganska lik Zlatans tycker jag. Han har också effektiviserat sitt spel oerhört jämfört med när han kom fram. En annan likhet mellan dessa två är att de sedan sina värsta dribblingsdagar lagt på sig MINST 10 kg muskler, och jag undrar om en del av förklaringen finns i det? Att de egentligen har en helt annat kropp än när de kom fram. En kropp som inte längre är lika mjuk, rörlig och explosiv. Kolla tillbaka på Ronaldo i United och Zlatan i Ajax. Det är ju två spinkiga pojkar som springer omkring. Ronaldo ser ju snarare ut som en bodybuilder numera. Det är såklart inte hela förklaringen, men det i kombination med "effektivisering" på order av tränaren? Det är intressant hur som helst. För att både Ronaldo och Zlatan HAR kunnat dribbla råder det ju absolut inga tvivel om.
Barcelona neymar JR
2016-02-01 12:48
Man får nästan intrycket att han skäms över hur jävla bra han är
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-02-01 12:42
[QUOTE=neymar JR]Det är fan helt sjukt, det är lionel Messi och han är nästan blyg inför knattarna. Han är inte arrogant, han gör sig inte till utan känns helt genuint ödmjuk [/QUOTE] Det bästa med Messi är att han inte inser att han är MESSI. Noll arrogans och alltid ödmjuk trots att han är tidernas bästa fotbollspelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-02-01 12:39
Det är fan helt sjukt, det är lionel Messi och han är nästan blyg inför knattarna. Han är inte arrogant, han gör sig inte till utan känns helt genuint ödmjuk
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Tridente
2016-02-01 12:17

Råder er alla barcafans att ta en titt på intervjun med La Masia spelare som intervjuar Messi.
Barcelona neymar JR
2016-02-01 10:09
Tårtan arda fick var rätt så maffig, snacka om att komma in rätt i laget Publikens vrålande när han byts in med var magnifikt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-02-01 07:22
Lion24

Angående högsta växeln;

Transfer-banen påverkade oss under hösten när även skadorna tvingade Lucho att konstant spela nyckelspelarna.
Nu är truppen bredare och i princip alla spelare har fått vila någon match, endera pga känningar eller att det roterats.
Saken är dock den att Barcelona normalt tränar något hårdare i januari för att nå en formtopp senare under våren.

Med tanke på detta är det förståeligt att spelarna drar ner på tempot när möjlighet uppstår, men precis som du säger är det ett spel som är något våghalsigt. Vi vilar ju under Lucho inte lika mycket med boll som t ex under Pep, vilket gör att det blir än mer våghalsigt.

Med Xavi borta anser jag att det är Messi som dikterar tempot i laget. Sett flera matcher där de andra anpassar sig till Leos tempo och där intensiteten ofta gått ner. Än farligare med tanke på att Messi kanske är den spelare som kommer ta längst tid på sig för att komma ikapp sig själv efter skadan. Hade gärna sett att mittfältet haft förmågan att diktera mer, men så är inte verkligheten och därmed får vi köpa hur det ser ut. Förhoppningsvis går det vägen även i år.
Annons: