/spanien/barcelona/forum/25255.aspx/spanien/barcelona/forum/25255.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona La Rambla
2006-09-28 18:30
Originalet!

Info:
El nou Barça är en exklusiv krönika om det sportsliga, ekonomiska och sociala i Futbol Club Barcelona.

Jag har själv bläddrat i den idag på en bokhandel, och den verkade synnerligen intressant. Blir till att köpa i morgon. :-)
Barcelona La Rambla
2006-09-28 18:24
Ett tips på en ny intressant bok om Barça. Låt er inte luras av den svenska titeln. Det är bara ett pinsamt sätt av det svenska bokförlaget att försöka sälja boken till alla Henke-fantaster. Inget ont om Henke.

Orginaltiteln är annars:
El nou Barça

Den är skriven av två bröder med god innsyn i F.C Barcelona.
Ovetjkin
2006-09-28 17:58
Norsken!
Barcelona Barca#1
2006-09-28 17:41
faaan att etoo ska vara borta i 3 månader..jag tycker att saviola ska ersätta.nån som tycker nåt annat?
Barcelona Ravo
2006-09-28 17:19
Ämne: Kan någon skriva nam....
du kan hitta de flesta på el cracks ^^
Barcelona Cule-10
2006-09-28 17:09
Xavi istället för Iniesta?? Haha du måste skoja !!
Barcelona ante87
2006-09-28 16:44
FAN!!! Såg just att Eto´o blir borta i 3 månader! Tycker att Saviola ska ersätta Eto´o nu när han är skadad.
Barcelona tarrak
2006-09-28 16:15
Ämne: alla lägender finns ....
Säg att du skojar när du påstår att du är 28 år. I övrigt vill jag tacka dig för ditt välformulerade och grundligt uppbygda inlägg. Jag hoppas att vi slipper se fler!
Real Madrid Ramos_2
2006-09-28 16:03
Jag vill inte vara en jävel och skämta om Etoos skada, men jag kan tyvär inte säga att jag är ledsen för det.
Men jag fattar hur det känns, efterallt Ronlado var ju borta nästa hela året förra sesöngen.

Men som sagt väldigt tråkigt att han blir borta så länge, vi får hoppas att återhämtar sig snabbt.
Real Madrid ARDIAN TOPI
2006-09-28 16:02
Spärrad. /Redaktionen
Barcelona Decinho
2006-09-28 16:01
Ämne: Messi har presterat ....
Backinjen är bra men Jag skulle vilja ha Xavi in för iniesta.Och varför köpte man Gudjohnsen om han inte skulle få spela när etoo var borta Jag tycker nog att gudjohnsen skulle få chansen på den platsen och sen undrar jag om det finns nån som har länk till klipp från matchen
Barca Bäst!
2006-09-28 15:46
Kan någon skriva namnen på så många gamla barca legender som möjligt!?
Real Madrid Il Phenomeo
2006-09-28 15:37
Är det någon av Thuram, Puyol och Marquez som ska spela till höger så är det utan tvekan Puyol.
Han började ju sin karriär som högerback. Thuram kan också spela till höger men han är för gammal för att göra det. Fast egentligen ska ingen av dessa tre spela till höger, där ska ju Zambrotta spela!
Barcelona Ordem e Progresso
2006-09-28 15:07
Nu kan jag bara hoppas på att Saviola får mkt speltid. Fyfan vilken skitdag igår... Eto'o får bara inte bli skadad.

Kom tillbaks snabbt vårt lejon!
Barcelona tarrak
2006-09-28 14:43
Mr.Boff/Angående Marquez så spelar han längst till höger i en trebacks-linje vilket är stor skillnad jämfört med en fyrbacks-linje. Jag tror nog att han skulle sköta sig hyfsat, men har ändå svårt att se honom ruscha upp och ner längs sidlinjen.
Barcelona MR.Boff
2006-09-28 14:34
Messi har presterat mycket bättre än Ronaldinho iår, Ronaldinho känns segar iår än vanligt, allt sker stillastående och han får inte lika mycket boll som förut, vill se han göra allt i fart för det är då han är odödlig.

Nu när Eto´o är skadad hoppas jag mycket på Saviola, kommer bli intressant att se Saviola tillsmammans med Messi.

Vad skulle ni tycka om att vi spelade Marquez på högerbacksplatsen, han spelar en liknande position i Mexicanska landslaget. Han har ju tungt skott o bra inlägg att komma med och personligen tycker jag inte att Silvinho, Gio, Oleguer, Belleti håller i de stora matcherna.

Mitt Barca:
Valdez
Marquez-Puyol-Thuram-Zambrotta
Edmilson
Iniesta-Deco
Messi-Saviola-Ronaldinho
Sen när Eto´o blir frisk så hoppar in på Saviolas plats.
Barcelona barca__elve
2006-09-28 14:30
Ämne: ANG MADRIDDERBYT!! J....
man men vart ska man skicka för att säga till dom att dom ska ändra den till tv4+
Barcelona barca__elve
2006-09-28 14:25
man men vart ska man skicka för att säga till dom att dom ska ändra den till tv4+
Barcelona La Rambla
2006-09-28 14:16
Juventus.:

Zambro har skött sig helt okej. Hitintills så har han fått rotera med Belletti på högerbacken och alltså inte startat eller spelat alla matcher. Ju längre sässongen går desto mer kommer Rijkaard att använda en mer "ordinarie" startelva och där kommer Zambro garanterat att ingå i. Dessutom så tar det lite tid för honom att komma in i Barcelonas spelsystem. Thuram har varit klass rakt igenom när han har fått spela brevid Puyol eller Marquez.

När det gäller Gudy så är jag inte det minsta orolig. Han kommer att sänka Chelsea, släkten är värst sägs det. Saviola kommer också att få mer speltid, kan inte tänka mig annat nu när vårt lejon Eto'o ska rehabiliteras en tid.
Real Madrid Gabinho! #10
2006-09-28 14:10
Synd att Etoo blev skadad för er del nu kan han inte vinna Skytteligan iår iafall.

Men vi får se om han orkar återupphämta sej iår kanske tar en tid efter skadan.
Atlético greeneyes_x
2006-09-28 14:07
Synd för din del att du ska envisas med caps lock när du vet om att det inte tillåts. Nästa gång spärras du./ Red
Juventus.
2006-09-28 14:00
Tjena culés.

Börjar med att säga tråkigt att Eto'o blir borta så länge. Men dock så tror jag inte det kommer vara så lidande för er. Lagandan och kontinuiteten ni har i laget är inget o skoja om. Saviola och Guddy kommer ersättare Eto'o. Med bravur dessutom, alldeles säker på det.

Hursomhelst, kom in för o fråga hur det går för min älskling Zambrotta i sin nya klubb?

Lycka till i La-Liga.

Krossa pengakåta Madrid =)
Real Madrid Il Phenomeo
2006-09-28 13:39
Tror ni att Gudjohnsen eller Saviola spelar i Etoos frånvaro? Jag tror att både ni och jag vill ha Saviola. Gudjohnsen är en bra spelare, men Saviola är faktiskt bättre. Barca-fansen älskar ju honom också.
Real Madrid MS. GuTi
2006-09-28 13:02
Spärrad. /Redaktionen
Barcelona Jay-z
2006-09-28 12:40
Synd att Eto'o är skadad känns inte klokt en annan spelar i mitt andra lag är också skadad Gallas båda skadade i CL... Men det handlar inte om Eto'o barca måste få ingång spelet. Specielt ronnie det ser ut som han har lagt på sig lite vikt kände den känslan i slutet utav förra säsongen. Han är inte lika kvick i steget kämpar inte lika mycket osv, hoppas våran Ronnie kommer tillbaks i tid så vi kan krossa Madristas.
Barcelona La Rambla
2006-09-28 12:36
Méssi o kuung Etoó:

Du är läskunnig va? Om så är fallet så har du till vänster här i menyn en länk som heter Spelschema. Ett tips är att du kikar där.


Bekräftat att Eto'o har en bristning på den yttre menisken i knäet. Han ska opereras nu under eftermiddagen, en sk titthåls-operation. Det handlar alltså om frånvaro från två till tre månader för vårt lejon. Läkarteamet kommer att berätta hur lång läkperioden förväntas bli vid en presskonferens på Camp Nou efter operationen.
Barcelona Mot Nya Tider
2006-09-28 11:51
Ang; Samuel Eto'o del 2:-

Samuel är en av världens bästa strikers, ingen tvekan om det. Men Barcelona behöver inte oroa sig över att han kommer missa ett par matcher nu. Tänk er hur pass sugna de andra anfallarna är nu över att få visa vad de kan!"

Det här är ju deras chans att försöka slå in sig i startelvan. Hoppas Reijkaard ger både Gudjohnsen och Saviola och Esquerro en ärlig chans, även om Saviola känns hetast där, men alla ska få en chans att visa vad de kan:-

-Kan tänka mig att Samuel surar nu lite, medans åt andra sidan så ser man David Villa le.
(Pichichi-fighten)
Barcelona tarrak
2006-09-28 11:43
Angående Ronaldinhos dåliga form är jag inte speciellt förvånad. Killen har en tendens till att ofta vara dålig efter långa uppehåll. Jag har flera gånger ställt frågan vad han sysslar med på sina semestrar. Minns förra säsongen då han inte kom igång förrän han blev petad, efter ett flertal skrala insatser.

Jag hoppas att Rijkaard låter honom stanna hemma på lördag och kör Messi, Saviola och Guddy på topp.
Barcelona Captian Fabuloso Cave Of Hair.
2006-09-28 11:43
Skriver här för fösta gången på ett bra tag :)

Matchen igår gick nog helt enligt planerna, om man tittar på startelvan och spelet som vi startade med så kunde man enkelt se att Rijkaard bara ville ha med sig 1 poäng. Vet inte varför han skulle villja det, men han gjorde samma grej förra året mot Panathinaikos borta, för er som inte kommer ihåg så spelade vi 0-0 där, och med ett bedrövligt anfallsspel utan understöd från någon, det var alltså defensiven som var ändamålet.

A´nnars visade Werder vilket klasslag de är, då de skrämde mig ganska rejält flera gånger, vi borde naturligtvis spelat bättre offensivt. Underligt var att se hur dåliga alla spelare var i passsningspelet till och med Iniesta tabbade sig där (det sker aldrig, men det gjorde det nu).

Eto´os skada skrämmer mig lite, 2-3 månader är mycket, och att vi ska klara det utan en målgalning som han, kommer bevisa sig svårt. Nu måste Gudjohnsen hoppa in och leverera vilket jag helt klart tror, han inhopp igår var föresten väldigt bra.

Messi går från klarhet till klarhet nu när säsongen börjat, han börjar spela allt mer som han gjorde förra säsongen, detta glädjer mig något kollossalt. Hoppas på att han fortsätter att leverara som han gjort hittills.

Aja, over and out boys/girls.
Barcelona tarrak
2006-09-28 11:37
Eto'o var väl den sista spelaren man ville ha långtidsskadad, det här känns väldigt tungt. Jag som trodde att han var immun mot skador.

Jag har tidigare sagt att jag ville hålla Saviola utanför truppen, men jag är inte sämre än att jag kan vända kappan efter vinden och anser att han ska vara första alternativet som Sammys ersättare. Jag tror att han kan göra ett nästan lika bra jobb
Annons: