/spanien/barcelona/forum/25248.aspx/spanien/barcelona/forum/25248.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona La Rambla
2006-10-01 19:56
Ingen vidare bra 2:a halvlek. Torres är lika osynlig som vanligt mot marängerna. Fattar inte hur han kan växla om och bli en sådan nemesis när han möter oss. Lite störande faktiskt. Vi kommer få det tufft mot Atléti, fruktar faktiskt dem mer än marängerna. De kommer att ligga i stenhård press och slå om blixsnabbt när vi tappar bollen på mittfältet. Annars har de svårt att föra spelet mot bra lag, det fattas en bra kreativ mittfältare som kan slå lite passningar med kvalité på djupet. Defensivt är mittflätarna annars klockrena.

Horribel utvisning annars. Värre än i går.
Barcelona Mot Nya Tider
2006-10-01 19:55
Nyligen blev det ju klart att Brazilien-Equador ska spelas på Råsunda den 10 okt, men vet någon vart man kan boka biljetter? Tacksam för svar:-

Marängerna tappar 2 p, Barca vinner...Skön Helg:D
-Visca Barca i Visca Catalunya!!!
Barcelona Suñol_
2006-10-01 19:38
Marängerna visar sin bästa sida i derbyt ;)
Barcelona La Rambla
2006-10-01 19:06
Real_4ever
Haha, det blir bara roligare för varje inlägg. Att använda källor som AB, Sportal och liknande som plagierar varandras texter. Ja nu är vi verkligen övertygade om att Guddy filmade. Herregud människa, han är före backen i löpningen så varför ska han lägga sig? Hävda gärna att utvisningen är hård, för det håller jag också med om. Vill du påstå att han filmar där så får det stå för dig.

Du skrev tidigare att Ronaldinho inte är de stora matchernas man, försök inte slingra dig nu. Nu handlar det visst bara om turneringar. Som den mot Sevilla, en försäsongsmatch där laget 3 dagar tidigare kom tillbaka från Amerika-turnén. Det är inte speciellt förvånade att spelarna är ur slag då. Skulle tro att Sevilla laddade i flera veckor för den matchn. Inte för att ta ifrån dem prestationen på något vis för den sakens skull.

Jag, skrev inget om att Barcelona avsaknad harmoni, däremot överdrev jag inte med glorifiering som en del andra.

Jaså inte? Så här skrev du tex i ett tidigare inlägg:

Vilken spelharmoni är det du ger sken av att Barcelona besitter? Självaste Eto´o blev fly förbannad när han under en match blev ersatt/utbytt i förmån för Gudjohnsen. Eto´o blev uppbackad av Ronaldinho som försvarade sin ”vän”. I medgång är allt frid och fröjd, det är under svåra perioder ”harmonin” och spelglädjen sätts på prov. Vi kan gärna diskutera detta, när Barcelona hamnar i formsvacka.

Du som tydligen verkar vara någon slags hobby-psykolog verar vara helt övertygad om hur det är ställt med Barcelonas spelartrupp och harmonin. Har du varit nere och tittat på deras träningar också kanske? Har du besökt dem i omklädningsrummet till och med? Du dribblar bara bort dig själv.
Barcelona Sonde
2006-10-01 19:06
Real_4ever: En liten anmärkning bara, eftersom du är vänlig nog att referera till vad Sportal skriver om utvisningen. Er förre redaktör, Rodrigo Vimmarlund, står nämligen för nyheterna kring spanska ligan. Kanske inte det mest objektiva inslaget i journalistsverige.

Aftonbladet...

SVT Text, har de senaste åren tappat ganska rejält i trovärdighet. Om allt som stått om Barcelona där skulle stämma vore Luis Fabiano bänknötare i klubben, Laporta högerback och Gaspart klubbens nemesis i skepnad av president för Real Madrid.

Bara av intresse, hur kan du vara så säker på att Gudjohnsen faller enkelt? Såvida du inte hade tillgång till någon annan källa så var den enda kameravinkeln vi fick se filmad på avstånd men en eller flera backar som i stort sett skymde sikten. Jag tänker inte riskera trovärdigheten genom att chansa på det jag gillar mest i alla fall.
Barcelona Klint
2006-10-01 18:53
Real_4ever vad är det för pajas? Detta är ett forum, alltså ingen plats för dig att lägga upp långa uppsatser. Det kan du göra på MVG+ eller någon annan sida. Eller varför inte skriva en gästkrönika. Den hade nog många läst...
Barcelona Suñol_
2006-10-01 18:46
Det vore ju trevligt att inte behöva bli förbannad på all skit som folk kommer in och skriver här, jag överväger att ta semester härifrån tyvärr.

Real_4ever// Om Sportal och Aftonbladet är dina primära källor så kan nog ingen här inne ta dig på större allvar.
Barcelona Kim
2006-10-01 18:25
Real_4ever:
Har läst om målchansutvisning och finner inget som rättfärdigar utvisningen. Det är som att ni försöker tvinga i mig att 1+1=3.

Är länken till pdf-dokumentet du bifogade tidigare det du har läst? Läs FIFA:s regelverk, eller möjligtvis Svenska fotbollsförbundets text. Det du skickade vidare var endast en kompletterande och förklarande text kring hur fördel ska utdömas vid en situation som föranleder så kallad målchansutvisning. Det är en ganska intressant synvinkel, när du hävdar att det inte ska vara frispark vid situationen kring utvisningen. Eller är det bara utvisningen i sig du motsätter dig? Bör gult kort ha delats ut? Eller bara frispark?
Real Madrid Real_4ever
2006-10-01 18:07
”Oj, här tenderar du att bli smått löjlig faktiskt. Ronaldinho inte de stora matchernas man? Kan du backa upp det påståendet med lite fakta också kanske? Så du menar att El Clasico inte är en stor match? Okej, i fortsättningen kan vi kalla El Clasico för en träningsmach. Är du med på det? Du anser kanske att mötena mot Chelsea i CL heller inte är stora matcher? Eller för att inte tala om matcherna mot Milan, både senaste och förra säsongen? Visst, Ronaldinho gjorde inget vidare VM det är jag den förste att skriva under på. Men att pga den turnerningen dömma ut honom helt är bara komiskt. Jag gissar att några kommer att få äta upp det under säsongen.”

Svar:
Har aldrig varit VM´s bästa spelare, i de VM han har deltagit. Han bevisade emot Arsenal i CL finalen att mina påståenden, understryktes. Matchen mot Sevilla i supercupen är även den talande. Jag, ser inte El Clasico som en turneringsmatch, den är förvisso den mest prestigefulla ligamatchen i La Liga. Det har jag faktiskt inget att invända emot, däremot är det ingen turneringsmatch. Är vi överens?

Som jag medgav innan så gjorde Ronaldinho en del bra matcher under CL t.ex. som mot Milan.

”Nej vi kan hålla oss till nuet om du föredrar det. Då förefaller det än mer lustigt att du kan dra sådana slutsatser om att Barça saknar harmoni, bolltempo och allt annat du hävde ur dig.

Jag har inte på något sätt ifrågasatt Reals storhetstid från förr? Vet inte var du fiskade upp det ifrån.”

Svar:
Jag, skrev inget om att Barcelona avsaknad harmoni, däremot överdrev jag inte med glorifiering som en del andra. Har jag berört bolltempon bortsett ifrån den här matchen? Barcelona hade låg bolltempo som var fördel till Bilbao. Vilket även resulterade till Bilbao mål. Passiv backlinje markerade inte Yesta som de borde ha gjort, bang vackert mål som styrdes in. :)

Bra att du inte ifrågasätter Real Madrid storhet, det kan bara de som har samma meritlista göra. Usch, det har ju ingen. :)
Real Madrid Real_4ever
2006-10-01 18:07
La Rambla:

”Så bara för att SVT-text skriver att Guddy föll lätt så måste det vara så? Okej, du har just bevisat det med ett oerhört övertygande argument. Hm, eller inte.”

Svar: Roligt att du gillar att ironisera. Det är väl bedrift i sig. Flera oberoende källor tillkännager det jag vill ha sagt. Jag, ska dela med mig ytterligare två:

Sportal:
Gudjohnsen föll enkelt i en duell med Casas och domaren svarade med att visa ut Casas, och därmed såg det mycket mörkt ut för Bilbao.

Aftonbladet:
Athletic Bilbao chockstartade mot Barcelona och Yeste gjorde 1-0 redan efter 11 minuter.
Åtta minuter senare blev Bilbaobacken Casas utvisad. Eidur Gudjohnsen trillade enkelt när han var på väg igenom. Barcelona kvitterade sedan på stopptid i första halvlek.
Andra halvlek blev en ren transportsträcka.
Gudjohnsen gjorde 2-1 och Saviola punkterade matchen med sitt 3-1 mål med dryga kvarten kvar.

"Påverkade matchen"
- Jag vet inte om det var utvisning eller inte. Men hur som helst så påverkade det matchbilden, säger Rijkaard som var glad för sina målskyttar.
Islänningen Eidur Gudjohnsen, Henrik Larssons ersättare i Barca, gjorde sitt andra mål för säsongen.

”För det första kan du sluta upp och kalla oss/mig för "du och dina gelikar". Det är en väldigt nedlåtande attityd. Lite mer respekt och ödmjukhet tack, annars kan du hålla dig på Reals forum. Sen verkar du inte ha tagit till dig det som bla Kim försökte förklara för dig. Det spelar ingen som helst roll om en mostsåndarförsvarare upphäver friläget eller inte. Ska det vara så svårt att förstå? Jag föreslår att du läser på regelverket om vad som gäller för målchansutvisning. Guddy blir upphakad och faller, det råder det inga tvivel om. Det anser jag och det står jag fast vid. Vad andra anser struntar jag fullständigt i, det får stå för dem.”

Svar:
Jag, försöker göra mitt bästa bland Barcelona supportrar när dem har till vana spy galla. Om du känner att jag tilltalat er på nedlåtande sätt när jag skrev gelikar. Kanske du borde göra det förstod av kontentan av ordet. Är inte Barcelona supportrar dina fotbollskumpaner?

Har läst om målchansutvisning och finner inget som rättfärdigar utvisningen. Det är som att ni försöker tvinga i mig att 1+1=3. Gudjohnsen trillade även väldigt lätt vid berörning i straffområdet. Hur tolkar du den besluten, blev Barcelona bestulna på en straff eller korrekt dömt? Nej, jag tänkte mig det. Den situationen skiljer sig inte från den som gav upphov till utvisning.

”Påvisa gärna var jag hävdat att Ronaldinho leverar vad man förväntar sig av honom. Han är inte i den form han kan vara, det är jag den första att skriva under på. Det gäller även Deco och Xavi. Samtidigt så vet jag vad de är kapabla till är inte speciellt orolig. Det såg likadant ut i inledningen av förra säsongen. Sen vet vi alla hur det gick. Speciellt fansen på Bernabéu blev ju varse om hans kapacitet.”
Svar:
Det är väl det jag har påstått, att dessa inte har levererat. Har jag påstått något annat?
Barcelona (SAMI)
2006-10-01 17:44
Hörde att barca vill ha trezeguet? e de sant? komentatorn sa de igår? Men ja själv vill att steven gerrard kommer till Barca!!!
Barcelona tarrak
2006-10-01 17:41
Stor humor på marängernas forum just nu. Inbördeskrig!
Barcelona Juaníto
2006-10-01 17:22
Real4ever//
Ronaldinho var den inspirationsfulle ledaren i anfallet. Även på en "dålig dag", som mot Milan och Arsenal så slår han en passning som ändrar allt. Att hans form gick ner under slutet av säsongen berodde på utbrändhet och småskavanker, som har följt honom in i VM och nu i början av säsongen. Känner du förresten att du har något att bevisa här? Att Realfans också kan debattera kanske? Var nivån för låg inne på ert egna forum så du kände att du behövde komma hit och (trots att du själv anser att du inte behöver det..) leka kunnig ?
Barcelona Saviola22_
2006-10-01 17:19
real_4ever
Lyon lekte er första Cl matchen haha
Forza Barca:)
Real Madrid Real_4ever
2006-10-01 17:16
Tompa:

[i]”Naturligtvis är Real Madrid det mesdt framgångsrika klubblaget genom tiderna - har aldrig påstått något annat för egen del. Meriterna talar ju för sig själva. Men vad har det för betydelse år 2006? Faktum är vi är regerande C.L och ligamästare och att ni inte vunnit något sedan 2003.”[/i]

Jag, har inte heller påstått att du underminerar Real Madrid meritlista och mest framgångsrika klubblag. Om du följer min & La Rambla debatt kommer du att begripa vad jag bemärkte. Det var inte jag som tog upp vad som hade skett i det förflutna.

Juaníto:

[i]”Tror du på ditt egna skitsnack? Ronaldinho inte de stora turneringarnas man? Han bar oss på sina axlar mer eller mindre, och ja, han var bra även i finalen. Han frispelade Eto'o till målet som domaren stal från oss och som hade betytt att Arsenal för första gången i CL var i underläge. Läs på lite om du vill låta kunnig. Vi skiter i Real madrid, vinner inte vi ligan så kommer Valencia att göra det, så sluta hoppas. :)”[/i]

Nej, kom med något signifikativt. Däremot kan man berömma en spelare som Henry som tog sitt Arsenal till ett CL final. Att du underminerar betydelsen av viktiga spelare som Puyol & Eto´o, när du menar att Ronaldinho bar Barcelona till ett CL final är befängt. Jag, kan medge att han gjorde några bra matcher under resans gång. Däremot när det väl gällde som mest var han blek (CL-Final). Hur bra var Ronaldinho supercups match mot Sevilla? Ingen vidare eller hur. Jag, behöver inte spela kunnig när jag har och göra med Barcelona fan, slag under bältet? [:)]

La Rambla:

[i]”Sluta fåna dig. Du tar upp en händelse som uppstod på försäsongen. Allt är inte frid och fröjd alla dagar i veckan. Barcelona har gått igenom motgångar sen 2003 och hela tiden tagit sig samman och visat vilket sammansvetsat lag det är. Kan du inte se tillbaka och förstå det, är det bara att beklaga.”[/i]

Som jag sa går alla lag igenom motgångar och har formsvackor. Det finns grupperingar i alla fotbollslag. Jag, tror mitt inlägg markerade detta klart och tydligt. Däremot blev man häpen när Boixosnois76 kom med orättfärdig kritik.

[i]”Visst är det harmoni i Real. Det märkte vi om inte annat förra säsongen. Vad var det nu igen? Tre tränare och 2 presidenter? För att inte tala om nu i sommar. Robinho och Gravesen gick 2 ronder på träningen. Eller det var bara spel för galleriet?”[/i]

Nämnde inte herrn i stycket innan om att ta upp saker i det förgångna? Du är visst motsägelsefull. Ja, Real Madrid har haft jobbig period med tränarbyten, presidentbyte & uteblivna framgångar. Detta skapas automatisk sämre föresättningar för just lag harmonin. Jag, har inte påstått att det blåste medgångsvindar för Real Madrid. Gravesen & Robinho´s dispyt var faktiskt givande, en till anledning att få bort danska dynamiten. Han gjorde inte många Real Madrid själar glada under sin tid i Real Madrid, bortsett ifrån en del matcher i inledningen.

[i]”Men vi förstår att du inget annat gör än hoppas på att Barcelona ska rasa samman som lag. För ska vi vara ärliga är det ditt enda hopp att ditt lag ska kunna dominera, för när Barça är på topp så rår inte många lag i Europa på dem om ens något.”[/i]

Det där var ju riktig onödigt. Jag, vill inte skapa pajkastning därför undviker jag besvara detta stycke. Trevligt däremot att du tror på ditt lag. :)
Barcelona Qani
2006-10-01 16:52
Har ni absolut inget annat än gårdagens utvisning att snacka?

ska bli kul att se Tores augeru (stavning) spela ikväll.
Barcelona Kim
2006-10-01 16:45
Ämne: @Kim

Det var inte....
Nej, det hade inte varit någon frilägesutvisning - enligt det gamla reglementet. Eftersom begreppet inte längre lever kvar, så är det alltså målchansutvisning som gäller. Det är idag alltså fullständigt oväsentligt vem som har närmast till målet vid regelbrottet. Det som är av intresse, är att se om situationen förhindrar en klar målchans, vilket namnet antyder. Just denna situation stoppade ett mycket bra anfall, som sannolikt hade utmynnat i just en farlig målchans. Därav det röda kortet - ett korrekt sådant.
Barcelona II Barça II - Zambrotta
2006-10-01 16:16
Härligt att båda våra forwards fick göra varsitt mål igår. Det var viktigt för deras självförtroende. Sen så tycker jag att det var rätt av Rijkaard att start med just Gudjohnsen istället för Saviola. Enligt mig så ska han vara första valet efter Eto’o.

Visca el Barça!

Edit: Sen så tycker jag att det löjligt att säga att vi spelar dåligt just nu. Vi fick 1-1 i en svår borta match mot W.Bremen och så vann vi igår med hela 1-3. Annars håller jag med om att Deco och Ronaldinho inte har kommit igång. Däremot tycker jag att Xavi är på rätt spår. Sen så ska vi komma ihåg att vi faktiskt leder ligan :-).
Barcelona tarrak
2006-10-01 15:43
LR/Haha! Ord och inga visor, you go girl!
Real Madrid Gabinho! #10
2006-10-01 15:06
FAn va jobbit det är när fåtal barca fans alltid ska ta upp att vi vann dom fem första CL. So What att vi van dom 5 första vi har iafall vunnit 4 stycken i nutid.
Barcelona Jay-z
2006-10-01 14:47
Real_4ever // Ååå ni ska han ta upp snacket om Real är tidernas bästa lag, för att dom har vunnigt mest CL ellehur. Så du vet Real vann 5 CL bucklor under dom 5 första åren, undrar verkligen hur många klubbar som spela då?? Ska ta upp ett ex.p Arsenal har alldrig vunnigt CL medans andra korp lag har vunnigt Tex Röda stjärnan betyder det då att röda stjärnan är bättre än Arsenal. Liverpool har vunnigt 5 Cl bucklor alldrig hört någon liverpool fan skryta om att dom har vunnigt mest i England. Eftersom dom lever i nuet medans ni lever på gamla meriter.

Angånde Ronnie så tycker jag ingen spelare har vart i närheten utav hans kapacitet förutom kanske Henry. Så du vet utan Dhinho så kanske barca inte hadde vunnigt finalen. Han la den djupleds boll som fick lehman utvisad, och det blev vändpunkten tror inte lehman hadde gort lika stora tavlor som Arsenals andra målvakt almunia gorde. Varför får Dhinho ingen elgoe för att han tog barca till CL final?? Så avensjuka ni madristas är på våran underbarn
Barcelona La Rambla
2006-10-01 14:45
Real_4ever:
Okej, låt oss reda ut begreppen lite nu.

Gudjohnsen föll väldigt lätt. Tycker du det är lustigt eller var du inte tillräckligt uppmärksam? Så skriver SVT text:
Bara minuter efter Yestes ledningsmål föll Barcas Eidur Gudjohnsen enkelt, och Bilbaobacken Casas visades ut.


Så bara för att SVT-text skriver att Guddy föll lätt så måste det vara så? Okej, du har just bevisat det med ett oerhört övertygande argument. Hm, eller inte.


Om du och dina gelikar får tag på repris bilder ifrån självaste matchen, kanske ni kommer underfund med att minst en Bilbaospelare upphäver, friläget. Därigenom är det inget tal om målchansutvisning.

För det första kan du sluta upp och kalla oss/mig för "du och dina gelikar". Det är en väldigt nedlåtande attityd. Lite mer respekt och ödmjukhet tack, annars kan du hålla dig på Reals forum. Sen verkar du inte ha tagit till dig det som bla Kim försökte förklara för dig. Det spelar ingen som helst roll om en mostsåndarförsvarare upphäver friläget eller inte. Ska det vara så svårt att förstå? Jag föreslår att du läser på regelverket om vad som gäller för målchansutvisning. Guddy blir upphakad och faller, det råder det inga tvivel om. Det anser jag och det står jag fast vid. Vad andra anser struntar jag fullständigt i, det får stå för dem.


Vad är konstigt med att sådana spelare som Xavi, Deco och Ronaldinho inte levererade. Du måste väl vara den enda med annan uppfattning.

Påvisa gärna var jag hävdat att Ronaldinho leverar vad man förväntar sig av honom. Han är inte i den form han kan vara, det är jag den första att skriva under på. Det gäller även Deco och Xavi. Samtidigt så vet jag vad de är kapabla till är inte speciellt orolig. Det såg likadant ut i inledningen av förra säsongen. Sen vet vi alla hur det gick. Speciellt fansen på Bernabéu blev ju varse om hans kapacitet.

Ronaldinho, har inte spelat bra sedan drabbningen i El Clasico. Hans VM var lika blek som han spel för stundom. Bara inse La Rambla, Ronaldinho är inte de stora turneringarnas man. Det bevisade han även under CL finalen mot Arsenal.

Oj, här tenderar du att bli smått löjlig faktiskt. Ronaldinho inte de stora matchernas man? Kan du backa upp det påståendet med lite fakta också kanske? Så du menar att El Clasico inte är en stor match? Okej, i fortsättningen kan vi kalla El Clasico för en träningsmach. Är du med på det? Du anser kanske att mötena mot Chelsea i CL heller inte är stora matcher? Eller för att inte tala om matcherna mot Milan, både senaste och förra säsongen? Visst, Ronaldinho gjorde inget vidare VM det är jag den förste att skriva under på. Men att pga den turnerningen dömma ut honom helt är bara komiskt. Jag gissar att några kommer att få äta upp det under säsongen.


Självklart kan man inte dra alla slutsatser under så få omgångar. Däremot diskuterar jag om nuet och du om förra säsongen. Ja, du om vi ska diskutera saker från förr, så är Real Madrid fortfarande genom tidernas främsta fotbollsklubb.

Nej vi kan hålla oss till nuet om du föredrar det. Då förefaller det än mer lustigt att du kan dra sådana slutsatser om att Barça saknar harmoni, bolltempo och allt annat du hävde ur dig.

Jag har inte på något sätt ifrågasatt Reals storhetstid från förr? Vet inte var du fiskade upp det ifrån.
Espanyol masaboy
2006-10-01 14:43
Skäms över att läsa så sjuka kommentarer av en Chelski Fan! (Är en sådan själv)
- - -
Tycker det är lite synd att Etoo blev svårt skadad inför det stundande dubbelmötet med Chelsea, för jag vill se båda lagen ställa sitt absolut bästa manskap på plan! Krya på dig!!!
-
Sedan lite om ersättaren, Gudjohnsen!
Tyckte nästan det lät hela tiden på tv4 igår som att de sågade Guddy som ersättare?
Jag hade honom som en av de stora favoriterna i Chelsea under flera år, och jag hade gärna behållt honom hos oss!
T.e.x att han bara gjorde 2.st mål förra säsongen, det vet väl alla att det berodde på att han fick inte så mycket speltid i kombination att han spelade på mittfältet?
Det enda jag tycker var lite synd att se, det var väl att han faktist verkade falla lätt några gånger igår, och jag hoppas verkligen att det inte ska bli någon vana för honom!
Jag tror att han kommer att växa in i rollen som ersättare för Etoo, men givetvis på sitt eget sätt!
-
Ser fram emot 2 laddade möten mellan Barca V.S Chelsea, och jag hoppas verkligen att det inte kommer att bli lika "infekterat" som under tidigare möten!
Nu slipper vi möta varandra i en knockout runda tidigt i turneringen i alla fall!
-
//masaboy
Barcelona Le Barca
2006-10-01 14:43
Ronaldinho heter egentligen: Ronaldo de asis moreira
Real Madrid Zizou[v]-
2006-10-01 14:39
Jag undrar om "Ronaldhino" heter så eller är det bara hans artist namn? Jag för mig att han heter Ronaldo.. eller?:S
Barcelona pablo escobar
2006-10-01 14:34
Tycker Gudjohnsen gjorde en riktigt bra match igår - stark i närkamperna, bra targetspel, var inte lika mycket ute på kanterna som Etoo och satte den chans han fick.
Fortsätter han så kommer han göra många mål och se till att saknaden av etoo inte blir så stor.

Håller även med dem som skriver att Iniesta borde få mer speltid. Han har varit truppens bäste spelare enda sedan avslutningen på förra säsongen och det börjar bli dags för Rijkaard att behandla honom därefter. Varken Xavi, Deco eller Edmilson har varit i närheten av så bra att det motiverar att dem rankas före iniesta.
Barcelona Le Barca
2006-10-01 14:32
nån som kan glömma det här?

allways chelsea var det här också dommarens fel.:)~
Barcelona Juaníto
2006-10-01 14:32
Real 4ever//

Tror du på ditt egna skitsnack? Ronaldinho inte de stora turneringarnas man? Han bar oss på sina axlar mer eller mindre, och ja, han var bra även i finalen. Han frispelade Eto'o till målet som domaren stal från oss och som hade betytt att Arsenal för första gången i CL var i underläge. Läs på lite om du vill låta kunnig. Vi skiter i Real madrid, vinner inte vi ligan så kommer Valencia att göra det, så sluta hoppas. :)
Barcelona Tompa
2006-10-01 14:29
Real_4ever:
Naturligtvis är Real Madrid det mesdt framgångsrika klubblaget genom tiderna - har aldrig påstått något annat för egen del. Meriterna talar ju för sig själva. Men vad har det för betydelse år 2006? Faktum är vi är regerande C.L och ligamästare och att ni inte vunnit något sedan 2003.
Barcelona Juaníto
2006-10-01 14:27
Skön seger igår, det är skönt att se laget plocka poäng även när spelet inte stämmer. Och Ronaldinho, VAKNA YA!

sempre juventino //

Tur med domslutet vet jag inte. Enkel matematik? Har du tagit hänsyn till alla parametrar? Som att Gudjohnsen var rättvänd och sprang mot Athleticmålet med hög (och som sagt, rätt) fart till skillnad från Athleticbackarna. Visst kunde domarn också gett gult, men ett rött i de här läget är inte fel, men jag medger att det är lite svårtolkat. Athletic hade däremot tur att vi inte fick straff när Eithur drogs ner efter sin eleganta vändning.

allways chelsea//

Du skämmer ut ditt gäng. Vad är du för pinsam fjortis som bara vill hävda sig på forum istället för att gå på engelskalektionerna? Eller valde du kanske ryska nu med tanke på omständigheterna? Seså, schas.
Annons: