/spanien/barcelona/forum/25143.aspx/spanien/barcelona/forum/25143.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Real Madrid Mourinho1
2006-10-17 23:31
La Rambla// Exakt.Hellre överbeskyddad.En målvakt tar ändå så mycket risker.Jag är själv målvakt och jag brukar säga:Dom situationerna som du går in med fötterna före går jag med huvet före.
Och då ska inte en övertänd hulligan springa in i mig när jag redan har bollen.
Barcelona La Rambla
2006-10-17 23:26
Evièka:

Hellre att målvakterna överbeskyddas och att domarna blåser för ofta, och det skapas lite irritation hos media och publik, än sådana där satsningar. Det var vämjeligt att skåda rent ut sagt.

Mourinho1:

Som sagt, jag såg mathcen och har även läst medias kommentarer i efterhand. Det är bara att beklaga beteendet. Det ska f-n i mig inte behövas några livshotande skador innan folk fattar och reagerar.
Real Madrid Mourinho1
2006-10-17 23:25
Evièka// Ja det är väl Readings ansvar att ha en ambulans på plats tror jag.Sen tror jag nog att Mourinho bara var sur för att dom inte kom tillräckligt snabbt.Jag brukar oxå gnälla på att det tar för lång tid men egentligen så vet vi att dom gör sitt bästa...

La Rambla// Okej då förstår jag lite bättre....Ungefär som Lampard och West Ham.Tar man inte hand om sina spelare så får man skylla sig själv....
Barcelona Evička
2006-10-17 23:21
Mourinho1

Vi tänker väl alla på Petr Cech och hoppas att han hämtar sig så fort som möjligt. Sedan är det väl upp till honom själv om han faktiskt vill fortsätta efter en sådan upplevelse som det här måste ha varit. Men man kan ju hoppas att han kommer tillbaka.
Real Madrid Mourinho1
2006-10-17 23:19
La Rambla// Skönt att läsa.Själv har jag varit vansinnig dom senaste dagarna.Media kan inte sätta sitt hat mot oss åt sidan för 5 minuter och tänka efter.Dom var så klumpiga i sina agerande så man ville spy.Sky sports kommentator kallade situationen där Terry drar på sig Hilarios tröja för Hilarious.Där ligger Cudiccini medvetslös och han försöker vara rolig.Fackets spelarbas tycker att det var helt rätt att Hunt gick efter bollen.Riley har alltid var en domarpajas.Men att se Ceh kräla som en hund pga han smärtade i min själ.Speciellt så här efter.Men domarna stödjer Riley....Så är det.Mina tankar är just nu hos min favoritkeeper.Hoppas han kommer tillbaka...
Barcelona Evička
2006-10-17 23:17
La Rambla
Som jag vet att jag har sagt tidigare så klagar engelska media och spelare ibland över att sådana här satsninger mot målvakterna inte accepteras i lika hög grad i t ex Spanien. Jag tror att engelsmännen får tänka om här. Nu får jag väl en hop engelska fans över mig, men hellre filmningar att irritera sig över än det våldsamma fysiska spelet som ofta sker iEngland. Ibland känns det som om det bara är mordförsök som får domaren att blåsa.
Barcelona Suñol_
2006-10-17 23:16
Man får bara ha tre spelare utan EU-pass i Spanien.
Det vet du säkert men jag var nog inte tillräkligt tydlig i förra medelandet.
Barcelona La Rambla
2006-10-17 23:15
Mourinho1:

Hehe, för att förstå Eto'os antipati mot Real så måste man känna till hela historien när han som 16-åring kom till den stora staden Madrid. Det var inte precis någon välkomstkommité som mötte upp, snarare var det så att ingen från klubben mötte upp honom på flygplatsen. Du kan tänka dig, en ung afrikan med noll spanskakunskaper i den stora staden Madrid fick på egen hand ta sig ut till Real Madrids träningsanläggning. Redan där så skar det sig nog mellan Samu och kungliga klubben Real. Dessutom så ratade han inte dem, han fick aldrig chansen och de lånade ut honom. Sen ville de inte behålla honom när Barcelona bjöd och ville köpa honom från Mallorca. De har sig själva att skylla. :-)
Barcelona Suñol_
2006-10-17 23:14
Mourinho1// Ja nu va det ju så att Real inte ville ha Eto'o utan valde att ha Walter Samuel, Ronaldo och Roberto Carlos. Så dom får skylla sig själva eller skylla på Perez deras gamla president.
Barcelona Evička
2006-10-17 23:13
Mourinho1
Den uppdaterade versionen på Chelsea-sidan, där Mourinho talar om arslen bl a. (I den saken har han ju helt rätt). Nu kommer tydligen uppgifterna från Reading, men varför skulle de å andra sidan ljuga om ambulanstiden. Den kunde väl inte de ha något med att göra. Jag fattar inte heller vad detta egentligen handlar om.
Barcelona La Rambla
2006-10-17 23:12
Personligen så har jag en lite olustig känsla inför matchen i morgon. Jag såg Chelseas match i helgen och det var inga trevliga bilder vid situationerna med målvakterna. Jag blev rent ut sagt förbannad när sådana satsningar på målvakterna nästan accepteras av media och domarna. Det var skrämmande bilder, och speciellt vid Cudicinis skada så hade man en klump i halsen för han låg helt utslagen. Svälja tungan var det första som slog mig, och jag förundrades över att spelarna inte var mer energiska och ivriga om att få in läkarna. Först såg inte Cechs skada så allvarlig ut från den vinkeln man först såg händelsen. Men reprisen visade något annat. Han var riktigt borta, och det hela avslutas med att rättskiparen ber honom ta sig av planen. Otroligt! En groggy Cech får krypa på alla fyra några meter över sidlinjen. Vad f-n tänkte domarpajasen på egentligen?

Efter att ha sett den matchen och de skadorna, så kommer matchen i morgon för min egen del i ett helt annat fokus. Det är trots allt bara en fotbollsmatch. Hade det varit möjligt så borde Barcelona gå med på att skjuta på matchen, så Chelsea får sin ena målvakt helt frisk. Deras spelares och lednings tankar borde koncentreras på andra saker än en fotbollsmatch mot Barceona den här veckan. Med tanke på hur schemat ser ut rent fotbollsmässigt för både Chelsea och Barcelona så är nog inte möjligt att skjuta på matchen. Rent etiskt och känslomässigt borde det vara det enda rätta enligt mig.
Real Madrid Mourinho1
2006-10-17 23:10
Evièka// Var den? Jag är då osäker..Varför skulle han ljuga om det?
Sen om hans medmänsklighet...Är det ngt han älskar så är det hans eget lag.Han skyddar sina egna till sista droppen och det är väl en av hans starka sidor.
Barcelona Evička
2006-10-17 23:07
Mourinho - det är en underlig figur. Han verkar uppriktigt medmänskligt bekymrad över både Cudicini och Cech, men varför håller han på och tjafsar om ambulansen. Uppenbarligen var den på plats sju min efter att den tillkallats. Vad är han ute efter??
Real Madrid Mourinho1
2006-10-17 23:07
Suñol_// Men på ngt sätt så får du förstå Reals supportrar.Han ratade väl Real för Barca.Ungefär som Gallas hos oss.Skulle han bryta benet så skulle jag bara säga jaha..Slipper jag se han ett tag framöver....
Real Madrid Mourinho1
2006-10-17 23:05
Suñol_// Helt ärligt så tror jag inte det.Mourinho har andra saker just nu i huvudet.Och på ngt sätt känns det inte som rivaliteten är så hög just nu.Vi fokuserar mycket på Ceh just nu.Jag hade inte pallat ett irritationsmoment till...
Barcelona Suñol_
2006-10-17 23:03
Det blir svettigt imorgon. Ska bli kul och se hur matchbilden blir och om det blir några "skandaler".
Till skillnad mot en del Real supportrar som gladde sig över Eto'os skada så är jag stolt över våra fans här inne som hedrat Petr. Man vill alltid möta det bästa tänkbara laget så är det bara!
Barcelona La Rambla
2006-10-17 22:59
Oskar och Mourinho1:

Jag ska villigt erkänna att Messi rullade lite överdrivet efter "kollisionen" med del Horno. Det han däremot inte gjorde, var att han inte lade sig ner utan den smällen står man inte på benen av. Och visst, alla lag har spelare som ibland filmar, så även Barça, det kan inte förnekas. Men man blir lack när Messi, som faktiskt är en av la ligas ärligaste spelare när det gäller att stå upp så länge som möjligt. Jag följde honom i hela U21-VM där han dominerade totalt. Där stog han verkligen upp hela tiden. Sen att han är ruskigt explosiv, irrationell och avig gör att han får mycket smällar på hälsenor och smalben.

Angående Robben, så självklart är han en ruskigt bra spelare, inget snack om det. Kanske lite fånigt att fjanta mig om hans hår, men jag var jutvungen att ge gliringar tillbaka förstår ni väl? :-)
Real Madrid Mourinho1
2006-10-17 22:59
tarrak// Nej Terry filmade inte.Det är en stor skillnad på att snubbla och filma.Det är väl inte hans fel att domaren blåser.Men jag kritiserar mina egna oxå.Vilket gör att jag skiter vilken klubb dom kommer ifrån.Jag fördömer alla filmningar...Messi eller Robben spelar ingen roll.
Barcelona tarrak
2006-10-17 22:57
Jaha du höll inte med om att han filmade? Ja då är du nog så hopplöst färgad att all vidare diskussion är totalt poänglös. Det var trevlig så länge det varade. I'm out!
Barcelona tarrak
2006-10-17 22:55
Mourinho1/Jag tar tillbaka det där med Fuhrer, det var ett steg för långt men efter att överdoserat bittra Chelseakommentarer om att all världens ondska alltid drabbar de så kan man lätt slinta.

Ja precis, eran lagkapten filmade. Bör man inte då i anständighetens namn ligga lite lågt istället för att som JM och div Chelseafans hävda att det är något typiskt Barcelona?

Låt den utan synd kasta första stenen. God natt!
Real Madrid Mourinho1
2006-10-17 22:53
tarrak// Men ser du där håller jag inte med dig för 5 öre.Jag hatar dykningar men Terry dök inte.Han snubblade på väg framåt.Det var en billig straff och jag är den förste som skriver under på det.Men att kalla Terry en filmare är ungefär som att kalla Hitler kommunist...
Real Madrid Mourinho1
2006-10-17 22:51
Tarrak// Med all respekt till dig(du kommer alltid med respekt till vårat forum) så tror jag hela världen såg samma sak som våran Führer(as you call him).Han gjorde det mesta av situationen och det kallas filmning...
Barcelona tarrak
2006-10-17 22:49
Mourinho1/Varför är det då ett ständigt tjafs om Messi från Chelseahåll, men aldrig ett ord om Terrys dykning? I Messis fall var det en förstärkning efter att han fått en rejäl tackling. Vad som hände Terry är lite svårare att förstå. Kraftig vindpust alternativt att gravitationskraften var extremt stark där, ser ut att vara de enda rimliga förklaringarna.
Real Madrid Mourinho1
2006-10-17 22:48
La Rambla// läs killens kanon.Stil,klass och historia. Han måste ju älska Chelsea då....
Oscar Chelsea
2006-10-17 22:46
La Rambla// Förstår din irritation. Ungefär som när alla anklagar Drogba för att vara en filmare, trots att han bättrat sig mycket sedan i våras.

När det gäller Messi ser jag alldeles för lite på La Liga för att avgöra hurvida han är en frekvent filmare eller inte. Då är det ganska självklart att bilderna från matcherna mot oss etsar sig fast.

När det gäller Robbens filmingar och frisyr håller jag med. Angående spelarkvalitet är det återigen så att jag ser för lite på La Liga för att kunna avgöra vem som är den bättre. Tyvärr har dock Robben stannat i utvecklingen något och känns inte alls lika vass som han var för två år sedan.
Barcelona tarrak
2006-10-17 22:46
La Rambla/Varför ens försöka? Har Fuhrer (någon som har koll på hur man får dit prickar ovanför u:et?) Mourinho sagt att det är så då ifrågasätter man inte.
Real Madrid Mourinho1
2006-10-17 22:45
La Rambla//"Kanske kunde Robben bli lite bättre om han skaffade en toupé. :-)´"

Jag tror inte han behöver det.Jag tänker inte gå in i ngn diskussion vem som är bäst men Robben är en väldigt duktig spelare som är viktig för oss.Han filmar och jag erkänner det och skäms när jag ser det.Det är lite skillnad än att försvara detta vidriga agerande.Alla filmningar ska fördömas....
Barcelona La Rambla
2006-10-17 22:42
Äsch, alla förklädda gooners i barçatröjor och förklädda chavs i realtröjor, sluta kivas nu. Fotbollen förbrödrar heter det ju. :-)
Barcelona La Rambla
2006-10-17 22:40
Oscar Chelsea:

Det är bara en sak jag/vi stör oss på. Messi är inte någon filmare. Visst, han rullade några varv på erpotatisåker i förra mötet, men det gjorde ju även del Horno vilket var än mer komiskt. Messi filmar så gott som aldrig, vi som ser honom spela i stort sett varje vecka kan intyga det. Därför känns det trist när mostårndarfans för att inte tala om Mou ska försöka håna en fantastisk spelare och stor talang. Kan med lätthet säga att Robben i ert lag filmar flera resor värre. Dessutom så är Messi redan en bättre spelar än Robben. Kanske kunde Robben bli lite bättre om han skaffade en toupé. :-)
Barcelona Evička
2006-10-17 22:36

Love Barca y Catalonia:

Frank De Bleeckere dömer matchen, han är från Belgien.
Annons: