/spanien/barcelona/forum/25107.aspx/spanien/barcelona/forum/25107.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Nemo
2006-11-07 09:39
Först var det Deco, sedan var det Eto'o nu är det Deco igen.

Vi har inget perfekt lag, men det lag vi har har vunnit 2 raka ligaguld och Champions League. (Deco har varit med i startelvan de senaste 2 säsongerna)

Enough said.

Dejan Stankovic till Madrid? En tidsfråga innan han är bättre än Iniesta.
Barcelona 19
2006-11-07 07:49
Romario(Barcelona4-ever)

Redaktion kanske inte updaterar sig så snabbt som andra plus så kanske har dom jobb eller studerar.
Barcelona -BARCA-
2006-11-07 07:36
Romario(Barcelona4-ever)

Tror du att barca kommer köpa nån spelare nån anfallare? vem tror du de blir:)
Barcelona Romario(Barcelona4-ever)
2006-11-07 07:30
läste att Ronaldinho har blivit vald igen till världens bästa spelare av spelarna och att messi och Eto`o fick oxå priser! grattis till alla tree.... tycker att det är så dåligt av Redaktionen att inte skriva nått om det!
Barcelona Evička
2006-11-06 23:50
Tja, nu börjar väl ämnet Deco vara lite uttjatat, men ändå. När jag har sett honom med portugisiska landslaget är jag i viss mån benägen att hålla med om att han inte alltid är så lyckad. I Barça däremot har han ju många gånger varit lysande. Vi kan ju inte dumpa varenda spelare och skaffa nya bara för att det inte går lika lätt i början av den här säsongen som för ett år sedan. Snälla nån, ha lite tålamod, vi kommer igen, även Deco och Dinho m fl.

Det är ju inte så att spelarna och Rijkaard inte är medvetna om att de inte lyckas lika bra som fansen och inte minst de själva önskar. Att vi ändå, som La rambla säger, finns med i ligatoppen visar väl vilken styrka laget har.
Barcelona barca__elve
2006-11-06 23:24
kan nån berätta vad den senaste barca filmen heter och vart man kan ladda hem det snälla .???
Barcelona La Rambla
2006-11-06 23:20
Meley:

Tack för att du visar att du kan tänka och analysera längre än näsan räcker till skillnad mot vissa andra. :)

Ser man inte att dagens Barcelona lider, letar efter formen och det faktum att alla lag man möter vill inte annat än dänga till oss, bör man ta sig en funderare. Det syntes väl tydligt i helgens match? Ett Baby-Deportivo där alla 11 spelare sprang och slet som om det var deras sista match i karriären.

Deco, Ronaldinho mfl har inte varit speciellt bra i många matcher så här långt den här säsongen. Trots det så hakar vi på i ligatoppen. Laget blandar och ger, varvar bra prestationer med bottennapp. Det gäller att ha lite tålamod och framför allt förtroende för Rijkaard och spelarna. Det kan bara bli bättre.

Visca el Barça!
Barcelona Meley
2006-11-06 22:57
Alltså det verkar som att när allt går bra för Barcelona så är alla riktigt bra fotbollsspelare. Men nu när vi inte riktigt har visat allt den här säsongen så börjar alla klaga på olika spelare och säga att dom inte fungerar i laget osv.

Jag förstår att man kan bli besviken när dom inte spelar som bäst och självklart ska man kunna kritisera spelare. Men att säga att en spelare som Deco borde skickas hem och att han är lat osv är bara dumt. Två liga guld med Barcelona och CL guld, och innan det tog han guld med Porto. Det måste väl betyda något eller?

När Barcelona hittar den riktiga formen som det känns att dom gör nu så kommer Deco passa i Barcelona då eller? Sluta klaga!

Visca El Barca!
Barcelona Fc Barcelona / Cristiano Ronaldo
2006-11-06 22:54
Etoo_the toominator. Det det uttalandet var dagens höjdpunkt, "ÄR ZLATAN ENS EN TOPPSELARE INTERNATIONELLT", ifall man gör 16 mål i sin debut säsong i serie A och blir framröstad som italiens bäste utländska spelare när kaka shevshenko m.f spelar där, så är det klart att man är en toppspelare, för övrigt har du sett de senaste matcherna han har spelat.
Barcelona Barca_love
2006-11-06 22:52
kan nån berätta vad den senaste barca filmen heter och vart man kan ladda hem det snälla .???
Barcelona Etoo_the toominator
2006-11-06 22:46
Deco är en av världens bästa spelare punkt slut. att han mer eller mindre på egen hand förde porto till cl och uefacup guld säger allt.PS ÄR ZLATAN ENS EN TOPPSELARE INTERNATIONELLT???
Barcelona Rubén - Barca, El amor durará por siempre
2006-11-06 22:36
Evièka:

Tackar, då var det ungefär som jag tolkade de...
Barcelona Evička
2006-11-06 22:32
Rubén - Barca, El amor durará por siempre

Svårt att säga exakt, men typ friskt mod, ge inte upp, kom igen.
Barcelona Rubén - Barca, El amor durará por siempre
2006-11-06 22:28
alla verkar skriva "anims" när de ska hedra ngn...vad betyder det lite mer exakt?..
Barcelona ante87
2006-11-06 22:12
Grattis Ronaldinho!

http://www.fcbarcelona.com/eng/noticias/noticias/n06110606.shtml
Barcelona r.Hyder
2006-11-06 22:09
Brankt

Here you go again! Deco-hataren nummer ett. Jag kan bara säga: 2 liga guld och en cl-buckla med Deco i startelvan. Det tyder inte direkt på att han har gjort något dåligt jobb tillsammans med laget, tvärtom.
Barcelona Mr Barca
2006-11-06 21:52
Ämne: Jag kan lova er att ....
Du verkar bara studera hans misstag, och då förstår jag att man hittar en och annan. Du kanske ska börja studera allt det bra han gör på en plan. Men det kan inte vara lätt när man har en negativ syn på en fotbollsspelare.
Barcelona La Rambla
2006-11-06 21:49
Ämne: Jag kan lova er att ....
Konstigt då att Laporta inte anställde dig som tränare istället för Rijkaard, som anser att Deco är en av de viktigaste på mittfältet. De måste ha missat dig att värva dig och fick nöja sig med Rijkaard. :)
Barcelona Brankt
2006-11-06 21:43
Jag kan lova er att jag har specialstuderat Deco i över två år utan att se hans storhet. 9 gånger av 10 när han tappar bollen skiter han i att jobba hem och vips så har motståndarlaget en målchans.

Vidare så slår han bort alldeles för många "lätta" passningar vilket en spelare på den här nivån inte borde och så filmar han på tok för mycket. Stå upp Deco!!!!

Jag lovar er att om ni räknar hans uppenbara misstag i ett antal matcher i rad så kommer ni förstå vad jag menar.

Enligt mig borde han inte spela alla utan Xavi och Iniesta borde ta hand om de två mittfältsplatserna framför Edmilson eller Motta.

Barça olé olé!!!!!!!!
Barcelona Mitt Andra Landslag
2006-11-06 20:53
La rambla hur många matcher har du varit på i Nou Camp ? ):)

Hare bra
Barcelona Mr Barca
2006-11-06 20:28
Ämne: Ämne: Brankt
....Spain....
Ni som tycker det ena efter det andra om Deco förstår jag mig inte på. Hur ser ni på fotbollen? Klart att man kan tycka bättre om vissa spelare än andra, men att säga att Deco är dålig, lat m m och att han bör skickas hem, då är ni helt ute och cyklar. Sen han kom till Barca har han i stort sett haft en säker plats i startelvan. Är det så att Rijkard är helt ute och cyklar när han match efter match tar ut honom? Är det en slump att han varit med laget och vunnit 2 ligatitlar och 1 cl titel? Detta gjorde han med porto också om ni inte visste. Visst har han världsspelare runt om sig, men han är en del av dem. En av orsakerna till att mittfältspelet inte fungerar som det ska är för att Deco inte är på topp. Det är iof inte Xavi heller. Deco är en spelare som fördelar bollarna som kommer från backlinjen vidare till anfallet, bl a Messi och Ronnie. Observera att han inte är som Xavi (doktorn), Xavi slår mer dem avgörande passningarna. Jag anser att en av orsakerna till att bollarna från mittfältet till anfall inte fungerar 100% idag. Detta ser man även i spelet där ronnie och messi är nu längre ner i banan för att hämta upp bollarna. Detta behöver dem inte när Deco fördelar bollarna till dem. Inte sagt att Deco är barcas bästa spelare men helt klart en mkt viktig kugge i laget när han väl fungerar. Men jag kan se bilden framför mig, när Deco gör målet mot Chelsea är han bara bäst. Vilket klassmål osv, men efter matchen, ja då är han lat och ska skickas hem!!!! Alla har dem formsvackor.
Barcelona Saviola 7
2006-11-06 20:24
Jag tycker att Deco är bland Barcas fem bästa spelare.FORCA BARCA
Barcelona Meley
2006-11-06 20:09
Deco är en fantastisk fotbollspelare. Jag tycker inte att man kan säga att han dålig bara för han inte har presterat på topp denna höst. Deco får väldigt mycket kritik från Barcelona fans så om det är något han är så är det underskattad. Han showar inte som Ronaldinho precis men han är en väldigt viktig spelare i Barcelona och Portugal. Deco är en riktig grovjobbare på plan, han är en anledning till att man kan spela med en pivote eftersom han jobbar hårt i defensiven som offensiven.

Jag kan däremot hålla med om att när Deco inte är riktigt på topp så gör han väldigt mycket felpass och ser lat ut, det kanske är något han borde träna lite mer på. Men att säga att man ska skicka hem honom är ju helt sjukt.

Visca el Barca!
Real Murcia spain....
2006-11-06 19:34
Ämne: Brankt

skojjar du....
håler med om deco. han är lat. han springer då inte så mycket. han är vad beckham är för real. båda är snygga och populära. men där slutal lik heterna. beckham springer också, kämpar han svättas. det jer honom respekt. men deco gör mål men saknar hjärtat.lite av mina tanker om intresant ämne.

Ciao er Arri Seleene
Barcelona barca__elve
2006-11-06 19:19
winrar det e enkelt Barca_love ladda bara hem det sen klicka på den filmen med winrar och så kommer det väl nån fil där inne när du har öppnat det med winrar sen e det bara att dra ner den till skrivbordet eller vart du vill ha det
Barcelona Barca_love
2006-11-06 19:11
aa , Håller me dig barca elve för att fattar inte hur man gör me Winrar .
Barcelona barca__elve
2006-11-06 18:53
kan nån berätta vad den senaste barca filmen heter och vart man kan ladda hem det ???
Barcelona little_master
2006-11-06 18:46
aha...var det så enkelt...aja ja provar :)
Barcelona Jontteee
2006-11-06 18:28
La Rambla

Vad ere för film om Barca, kanske har sett den.. ?
Barcelona La Rambla
2006-11-06 18:12
Ämne: Avstår från att ladd....
Skaffa Winrar, högerklicka på första filen och välj packa upp. Peka ut var du vill filen ska hamna. Svårare var det inte. :)
Annons: