/spanien/barcelona/forum/25065.aspx/spanien/barcelona/forum/25065.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Real Madrid Realpwnage!
2006-11-16 22:07
Ämne: Realpwnage!
Du är ....
Nej, Jojjje, det är du som är patetisk, för om du nu hade läst igenom mina inlägg ordentligt så hade du förståt att en av dina culékompisar påstod nånting och då kontrade jag med att era anfallare är sämre. Då skrev jag bara era reserver, men i ett annat inlägg så skrev jag att REM är respektingivande, vilket borde tolkas som att jag tycker de är bra. Åtminstone lika bra som vårt anfall ;)
Real Madrid Zizou[v]-
2006-11-16 22:07
Fc Barcelona / Cristiano Ronaldo

Jag tror du menar mig men jag skrev ALDRIG det du sa nyss,jo bara att Barca är beroende av honom vilket är sant eller?
Real Madrid d.said
2006-11-16 22:07
grabbar det är helt ärligt skämmigt om ni inte klarar av att gå vidare till nästa omgång i CL. Vore ifs ganska roligt om det hände:D
regerande mästarna utslaga!:D
Barcelona Fc Barcelona / Cristiano Ronaldo
2006-11-16 22:04
King_robinhoo.
Du missupfattade mig, en maräng skrev att barca inte skulle vunnit något ifall inte ronaldinho spelat i barca och därefter skrev han när ronaldinho spelar dåligt så spelar även barca dåligt för de inte kan klara sig utan han, då skrev jag det är ju samma sak som att säga brasilien spelade dåligt i vm för att inte ronaldinho var i form och att laget är beroende av han.
Så jag menade inte att brasilien var beroende av ronaldinho jag menade bara att han andra marängen tänkte så.
Visca el barca.
Real Madrid Realpwnage!
2006-11-16 22:03
Ämne: Ämne: Okej, f....
Jag är visst påläst, för jag är väl medveten om att många av era sydamerikanska talanger är runt 12-13 år när de kommer till er. Skrev det i mitt andra inlägg som inte kom med. Sen verkar det vara du som inte riktigt är påläst, för i den artikeln så var Ajax visst top5. Men om vi nu ska vara allvarliga så producerar inte Ajax lika många talanger, som blir nånting, längre.

Alltså, jag förstår inte? Jag har aldrig någonsin sagt att vi har fler talanger som håller måttet i A-laget. Sa bara att vi producerar fler talanger vilket är sant. Jag kan inte nämna massa talanger som håller måttet, men jag kan säga några som vi har producerat och som hade platsat i de flesta andra La Liga lag. Bravo, Pavon, Mejía och Diego Lopez. Sen så har vi förstås Raúl och Casillas.

Du slänger bara en massa påståenden ur dig ju. När har jag sagt att Xavi, Messi, Puyol och Iniesta inte håller måttet? Väldigt duktiga spelare allihopa, speciellt Puyol och Iniesta.

Sen måste jag bara påpeka, även om det är lågt, att din svenska, Mr Barca, är ganska risig. Ett tips, använd "dom" istället för de/dem om du inte behärskar det.
Real Madrid Zizou[v]-
2006-11-16 22:03
Men ni är mycket beroende av honom , har ni inte honom går det sämre direkt,medans vi inte har någon sådan spelare.
Barcelona Lion0
2006-11-16 22:02
Har någon matchen mellan Barca-Arsenal, CL-finalen. Har frågat de förr men verkar som ingen hade, värt att fråga igen.
Barcelona Mr Barca
2006-11-16 22:01
Ämne: Mr Barca

Jag sa a....
Lönt att leta efter problem? Jag ställde en motfråga för att höra vad du tycker. Inte svårare än så.
Inte vet jag om vi vunnit eller inte. Fakta är att ronnie har spelat här i snart 4 säsonger och vi vann cl med honom.
Barcelona Fc Barcelona / Cristiano Ronaldo
2006-11-16 22:00
Nu får ni ge är iväg till ert smutisiga forum.
Red, blir det inte en förbättring så spärra de för guds skull.
Real Madrid king_robinhoo
2006-11-16 21:59
Fc Barcelona / Cristiano Ronaldo// Så du menar att Brasillien är så beroende av Ronaldinho. Knappast att dom är. Menar du att Brassilien är lika beroende av Ronaldinho som Barca är. Då tror du helt fel. Ronaldinho är bänkad i Brasilianska landslaget för tillfället och förr var det Ronaldo som alla snackade om I brasillien.
Real Madrid Zizou[v]-
2006-11-16 21:57
Mr Barca

Jag sa att jag inte vet!
Därför undrar jag hur ni tycker och tänker!
Är det lönt och leta efter problem för att bråka när jag ställde en fråga snällt?
Barcelona Jojjje
2006-11-16 21:56
Ronaldinho inte bra för tillfället. Kanske inte på absoluta toppen, men fortfarande världens bäste. Och dessutom har han gjort 8 mål i la liga
Barcelona Mr Barca
2006-11-16 21:55
Ämne: Svara ärligt.

Jag....
Zizou
Snälla du verkar ha svaret. Kan inte du svara istället. Vore intressant och höra din åsikt och motivering.
Barcelona Fc Barcelona / Cristiano Ronaldo
2006-11-16 21:55
King_robinhoo.
Ärligt talat ge dig nu, det är ju samma sak som att påstå att brasilien inte kan spela utan ronaldinho, ronaldinho var kass i vm då var brasilen kassa, det är precis sån nivå du ligger på.
Real Madrid Zizou[v]-
2006-11-16 21:54
Svara ärligt.

Jag vet inte men jag undrar hur ni tycker och tänker OM ni har detta laget som ni har MEN utan Ronaldhino.Tror ni att ni hade kunnat vinna CL eller Laliga?
Barcelona Mr Barca
2006-11-16 21:53
Ämne: Ramos_2.
Sluta kom....
Jag tycker att dem är varmt välkommna, men snälla när ni har ngt att säga bör ni tänka till 3-4 ggr innan ni skickar inlägget. Många ggr är saker och fakta taget från luften. Förväntar er att folk konfronterar era hutlösa inlägg:-)
Jag antyder inte saker om jag inte är väl påläst i ämnet.
Barcelona Jojjje
2006-11-16 21:53
Realpwnage!
Du är helt seriöst patetisk. Tror du verkligen att ni har en seriös chans att ta titeln. Och för att inte prata om CL, ni har hamnat i en av de lättaste grupperna och därför tar ni er vidare enkelt. Men oj så bortspelade ni va mot Lyon, något av det värsta jag sett.

Du nämner bara namnen på våra reserver när du pratar om guddy, giuly och saviola, men du glömmer o prata om ronaldinho, världens överlägset bästa fotbollspelare. Sedan hade det varit intressant och se om ni fick två skador på erat "superanfall" 18 mål så här långt i la liga (skrattretande) . Vad har ska ni göra utan tjockisen och den vidrige? Slänga in reyes och robinho? haha skrämmande att du ens yppar ett ord om vårt anfall.
Real Madrid king_robinhoo
2006-11-16 21:50
Den som såg till att Barca var Bra Var Ronaldinho och inte Rajkard. För tillfället är Ronaldinho inte bra och därför lider hela laget också av det. Vi såg ju förra sässongen att Barca spelade dåligt när Ronaldinho inte var på plan.
Barcelona Fc Barcelona / Cristiano Ronaldo
2006-11-16 21:49
Ramos_2.
Sluta komma in i vårt forum så snackar vi om Barcelona.
Barcelona Alesito
2006-11-16 21:45
Ämne: Jäklar vad desperata....
haha vilka är desperat vi eller real? :S du får förklara dig lite bättre.. lr använde desperat i annat sammangang blir lite ironiskt annars :D
Real Madrid Ramos_2
2006-11-16 21:43
Jäklar vad desperata ni är, det enda ni har att prata om är Real madrid och hur de är???

Prata om eran lag istället, om hur många straffar ni borde få i de kommande matcherna..???
Barcelona Mr Barca
2006-11-16 21:41
Ämne: Okej, får väl skriva....
Realpwnage

Om dem håller måttet? Dem höll tillräckligt bra för att förra säsong vinna både ligan och cl. Men du kanske inte anser att det är tillräckligt?

Du nämner eu pass. Märker att du inte är riktigt påläst. Ja, vi har många unga talanger och har haft från sydamerika. Men dem har kommit i väldigt unga år, 12-13 år och fostrats i vår skola. I vissa få fall har vi hämtat dessa, men i många av fallen har faktist föräldrarna själva kontaktat klubben. Tro det eller ej. Finns väl en anledning till att föräldrar i Sydamerika gärna ser till att deras barn kommer till Barcas ungdomsakademi.

Jag kommer ihåg den artikeln du nämde i Goal. Ett bevis på att dem verkligen inte granskat ärendet riktigt noga är när Ajax inte var med på topp 5. Finns ingen klubb i världen som producerar så många talanger som Ajax gör och har gjort.
Barcelona Fc Barcelona / Cristiano Ronaldo
2006-11-16 21:39
Realpwnage.
Men motta är för skadebenägen, men annars har vi producerat spelare som messi, iniesta, xavi och puyol men de håller säkert inte heller måttet enligt dig.
Men kan du nämna en spelare som ni har producerat och som håller måttet, och för guds skull nämn inte guti.
Barcelona Alesito
2006-11-16 21:30
och största talangen i sydamerikans fotboll blev köpt till villareal, chiles matias fernandez. tro mig. han kommer göra mer succé än hildago o co. :D..
Real Madrid Realpwnage!
2006-11-16 21:30
Varför ser jag dum ut? Jag vill ju bara diskutera med våra ärkefiender :)
Du har inget att förtränga, hoppas jag. Du vill ju att jag ska sluta skriva :(
Barcelona Alesito
2006-11-16 21:28
okei, återigen.. ronaldinho är bättre än alla spelare ni har i real madrid, bara ronaldo som kan mäta sig men den tiden är över.. grattis till cannavaro, han var fett tung i juve och landslaget ( därför han vann guldbollen ). men i slutet av ligan.. vi får väll se vem som för 3:e året irad vinner ligan.. och vilka nya spelare real än en gång ska köpa :D...
Real Madrid Realpwnage!
2006-11-16 21:25
Okej, får väl skriva det igen, lite mer kortfattat. Suck, jobbigt...

Jag har aldrig sagt att våra dyra köp alltid blir succé. Cassano har spelat hyfsat när han har fått chansen, men sen började han göra det han är bäst på, dampa loss! Visst, Vi kan spela en tafatt fotboll ibland. Varje gång jag ser på Real Madrid förväntar jag mig stordåd, vem gör inte det? Det borde till och med ni göra ju. Har ni redan glömt att det var vår tråkiga och tafatta fotboll som vann El Clasico med 2-0? Säg inte att ni ägde nästan hela matchen för det är ju bara patetiskt. Vi hade 2 ribbträffar och ett friläge som Ruud missade. Vad hade ni? Gudjohnsens ofattbara miss från typ 2-3m och när Messi snurrade på kanten, men ärligt talat så var det nästan aldrig riktigt farligt, eller hur? Ni kom knappt in i straffområdet och tappade väldigt mycket boll på mittfältet med era bästa passningsspelare Deco, Xavi och Iniesta. Vad ska man ha ett bollinnehav till när man inte kan göra något utav det?

Jag skulle inte vilja påstå att det är rena rama lottot att de sydamerikanska talangerna lyckas här i Europa. Det finns ju trots allt en anledning till att det är just de som scoutas av hela Europas storklubbar. Finns ju oändligt med talanger i Sydamerika, men finns vissa som är snäppet över alla andra, alltså de som är jagade av alla storklubbar. Självklart kan de ju misslyckas, men man måste testa ju. Sen är det nonsens att ni producerar fler talanger än Real Madrid. Visst ni släpper upp fler talanger, men håller alla måttet? Ta Motta som ett exempel. Tycker ni, helt uppriktigt, att han verkligen håller måttet? Visst han kanske håller måttet i La Liga, men absolut inte i Barcelona. Jo, kanske mot mediokert motstånd. Varför säger du inte emot mig när jag skrev att många av era talanger måste skaffa Eu-pass innan de får spela för A-laget? För att det är sant kanske? Dock måste jag berömma dig över att du inte tog med Valdes i din lista, för han är ingen världsmålvakt, inte än i alla fall. Finns ju en anledning till att han är typ fjärde- eller femtemålvakt i landslaget, eller är det bara en tillfällighet för Aragones är dum i huvudet? Titta runt lite i La Liga och se om du hittar några spelare från Real Madrids cantera. Det är bara att de inte får chansen, men vi producerar fler. Faktum är att Goal har rankat de klubbar som producerar flest talanger och gissa vilka som kom etta? Dock låg ni högt upp, kommer inte ihåg vilken plats dock.

Sen sa någon att jag var avundsjuk på Barcelona. Varför skulle jag vara det? Bara för jag kommer in hit och provocerar, enligt er? Tycker ni int det är kul att ha någon att diskutera med? Eller vill ni leva här inne i er egna bubbla? Ni kan ju alltid bli "självständiga" som Katalonien.


Sen du, Jojjje, kul att höra dina åsikter om våra anfallare. Hoppas verkligen inte du tycker att era anfallare är bättre. Syftar på Gudjohnsen, Giuly, Saviola, Ezquerro och Maxi Lopéz, om han ens är kvar?

Förstår att du tycker Ronaldo är tjock, det är allmänbildning nu för tiden ju. Men Van Nistelrooy? Om han skrev du bara att han är vidrig. Vadå vidrig? Han är alltså inte dålig? Bara för du kanske ogillar honom så kan du inte sticka under stol med att han är en fantastik fotbollsspelare med underskattad teknik osv. 150 mål på 200 matcher i Man Utd säger väl allt? Okej, han har inte övertygat i Real Madrid än, ändå har han gjort 13 mål på 16 matcher, tror jag. Dock kan jag hålla med om att Reyes inte har sett bekväm ut i den vita tröjan. Han ser långsam och slö ut och så filmar han mycket, men det ska ju inte komma från dig :)
Ert miniputtemittfält ramlar ju så snart någon blåser på dem. Lägg till Ronaldinho, Gudjohnsen och Messi som filmare också
Real Madrid yelloman
2006-11-16 21:17
Ämne: Ämne: Synd at....
Baptista är utlånad mot reyes o det är inte så dåligt plus att han kommer tillbaka förmodligen.

Angående räckmackan så förklarade jag bara att så bra är ni inte att vem som helst kommer till er då är det klart o de var inte till dig fast du tog åt dig o sitter o säger att jag e arrogant.Real Madrid king_robinhoo
2006-11-16 21:17
Fc Barcelona / Cristiano Ronaldo// Jag Har inte snackat om att Barca inte har tagit många priser eller nått annat sånt men du verkar vara mycket frustrerad.
Real Madrid R9 Ronaldo
2006-11-16 21:13
king_robinhoo

Rättare sagt kommer vinna.
Annons: