/spanien/barcelona/forum/2490.aspx/spanien/barcelona/forum/2490.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona DM1982
2016-02-09 17:03
[QUOTE=Corazon]boys ska ner ock se barca getafe. min fråga är om någon vet när dom brukar spika datumet för matcher för den verkar inte vara spikad. bra att veta innan man bokar flyg kanske? [/QUOTE] Har för mig att de måste spika datum minst 10 dagar innan match, oftast är det nog tidigare tror jag. Lite irriterande när man måste boka flyg/hotell mm.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2016-02-09 16:56
[QUOTE=the cameroonians]Du gör helt rätt i att inte lita på Sport. MD kontrar uppgifterna och säger att källor inom klubben förnekar att det ska finnas intresse/erbjudande från Pepsi. Vet inte hur detta rykte uppstod, men skulle inte förvåna mig om det är klubben själv som läckt felaktig info. Inte första gången. Jag vidhåller att det bara är Qatar som finns som ett riktigt förslag, även om jag såklart hoppas på att klubbledningen har alternativ. Allt pekar dock emot detta. [/QUOTE] Läst nånstans att Qatar och ledningen är vänner igen, och kommer att skaka hand om ett avtal runt 60 milj euro snart. Avtalet kommer att hinnas bli klart till sommaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Corazon
2016-02-09 16:41
boys ska ner ock se barca getafe. min fråga är om någon vet när dom brukar spika datumet för matcher för den verkar inte vara spikad. bra att veta innan man bokar flyg kanske?
Barcelona Rambla~
2016-02-09 16:39
Mustafi är ändå avstängd. :)
Barcelona the cameroonians
2016-02-09 16:19
@neymar JR:Samper, Gumbau, Kaptoum, Cámara och Romera tränade både igår och idag med A-laget och några av dem kommer garanterat ingå i matchtruppen och ett par lär även starta.

Neville har å sin sida idag kallat upp inte mindre än åtta B-lagsspelare och lär vila Negredo, Mustafi och ett par andra startspelare.
Barcelona DM1982
2016-02-09 16:17
Mature (!) response from Valencia to fans' boycott of Barca game: they're making it obligatory for all members of youth academy to attend. [@andywest01] Fansen bojkottar matchen mot Barça, då tvingar klubben småttingar att gå på matchen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-02-09 16:15
Luis Enrique: "B-team players? To be promoted, players need to do well individually and the team needs to do well too." #fcblive Där håller jag inte med Lucho. En spelare kan briljera individuellt medan resten av laget suger? Ingen bra ursäkt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-02-09 15:44
Messi kommer inte spela imorgon
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-02-09 15:34
Jag tror på följande elva imorgon:

- Vidal--Vermaelen--Mathieu - Alba -
----------------Samper-------------------------
---------Arda------------Roberto--------------
Messi----------Munir------------Sandro-----

Hoppas dock att Messi vilas. Men som vi vet händer det väldigt sällan.
Barcelona the cameroonians
2016-02-09 15:02
@Gabriel:


Du gör helt rätt i att inte lita på Sport.

MD kontrar uppgifterna och säger att källor inom klubben förnekar att det ska finnas intresse/erbjudande från Pepsi.

Vet inte hur detta rykte uppstod, men skulle inte förvåna mig om det är klubben själv som läckt felaktig info. Inte första gången.

Jag vidhåller att det bara är Qatar som finns som ett riktigt förslag, även om jag såklart hoppas på att klubbledningen har alternativ. Allt pekar dock emot detta.
Barcelona neymar JR
2016-02-09 14:38
Ancelotti hade faktiskt 22 raka segrar....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-02-09 14:38
Deulofeu I dagens träning såg jag honom tidigare under veckan har jag inte sett honom
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-02-09 14:35
Vänta här nu. Luis Enrique vinner en trippel under sin debutsäsong i Barca, Ancelotti går titelös samma säsong. Hur fan motiverar de ett sådant beslut Marca?
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-02-09 14:29
@L10:


Messi har spelat med pain i hans njurar i 2 månader.

Slå det Grinaldo! Haha
Flavia
2016-02-09 14:28
Under gårdagen, vann Sergio Ramos Marcas utmärkelse som den bäste spanske landslagsspelare under 2015. Och Ancelotti vann priset som den bäste managern i La Liga under förra säsongen.


LOL
Barcelona Deulofeu
2016-02-09 14:18
neymar JR

Vart läser du någonstans? Står överallt att han deltagit i träningarna bla den senaste där Enrique tar ut truppen han är garanterat med och startar förmodligen!
Barcelona Rambla~
2016-02-09 12:35
Här är en källa angående Busquets. Som vanligt målar rubriksättarna med stora feta rubriker där man nästan luras och tro en övergång är nära förestående. Tar man ett djupt andetag, sänker sin puls, kan man ganska så snart konstatera att Busi is going no where. :)
Barcelona Santiago Cazorla
2016-02-09 12:20
Busquets: “I have always said there are just two persons who could make me change my decision to stay at Barcelona,” “One of those two persons is my wife. And she is happy here right now, so I don’t think there will be any issues on a personal level. “On a sporting level, that other person is Guardiola. It’s clear that I owe Pep a lot and I would be honoured to work with him again. “But he knows that Barcelona are my club and it’s his club as well. He knows it’s best for the club and for me to stay here and I don’t think he will ask me to leave Barcelona [for Manchester City]. Här är källan. Som 'Rambla' säger är det inget att oroa sig för. Busquets vill stanna i Barca och Pep kommer att respektera det.
Barcelona neymar JR
2016-02-09 12:16
Deulofeu Högst tveksam till att han kommer spela, har inte läst något om att han har medverkat i dem senaste träningarna med a-laget ens Däremot kommer våra reserver luftas rejält, Mats borde stå för att värma sig inför cl. Utmärkt match där han kommer få avslut på sig
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-02-09 12:08
the cameroonians, jag läste att vi är "nära" en överenskommelse med Pepsi som sponsor till tröjan, eller kanske inte nära men åtminstone att det verkar vara ett riktigt alternativ. Sport meddelar att man isf pratar om 60M€/säsong i med ett 5-årskontrakt. Nu läste jag alltså detta på sport och litar inte alls på dom. Detta är ditt område, därför vänder jag mig till dig. Hur trovärdigt rykte är detta ens?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2016-02-09 12:05
Roligaste med matchen på onsdag blir att se Samper spela en semifinal på bortaplan mäktigt!

Ser även fram emot vad Bartra samt S.Roberto kan uträtta!

Hoppas även på bra matcher av Vidal samt Turan som behöver speltiden.
Kul att åter se Munir kliva in i cupen och hur är formen för stackars Sandro?

Resten av spelarna hoppas jag inte mycket på förtroendet är slut.Mathieau har väl en lite livlina kvar har gjort det hyfsat på slutet som mittback dock.

erkano
2016-02-09 11:52
Kinesisk klubb vill köpa Luis Enruiqe för 1,8 miljarder !

Ange källa nästa gång! /Mod
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L10
2016-02-09 10:19
AS: Cristiano played with stomach pain against Granada. Detta börjar bli löjligt..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-02-09 09:52
@Viggo - Grande Busquets:


Håller med om att bara reserver ska spela mot Valencia men mot Celta ska bästa lag spelas. Varför? Jo för att Celta spelar en fotboll likt Bilbao, vilket är hög press med enorm intensitet. Vilar vi några mot Celta så är chansen stor att det kommer se ut som mot Bilbao hemma i cupen där vi hade tur att vi vann.
Barcelona Viggo - Grande Busquets
2016-02-09 09:28
Till morgondagens match ska samtliga reservspelare spela, inte en enda ordinarie spelare ska befinna sig på plan, allt annat kommer irritera mig. Spelar ingen roll vilka vi ställer upp med, varenda kotte ska vara tillräckligt kompetens (inklusive LE) till att utföra matchen utan en 7-0 förlust. Bättre möjlighet än detta får man inte för att vila spelare.

Mot Celta Vigo känner jag också att vi ska vila spelare, det är inte samma lag som vi mötte i höstas. Här kan 3-4 spelare vila, men inte mer än så. Sergi Roberto ska starta och spela 90 minuter båda dessa matcher oavsett. Handlar inte om underskattning utan helt enkelt om analys av motståndet, vi bör klara av celta på hemma plan med 3-4 ordinarie på bänken.
Barcelona DM1982
2016-02-09 09:28
[QUOTE=Katalano]Rieiro I morgondagens match så vill jag se ett reservbetonat lag där vi ger chansen till en del ungdomsspelare också, Vill se Samper, Kaptoum, Munir, bartra, Adriano osv på planen. Dubbelmötet är redan avgjort och även om vi absolut kommer att gå för vinst så gör det inget om vi förlorar matchen i sig. Rekordet i antal matcher utan förlust är oviktigt enligt mig och det är mer värt att ge våra nyckelspelare välbehövlig vila. I helgens match åh andra sidan så kommer våra spelare att vara utvilade så då vill jag i stort sett ställa upp med bästa möjliga lag. [/QUOTE] Jag tror att Valencia också kommer vila spelare inför mötet mot Espanyol till helgen. De har hastigt och lustigt blivit indragna i bottenstriden och de bör rimligtvis insett att cupen är förlorad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-02-09 09:15
Rieiro

I morgondagens match så vill jag se ett reservbetonat lag där vi ger chansen till en del ungdomsspelare också, Vill se Samper, Kaptoum, Munir, bartra, Adriano osv på planen. Dubbelmötet är redan avgjort och även om vi absolut kommer att gå för vinst så gör det inget om vi förlorar matchen i sig. Rekordet i antal matcher utan förlust är oviktigt enligt mig och det är mer värt att ge våra nyckelspelare välbehövlig vila.

I helgens match åh andra sidan så kommer våra spelare att vara utvilade så då vill jag i stort sett ställa upp med bästa möjliga lag.
Barcelona Katalano
2016-02-09 08:58
neymar JR

Jag förstår precis vad du menar, men tror du att vi ensamma kan stå emot denna utveckling genom att avvisa denna typ av bud? Kineserna kommer bara att vända sig till andra klubbar och spelare och samma utveckling kommer då att starta i vilket fall, bara att vi halkar efter om vi står emot, tyvärr.
Barcelona DM1982
2016-02-09 08:56
Tror inte att det stämmer vad gäller summan för Arda, sedan är han nog verkligen inte sugen att dra till Kina nu. Kanske om några år men inte nu. Bubblas lite också om Alves till Kina, det hade nog funkat bättre nu. Tydligen skulle han få 12 miljoner euro om året, kineserna har cash. PSG player Marquinhos (21) is among centre back options. Player told Barcelona he wants to join. Chelsea and Man United also interested [md] Sedan har vi samma tröttsamma historia år efter år, börjar bli lite löjligt nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-02-09 08:49
Katalano Det där är en fantasisumma som hade gjort oss mer ont än gott i framtiden. Visst hade det smakat gott men hur gott hade det smakat för oss när vi blir tvungna till att använda oss av samma/värre summor? Verattis värde hade stigit stigit till 1,3 miljarder pga den försäljningen
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: