/spanien/barcelona/forum/24877.aspx/spanien/barcelona/forum/24877.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Xaviiiiii
2007-07-10 15:02
Hoppas inte Saviola går till Real. Då kommer han inte få det kul när han kommer till Camp nou. Han kommer få samma som Figo. Vad tror ni?
Real Madrid King_raul
2007-07-10 15:01
Lionel Andrés Messi,
Ha ha ha, ja självklart gjorde dem det. Ha ha ha.
Och INGEN som kommer till Real Madrid gör det för klubben, dem är ju bara "peseteros", jisses.


Barcelona tarrak
2007-07-10 15:01
King_raul

Nu får du skruva ner tonläget något och sluta med att i var och varannat inlägg starta någon politisk debatt, som enbart du verkar intresserad av. Jag hoppas att du respekterar detta.
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-10 15:00
"Rambla,
"slut på fantasilöner"
Snälla berätta vad Ronaldinho har i månaden?"

Lägg ner nu. Det handlade om nytt lönesystem år 2003 som alla fick rätta sig efter. Han hade heller ingen jättelön när han värvades. Sen så är det en j-a felaktig jämförelse. Har du ens en susning om vad han drar in till klubben? Med framgångar, för 2 ligatitlar på raken och en CL-titel, är väl ändå framgångar? Då kommer det rejäla inkomster till en klubb. Börja jämnföra Ronaldinho, som gick om Beckham som varumärke, med Saviola kanske inte verkar direkt logiskt. Eller?
Barcelona Lionel Andrés Messi
2007-07-10 15:00
Nåja våra 3 senaste nyförvärv kom till klubben för klubbens skull, om man ska tro på deras uttalande då :) sug på den karamellen king_raul
Real Madrid King_raul
2007-07-10 14:59
Rambla,
Försök inte släta ut något som mkt VÄL är inpräntat i klubbens kavajer. "Catalunya is not Spain" Ring a bell? Du väljer att vinkla bort något som är så uppenbart att man mår illa.
Real Madrid King_raul
2007-07-10 14:57
Som mes que un club,
Ja jag vet att du anser ligamästarna vara en sämre klubb annars hade du ju inte valt en blaugrana tröja här inne eller hur? Bättre kan du.

Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-10 14:56
King_raul:

Din bubbla ska vi inte ens tala om. Det handlar om år 2003! När alla spelarkontrakt skrevs om. Inte löner år 2007. FÖRSTÅR DU VAD JAG SKRIVER?

Varför envisas du med att blanda in politik hela tiden? Helt oväsentliga saker du tar upp. Bara för DU så starkt ogillar katalansk historia och kultur, så behöver du inte överdriva och jämställa detta med klubbens filosofi. Där det handlar om att man önskar att spelarna ska dela vissa värderingar. Det innebär väl knappast att det krävs av spelarna ska gå ut och marschera i några politiska demonstrationer?

Jisses, lägg ner nu. Du försöker dra iväg den här diskussionen långt utanför ämnet nu. Du tar upp saker som inte är relevanta, som ingen ens nämnt.
Barcelona Sóm més que un club
2007-07-10 14:55
Ämne: Som mes que un club,....
King_Raul
Ja Beckham gick till en sämre klubb fick mer pengar och spelar boll. Jag ser mânga likheter
Real Madrid King_raul
2007-07-10 14:53
Som mes que un club,
Ja Beckham gjorde som Saviola, fick sitta på bänken och valde därför att flytta på sig.
Jag hade också dragit dit dem betalar mig bäst och samtidigt få kicka boll.
Nu får Saviola chansen ATT kicka boll OCH få bättre lön, men det hade inte du gjort såklart.
Barcelona tarrak
2007-07-10 14:52
Det är väl inget att diskutera vilken typ av person Saviola är, det har väl framgått klart och tydligt? Innan säsongen fick han svart på vitt att han inte ingick i Rijkaards planer och att han inte skulle få spela någonting. Ändå tackar han nej till bud från ca 15 klubbar, för att kunna ägna ett helt år åt att sitta på läktaren och lyfta lön. Nu fick han trots allt lite speltid när Samu blev skadad, men det visste han ju inte innan. Nog för att alla spelare bryr sig om pengar, men det är nog få som väljer att slösa bort ett av karriärens bästa år på det viset.
Barcelona Sóm més que un club
2007-07-10 14:51
Ämne: som mes que un club,....
King_Raul
Du skriver att de hellre skulle spela i sitt hemland för samma pengar.
Tror du inte det finns nâgra sportsliga ambitioner alls. Klart att de vill spela i en stor liga. Annars kunde de nog fâtt högre löner i USA t.e.x.
Hörde om ngn som fick det och föredrog det.
Real Madrid King_raul
2007-07-10 14:50
Klint,
Om Saviola sänkt sitt lönekrav och fått vara kvar, vart placerar du han i startelvan!? Ska ni ha 11 anfallare på plan tillslut eller?

Real Madrid King_raul
2007-07-10 14:48
Rambla,
"slut på fantasilöner"
Snälla berätta vad Ronaldinho har i månaden?

Real Madrid King_raul
2007-07-10 14:47
Rambla,
"hjälpa SIN klubb" :)
Du lever verkligen i en sardana-bubbla.
Det är anno 2007, Fotbollsspelare vill ha en fet lön och spela i de största klubbarna där det är störst chans att vinna titlar. Culés verkar tro att minsann alla som kommer till FC Barcelona ska indoktrineras i politiken och den katalanska mentaliteten... och var enda gång verkligheten hinner ifatt och någon spelare går till Real Madrid, ja då är dem minsann "peseteros", tragisk egenkär värld katalaner lever i isf.
Barcelona Sóm més que un club
2007-07-10 14:47
Ämne: som mes que un club,....
Ssälvklart har Ronadinho en hög lön men den är lägre än vad MU erbjöd men föredrog det projekt Barça lade upp och det funkade ju ganska bra.
Saviola sade nej tack och valde pengarna. (Han skulle antagligen fâtt mer i vinstpremier om han hade en lite skarpare hjärna, hade han fattat det). Tror inte att han egentligen efterât vart sâ nöjd med beslutet.
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-10 14:46
King_raul:

Va inte så förbannat fånig nu.

"Barcelona där gör dem det för den katalanska kulturen...? Wow.. snacka om att blunda för verkligheten."

Varför tar du upp det här hela tiden? Är det någon som överhuvudtaget nämnt något om katalansk historia eller kultur. Håll dig till ämnet istället för att försöka få andra att framstå som naiva idioter.

Du är tydligen inte tillräckligt påläst för att yttra dig. Klubbens lönesystem konstruerades om helt och hållet när Laporta blev president. Alla kontrakt skrevs om. Det var slut på fantasilönerna under Gasparts tid.

Få det inte att handla om helt andra saker som du nu försöker.
Barcelona Klint
2007-07-10 14:45
King_raul

Det var du som gjorde liknelsen. Jag avslog den eftersom den inte finns. Saviola kom till Barca och behandlades med respekt. Eto'o kom till Madrid och behandlades som någon jävla turist på besök i staden. Och du kallar mig naiv?

Vi diskuterar ämnet Saviola och du börjar flumma iväg om katalanska kulturen? Jag förstår inte dina resonemang. Hade Saviola sänkt sina lönekrav så hade han troligtvis varit kvar i Barca. Men efter allt strul gällande detta tycker jag att han gör rätt i att dra iväg från den katalanska bänken. Bänkarna i Madrid sägs vara av yppersta världsklass...
Real Madrid King_raul
2007-07-10 14:42
Klint,
Där kom den, tidsfråga innan det skulle tas upp.
När man jämför två personer som "lika" kan du väl ändå inte vara så naiv att det ska vara spegellikt?
Ja vi kliver in och matchar hans lönekrav med andra ord "ger han chansen". Fotbollsspelare spelar för lönen också, men inte i Barcelona där gör dem det för den katalanska kulturen...? Wow.. snacka om att blunda för verkligheten.

Barcelona Xaviiiiii
2007-07-10 14:42
Hoppas vi köper Drenthe. Vill gärna se han i Barca.
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-10 14:41
King_raul:

Nej, i det här fallet snackar du goja när det gäller Saviola. Han tänker mer på lönen än att hjälpa sin klubb som var i stora ekonomiska bekymmer. Tro inte allt du påstår är det korrekta, för så är det inte.
Barcelona ronaldinhogaucho_fcb
2007-07-10 14:40
Hur många matcher missar puyol när ligan börjar???
Barcelona Klint
2007-07-10 14:40
King_raul

Behandlar Eto'o och Saviola lika? Var det inte Eto'o som landade som 16-17 åring i Madrid utan att någon brydde sig om det trots att man värvat honom? Har inte Barca försökt att sälja Saviola? Ingen klubb har velat bemöta hans lönekrav förutom då ni kliver in i bilden.
Barcelona Sóm més que un club
2007-07-10 14:38
Ämne: Rambla,
Sen förstår....
Saviola har fâtt alla chanser i världen men han har inte tagit dem. Han ville inte vara med i Vârt projekt och valde att bli utesluten frân det och missade därmed tvâ ligaguld och ett CL mot att behâlla sin feta lön.... Ambitiöst??
Barcelona Klint
2007-07-10 14:38
Ämne: Grabbar?
Vad tycke....Om du hade bemödat dig att scrolla ner lite hade du nog kunnat läsa detta. Men jag anser Pepe vara en bra mittback, inte en av världens bästa som eran redaktion beskriver honom men dock en bra mittback. Dock tycker jag att 30 miljoner € är lite väl mycket pengar för honom. Men när han har anpassat sig i Madrid kan han nog visa sig vara en bra värvning.
Real Madrid King_raul
2007-07-10 14:38
Klint,
Du snackar goja, Saviola har blivit utlånat, tagen tillbaka, bänkad... Ni behandlar han i samma ljusstöp som vi gjorde med Eto´o... You´re creating a monster.

Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-10 14:37
Ämne: Rambla,
Sen förstår....
Hehe, försöker komma in i en startelva och kicka boll. Ja du, det finns inte andra och lite lättare alternativ att välja menar du?

Du ser inte det beteendet? Men det gör däremot vi, och vi har också fog för det oavsett vad du tycker. Vi slutar denna diskussion, för den lär bara spåra ur ändå.

Saviola får gärna göra en Eto'o som du uttrycker det. Dock är det stor skillnad här. Barcelona ville inte ha Saviola, medans det var tvärtom med Samu. Han ville inte tillbaka. :P
Barcelona Ghazza
2007-07-10 14:37
La Cibeles,

Och Saviola har respekterat klubben? Knappast.
När ALLA gick med på att sänka sina löner för att hjälpa klubben ekonomiskt var det bara Saviola som inte ville. Redan där började han gräva sin egna grav.
Real Madrid King_raul
2007-07-10 14:36
som mes que un club,
Ja Ronaldinho har nog bara veckopeng? Ni är så banala här inne, att yrka Real Madrid som klubben för peseteros när ni själv har lika höga löner på era "legosoldater". Att ni inte förstår att Ronaldinho, Eto´o & Henry mkt hellre spelat för samma peng i sina hemland. ALLA utländska spelare är "legosoldater" i grund och botten.
Säger det igen: Dem kom inte till Barcelona för att dem älskar den katalanska historien, hur mkt trångsynta culés än tror något sådant.
Barcelona Klint
2007-07-10 14:36
King_raul

Enda anledningen till att Saviola var kvar den gångna säsongen var för att ingen annan klubb ansåg honom vara värd den lönen som han kräver. Han bryr sig tydligen mer om lönespecifikationen visar 40 miljoner än om den visar 30 miljoner och han kommer till ett lag där han platsar och får spela boll. Är inte det ganska uppenbart?
Annons: