/spanien/barcelona/forum/2480.aspx/spanien/barcelona/forum/2480.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Davids3
2016-02-10 19:44
@enkos:
Även Valencia kommer ställa upp med reserverna idag. Barragán, Parejo, Rodriho, Feghouli, Mustafi samt Cheryshev är icke med.
Mascherano#14 el Jefecito
2016-02-10 19:22
@Barcelonistas:


Problemet för dig i detta fallet tror jag är att du skriver öknamn ca 48 ggr oftare än de flesta andra här inne. Lite som att man samlar på sig ett gult kort i en match efter upprepande regelbrott på planen.

Över till matchen ikväll:
Jag tror tyvärr på en förlust ikväll. Vi kommer absolut gå vidare men om vi i princip spelar med vårt B-lag och Valencia i stora drag har sin ordinarie trupp så blir det en väldigt svår match oavsett hur dåliga Valencia än må vara. Man får också väga in att Valenciaspelarna (iaf borde) känna någon form av revanschlusta och att spela för sin heder och ge sina fans ett litet plåster på såren genom att ge allt för att vinna denna match, även om dom själva vet att dom inte kommer att gå vidare.

Eller så har jag helt fel och vi får se ett gäng hungriga talanger som vill visa upp sig mot ett håglöst Valencia som redan har gett upp och inte är intresserade av att spela. Detta hade ju såklart varit det trevligaste alternativet men det är inget jag räknar med. Intressant hur som helst, även om dubbelmötet redan är avgjort.

Visca!
Barcelona enkos
2016-02-10 18:59
Bet365 har Barcelona som stora favoriter ikväll trots att det verkar som att det blir Barca b lag.. 2.00 för Barca seger medan 3.60 för Valencia
Barcelona enkos
2016-02-10 18:59
Mod.
2016-02-10 18:46
En liten påminnelse bara om att lägga ner öknamn på lag och spelare. Vi vill ju alla ha ett vettigt forum med bra diskussioner, öknamn bidrar inte med det. Källor ska alltid anges annars är det omöjligt att ha något som helst förtroende till citat.//Mod.
Barcelona Katalano
2016-02-10 18:40
Barcelonistas

Jag skrev först ett långt svar till dig, men istället så ska jag göra det kort. Istället för att irriteras av att jag "leker polis" här inne, så kan du ju vara tacksam att jag hjälpte dig komma ihåg att nämna källa så att du slipper fler varningar. Jag tyckte att jag gjorde dig en tjänst men jag inser att jag borde ha formulerat mig annorlunda. Det är för allas trevnad att Mod slipper ingripa och tillsammans kan vi alla hålla nivån hög här inne, om folk bara försöker.
Barcelona enkos
2016-02-10 18:26
Hur som helst vore tråkigt om just Neville bryter 28 raka utan förlust
Barcelona Barcelonistas
2016-02-10 18:25
Mod - kolla inlägget igen jag gav källa men det kanske du missade? Du gav mig en varning när jag skrev " Shitty" men du varnar inte folk som skriver " Penaldo" ? Jag har stor respekt för forumets regler men dom verkar inte gälla för alla.
Barcelona DM1982
2016-02-10 18:23
Det är helt rätt att rotera men räkna inte med en snygg match från Barcelonas sida. Sätter Barça ett mål så måste Valencia göra 9, det kommer inte hända. Hawwaii-fotboll när den är som bäst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-02-10 18:16
Är ni seriösa? Vi har 7-0 resultat och ni tycker att det är fel att rotera så mycket? Ödmjukhet i all ära men en gyllene chans att spela ungdomar och reserver Samper, kaptoum och Alena får spela semi-final mot Valencia. Hur stort som helst, speciellt för Alena
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-02-10 17:52
Vi kunde inte slå Valencias b lag i ligan borta så hoppas de kan inte slå våran b ikväll. .
Barcelona Blaugrana91
2016-02-10 17:44
[QUOTE=Rambla~]Jag tycker Lucho gör för många rotationer. En elva som aldrig tidigare spelat ihop och som dessutom består av enbart bänkspelare samt talanger kommer inte ha någon spelidé. Det var detta jag fruktade lite att Valencia mönstrar nästan ordinarie elva. Barca kommer sättas under stor press, det kommer inte bli vackert. [/QUOTE] Håller med, aningen arrogant kan jag tycka av LE. Visst vi leder stort och några spelare måste vila men så där mycket ändringar?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-02-10 17:42
@Rambla~:

Vi gjorde ju nästan samma sak i sista gruppspelsmatchen mot Leverkusen och skötte det rätt bra känner jag. I deras fall så var det vinna eller försvinna också med en helt ordinarie elva som i mitt tycke slår dagens Valencia med hästlängder, så det blir en spännande värdemätare för våra talanger :).
Barcelona enkos
2016-02-10 17:22
Helt onödigt av Zidane att lyda order från Perez och hävda att Penaldo är bättre än Messi. .
Barcelona Rambla~
2016-02-10 17:07
Jag tycker Lucho gör för många rotationer. En elva som aldrig tidigare spelat ihop och som dessutom består av enbart bänkspelare samt talanger kommer inte ha någon spelidé. Det var detta jag fruktade lite att Valencia mönstrar nästan ordinarie elva. Barca kommer sättas under stor press, det kommer inte bli vackert.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-02-10 16:52
Kröjff du har PM!


the Cameroonians - trots att vi vann med 7-0 första mötet så kmr det bli en intressant match. Tror också på Hawaii fotboll tror på 2-2!
Barcelona the cameroonians
2016-02-10 16:48
Valencias trupp är trots allt hyfsat ordinarie med undantag för avstängde Mustafi, högerbacken Barragán samt Parejo, Feghouli och Alcácer.

En startelva för Neville skulle kunna se ut enligt följande;

Ryan
Vezo, Santos, Abdennour, Gayá
Andre Gomez, Bekkali, Danilo
Santi Mina, Negredo, Piatti

Blir ändå en bra värdemätare för våra bänkspelare och talanger.
Risken är väl ändå att det ser ut lite som mot Leverkusen i december, mycket spring och lite spelidé som faktiskt funkar. Luktar Hawaii-fotboll lång väg.
Barcelona Barcelonistas
2016-02-10 16:12
Katalano - ta inte detta fel men jag finner det riktigt störande att du hela tiden ska rätta folk. Du rättar folk mer på forumet än vad du faktiskt är med i själva diskussionerna. Detta är inte första gången du tar fram polisbrickan och kör ditt race.

"Sen kommer säkert Mod att nämna det men glöm inte att ange källa när du citerar text."


Det är inte ditt jobb du är ingen Mod här.

Ange källa nästa gång (för inlägget innan)! Sluta skapa konflikter Barcelonistas! För nästa skribent som inte anger källa delas varningar. /Mod
Barcelona Katalano
2016-02-10 15:50
Barcelonistas

Vad Rambla började sitt inlägg med är att detta rykte kring Pepsi bara är en bluff (enligt Barcelonas styrelse, ett twitterinlägg som löd "Pepsi?"som fått merkraft i medierna. Läs andra inlägg längre ned för att hitta mer kring detta). Lägg inte så stort fokus på detta rykte.

Sen kommer säkert Mod att nämna det men glöm inte att ange källa när du citerar text.
Barcelona Barcelonistas
2016-02-10 15:44
Should Barca strike a deal with the American company, it's understood they'd be in line to net a whopping €60 million (£46.7 million) per season. Barcelona representatives were reportedly present at Super Bowl 50 on Sunday in order to advance talks with Pepsi. That figure would see the Catalan titans rival Manchester United's lucrative agreement with American motor brand Chevrolet, which the Independent's Zachary Davies Boren reported last year to be worth £53 million per season. However, even that number supposedly wouldn't be enough to tempt Barcelona into an agreement, and it's added Luis Enrique's side could end up playing without a sponsor next term unless their demands are met. According to Davies Boren, Real Madrid's agreement with Emirates means they only rake in a reported £25 million (£19.5 million) per year, meaning Barcelona's new contract could dwarf that of their rivals in time for next season. Barcelona are currently level with foes Real in shirt sponsorship earnings, but they're looking to make a substantial jump next season. Club stars, such Lionel Messi, Luis Suarez, Andres Iniesta and Gerard Pique, are already part of the drinks company's advertising. Barca are already one of the biggest draws in football thanks to the goods they produce on the pitch, but a deal with Pepsi would give them the means to strengthen the squad considerably in the transfer market. Last season's treble winners are hoping to establish themselves as the dominant power in Europe once again, and one of the biggest contracts in shirt sponsorship history would be likely to help them do just that. bleacherreport.com hittar ni all info om texten ja la upp Som Rambla precis sa så diskuteras det en hel dem Pepsi. Vad mitt öga fastna för mest var att vi kmr då krossa Reals deal med Emirates.
Barcelona Barcelonistas
2016-02-10 15:40
Picture: Former Barcelona player Edmilson becomes global ambassador of the club's schools #fcblive [fcb]
Barcelona Rambla~
2016-02-10 15:09
Kolla in de 7 kortfilmerna Neymar släppt på sin officiella websida om de 2 åren i Barcelona. Helt klart sevärda.
Barcelona Rambla~
2016-02-10 14:59
För att vara ett rykte som avfärdats som en bluff är det en hel del media som rapporterar om Pepsi som tröjsponsor för Barcelona.
Barcelona LennyRomario
2016-02-10 14:53
Borta en dag eller två och ser att vi är tillbaka på Lucho vs Pep. Härligt, då känner man igen sig! Sanningen är ju att Pep anpassar sig minutiöst efter motståndarna. Han var och är besatt av att titta på matcher av kommande motståndare och lägga upp taktik. Vilken av ytterbackarna ska Valdes rulla ut till och varför, hur djupt ned ska Xavi , ska Robben slicka linjen eller ska sticka inåt osv osv osv. Oerhört besatt av detaljer. Men det är väl just det som de handlar om - detaljer. Det är svårt för oss framför TV:n att märka dessa justeringar. Då är det ju betydligt lättare att se när ett lag som brukar pressa högt helt plötsligt tar hem elva man på egen planhalva, lag som spelar kort börjar slå den längre bollen över motståndarnas backlinje osv. Peps ändringar är aldrig med de stora penseldragen, han har en grundfilosofi som tror han tror på och aldrig kommer att överge. Det är upp till motståndarens tränaren att måla med den stora penseln. Men Pep gör definitivt ändringar utefter hur han tror motståndarna ska spela.
Barcelona Rambla~
2016-02-10 14:40
@neymar JR:


Sorry, inga argument som övertygar mig iaf. :)
Barcelona Barcelonistas
2016-02-10 14:34
Neymar JR - tror inte att Neymars Farsa påverkar honom så mycket som vi alla tror. Hade det handlat om stålar så hade man kunnat gå till andra klubbar som faktiskt erbjöd betydligt mer. I sådana fall skulle det bero kanske mer på hela den här situationen med obetalda skatter vilket jag ändå tror kmr lösa sig.


Oavsett den ekonomiska situationen så är Barcelona inte en säljande klubb. Den position som Barca befinner sig idag är annorlunda jämfört med eran under Gaspart osv. Så tror inte heller på det där om det nu skulle gå så illa så tror jag nog mer på att Suarez säljs. Ekonomin lär nog bli betydligt bättre med tanke på att vi har Barto som president ( som tyvärr lär våldta namnet Camp Nou). Sen har vi ju förnyat några deal redan nu med Nike och tröjsponsorer osv.Pep faktorn känns som den mest sannolika orsaken om nu Neymar vill gå till City.
Barcelona neymar JR
2016-02-10 14:24
Rambla Pep som tränare! Den frestelsen lockar, samt hans pappa vid sin högra axlar med horn som viskar i hans öra Ledningen och deras desperation att försöka rädda upp deras ekonomiska misslyckande
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-02-10 14:24
Rambla - själva City har la knappast något att locka med egentligen förutom Peso och Masari. Däremot så har ju Pep en dragningskraft tack vare hans helt brutala tid i Barcelona. Att bli tränad av Mr Pep kan vara en anledning.


Sen vill ju Neymar vinna guldbollen och frågan är om han kmr kunna göra det med Messi i laget? Jag tror att han kmr göra det men finns många som menar att Neymar så länge Messi levererar inte kmr vinna guldbollen på ett bra tag.

Det kanske är en anledning även om jag tycker det är lite BS.
Barcelona Rambla~
2016-02-10 14:15
@neymar JR:
Här håller jag inte med och förstår inte riktigt. Förklara varför chansen är så stor att Pep (som inte jagar spelare i Barca om de inte ändå är till salu) och City lyckas värva Neymar? Vad har de som de kan locka med och som inte Barca kan?
Barcelona Barcelonistas
2016-02-10 13:51
Katalano - handlar snarare på sättet man åkt ut på där Pep kommit med en taktik som varit helt befängt. Med tanke på vilka förväntningar som man hade på Pep så får det ses som ett misslyckande om man inte lyckas vinna Cl.
Annons: