/spanien/barcelona/forum/24766.aspx/spanien/barcelona/forum/24766.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Nemo
2007-01-25 10:40
Ibravissimo. Varför ska han lämna när han inte ens är tänk som startspelare?

Ni kanske skulle kunna köpa honom... eller nej, förresten ni köper ju bara Real Madridrejects :-)
Villarreal Ibravissimo
2007-01-25 10:31
Ja du. Jag tycker att Gudjohnsen ska få lite speltid tills sommaren sen tycker jag om han bränner så många chanser som han gör nu så borde han lämna laget.

Eller kanske inte direkt lämna jag vet inte exakt. Får se hur han spelar i fortsättningen...han har precis börjat få lite speltid så man ska inte bedöma så här fort.
Barcelona Nemo
2007-01-25 09:30
Ibravissimo. Jag tror nog hela fotbollseuropa vet att Gudjohnsen är sämre och det vi här inne också. Jag har svurit i samma mening som jag har sagt hans namn. Men vi måste också tänka på att han har en jävla press på sig. Ersätta Eto'o efter bara 4 ligamatcher. Rijkaard vill ha Gudjohnsen som back-up spela honom då och då i början av säsongen för att på så sätt få honom mer involverad i spelet. Nu helt plötsligt ska han spela som Eto'o. Det är inte rättvist.

¤¤Raúl¤¤. Så som ni spelar verkar det som att ni spelar i Segunda. VILKET NI GÖR!
Real Madrid Besten
2007-01-25 09:08
Rivaldinho9//

Om det är så, så kan ni lika gärna köpa C,Ronaldo och sälja Deco till Man U som har varit intresserade av Deco.
Villarreal Ibravissimo
2007-01-25 01:41
som jag har sagt här på ert forum förra veckan och denna vecka...Det skulle bli mycket skillnad om Eto'o var på planen istället för Gudjohnsen.

Han är en bra spelare men inte tillräckligt bra för att spela i Barca.

"Som tur är så har inte inbytte Eidur Gudjohnsen ställt in siktet för 5 öre utan missar en del ganska hyggliga lägen."

Om Eto'o hade spelat istället hade han säkert suttit någon av dessa lägen. Han är mer teknisk, snabbare, hårdare i spelet, bättre avslutare på mål, La ligas bästa målgörare de två senaste säsongerna. Tyvärr så kan Gudjohnsen inte mäta sig med honom.
Barcelona Rambla
2007-01-25 00:18
Högerkanten är väldigt viktig i Rijkaards spelsystem, han vill ha attacker på den kanten eller svepande krossbollar från Ronaldinho. Därför har jag svårt att förstå hur han kan spela med Guily. Nu är visserligen inte Guily förstavalet där, utan det är Messi. Men han är inte en renodlad ytterspringare. Stämmer det att Barça siktar in sig på C.Ronaldo till nästa säsong så förstår man ju tankegångarna om Rijkaard ligger bakom det beslutet. Tror visserligen inte att han kommer, han lär stanna i Man U.
Real Madrid Ike
2007-01-25 00:16
Hmmm Deco är nog den viktigaste spelare vi har. Riquelme? nej tack. Va ska den karl tillföra förutom att sänka hastigheten i spelet me 800% ungefär.
Riquelme är en bra spelare, men en som måste ha massa boll, och är inte dirket snabbaste spelaren i bunten.

Gudjohnsen försvaras av några, "Han köptes som backup", "var för att han kan spela på många positioner", "han är igentligen ingen spjutspets".
Ehmm nej tack.. hem till england(island) me dig, tror ja hade gjort fler mål än honom med dom chanser han haft.
Bänka Ronaldinho ett par matcher. Oleguer imponerar, han ska stanna till höger, sätt zambrotta till vänster istället för gio.
Iniesta Deco Xavi, kombo i mitten mot lite svagare lag tack. byt inte ut Savoila mot Gudjohnsen, Giuly om någon.

Jag har klagat ända sedan kluivert höll Saviola på bänken att, Saviola ska spela, börjar kännas lite uttjatat MEN... LÅT SAVIOLA SPELA FÖR HE****TE :)

PS. Deco ska ingenstans. En halt deco spelandes i en permobil är bättre än riquelme.
Barcelona Evička
2007-01-25 00:14
Om man ska säga något positivt om Guily, han fixar en del hörnor. Fast sen är det väl inte så mycket mer. Xavi kommer, han har haft det segt efter sin skada förra säsongen. Visst, det har tagit lite lång tid, men jag tror på honom. En Xavi i form är ovärdeligt.
Barcelona Rambla
2007-01-25 00:14
Rivaldinho9:

Jag säger inte att det ej hade fungerat men tror aldrig att det kommer att bli aktuellt med både Riquelme och Ronaldinho på planen. Då är det två spelare som helt saknar defensiva egenskaper och de andra mittfältarna skulle bara få ägna sig åt att täcka upp för dem.
Barcelona Henk Ten Cate - El Mister
2007-01-25 00:12
Sant men tragiskt. Han håller inte.
Barcelona Rivaldinho9
2007-01-25 00:12
Rambla//

Du har rätt i att det skulle bli svårt med exakt samma mittfält som nu om man skulle spela med Riquelme.

Med tänk så här då; Man gör en anfallsdiamant med R.E.M. och Riquelme släpande bakom dom.
Bakom honom i sin tur har man typ Xavi och Motta eller Edmilson - Motta om man vill spela mer på kontring. Ärligt talat, du kan ju iaf inte säga att det låter som Mission Impossible, för Deco har ju typ samma roll nu fast han får jobba def mycket och därför inte kommer rättvänd så ofta i rätt läge.
Vad säger du/ni?
Valdes
Dani Alves-Marquez/Thuram-Puyol-Zambrotta
Xavi/Motta Edmilson
Riquelme
Messi Ronnie
Eto'o
Barcelona Rambla
2007-01-25 00:11
Iniesta var riktigt bra ute på högerkanten. Nästan som Messi när han drev in i banan. Vilken skillnad på Guily som springer och bara snubblar med sig bollen och blir nästan alltid av med den. Helt ärligt, Oleguer har bättre bollkontroll än lille Ludo och det säger inte lite. Guily klarar inte av att dribbla av ett trafikljus ens. :(
Barcelona Henk Ten Cate - El Mister
2007-01-25 00:08
Sluta med snacket om Riquelme som är helt otroligt. Efter en dålig match av Deco skall man byta ut honom mot Riquelme som är petad i Villareal?
Otroligt.

Iniesta gör en okej 2a halvlek men kan så mycket bättre sett över 90 min.

Måste dock säga att Xavi börjar spela riktigt bra. Han rör sig o spelar enkelt och säkert samtidigt som det alltid är något kreativt i de passingar han slår. Iniesta vet vi är bäst som inhoppare. Varför inte låta honom fortsätta med det nu när Xavi är igång?

Låter kanske dumt men Iniesta är faktiskt bäst som inhoppare tycker jag. Men på en sådan spelare är det bra med Rijkaards rotationssystem. Xavi och Iniesta rotera vore utmärkt.

Som sagt, högre lägsta nivå på Deco hade gjort susen.

Ronaldinho skall sluta trampa inne framför deras mittbackar. Han skall röra sig, driva, dribbla och trolla som han brukar göra när han spelar på vänsterkanten

=)
Barcelona Rambla
2007-01-25 00:06
Ämne: nej rambla det är vi....
Har vi varit starka? Tja kanske det men jag är då inte nöjd med spelet som presteras, men placeringen i ligan kan jag ju knappast klaga på. Vi vet alla vilken kapacitet det här laget besitter när det fugerar på planen. Det har de två senaste säsongerna om inte annat visat.
Barcelona Ronaldiiinho
2007-01-25 00:01
nej rambla det är vi som har varit starka
Barcelona Ronaldiiinho
2007-01-25 00:00
Tarrak du har helt och hållet rätt..
Barca kommer att komma tillbaka och det kommer dom göra starkt! Etoo kommer tillbaka strax men som alla vet kommer det ta ett tag att få fart på målsprutarn, men vi kommer att komma tillbaka!
Barcelona Rambla
2007-01-25 00:00
Alex_Malmö:

Underbart med inlägg från personer som har lite klarsynhet. Kan bara instämma i det mesta du skrev.

Själv begriper jag inte hur vi kan ligga i serieledning med alla de skador vi haft och med det tidvis dåliga spelet som laget visat upp den första halvan av säsongen. Är de andra lagen så dåliga?
Barcelona Rivaldinho9
2007-01-24 23:58
El Capitán//

Såg du matchen idag hade det hållt med mig om Gudjohnsen. Varför tror du att Chelsea sålde honom till oss?? Det skall jag svara på: För att han var en dussinspelare som inte tillförde något, det är därför man säljer spelare på den här nivån. Dessutom är det så att om man är en dussinspelare i Chelsea så har man ju inte direkt högre status i Barca.

Ang. Edmilson kontra Motta är det en smaksak vem man föredrar. Och jag föredrar att matcha en spelare född 82 som är på väg mot sin peak, istället för att spela med en som har nått den och är på väg ner. Edmilson platsar dock i truppen självklart, men i Barcas startelva skall vi inte ha spelare som har nått sin peak. Det gäller också Beletti.(Thuram är ett undantag, för han är evigt ung och är såpass bra att han trots sitt utgånga bäst före ändå är en av världens bästa backar)
Vad gäller Riquelme och Iniesta kontra Deco och Xavi måsta jag säga att jag tycker Iniesta har gått om Xavi detta året, och jag tror att Riquelme skulle tillföra mer än Deco faktiskt, och jag vet många som tycker som jag på den sistnämnda punkten.

Så jag har svårt att fösrtå varför du skrattar.
Barcelona Alex_Malmö
2007-01-24 23:57
Riquelme hade sin chans i klubben och försummade den. Han är en grymt bra spelare individuellt men kommer aldrig någonsin få en ny plats i Barca. Försvaret börjar med anfallarna och riquelme saknar eller vill inte ta det defensiva ansvar som krävs i vårt spelupplägg.
Laget har saknat kontunitet under vintern pga av skador vilket är den största orsaken till tappade poäng. Jag tror få hade tippat barca som serieledare eller för den delen kvalificering till vidare cl spel om spelare som deco messi eto'o inte funnits tillhanda.
Guddy har dåligt självförtroende (inte konstigt med det ansvar som han så tidigt tvingats bära på sina axlar) men fungerar bra långsiktigt som en lojal back-up anfallare. Snack om värvningar är bara onödigt ont eftersom det är lagets (inte individers) självförtroende som gör barca framgångsrikt (ex sevilla, arsenal-b idag osv). barca kommer tillbaka. tro mig!
Barcelona tarrak
2007-01-24 23:56
João Pinto/Det är tragiskt! Jag vet inte vad som är värst; idioterna på läktarna eller LFP's totala ointresse för problemet.
Barcelona Rambla
2007-01-24 23:47
João Pinto:

Kan bara instämma. Beklagligt och sorgligt.
Barcelona tarrak
2007-01-24 23:47
Som både Evièka och Rambla skrivit så tycker jag att det här krissnacket är klart överdrivet. Visst, vem som helst kan se att spelet inte funkar just nu men vi leder ligan och snart kommer frälsaren tillbaka. När Samu blev skadad så var min förhoppning att laget bara skulle hänga med någorlunda i toppen och det har de klarat alldeles utmärkt.
Barcelona Rambla
2007-01-24 23:46
Alltså, det många inte verkar se är. Tack vare att Deco, Iniesta och Edmilson/Motta, när nu Deco och Edmilson verkligen är bra ska tilläggas, så behöver inte Ronaldinho vara speciellt bra som oftast. Det räcker att han gör något magiskt på en frispark, eller en genialisk genomskärare. Det är när vårt mittfält fungerar klockrent, självklart även försvaret, som vi spelar bra och rullar ut moståndarna. Just nu klickar varken Xavi eller Deco. Inte heller varken Motta eller Edmilson som pivotes. Lägg där till att försvaret har sett dåligt ut de senaste matcherna innan Gimnástic och kvällens match. Då fungerar inte Barças spel, det är bara att inse.

Tycker annars att Rafa Marquez verkligen skärpte tills sig ordentligt till den här matchen. Kul att han fick göra ett mål, kanske släpper nervknutarna inför framtiden.
Barcelona João Pinto
2007-01-24 23:42
Det är äckligt och pinsamt att Atletico får ynka 2000 euro i böter för rasistpåhoppen på Webo. 2000 euro är ju inget för dem, och det är ju inte direkt första gången det händer.
Spanska fotbollsförbundet måste ta i med hårdhandskarna mot rasism, annars blir vi aldrig av med den.
Det börjar bli svårt att försvara La Liga mot Premier League. Det ställer sig spelarna upp efter tacklingar och framför allt, beter sig publiken tusen gånger bättre än i Spanien...
Barcelona Evička
2007-01-24 23:41
Byte Deco mot Riquelme - ja jösses.
Barcelona Rambla
2007-01-24 23:40
tarrak:

..Deco och Edmilson får bäras ut på bår i kramp i slutet av första halvlek efter att Riquelme inte tagit en defensiv löpning under hela matchen

Haha, också ett mycket troligt scenario. :D
Barcelona Henk Ten Cate - El Mister
2007-01-24 23:39
Ämne: Rivaldinho9:

Hur ....
I agree totally =)
Barcelona Rambla
2007-01-24 23:37
Rivaldinho9:

Hur låter det här. Tror du att Riquelme kommer att jobba hem bakåt när vi tappat boll under ett anfall? Tror du att Riquelme kommer att springa liver ur sig när det gäller att sätta moståndarna under stenhård press, som är lite av Rijkaards spelidé när vi ska erövra boll snabbt. Till sist, tror du verkligen att det funkar med Riquelme och Ronaldinho i ett 4-3-3?

Tillåt mig tvivla!
Barcelona tarrak
2007-01-24 23:37
Rivaldinho9/Förmodligen låter det så här:-Deco och Edmilson får bäras ut på bår i kramp i slutet av första halvlek efter att Riquelme inte tagit en defensiv löpning under hela matchen.

Det finns inte en chans att vårat 3-mannamittfält skulle funka med honom.
Barcelona Evička
2007-01-24 23:36
Rambla
Visst hackar spelet, men det är ändå inte illa att det går så pass bra som det går. Jag håller med i övrigt. Dinho gör inte många knop, och när han gör nåt blir det fel. Han kunde ju t ex pröva att passa någon gång. Det är väl därför man har tio gubbar till på plan.

Det kommer säkerligen att vara ett annat lag mot Pool. Ibland tror jag faktiskt att det är just gnistan som saknas. Det känns inte som om de vill tillräckligt. Sorgligt nog.
Annons: