/spanien/barcelona/forum/2476.aspx/spanien/barcelona/forum/2476.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
2016-02-13 15:12
DM1982 Tror Alves ligger på cirka €6 miljoner per år efter skatt såvida han inte fick en liten lönesänkning i samband med att klubben förlängde hans kontrakt i somras. Tror inte Alves är sugen på Kina med tanke på livsstilen som erbjuds där. Och pengar har han ju så det räcker, till skillnad mot de andra brassar som gått dit på sistone och som oftast kommer från den inhemska ligan. Men man ska aldrig säga aldrig, beror såklart mycket på hur Lucho rejtar honom framöver.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-02-13 15:08
Aleña och Lee visar hur en kontring ska se ut. Juvenil A vann med 5-1 mot Lleida efter att Aleña gjort hattrick redan efter 37 minuter. Lee också målskytt via straff.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-02-13 15:02
the cameroonians Känns rätt troligt att Alves lämnar i sommar, Kina med en sjuk lön hägrar för honom. Hoppas Barça kan få några millar för honom så att de inte bara släpper honom gratis som de har gjort med många andra spelare. Ligger inte han på en saftig lön?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-02-13 14:29
Angående Nolito;

Vi ska def inte investera miljoner i en snart 30-årig anfallare, dags att tänka på att föryngra truppen. Med det sagt har vi heller inte råd med någon Dybala eftersom fokus kommer, och ska, ligga på en mittback den kommande sommaren. Nolito själv vet också att skeppet redan seglat iväg när det gäller Barcelona.

Angående Özil;

Sen när spelar vi med en nummer 10?
Özil orkade inte ta hemjobbet när han spelade med Real, och då hade han ändå två defensiva mittfältare bakom sig.
Dessutom, mittfältet är ju inte i behov av fler offensiva mittfältare.
Förmodligen bara ett sätt att få Arsenal att komma med ett bättre löneförslag.

Angående lönerna;

Vi har inte råd att belasta lönekontot med ännu en superstjärna som lyfter +€10 miljoner om året efter skatt. I alla fall inte innan intäkterna via ett nytt avtal med NIKE, är på plats. Eventuella nya miljoner från Qatar räcker bara till lönehöjningarna till Neymar och Messi, därefter är det ju Busquets tur - och det kräver att en startspelare (med hög lön) lämnar, typ Mascherano.
Barcelona Erik Satie
2016-02-13 13:57
Özil vill jag absolut inte se i Barca. Men det är praktiskt taget omöjligt. Får Real (som har första tjing om han skulle lämna Arsenal) reda på att Barca är intresserade så gör Perez allt i sin makt för att ta honom till Real.
Barcelona Neymar N11
2016-02-13 13:49
Barcelona are interested in Mesut Ozil (27), who's holding renewal talks with Arsenal. Madrid have first option if he returns to Liga [bild]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2016-02-13 13:43
Enligt tidningen Marca har özil avvisat ett nytt kontraktsförslag från Arsenal, samtidigt som Barca har kontaktat tysken.. Jag Hoppas verkligen det inte stämmer!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-02-13 13:25
[QUOTE=DM1982]Jag överdrev självklart lite med mitt inlägg men andemeningen kvarstår dock. Dybala är en av världens intressantaste spelare just nu, tror inte att Barça ror det här i hamn. Det kommer bli Marquinhos/Siva/Laporte-saga av det här. Lönekontot i Barça är skräckläsning, mer så efter Neymars löneökning. Lägg på strulet med Qatar airways så lär nog Dybala och andra profilspelare få ligga på is. Vi får nog sikta på Nolito till sommaren. [/QUOTE] Barcelona är världens största klubb och Dybala har uttryckt sin önskan att spela i Barca, om vi verkligen vill ha honom så går det nog att fixa. Personligen hade jag inte haft något emot att värva Nolito dock, MSN lär fortfarande vara på topp och tror kanske att Nolito hade hanterat en bänkplats bättre än Dybala. Anser även att vi bör fokusera på försvaret och mittfältet, så en värvning av Nolito som inte är i närheten så dyr som Dybala möjliggör ju det. Vad gäller lönerna så är dem höga ja, men utgår från att klubben skjuter till mer pengar till lönebudgeten i nästkommande budget. Avtalet med Qatar Airways eller Pepsi lär nog vara klart till sommaren. Vi kan nog vara lugna. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-02-13 13:14
[QUOTE=Blaugrana91]Lär ju dock finnas mer resurser till sommaren om man säger så. Att vi inte kunde värva Nolito i januari var ju egentligen inte för att vi saknade pengar, en klubb/företag som Barca måste alltid ha pengar tillgängliga ifall det skulle dyka upp oväntade utgifter, problemet var ju dem ekonomiska reglerna klubben har, fanns ju begränsningar i budgeten som man ej kunde gå över, hade ledningen gjort det hade dem behövt avgå. Är dessutom därför Neymars kontrakt inte har skrivits under ännu då man inte har utrymme att ha det på nuvarande budget utan kommer på nästa, därför kommer Neymar precis som det har rapporterats förlängas till sommaren. [/QUOTE] Jag överdrev självklart lite med mitt inlägg men andemeningen kvarstår dock. Dybala är en av världens intressantaste spelare just nu, tror inte att Barça ror det här i hamn. Det kommer bli Marquinhos/Siva/Laporte-saga av det här. Lönekontot i Barça är skräckläsning, mer så efter Neymars löneökning. Lägg på strulet med Qatar airways så lär nog Dybala och andra profilspelare få ligga på is. Vi får nog sikta på Nolito till sommaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-02-13 12:27
[QUOTE=DM1982]Jo men visst, de lyckades inte fixa Nolito men Dybala ska de fixa. Nolito kommer högst sannolikt inte spela mot oss, inte helt färdig efter sin skada. Blev inget Camp Nou öht för honom. [/QUOTE] Lär ju dock finnas mer resurser till sommaren om man säger så. Att vi inte kunde värva Nolito i januari var ju egentligen inte för att vi saknade pengar, en klubb/företag som Barca måste alltid ha pengar tillgängliga ifall det skulle dyka upp oväntade utgifter, problemet var ju dem ekonomiska reglerna klubben har, fanns ju begränsningar i budgeten som man ej kunde gå över, hade ledningen gjort det hade dem behövt avgå. Är dessutom därför Neymars kontrakt inte har skrivits under ännu då man inte har utrymme att ha det på nuvarande budget utan kommer på nästa, därför kommer Neymar precis som det har rapporterats förlängas till sommaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-02-13 12:17
Har ni ingen för er den närmsta timmen kan ni kolla på Luchos presskonferens som går av stapeln direkt efter att förmiddagsträningen är avslutad - cirka 12.40.

Ivan Rakitc
2016-02-13 12:16
Barcelona haven't lost any of the 8 games Douglas played for the team (4W 4D 0L) #fcblive [via @luism8989]


Vilken legend, Douglas måste vara en given startspelare framöver. Med honom kommer vi att vara obesegrade under de närmsta 10-15 åren :P
Barcelona Stright outa Barca
2016-02-13 10:38
Barcelona goalkeeper Marc-Andre ter Stegen (23) is surprised by exit rumours in past weeks. He wants to stay for many more years. [md]
Postat via SvenskaFans-appen
Mascherano#14 el Jefecito
2016-02-13 10:27
@Barclasico:


Hehe Messi hade väl fått tatuera in Qatar i ansiktet om vi ska ha råd att lösa Dybala.
Barcelona Santiago Cazorla
2016-02-13 10:24
CARRAGHER: It’s interesting you say that. I was in Camp Nou when you beat Valencia 7-0 in the first leg of the Copa del Rey semi-final. You scored four, Messi scored three. Neymar misses a penalty and a few chances but he is celebrating your goals as if he has scored them himself… SUAREZ: The same happens to me when I don’t score goals. Honestly, I couldn’t be happier. It’s all natural, you know? We don’t sit there and plan it beforehand. Everything you see comes from inside. People don’t see it but inside the dressing room we laugh and joke a lot so it’s not just for the cameras. It’s the way things are off the pitch too. We are happy for each other, it is all natural. I’m not envious of Leo or Ney. Why would I be? If there is envy in the dressing room, you know it’s only going to affect results. I know what my strengths are and what theirs are and what the three of us do is play for the good of the team. We realise that Leo is the best and we play so that Barcelona win trophies. There is no envy between us three. There have been cases in the past where some players have fought or argued among themselves and there has been some envy and the team has suffered because of it. That’s not going to happen now.
Barcelona the cameroonians
2016-02-13 09:06
Neymar och Munir körde lite Joga Bonito på tordagsträningen, för brassen ser det lite enklare ut än det gör för Marockan-spanjoren va?
Barcelona DM1982
2016-02-13 08:47
[QUOTE=Suarez9]Tjena! Är inte det förbjudet att skriva ett kontrakt där spelaren inte får delta? Läste lite längre ner om Halilovic. Vad det inte ett problem för två år sen när ATM mötte Chelsea i semifinal. Då skulle inte Cortouis (stavning?) delta. Men UEFA gick strikt emot det? Rätta mig om jag har fel! [/QUOTE] Det är upp till tävlingsansvarige att bestämma hur man får göra. Spanska ligan är ok med det, säkert andra ligor också, men UEFA ville inte tillåta det i sin turnering.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-02-13 08:45
[QUOTE=Barclasico]Barcelona want to sign a forward. Dybala (1st choice). Reus, Vietto, and Nolito are other alternatives [md] [/QUOTE] Jo men visst, de lyckades inte fixa Nolito men Dybala ska de fixa. Nolito kommer högst sannolikt inte spela mot oss, inte helt färdig efter sin skada. Blev inget Camp Nou öht för honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2016-02-13 08:25
Enligt Rac1 så har Neymar förnyat sitt kontrakt med Barça! Men ledningen vill vänta med att gå ut med det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2016-02-13 08:07
Barcelona want to sign a forward. Dybala (1st choice). Reus, Vietto, and Nolito are other alternatives [md]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Suarez9
2016-02-13 02:32
Tjena! Är inte det förbjudet att skriva ett kontrakt där spelaren inte får delta? Läste lite längre ner om Halilovic. Vad det inte ett problem för två år sen när ATM mötte Chelsea i semifinal. Då skulle inte Cortouis (stavning?) delta. Men UEFA gick strikt emot det? Rätta mig om jag har fel!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona WalterWhite
2016-02-13 00:05
@Liunil Masse:


Kanterna är inte så "befolkade" med stjärnor i Kroatien med 4-5-1 system. Centrala mitten är dock omöjlig. HY ska han nog kunna få lira eftersom Perisic kör på vänstra.

De jag menade var att med bättre trupp kommer han prestera bättre. I Gijon så slår han underifrån mot 17 av 20 lag.
Barcelona Liunil Masse
2016-02-12 23:08
@WalterWhite:


Vad pekar egentligen på att Halilovic kommer vara startspelare för Kroatien i EM? Ingen dålig trupp man sitter på direkt...
Barcelona Messias10
2016-02-12 23:01
Finner det rätt oskönt att det läggs klagomål huruvida det är en punkt eller inte bakom en mening. Dels för att det kan finnas bakomliggande orsaker såsom dyslexi och annat som försvårar skrivandet men också dels för att jag har svårt att se att man som människa ska provoceras av det faktum att det saknas en punkt. Du som klagar om man suttit i skolbänk eller inte, lärde inte du dig under din skolgång att VERSALER inte är att rekommendera. Sopa rent framför egen dörr innan. Inlägg som innehåller bajsnödiga klagomål och påhopp, javisst bort med dom. Inlägg där stavning samt skiljetecken inte matchar svenska akademins ordlista, låt dom va. Kan vara så att det sitter en lite yngre människa bakom tangenterna men med ett stort barca-hjärta.
Barcelona WalterWhite
2016-02-12 22:41
@Junta Dimision:


Tack för snabbt svar, vi har snarare två matcher kvar mot Sporting va?
Barcelona WalterWhite
2016-02-12 22:41
@Liunil Masse:


Halle kommer göra ett bra EM och klubbar med betydligt högre status än villareal kommer buda på honom. Vi kommer släppa honom rätt snabbt till inger monsterpris. Konkurrensen på hans position i Barca är inte svår utan snarare i princip omöjlig. Att var plan B kommande 4-5 åren gör ingen gott.
Barcelona Junta Dimision
2016-02-12 22:37
@WalterWhite:

På onsdag 17 eller 18.30 tror jag att det är vi möter dem. Det är hängmatchen som uppstod p.g.a vårt deltagande i Klubblags-VM.
Barcelona Liunil Masse
2016-02-12 22:25
[QUOTE=Bosketts]Gijon - Vallecano, vilken skitmatch ändå. Men Halilovic. Jisses, vilken kvalitet han sitter på. Skulle absolut inte göra bort sig i dagens Barcelona. [/QUOTE] Har fortfarande en del att jobba på vad gäller spelet utan boll, offensiva rörelser och jobba hemåt för att försvara. En utlåning till Villarreal nästa säsong hade inte varit fel så han kan slipa på sina brister än mer i ett spanskt topplag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona WalterWhite
2016-02-12 22:20
När får vi se Halle möta oss? Ska bli spännande.
Barcelona Bosketts
2016-02-12 22:05
Gijon - Vallecano, vilken skitmatch ändå. Men Halilovic. Jisses, vilken kvalitet han sitter på. Skulle absolut inte göra bort sig i dagens Barcelona.
Annons: