/spanien/barcelona/forum/24626.aspx/spanien/barcelona/forum/24626.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca/
2007-03-07 21:55
Jay-z//

Jag glömmde den :P
Barcelona Myrran
2007-03-07 21:54
Rambla
Bli van med det, kommer ju inte direkt att minska när El Clasico kommer i knutarna... Men håller med dig, vi ska inte sitta och driva med dem.
Flames
2007-03-07 21:53
Word Rambla

Men man bara måste tycka synd om dem
Barcelona Captian Fabuloso Cave Of Hair.
2007-03-07 21:53
LÄNKTIPS: Gudjohnsen klagar på Barcas offervillja och kämpande för varandra.

Jag vet inte, hans uttalande kommer olägligt just inför stundande El clasisco, och med Eto'os tidigare uttalanden så verkar detta bara hälla bensin på elden.

Men jag håller benne mig med honom! Såg så jävla slappt ut från allas sida igår, så att det fick mig att må illa. Ronaldinho är fett lojig på plan. Ibland verkar det nästan som att han inte vill spela match.

Men olägligt som sagt.
Barcelona Rambla
2007-03-07 21:48
Snälla, kan vi inte bara sluta att driva med maränger och strunta i att kommentera deras eventuella inlägg? De håller oftast dagisnivå så varför svara?
Barcelona Sorsan
2007-03-07 21:48
sluta hälla salt i deras sår grabbar =) Om 45 minuter har de inget de kan vinna den här säsongen. Då kan inte ens Messis motsvarighet i real, enligt dem själva, robinho göra något
Flames
2007-03-07 21:47
OMG

Nu kommer det snackas nyförvärv hos de vita
Barcelona Més que un club / Messi
2007-03-07 21:47
Ska vi sitta här och rada upp reals förluster på hemmaplan kommer vi missa resten av Chl.
Visca el barca.
Barcelona Rambla
2007-03-07 21:46
Holländaren:

Hm, Deco som pivote? Intressant tanke faktiskt. Taktiskt och tekniskt är han genial och hans passningsspel är nog bättre än de flesta av dagens defensiva mittfältare inom toppfotbollen. På den positionen behöver han inten någon vidare snabbhet. Det skulle vara riktigt intressant att se Rijkaard testa detta under en försäsong.
Barcelona Jay-z
2007-03-07 21:45

Barca// Och Recrativo oj då va va det 0-3 på hemmaplan eller??
Barcelona Barca/
2007-03-07 21:33
iHala Robinho! //

Jo ni förlorade mot Levante :D:D!
Barcelona Holländaren
2007-03-07 21:20
Angående Deco så är det vår kanske viktigaste spelare, men tyvärr gör han ibland saker svårare för sig än vad de ska vara. Han är idag vår pitbull, och nu när åren långsamt smyger sig på blir det nog svårt för honom att fortsätta spela som han gör. Dels blir konditionen sämre men framför allt kommer han sakteliga att bli lite lite långsammare, vilket kommer göra det svårt att tråckla sig förbi sina motståndare. Jag hoppas på enklare spel från Deco, mer Davids och mindre Totti.

Faktum är att jag tror att han skulle passa bra som pivote. Inte minst av den enkla anledningen att det helt enkelt inte finns någon rivig, teknisk spelare tillgänglig just nu, som jag kan se det. Davids och Gattuso är av den typen vi behöver, men den förste är för gammal och den andre för oteknisk.

Det är möjligt att någon av de här spindelnegrerna som kommit fram de senaste åren skulle kunna passa in. Långbenta, svarta generaler som liksom suger i sig mittfältet på ett väldigt häftigt sätt. Samtidigt tror jag inte att de här Vieira-lookaliksen rör sig tillräckligt mycket.

Om vi flyttar ner Deco som pivote, vilket naturligtvis måste testas först, kan man köpa in Wesley Sneijder på mittfältet. Man behöver tre eller fyra spelare på de två resterande mittfältsplatserna och då passar det bra med Xavi, Iniesta, Guddy (som kanske är tänkt att få spela där vid större skadebekymmer nu?) och Sneijder.
Barcelona Messi_Ronaldinho
2007-03-07 21:17
Liksom sak samma. Vi förlorade en match och vann en. Vi briljerade i första matchen som vi borde ha vunnit. Hos oss spelar det inte alltid roll om resultat. Ni spelar inte fin fotboll men lyckas ändå göra en hyfsad säsong. Om ni förlorar ikväll och på lördag är eran säsong misslyckad. Vi kan fortfarande vinna ligan och cupen. Men pga en regel är vi inte vidare. Sånt är livet. El Clasico denna helg och då drar vi ifrån 3 poäng !
Barcelona Barça-fan
2007-03-07 21:04
Ämne: Vi förlorar iaf inte....
Vi mötte ett formstarkt Liverpool som ligger trea i engelska PL. Ni möter ett svårbedömt Bayern Munchen som ligger fyra i Bundesliga. Se till att göra rätt för er i ligan istället.
Barcelona Myrran
2007-03-07 21:01
Vi har inte klandrat ner på Real någonting, vi har sagt att det tom är synd om er! Varför ska du då komma och kefta med oss?
Hoppas inga Culés är sånna...
Real Madrid iHala Robinho!
2007-03-07 20:59
Vi förlorar iaf inte på hemmaplan.
Barcelona Sorsan
2007-03-07 20:53
hehe måste vara någon slags rekord, i a f inom champions league. fyfan va kasst av carlos
Barcelona Myrran
2007-03-07 20:52
Ajdå, kalldusch... 10 sek Maakay :/ Synd om dem...
Barcelona Evička
2007-03-07 20:51
Var det ens så länge :D
Barcelona Ghazza
2007-03-07 20:51
Haha, det är ju nästan så man tycker synd om Madrid. Men bara nästan.
Barcelona Rambla
2007-03-07 20:49
Jaha, det gick snabbt. Marängerna lyckades hålla tätt i ca 10s. :D
Barcelona Arendagan
2007-03-07 20:48
Nån som vet om lördagens El Clasico kommer sändas i efterhand på Barca TV??
Barcelona Barça-fan
2007-03-07 20:46
Ämne: Ämne: Om Deco....
Henk Ten Cate:

Om man ska vara ärlig så har ju Ronnie alla gånger inte fungerat ute till vänster heller denna säsong, då han många gånger förvinner helt ur matchbilden. Det är nog huvudorsaken till varför Rijkaard har velat prova om han kommer mer till sin rätt i mitten, och vem kan klandra honom?
Barcelona Rambla
2007-03-07 20:26
guddytoshoes:

Jag tror att många anser Guddy har gjort det fullt godkännt så här långt i Barcelona. Det har inte riktigt fungerat med honom som spjutspets när Rijkaard envisats med att spela 4-3-3 som man normalt spelar med Eto'o på topp. Åtminstone inte under långa perioder, möjligtvis när lite sämre lag har möts. Därför har Rijkaard valt att ibland prova med Saviola och ibland Guddy, och till slut även Ronaldinho i mitten. Det har heller inte funkat speciellt bra med brassen där, då hans form har varit allt annat än jämn denna säsong.

Det var väl ingen som hade räknat med att Eto'o skulle gå och skada sig så tidigt på säsongen och vara borta så länge. Man kan inte begära att Guddy på så kort tid ska passa in i det spelsystemet. Det tar som sagt att komma in i en ny klubb och en ny liga. Ni Chelseafans om några borde väl hålla med om att Guddy snarare är en släpande anfallare än en ensam spjutspets. Han är inte lika vass och snabb i djupledsspelet som Eto'o, vilket nog är ett måste om man ska spela sitt vanliga 4-3-3, som bygger på mycket rörlighet, hög press och ett snabbt passningstempo. Sen ska man i ärlighetens namn också nämna att det offensiva mittfält inte bidragit med den assistans till anfallet som vi var vana vid förra säsongen.
Barcelona Henk Ten Cate - El Mister
2007-03-07 19:58
Ämne: Om Deco vill lämna s....
Där sa du en bra sak. Rijkaard har verkligen slarvat bort Ronaldihos kvaliteér genom att sätta honom centralt mot både Sevilla och Liverpool. Lägg också märke till att de båda är på bortaplan. På Nou Camp ler Ronaldinho alltid ute på sin vänsterkant och utför magi. Jag ställer den enkla frågan varför?
Spanien guddytoshoes
2007-03-07 19:24
Föll över denna artikel, guddy har förklaring på varför Barca "förlorade" igår.

En liten fråga till Barca fans, hur kommer det sig att Rijkaard roterat så mycket på anfallspositionen, Saviola övertog Guddys plats pga. av ett par mål mot ligaB bottenlaget Alaves, men utan att prestera speciellt mycket i CL / ligan, vad var förmålet med ändringen?

Samt av kuriosa varför har Guddy haft så svårt att frälsa fansen, han har gjort 10 mål, + varit delaktig i åtskilliga fler mål.
Spanien Romano Africano
2007-03-07 19:16
Om Deco vill lämna så dumpa han illa kvickt. Om han inte vill lämna behåll han med alla medel. han är en riktig motor som är mycket bättre bakåt än vad Xavi,Iniesta är. Men jag håller med den personen som sa Iniesta måste bli ordinarie han är för bra för bänkas.


Men då förstår jag Rjikard när det gäller Etoo men han borde inta ha slösat bort Ronaldinho som han har gjort mot Zaragoza,Sevilla,Pool.
Barcelona Rambla
2007-03-07 19:09
Romano Africano:

Om nu Deco själv vill lämna då? Då är det ju lika bra att försöka få lite betalt för honom.

Eto'o har som sagt varit borta 5 månader efter en svår meniskskada. Med resultatet i hand var han inte redo att spela en match på den här nivån. Det är helt naturligt att spelare som varit långtidsskadade gör en bra insats i sin första riktiga match för att sen i nästkommande matcher vara temposvaga och helt obekväm med bollen. Efter Athletic-matchen så vilade han mot Zaragoza, just för att fystränare och läkare varnade att han inte bör spela flera matcher med så kort varsel mellan. Han fick spela 20 min mot Sevilla i helgen. Rijkaard har enligt mig gjort helt rätt som matchat honom lugnt, och om alla rapporter stämmer så har han och Eto'o haft en bra dialog i stort sett efter varje träningspass om hur hans rehab och form utvecklats. Problemet som jag kan se är att Eto'o har så mycket passion och vilja och verkligen vill spela till varje pris, trots att han kanske inte är fysiskt helt återställd. Summa sumarum, det var en vild chansning att spela med både Eto'o och Messi som inte gick hem.
Barcelona Rambla
2007-03-07 18:57
Dojjan:

Sportal.se, Fotbolleuropa.se och liknande siter, kopierar översätter vad oseriösa siter som Triballfotball.com skriver. Jag skulle nog inte ta det på fullaste allvar nej.
Spanien Romano Africano
2007-03-07 18:56
Tycker inte Deco borde säljas bänkas lite så han blir tvungen att bli sig själv igen.

Jag är Roma fan men jag beundrar barca för deras fotboll.

Ni har ingenting att oro är för, ni kommer vinna ligan för när Eto'o,Messi kommer i spelform blir det som förra året i alla fall offensivt. då är det ingen lag i spanien eller europa som hänger med.


Rjikard kan dissas för två saker tycker jag, att han spelade Ronaldinho som target anfallare och att han inte spelade in Eto'o när han kom tillbaka. Kan förstå bara om Eto'o blev sämre efter Bilbao matchen, men det har man inte hört.
Annons: