/spanien/barcelona/forum/24570.aspx/spanien/barcelona/forum/24570.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Puyol_Saviola
2007-03-26 21:25
Barca är ett liv! ;)
Barcelona el Flaco
2007-03-26 18:50
Meley//

Bilderna som du tog med ronaldinho, var det i Stockholm eller utanför Göteborg?
Barcelona el Flaco
2007-03-26 18:46
Är det någon som kan rekomendera någon website där man kan köpa matchbiljetter till barcelona?
Barcelona Mapa
2007-03-26 18:36
Tja!
Ær det någon som har en adress till en sajt med Barca-tatueringar,jag sitter på ett bibliotek i Stavanger och har bara datatid en kvart till (bråttom).
Las Palmas Van Banktoast
2007-03-26 18:30
Tror att ni förlorar hemma...
Barcelona Jarla
2007-03-26 17:31
Ämne: Jag tycker vi ska sl....
Jag har inte skrivit några inlägg tidigare, men kände att det nu var dags för ett första. Håller helt med dig. Vad spelar vårt kön för roll när det gäller vår kärlek och inställning till vårt favoritlag? Det lär inte se annorlunda ut på grund av om jag är kille eller tjej. Ursäkta mig, men allt annat är struntprat.
Men jag håller med, låt oss lägga ner denna diskussion nu.
Barcelona Lisa
2007-03-26 17:21
Nemo
Ursäkta? Jag har aldrig skrivit en sådan krönika.
Och nej, det var inget roligt skämt om det var det du ville uppnå.

Okej, nu fick jag reda på att det finns en sådan artikel. Men hon som skrev den hette Emma...
Barcelona Evička
2007-03-26 17:11
Ursäkta, men en sista kommentar i ämnet:

Och om Evička inte hade skrivit att hon var tjej, hade jag banne mig trott att hon var en kille.

Jag antar att det var en komplimang, eller? ;)

Vi kan väl försöka med "keep up the good work" allihop, oavsett kön. =)
Barcelona Evička
2007-03-26 17:01
Myrran

Absolut, vi lägger ner den här diskussionen. Du är på väg att trassla in dig i något som du inte kommer att klara av att ta dig ur. Som avslutning en liten anatomilektion: både kvinnor och män har såväl storhjärna som lillhjärna. Utan dessa skulle vi inte överleva eftersom de sköter vitala funktioner i våra kroppar.
Barcelona Puyol_Saviola
2007-03-26 17:01
Jag tycker vi ska sluta diskutera det här med kvinnor och fotboll. De var jämlika när vi alla trodde de var killar. Varför? För att de är lika som oss killar när det kommer till kärleken till Barcelona.
"Jag tycker det är kul att tjejer som Evička, Meley och Lisa har hittat till Barcelona samtidigt att de skriver ofta på forumet." Att säga så tycker jag nedvärderar kvinnorna här inne. Liksom vadå har hittat hit, hur svårt är det att hitta hit liksom.

Behandla de som killar eller behandla alla som tjejer, jämnlikt!

Hoppas inte någon tar illa upp, kille eller tjej.
Barcelona Nemo
2007-03-26 16:48
Jag fasthåller också vid att om kvinnor hade haft ledande roller i alla världens länder hade vi haft mindre krig och alla konflikter hade löst med diskussion. (De hade pratat om smink, shopping och om såpa-serier, de hade inte haft tid att kriga) :-)
Barcelona Nemo
2007-03-26 16:46
Nu ska jag försöka vara så politisk korrekt som möjligt. Damfotboll är så inihelvete tråkigt, inte konstigt att kvinnor hellre kollar på herrfotboll. Men nu ska vi inte döma kvinnorna, det har lika mycket rätt att kolla på fotboll som vi har.

Jag tycker det är kul att tjejer som Evička, Meley och Lisa har hittat till Barcelona samtidigt att de skriver ofta på forumet. Jag kommer ihåg Lisas krönikan om de snyggaste i laget. Väldigt läsvärd. Och om Evička inte hade skrivit att hon var tjej, hade jag banne mig trott att hon var en kille.

Keep up the good work, ladies.

Rambla. Inter är desperata, nästa nyhet är väl att vi så gärna vill ha Materazzi och att han ska genomgå ett byte med Puyol.

Låt mig citera en tidning som är Juventusbaserad; "Dansa nu Inter, nästa år är Juve tillbaka"
Barcelona Myrran
2007-03-26 16:45
Evièka

Själv så tycker ajg i allmänhet att tjejer är vänligare, har bättre förstålese, mer sympati än oss killar, som ofta beter oss som skitstövlar. Som oftas beror på att de är lilhjärnan som sköter tänkandet, det manliga könet.

Aja nog om det är trots allt ett fotbollsforum i synerhet ett om Barcelona...
Barcelona Evička
2007-03-26 16:39
Myrran

Nu har du en del att reda ut. Damer har andra intellektuella saker (än vad?), men saknar storhjärnan och lillhjärnan?????

Jag vet inte om agentäcklet är större. Spelar ungefär i samma division tror jag.
Barcelona Myrran
2007-03-26 16:27
Ämne: Ämne: Ämne....
Ganska lätt att hitta ett större äckel än Berlusconi, kommer inte ihåg namnet på han (Rambla fyll i tack ^^) men han som är agent till Pique, Fabregas och Merida är ett stort äckligt äckel...
Barcelona Myrran
2007-03-26 16:25
Evièka

Killar kollar på herrfotboll bara för att den är den bästa och mest fartfyllda. Ta tex. Damallsvenskan den anses vara en av de bästa damligorna i världen och om jag vill se sådan fotboll kan jag lika gärna gå ner till lokal laget här i Trollhättan som ligger typ i divsion 1 södra tror jag... Inget illa om damfotboll men jaa, om du jämför underghållningsvärdet mellan dam och herr allsvenskan vinner herr stort. Och sedan herrallsvenskan med PL, Serie A, La Liga, Le Ligue, holländska ligan, Bundesliga... Hoppas du fattar min poäng. Därför kollar killar på herrfotboll och inte damfotboll, men i damfotboll finns ju mer än spelet att kolla på...

Lisa
Tjejer kan visst vara bra på fotboll och sport i stort sett. Men att jämföra det med herrar som utövar sporter är väldigt taskigt mot tjejer. Det är bara att acceptera att män har en annan fysik än damer, men damer har andra intektuella saker bättre utvecklade, tex så har dem inte storhjärnan och lilhjärnan och kan visa känslor bättre (på både gott och ont). Men som alltid är det en mansdominerad värld vi lever i...

Aja lät för mycket feminist där s för att avsluta allt får jag citera TV4 Sporten "Och nu Sporten och damfotboll."

Barcelona Evička
2007-03-26 16:21
Ämne: Ämne: Ämne....
När det gäller Berlusconi är det ju inget att förvånas över. Större äckel får man leta efter.

Det är väl troligt att det ligger en del i vad du säger. Lite underligt kan jag dock tycka att det är att de mest osannolika drömda spelarövergångar presenteras som möjliga och rent av sanna. Garvade journalister borde väl ha lärt sig jargongen. Å andra sidan kan man fråga sig vad vi skulle snacka om här om inte alla dessa rykten fanns :)
Barcelona Evička
2007-03-26 16:17
G och J Dos Santos

Hon heter Jaciara
Barcelona Barca Barca
2007-03-26 16:00
Se länktips! Mycket intressant. Några tankar?
Barcelona Rambla
2007-03-26 16:00
Ämne: Ämne: Inter v....En italiensk blaska vid namn Corriere dello Sport.

Italienska klubbpresidenter och dylikt är ofta väldigt välsmorda i truten och berättar öppenhjärtligt och mer än gärna, för alla som vill höra på vilka spelare de har för avsikt att värva.

Se bara på Galliani och Berlusconi i Milan. Går det en dag utan att de öppnar käften? Vi ligger i pole position bla bla...

Dagligen kan man nu också läsa om hur Kaká lovar att göra allt och en operation övertalning på Ronaldinho under landslagssamlingen i Sverige.

I ärlighetens namn bör det väl tilläggas att en viss spansk klubbpresident också gärna öppnar munlädret när det gäller värvningar. :D
Barcelona G och J Dos Santos
2007-03-26 15:54
Någon som vet vad Decos fru heter?
Barcelona Evička
2007-03-26 15:51
Ämne: Inter vill nu ha Eto....
Ja, varför blir man inte förvånad. Det som jag möjligen kan bli förvånad över är att ryktesspridarna aldrig tröttnar. Är det verkligen Inter som säger det eller råder nyhetstorka?
Barcelona Rambla
2007-03-26 15:25
Inter vill nu ha Eto'o. Det vill säga om de misslyckas med att värva Luca Toni som är förstavalet nu i sommar. Då hade man tänkt sig att Eto'o skulle passa bra istället. I samma veva är tanken att Adriano ska gå i motsats riktning, till Barcelona. Först Messi och nu vårt lejon Samu. Haha! Vilka jönsar.

Vad är det med klubbar som Inter? Tror de verkligen att Barcelona är så korkade att de skulle byta bort Eto'o mot Adriano? Det är dags att stiga ner på jorden nu Moratti och Inter.
Barcelona Lisa
2007-03-26 15:02
Puyol_Saviola
Kanske är lite för hårt. Tycker inte du det?

Nemo
Jo, men det gäller att planera bra. ;)
Oj, visste inte att du gillade Beckham så mycket. Men han är ju rätt populär bland killar om jag inte misstagit mig.

Evièka
Men precis som tjejer kan tycka att en annan tjej är snygg så kan väl killar tycka att killar är snygga. :P Men många har åsikten att tjejer inte är bra på sport så de håller sig till "sina egna".
Barcelona Evička
2007-03-26 14:50
Ämne: Evièka

Jag är ing....Hmm, det är en sak jag inte fattar i det här. Killar menar att tjejer stöder ett lag för att det finns snygga killar i just det laget att kolla på. OK, var och en utgår väl från sig själv på något sätt och då kan man ju fråga sig varför i hela världen killar tittar på herrfotboll??

Nemo/ Varför skulle jag hata dig? Jag tycker bara att du ställer en tämligen obegåvad fråga.
Barcelona Nemo
2007-03-26 14:41
Lisa. Ursäkta mig, trodde shoppingen tog upp all tid :-) Jag trodde Beckham var alla tjejers dröm. Springer så lite som möjligt, för att inte bli svettig. Alltid fin frisyr. Jag springer inte heller mycket på plan för att slippa bli svettig. Men utseendet delar vi tyvärr inte :-)
Barcelona Puyol_Saviola
2007-03-26 14:20
Lisa

Utan handskar?
Barcelona Lisa
2007-03-26 14:18
Puyol_Saviola
Jo, men de kan få tömma bajamajorna ute istället?
Barcelona Puyol_Saviola
2007-03-26 14:16
Utedass är la värre..
Barcelona Lisa
2007-03-26 14:10
De som springer in kan tvingas städa toaletterna under övervakning. Det hotade lärarana med på ett läger i 6:an om man gjorde något dumt och det fungerade. Det var dock ett utedass men ändå...
Annons: