/spanien/barcelona/forum/24520.aspx/spanien/barcelona/forum/24520.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona T#11
2007-04-17 22:23
om zigiz kommer måste guddy, saviola o ezquero bort plus att maxi kommer tillbaka så jag tror inte det blir så mycket av det
Barcelona Cue.barca
2007-04-17 22:20
Criff /

Du verkar precis som Rambla inte uppfattat vad det var jag syftade på :P

Det var vad ni tyckte, alltså bara spekulationer, inget jag har hört bara lite tankar och ja ville höra vad ni tyckte... men alla verkar fatta fel och tror jag har läst att dinho ska till milan, MEN om det nu kanske skulle bli så ( spekulationer ) så frågade jag också vem ni trodde skullle ta över som den store.

Själv tror jag ronaldinho blir kvar nåra år och messi kliver fram när han passerat 20 och väl det...

Men inget neggo om ronaldinho, han är min personliga förebild och kommer nog alltid vara det.

Och nej, ja skulle nog inte passa som tränare i Barcelona, fast jag hade nog inte ändrat så mkt i formationerna om jag vore Frank!
Barcelona Myrran
2007-04-17 22:19
Il Phenomeo

Ja, dos Santos det var prat om att han och hans bror skulle få spanskt medborgarskap nu i april tror jag så han blir inte heller något problem.
Real Madrid Il Phenomeo
2007-04-17 22:16
Myrran.

Ja men glöm inte att Dos Santos kanske ska tas upp i A-laget snart, och han är en icke-EU spelare. Sedan så tror jag inte Ronaldino fått sitt spanska pass än.
Barcelona Myrran
2007-04-17 21:49
Duda
Det är bara Eto'o som är icke eu-spelare nu för tiden tror jag, för Ronaldinho har väl fått sitt spanska pass om jag inte har fel.
Barcelona Duda
2007-04-17 21:16
Zigic är ju en icke-eu spelare. Kvoten är väll fylld redan?

Det skulle förvisso vara en bra värvning, just huvudspelet i anfallsväg är väll en utav våra svaga punkter.
Barcelona Barca Barca
2007-04-17 21:14
Zigic till barca? Ta emot honom med öppna armar. En sånn värvning vore mardrömen för lag som ställer upp som ett köttmur, helgens Mallorca kan man ta som ett exempel. Han skulle förändra en hel matchbild. Ja, Zigic är för min del mycket mer än bara välkommen.
Barcelona Born In Barcelona
2007-04-17 19:43
Läste just Kviborgs senaste artikel. Den innehöll förviso en del bra synpungter men en var extremt ensidig. Han vägrade många gånger att se längre är vad hans vita näsa räckte.

Han gav mig iaf en del skratt...
Barcelona João Pinto
2007-04-17 19:43
Nu vet jag inte hur mycket intresse det finns hos Barca vad det gäller Zigic, förmodligen jättelite. Men det skulle vara en smart värvning helt i min smak, En annan spelartyp än Etoó som skulle kunna ändra matchbilden med sitt fina huvudspel. Den perfekta inhopparen.
Cockta
2007-04-17 19:15
Har läst idag i en Serbisk nyhetsportal att Zigic är ett steg ifrån att bli värvad till Barcelona .
Får ni honom lär de bli många mål från hans huvud. Ni har världens bästa spelare som kommer att mata han med inlägg.
cao / Belgrado.
Barcelona Criff
2007-04-17 19:09
Ämne: Rambla, detta var in....

cue.barca:
Du tycker alltså att Messi ska ta över Ronaldhinos roll i Barca? Messi är 19 år gammal, Ronaldhino var väl ungefär 25 eller nåt när han kom till barca. Om Messi hade fått den rollen så hade han gått ner sig kan jag lova. Inte normala förväntingar på en 19 åring. Så tur vi inte har dig som tränare i Barcelona.
Barcelona BARÇAAA
2007-04-17 18:38
Rambla är viktigt i detta forum lika mycket som Ronaldinho i Barça.FORÇA BARÇA!
Barcelona Cue.barca
2007-04-17 16:40
Rambla /

Japp, då var det slutpratat om det..

Bara en till fråga, hur fan kan du så j**** mycket... du måste kunna spanska flytande elr, ja antar att du hittar allt på hemsidor
Barcelona Ride_The_big_one
2007-04-17 16:29
Rambla

Jag tror det är en blandning av dålig koncentration och otur när det gäller edm säsong hittils, min teori är att missa vm pågrund av skada har satt sina spår i edm!
Han ser inte spelsugen ut vem kan klandra honom lägg till att han aldrig hinner komma till form pågrund av skadorna. Att edm inte sett bra ut iår så finns det en massa orsaker jag zoomar in på suget han inte har efter alla skador därmed slappnar man av vilar inte som man ska mer skador läggs till.

Mot Villareal får Marques forsatt förtroende då vi behöver nån som smäller till och levererar bollen till änglarna Xavi/Iniesta/Deco som får äran att transportera bollarna vidare.

Vill du förresten träna magen lite med ett gott skratt?

Jag rekomenderar kviborgs senaste artikel, killen är så enögd att det är pinsamt löjligt!
Jag tycker han borde börja skriva artiklar för aftonbladet han har ju alla medel för att lyckas i amatör blaskan.
Barcelona Rambla
2007-04-17 16:11
Cue.barca:

Du får tro vad du vill. Jag tyckte det såg ut som att det enligt dig redan var klart att han lämnar. Något jag inte håller med om helt enkelt. Jag tror att han stannar, att han själv vill stanna.


Edmilson skadad, borta ca 2v. Helt otroligt hur hans säsong har sett ut. Har inte spelat på ett tag, trots det skadar han sig.

Guily och Sylvinho ej uttagna till morgondagens match mot Getafe. Sen tidigare är även Ronaldinho, som kör eget rehabprogram för att komma i form, och Motta som är skadad borta. In i truppen istället Ezquerro och Oleguer. Jippi!

Till sist något att skratta åt. Inter sägs ha lagt ett bud på Deco som de ser som den som ska ersätta Figo. Budet är på €6m. Barcelona har inte uttalat sig officiellt, det sägs dock att €20m är vad man värderar honom till. Sorry Inter, men vi dumpar inte iväg spelare till er som Real Madrid. :D
Barcelona T#11
2007-04-17 16:02
Cue.barca

det verkar som om du vill att ronaldinho ska till milan. isåfall så tänker du inte klart.:S
Barcelona João Pinto
2007-04-17 16:00
Dinho måste stanna i Barca och det kommer han att göra också. Hans finess och geniala passningar är livsviktiga för Barca. Jag kan hålla med om att han sett lite mätt och oengagerad ut, men då är det bättre att ta in hungriga spelare med vinnarskalle på andra positioner.
I dagsläget finns det ingen som kan ersätta Dinho. Gio dos Santos behöver minst ett år till, minst...
Barcelona Cue.barca
2007-04-17 15:40
En sak till vill jag säga om ämnet dinho slytt till milan...

Till nemo som säger att jag inte ska dra upp en sån diskusion igen...

Men herregus ett forum är till för att duskutera saker och ting inte för att säga : ooh ronaldinho var kung ikväll han är bäst..

Skärp er!
Barcelona Cue.barca
2007-04-17 15:37
Rambla, detta var inte om ditt senaste inlägg men det handlar om flytt till milan för dinho..

Jag vet mycket väl precis som du och alla andra att han inte är sold eller att han har sagt att han kommer flytta.
Men enligt mig vore det en bra lösning, han har länge varit den stora stjärnan men det är trotsallt dags för en ny att komma fram ( ja syftar på messi ).

Men något som ja tror du missade är att jag frågade alla er andra här på forumet vad ni tror, eller så förklarade jag väl fel, detta är bara spekulationer...

Så ja säger som du bli inte så upphetsad :P
Barcelona Et0
2007-04-17 14:46
skönt uttalande av Laporta
Barcelona Beguiristain
2007-04-17 14:18
Ämne: Beguristain. Är det ....Delarocha
Hur många av real värvningar de 3 senaste åren har varit lyckade? Själv kan jag inte se någon, möjligen Ramos.

Att de ligger så nära oss har inget att göra med värvningarna, de hade presterat lika bra med halva startelvan full av Castilla spelare. Det är istället vi som spelat sämre iår.
Barcelona Beguiristain
2007-04-17 14:08
En annan anledning att inte värva dyra världsspelare är att klubben fortfarande har en stor skuld som kom till under Gasparts fantasifulla värvingar typ (petit och ovemans 300 mile i sjön). Hitintills har Laporta och ledningen lyckats sanera lite av den men om vi ska köpa in dyra spelare så kommer skulden aldrig att betalas av.
Delarocha
2007-04-17 14:05
Beguristain. Är det bättre att köpa billiga spelare då som antagligen är billiga för att de inte lyckas? De dyra spelare är ju oftast dyra av en anledning. Idiotiskt att tro att man kan hålla sig i världstoppen genom att köpa billigt eller ingenting samtidigt som andra lag köper dyra spelare. Real har köpt för över 1 miljard väl? De ligger ju bara några poäng bakom oss. Det är nog dags att ta fram lite pengar iallafall, om vi vill satsa på både liga o Cl i framtiden.
Barcelona Beguiristain
2007-04-17 13:54
Många här som vill köpa in en världsspelare eller två. Jag tycke dock inte att man ska slösa pengar på någon som man i förväg inte vet ifall det blir succe eller flopp.

Barca har en historia full av misslyckade värvingar av världsspelare. De barca spelare som varit världsspelare har i de flesta fall inte blivit det förrän de kommit till klubben.

Däremot är det få världsspelare som kommit till barca och levt upp till förväntningarna.
Barcelona Rambla
2007-04-17 13:52
Det är inte så konstigt att det ryktas om Zigic till Barcelona. En av anledningarna är nog den att han var ju med om att sänka Real Madrid i helgen. Nåja, han fick åtminstone med sig Cannavaro i sitt fall. :D

Jag har svårt att se den värvning gå igenom. Frågan är om vi ens köper någon anfallare. Allt handlar nog om hur det blir med Guddy och Saviola skulle jag tro.
Atlético zoran
2007-04-17 13:41
Det är mycket rykten kring Zigic just nu, en kille som funderade på att sluta med fotboll för bara några säsonger sedan.
Barcelona Ride_The_big_one
2007-04-17 13:29
kerzhakov

Finns ingen som helst sanning i att barca gjort klart med zigic,tribalfootball är i samma klass som aftonbladet!
Delarocha
2007-04-17 13:25
Jag tycker det är dags för Barcá att lägga ut mycket pengar på värvningar för en gångs skull. De Rossi, Dani Alves, Robben, Milito och kanske en riktigt bra anfallare. 2 backar, 1 central o en högerback är av högsta prioritet. Sen vill jag enormt gärna se nya yttrar. Ta upp Bojan och Giova, sälj Ezquerro, Giuly, Gudjohnsen.
kerzhakov
2007-04-17 13:19
finns det nån sanning i att barca snart gjort klart med zigic? (se länktips)
Barcelona Cheno
2007-04-17 12:02
Håller med signaturen Valdes i det mesta han säger. Vi behöver mindre individualister och fler som vill skita ner sig och kämpa då det går dåligt.
Annons: