/spanien/barcelona/forum/24509.aspx/spanien/barcelona/forum/24509.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Captian Fabuloso Cave Of Hair.
2007-04-26 21:12
Visst så har Saviola gett vibbar av en golddigger, men jag tror ändå (och hoppas) på att det var den förre agenten som styrde Saviola.

Amuari verkar lovande, men fortfarande så är han ingen riktig "killer", i mina ögon. Nu kan det kanske bero på att han varit skadad som Rambla sa.

Klose verkar sympatisk och "Henke-aktig", men jag har starka känslor av att han passerat sitt bäst före datum. Kan Barca gnista till hans spel? Vet ej. Men saviola, kan spelet bättre (även om han inte passar in i det) och den spanska fotbollen.

Jag är alltså för en förlägning av saviola på helst ett år, men kanske också två. Då får Giovani och Bojan tid att acklimatisera sig till A-lags spel.

Ezquerro måste dock bort, kanske också Guily. Vem vet, under Bojan och Giovanis "inmatchning" i laget, så kanske en ny talang kommer behövas tas upp. Alcanatra eller Falque. Who knows?
adiiL
2007-04-26 21:08
Ämne: AdiiL, på tal om vad....
Han gjorde ett flera riktigt dåliga passningar minns en av dem han hade hur mkt tid som helst på sig och passa och passade helt fel så drogba fick den och nästan var fri med målisen tror det var han iallafall. Han gjorde iaf många dåliga passningar så kan han ju inte hålla på i Barca där han kmr att få en stor roll:P
Barcelona Rambla
2007-04-26 20:57
Captian:

Jag håller med om att man bollat lite väl mycket med Saviola. Mycket säkert beroende på den höga lön han hade och säkert också pga tidigare agent som varken Laporta eller Txiki tålde. Sen så var Rijkaard ärlig mot honom redan från början då han sa att Saviola inte ingick i hans planer. Därför lånade man ut honom när han själv inte ville nappa på anbud från andra klubbar. Inför den här säsongen så ville ju Saviola till varje pris stanna och kämpa om en plats i truppen. Det har han gjort utan att gnälla en endaste gång och bara jobbat på. Rijkaard har ju prisat honom flera gånger för den profissionella attityden han visat på träningar och i matcher. Så all heder åt el conejo för det. Det ryktas nu att han kommer att erbjudas ett kontrakt med ca €2m i årslön, säkert med lite bonusar också. Nu har han väl det dubbla i lön så frågan är ju om han nappar på det? Jag tycker nog att han kan erbjudas ett 2-årskontrakt, då blir det precis lagom för att matcha in Bojan.

Kamelen:

Amuri har vid något tillfälle sagt att han inte är beredd att spela andrafiolen i det lag han spelar. Han hade knappast flytat på Eto'o då det var aktuellt. Sen gick han ju och skadade sig svårt också.

Det ryktas mycket om Klose nu. Han har blivit lovad speltid av Rijkaard, speciellt med tanke på att Eto'o försvinner till Afrika under en månad till våren. Vi får väl se hur det blir med Klose.
Barcelona João Pinto
2007-04-26 20:55
Saviola kanske är bra i en 4-4-2 uppställning, men i Barcas 4-3-3 funkar han verkligen inte alls. Lite synd att låta honom gå utan att få någonting för honom kanske, men hellre det än att han tar upp en användbar spelares plats i truppen.
Barcelona Kamelen
2007-04-26 20:40
Äh, inte för jag tror att det stämmer att Saviola drar till Madrid men jag ser gärna att han lämnar. Han är alldeles för högavlönad med tanke på hans prestationer respektive speltid. Vem som skall ersätta honom? Amauri, Palermo är en spelare jag oerhört gärna ser i dagens Barça. Ryktades ju även om att han skulle komma i sommar men så blev tyvärr inte fallet. Tyvärr skulle han förmodligen bli väldigt dyr. €15-20M?
Barcelona Captian Fabuloso Cave Of Hair.
2007-04-26 20:29
Rambla

Det skulle ju vara lite osmart att köpa Saviola, då han inte är den mest rykande anfallaren i världen, men osmart är Real:s andra namn :)

Skulle typ kunna tänka mig att de köper honom bara för att kunna säga sig själva starkare än oss, detta skulle vara rätt upp i Real:s bana.

Men ärligt talat så tycker jag nästan att Saviola borde förlängas kanske med ett år till, detta för att ha honom som utfyllnad i truppen till vår kära Bojan når 17/18 års gränsen och tas upp i A-laget. Så som ledningen bollat med Saviola de senaste åren har inte varit rättvist och knappast gått med barcelonismon. han förtjänar en stabil framtid där alla (i ledningen) tror på honom.

Ett annat faktum är att, vem ska vi köpa in som Eto'os "vikarie"? Det finns ingen på markanden som kan göra det bättre än Saviola. Finns knappt anfallere att köpa utav någon högre rang. Därför tycker jag att vi förlänger med Saviola i ett år, och därefter tar Bojan över som Eto'os ersättare, och matchas sakta in
Barcelona Rambla
2007-04-26 20:18
Captian:

De som har läst pappersversionen av Marca säger att Saviola framställs som värsta Romario-kopian. Att han är en fantastisk målskytt av rang och att hans målsnitt är skyhögt alla säsonger. Vi som känner till sanningen vet ju att han är ojämn som fan, visserligen så har han ju haft framgång i CdR den här säsongen. Om vi nu är ärliga, så visst duger Saviola som 3-4:e anfallare i truppen. Trots det så fungerar han inte speciellt bra i vårt 4-3-3.

Självklart är det ett sätt från Marcas sida att försöka få det till att Real Madrid har vunnit en stor prestige-seger i och med "värvningen" av Saviola från ärkerivalen. De drar sig inte från att ljuga. Det finns inget klart om man läser lite nogrannare. De hänvisar till ett muntligt avtal med hans agent. Jo tjena.

Det är lika klart som det var med Kaká, Robben och Fabregas i sommar. :D
Barcelona Captian Fabuloso Cave Of Hair.
2007-04-26 19:53
Marca är riktigt patetiska. Deras heta nyhet är idag att Saviola redan gjort ett muntligt avtal med Real, om att spela där efter sommaren. Detta har Saviolas agent redan förnekat, men trots det så håller de "storyn" som första side stoff. Patetiska var ordet!

Jag antar att de hoppas och tror att, genom att sprida lögnaktiga, horribla rykten att de så ska de splittra Barcas trupp och få oss att rammla på mållinjen till liga vinsten. Rykterna om Eto'os och Ronaldinhos hat mot varandra och Messis flytt till Inter, börjar ju bli lite uttjatade. Så vad kommer genierna från Madrid på, jo en ny Figo flytt.

Det luktar riktig rädsla från Madrid att Barca kanske kan ta hem titeln trots alla falska rykten. Så de bestämmer sig för att sprida mer.

Good job, bitches :)
Barcelona Cristocea
2007-04-26 19:48
Captain Fabuloso//

Intra pe msn.
Barcelona Rambla
2007-04-26 19:00
zoran:

Jo jag vet, han fyller 28 aug. Det var Aaróns ålder jag var osäker på.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-04-26 18:20
Xabi alonso hade inte en av sina bättre matcher igår det håller jag med om kändes som de var tagna av stundens allvar, tog tid innan de kom igång.

Xabis uppgift är motsvarig till Decos jag tycker inte lampard va mycket bättre lite bättre kanske men väldig få marginaler.
Sömnpiller i vissa stunder 2 taktiker möts inte undra på :D.

Jag tror och hoppas att matchen i Liverpool höjer sig ett snäpp och att matchen är öppnare.

Barcelona Karlssoooon
2007-04-26 18:13
Ämne: Xabi Alonso va sämst....
Håller faktiskt med. Mascherano gjorde det mycket bättre på i stort sett samma position.
Delarocha
2007-04-26 17:21
AdiiL, på tal om vad?
Fan vad underbart att Bojan gjorde mål. Kyligare avslut går ju inte att få. Hoppas han får lira ännu mer i framtiden. Enormt kul.
adiiL
2007-04-26 16:56
Xabi Alonso va sämst igår i champions league
Atlético zoran
2007-04-26 16:30
@Rambla

Bojan är 16, född 1990 och fyller 17 i år. Han är sjuk.
Barcelona Rooga
2007-04-26 16:17
Det pratas om Klose återigen nu. Jag är tveksam till att han passar in hos oss, vi har Etoo som spetsen och Klose kan inte ligga på en kant.

Får väl se hur det blir?
Barcelona Rambla
2007-04-26 15:37
_Giovanni_:

Tja du, om jag det visste. Jag vet att Barcelona har följt Sneijder noga under en längre tid. Vill man ha honom så är jag så gott som säker på att han väljer Barcelona. Allt handlar väl om hur mycket speltid han lovas etc. Valencia är tydligen intresserade. Sneijder säger som alla spelare att han är smickrad. :)

Ten Cate, Reijkaard, Ajax och inte minst Cruyff garanterar att han får honom. Frågan är dock om man vill ha honom.
Barcelona _Giovanni_
2007-04-26 15:31
Rambla
Angående Sneijder tror att han lämnar för Vlencia eller kommer inte Henk ten cate släppa honom till Valencia eller kommer Rijkaard göra klart med honom i sommar

Tacksam för svar
Barcelona Evička
2007-04-26 12:37
Rueda
De spikar aldrig matchdatum förrän cirka tio dagar innan. Matcherna är från början alltid lagda på söndagen. Sedan bestäms det definitivt en dryg vecka innan.
Barcelona Rambla
2007-04-26 10:56
Amunt!:

Hehe. Jag var inte seriös när det gäller länk. Angående Aarón så av det lilla jag sett så påminner han mig om Villa. Ett kraftpaket med bra teknik och snabbhet. Är det någon som påminner om Messi så är det ju Bojan. Fantastisk bollbehandling och ett bra löpsteg.

Nåja, vi får se hur de utvecklas. Bojan får för tillfället mer rubriker men det kan ändras på någon dag. Sen är ju Bojan 2 år yngre också, eller?
Valencia Amunt!
2007-04-26 10:50
Rambla:
Jag tror det var Marca eller AS (hmm, alltid något även om jag inte tycker det stämmer så bra :P) som kallade honom för det när dom hade en artikel om honom, orkar tyvärr inte leta upp länk.
Sedan sa han (Aarón) att tränarna sa att hans spelstil kunde liknas vid Messís och Robinhos (här är jag däremot lite rädd :P)

Ang. Torres så visst var han riktigt duktig när han slog igenom men det har många spelare varit, fotboll är en hård värld.

Men kom ihåg, det Bojan gör med en boll, gör Aarón med ett tuggummi ;)
Barcelona Rambla
2007-04-26 10:39
La Cibeles:

Heh, inte Real Madrids stil att jävlas med Barca? Jag antar att du var ironisk där. Det lustiga är ju att presidentkandidater inte drar sig för att lova att värva barcaspelare, eller som nu Saviola om det stämmer. För att i nästa hand försöka få in anti-barca klausuler i spelares kontrakt de säljer som med Diogo. En spelare de själva inte anser duga i den egna klubben. Hyckleri på hög nivå. :)

Han har en ny agent, så det är tveksamt. Jag misstänker att det är Marca som vill sno läsare från AS. :D
Barcelona Rambla
2007-04-26 10:24
Har också sett det. Tror inte ett ögonblick på det. Han räcker inte riktigt till i ett storlag, han håller för ojämn nivå. Jag har svårt att se Real Madrid skulle välja att satsa på honom som en av anfallarna till nästa säsong. Skulle det vara bara för att jävlas med Barcelona så är det ju enbart deras förlust i slutändan, även om det hade kännts konstigt att se kaninen i en vit tröja.
Barcelona Rambla
2007-04-26 10:06
Rueda:

Enligt Barcelonas hemsida så spelas matchen 20 maj. Därmed inte sagt att det kan ändras längre fram, men det ska nog mycket till.

Amunt!:

Äsch, nya El Niño för att han är minst lika lovande som Torrés en gång ansågs vara. Inte ens du kan förneka att han var riktigt bra när han slog igenom. Nya Messi? Hah, och det kom du på nu? :) Visa mig en länk där han kallas den nye Messi? Säkert en lokalbaserad Valencia-tidning. :D

Däremot finns det några artiklar i italienska Gazzetta dello Sport där Bojan kallas för den nya Messi.
Atlético Rueda
2007-04-26 09:50
Någon som vet om datum är spikat för matchen Atleti - Barcelona? Har nämligen köpt flygbiljetter till madrid den 19e och nu börjar jag bli osäker om det verkligen är den 20e matchen ska vara. Skulle uppskattas om någon hade nån info om det så jag kan boka om isf ;)
Valencia Amunt!
2007-04-26 09:26
Rambla:
EMD snackar mycket skit ;)
Supedeporte snackade en väldigt massa om Cristiano Ronaldo förra året och hur han skulle bli signad etc.

"nya El Niño", hmmm, jag vet inte om det är något att sträva efter :D
Aarón kallas ju för den nya Messí ;)
Barcelona Kim
2007-04-26 08:58
Nej, Al Ahly vann inte något i Asien. Det är ett afrikanskt lag.
Barcelona 19
2007-04-26 06:51
Jag tror att Al Ahly vann Asiens Champions League.
Barcelona Criff
2007-04-26 02:03
janho, Al Ahly var väl afrikanska mästare om jag inte har helt fel. Så ett soplag tror jag inte det är. Sen att dem inte kan stå emot ett stjärnspäckat Barcelona förstår jag också. Men man såg på spelarna att dem var inte ur form. Passningarna gick fram och löpningarna fanns där. Allt handlar inte bara om vem som vinner eller med hur mycket. Det märkte vi inte minst sagt mellan Manchester United & Roma. Roma var väl inte ut form för dem förlorade med 7 - 1? Allting är tillfälligheter. Nu har vi lite bad luck helt enkelt precis som Real haft senaste åren. Men det vänder snart för barca. :)
Barcelona Rambla
2007-04-25 23:04
Heh, det är ju ord och inga visor från vårt Lejon. Han skräder då inte orden. Precis som vanligt. :D
Annons: