/spanien/barcelona/forum/2447.aspx/spanien/barcelona/forum/2447.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Vlom
2016-11-05 11:35
Angående Paco Alcacer............

Visserligen är det alltför tidigt att säga, men spanjoren ser onekligen ut att vara en rejäl floppvärvning. Ärligt talat så har inte jag sett någonting utav vad Paco kan göra som varken Munir och Sandro. Vi har slängt ut en La Masia produkt och investerat någon €30m som är knappast ett dugg bättre än sin föregångare.

Det är inte bara det att Paco ej gör mål men att han är mer eller mindre osynlig på planen. Han bidrar ingenting i vårt anfallsspel.
Barcelona Iniesta70
2016-11-05 11:10
LennyRomario

Ja, dagens ungdomar har ju en fördel , dom "raggar " eller lär väl känna damer både genom Facebook , och andra internet sajter.
Med det menar jag att dom lätt kan kolla upp intressen och favoritlag.
Tänk om man har en riktig "pingla" på gång och så ser man henne i en Real tröja med nummer 7.!
Tja, att fotbolls intresset finns är ju bra , men för mig skulle ju valet inte vara så svårt...:)

Sen så har jag haft tur med min bättre hälft , det blev helt klart mer invecklat att kunna njuta av en match sen barnen kom in i bilden.
Men som man bäddar får man ligga ...och. Ibland så är det lite knöligare...:)
Barcelona LennyRomario
2016-11-05 10:40
För alla er ungdomar som läser dessa personliga inlägg och tänker: "Wow. Brudar är verkligen så tjatiga och trista som det sägs.Jag vill inte ha nån!" Jag vet ännu inte om ni kommit till den åldern där man seriöst börjar överväga att bli gay, med sin bästa vän? Själv var jag kring 15-16. Jag och min bäste vän insåg hur praktiskt det skulle vara om vi var homosexuella. Dels skulle vi ju inte behöva försöka få tjejer och därmed riskera vår egon, och det vore verkligen just praktiskt; "Vadå, vi hyr playstation (ja, det var så länge sen att man hyrde det), spelar FIFA, ligger lite, tittar på fotboll, spelar FIFA igen." Tyvärr var ingen av oss gay, så det blev aldrig mer än blott en dröm. Men så, för 18 år sedan träffade jag min nuvarande flickvän. Hon var då landslagsspelare i basket, och därigenom fanns väl ett visst grundintresse för sport. Fotboll hade hon i stort sett aldrig tittat på. Men hon följde med mig in Barcelonas (och fotbollen i stort) magiska värld. Spolar vi framåt så har hon i säkert 15 år kunnat rabbla hela Barcas laguppställning åt alla håll och kanter. Hon saknar Puyol mer än någon annan, och missar kanske 5-6 matcher per säsong. Oftast är det jag, min bästa vän och min flickvän som tittar på matcherna tillsammans. Han har också en flickvän nu, men hon är helt oförstående inför konceptet sport. Flickvännen skickade mig en smygtagen bild när hon var på en flygplats,"Anton Tinnerholm" Jag kände först inte igen honom, men google gav henne rätt. Hon har sitt eget lag i "Fantasy Premier", och kom förra säsongen före mig. Det suger. Hon är säker på att Feghoulli kommer att bli en succé i West Ham, bara han blir 100% Det bör dock sägas att vi inte har några barn att ta hand om, vilket såklart underlättar förutsättningarna. Men en jobbig jävla hund har vi. Så vad försöker jag säga? Det vet jag i stort sett aldrig. Att bli gay med sin bästa polare är antagligen ändå det bästa, men känns inte det naturligt så finns de där ute - flickvännerna som också älskar idrott. Disclaimer: Jag riktar mig inte mot något speciellt inlägg, och menar inte att någons partner har som främsta förtecken att vara tjatig och gnällig, ingen behöver känna sig förolämpad. Och ingen behöver heller förklara för mig att homosexualitet är något man inte kan bestämma över och blabla. Jag är väl medveten om detta faktum.
Turisten
2016-11-05 10:36
@Carles Puyol Beast:


Har faktiskt kollat upp det här nu. Suarez har 4 gula och är avstängd nästa gång han får en varning. Neymar har 3 gula.
Barcelona Carles Puyol Beast
2016-11-05 10:25
Är det bara Suarez som riskzonen när det gäller att missa Real matchen? Neymar har dragit på sig massa kort också. Hur ligger Neymar till?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel12
2016-11-05 01:59
Turisten förlåt. Jag har problem att få ihop veckorna då jag befinner mig i en uppsägningsperiod och jag fått nytt jobb. Tror jag längtar för mycket till mitt nya. Självklart har du rätt så jag tror att han i Malaga matchen då möjligtvis drar på sig det gula, vilket göt att han är avstängd mot Sociedad. Hoppas iallafall för din skull att han spelar. Och självklart att vi vinner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-11-05 00:47
Trenden verkar gå mot det personliga och inte mig emot. Kan berätta för den som till äventyrs är intresserad, om när jag och min sambo tillsammans med andra bekanta, blev bjudna på trerättersmiddag hos en stadsarkitekt och dennes man; som stod för matlagningen eftersom maken är kock till sitt yrke.

Det var flott och fint värre för en gammal arbetargrabb, som gjort en klassresa in i knarkarkvartar och allmän misär, som socialsekreterare. Hur som helst: Maten var som förväntat finemang och umgängesformerna efter desserten tog sig uttryck i alkohol ("nej inget vin för mig tack, jag har tagit egna Guinness med mig")

Men själv kunde jag inte slappna av, utan satt som på nålar mest hela tiden. Ty till saken hör att datum för denna inbjudan, till min stora förtret krockade med ett El Clásico (10:e april 2010 ). Då man till och med drog sig för att ens gå på toaletten, i och med magkänslan att man därmed skulle löpa risken att missa något oförglömligt i realtid.

Klockan närmade sig avspark och jag visste att etiketten egentligen förbjöd mig att göra vad jag gjorde. Men nöden har ingen lag. Så jag reste mig upp utan att slå i något glas med tesked, tackade vänligt för maten och talade om för hela sällskapet inklusive en skamsen sambo, att jag tyvärr måste hem eftersom en fotbollsmatch jag omöjligt kunde missa, snart började.

Mådde rätt dåligt när jag cyklade hem som en blåröd dåre. Men väl hemma i favoritfåtöljen i höghuset strax innan avspark, hade jag fullt fokus på vad som komma skulle, istället för det "drama" som nyligen utspelat sig i villakvarteren där b la min chef bodde.

Och även om jag fortfarande kan känna mig lite asocial, när jag tänker på att jag tackade nej till att se matchen hos värdarna, eftersom jag inte ville bli störd av massa människor som inte hade något bättre för sig än att umgås över en bit mat och dryck, så har jag aldrig ångrat mitt tilltag. Hur matchen slutade? 2 - 0 till Barca. På Santiago Bernabéu. Sensmoralen i denna sannsaga får bli; Lyd alltid magkänslan.
Barcelona Barcadinho.
2016-11-05 00:39
Ineista70 - haha vad jag känner igen det.
Jag vet inte hur många bjudningar på middagar, fester, födelsedagar jag har hoppat över för Barcas skull. Alltid vita lögner eller rakt till saken.
Måste säga att det har blivit lättare med tiden för då barnen var med mig o emot alla förslag. Då fick frugan lägga av. Men det var också bråk o tjafs ibland, jag blev kallad för den mest asociala personen i världen. Jag förstår tyvärr vad hom menar o försöker kompensera så fort det går med tid o pengar.
Hon orkar inte följa matcherna på tv med oss men hon älskade o se matcher på CN, varit där tre ggr och vill gärna åka igen, det bäddar gott för framtiden.
Att älska ett fotbollslag är en livstil inte en hobby...
Tyvärr kommer mina barn bli likadana, stackars deras framtida partner.
Dålig uppfostring :P
Barcelona Iniesta70
2016-11-04 23:57
Katalano

För mig så personifierar Xavi självaste Barca.
Han är referens ramen för tiki-takan , dess DNA.

Det som var vårt signum , det eleganta mittfältsspelet och trianglarna , passningsspelet , kylan....
Han är saknad på vårt mittfält.
Blir svårt att hitta nån som honom inom de närmaste generationerna.
Men Veratti är bra , riktigt bra.
Barcelona Katalano
2016-11-04 22:32
@Yellow cake:


Jag instämmer med dig. Detta trots hur jag formulerade mig tidigare vilket torde visa på hur speciell Xavi faktiskt var. Det finns ingen som kan fylla hans roll fullt ut, men Veratti är den enda jag ser i dagens fotboll som är någorlunda i närheten och som kan styra tempot i en match på liknande sätt som Xavi, utan att för den delen vara lik Xavi.
Barcelona Gio Style
2016-11-04 22:32
@lapulgatomica:

Hatar att förlora så jag tycker aldrig det är rättvist när jag förlorar haha. Partisk, jo :D adda mig om du vill :) gio_style88
Barcelona Iniesta70
2016-11-04 22:16
DM1982 Ja, jag brukar ha stenkoll , har lyckats slippa undan nån form av släktträff på lördagskvällen , nån av hennes kusiner ska få sitt första barn och blaha blaha. Jag slet hårt för att komma undan allt det pga av att jag trodde det var en supermatch. Nu måste jag troligtvis gå på släktträffen på lördagen , och på söndagskvällen måste jag se till att slippa hushållssysslorna om/ när barnen somnat. Kan ju inte gärna säga att matchen är på lördagen.....va säger man då när dom väl drar igång på söndagskvällen och hon undrar varför jag inte nattar minstingen när han håller på och skriker halsen av sig ...... Ja, 16.15 är ju en hänsynslöst dålig tid ur en småbarnsförälders synvinkel ....med hundar! Nåja , matchen SKALL ju ses! Punkt slut.... Nja, för nog ta fram nåt mer diplomatiskt...
Barcelona DM1982
2016-11-04 21:58
Iniesta70 Som gift småbarnsförälder måste man alltid ha full koll på när Barça spelar. Man måste alltid vara beredd på att svara ja eller nej när frugan vill hitta på något under dagar när Barça har match. "Skulle det inte vara kul att gå på bio på söndag?", kan frun fråga. Bam, där måste man veta på millisekunden vad man ska svara. "Söndag? [då spelar ju Barça]. Nja, visst vore det kul med bio men varför inte på lördag? Det är ju lite festligare då, plus då kan vi ju passa på att äta lite gott ute." Annars är söndagar klockan 20:45 bästa tiden, det är inte ofta man har något planerat då. Lördagar 16 är ganska rutten, alltid mitt i något då.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70
2016-11-04 21:21
Jaha, här sitter jag och laddar inför Sevilla-Barca imorgon kväll!!
Sen upptäcker jag till min förvåning när jag surfar runt och kollar spelprogram
att matchen ju spelas på söndag kväll!!
Det var då självaste f.....nnnn!

Helt plötsligt blev 24 timmar till 48 timmar ! Det är ju snabbt uträknat dubbel så lång tid....
Mitt "hall pass" gällde ju lördag kväll , nu måste man ju förhandla fram en ny
ledighetsansökan angående söndagkväll .....vilket betyder en hel del massa vita lögner , löften om tidiga morgon promenader med byrackorna , middagar med svärföräldrarna och parmiddagar med hennes polare......mmmm...smaka på det....smakar beskt va?

Jag letar fortfarande efter en syndabock men tyvärr finns ingen Lucho att skylla på , ingen domare att kritisera , och inga medspelare att hänga....
Det är helt enkelt jag som inte är den vassaste kniven i lådan denna gång .

Nåja , tur att jag kom på det nu och inte satte på tv imorgon och fick ölen i halsen när dom visar LasPalmas-Eibar!

Nu förväntar jag mig en kanon match av Barca , för nu kommer jag vara upptagen varje vaken minut med min bättre hälft ljuva stämma som ständigt påminner mig med orden "kommer du ihåg vad du lovade .......

Den som väntar på nåt gott.......
Barcelona lapulgatomica
2016-11-04 20:13
Gio Style Haha nej, mitt lag heter The Pacemakers. Slog dig med 3-0 även om siffrorna var i överkant. Jag trodde att det var FUT Champions så jag blev väldigt glad när jag vunnit matchen, men sedan insåg jag att jag gått in på säsonger så då blev man lagom frustrerad:).
Postat via SvenskaFans-appen
Turisten
2016-11-04 19:36
@Lionel12:


Hänger inte med. Barca möter väl Sociedad i ligan innan Real-matchen? Så om han drar på sig gult kort mot Malaga så missar han väl bara matchen mot Sociedad och är tillbaka mot Real?
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-11-04 18:28
Barcelonito / Lucho Enrique 21 Men då har vi nog inga problem du och jag. Anledningen att jag svarade dig beror på att jag för första gången undrade vad Lucho har för spelidé. Eller mitt inlägg handlade mer om att jag ville en mittfältare som kan kontrollera tempot i matcherna som Vetatti. Trodde att du inkluderade mig in i andra lägret i forumet vars enda lösning på situationer är sälj, sälj och sälj igen. Jag är också emot dem och brukar alltid undvika att svara för att jag lovar dig. Du kommer bara tappa håret om du börjar diskutera med dem. Lite synd att du tar åt dig så hårt bara för att det knallar några speciella typer här inne. De finns överallt så det bästa för dig är undvika dem för att inte få huvudvärk som du har nu...
Barcelona Gio Style
2016-11-04 18:28
@lapulgatomica:

Haha ja jag spelade tidigare idag :)
Vad hette ditt lag? Säg inte att det är "Sorry bro", för mot det laget hade ja typ 15 avslut och lyckades kryssa 0-0 ändå. Lagom frustrerande hahaha :') ;)
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2016-11-04 18:15
Reflect Vände mig inte alls till dig nu eftersom jag i regel inte brukar vända mig till dig trots att du har vuxit mycket i mina ögon senaste året. Jag ser att du har skyddat Lucho, Jag läste din kommentar och förstår din fråga. Jag fattar inte ens varför du kommenterade mitt inlägg och kände dig påhoppad eftersom du inte tillhör människor som ständigt kastar skit på Lucho, som jag klart och tydligt vänt mig till. Men jag är fortfarande bitter på dig efter en mycket olycklig kommentar från dig för nåt år sen. För att förtydliga: jag har ingenting emot kritik mot Lucho och andra legendarer i klubben om de är sakliga. Det går inte att ordbajsa om filosofi osv och komma undan. Vad vet ni om Luchos "filosofi"? Lucho har varit B-lagstränare, lagkapten och A-lagstränare. Så el Pistolero känner till klubbens filosofi bättre än Lucho huh? Han har vissa spelare att utgå ifrån. Om du har MSN får du fan i mig ha ett par mittfältare som pressar. Många skador och många nya ersättare, klart att spelet blir knackigt i början av säsongen. Vi har kommit undan bra ändå. I April är både Barca och jag tillbaka i topform. Katalano Sorry, my bad. 3 på riktigt nu, Hejdå!
Barcelona Katalano
2016-11-04 18:07
Barcelonito / Lucho Enrique 21

Är inte ett forum till för att diskutera skillda meningar? Så länge man gör det med god ton dvs. Jag är själv en gammal gubbe i forumet och tycker att jag alltid backar upp mina åsikter med argument, något som jag anser bidrar till att hålla nivån på forumet hög.

Först och främst så håller jag med dig till stor del angående Paco. Han har inte lyckats ta chansen ännu och det kan vara smart att ge honom tid att komma in i laget och anpassa sig till spelet långsamt för att han har möjlighet att blomma ut senare.

Nu till delarna du menar är hyckleri. Jag kan bara svara för mig själv på de delar där jag känner mig träffad eftersom du nämnde mig i ditt inlägg, men allt det bollinnehav jag såg i matchen mot City var passningar mellan backlinje och målvakt. Mittfältet var knappt involverat. Det är denna detalj jag stör mig på i sakfrågan. Jag vill ju ha ett Barca som spelar ut sina motståndare högre upp i banan med mittfältet som kärna och skulle därför älska en värvning av Veratti. Lucho har gått ifrån denna fotboll mer och mer sedan han kom dessvärre och det gör mig ledsen och besviken, vilket jag är medveten att det speglas tydligt i mina inlägg också även om de är få, men jag har ingen agenda mot Lucho och jag har aldrig sagt att han ska avgå som tränare.

Jag har ändå en svag förhoppning om att Lucho kommer att återgå till en fotboll där ett triangelspel på mittfältet är navet. Denna förhoppning avtar alltmer ju sämre spelet ser ut förstås och andra skribenter skulle säkerligen kasta skit på mig, säga att Lucho motbevisat oss om han skulle spela mer på detta sätt igen, men i sanningens namn så skulle ingen bli gladare än jag om han faktiskt gjorde just detta.

Till din avslutande del av inlägget så har jag inte hyllat vår vinst mot city i första mötet så jag avstår att svara på det, jag förstår att de är riktade mot andra skribenter.

Du pratar om historia och att kasta skit på en av våra största legendarer. Nu har jag inte "kastat skit" på Lucho, men när en legendar tar över som tränare för klubben så måste legendaren i fråga kunna få kritik på hur han sköter sitt nuvarande jobb. Alla legendarer passar inte att vara tränare exempelvis medan andra är helt fantastiska. Så länge man håller sig till sakfrågan så måste kritik kunna levereras, eller ska det vara tabu att ha en åsikt om lagets spelarmaterial, om spelmodellen och om titlar osv, BARA för att vi har en legendar till tränare? Låter väldigt konstigt i mina öron.

Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-11-04 18:01
Barcelonito / Lucho Enrique 21

Tycker att det här är så löjligt. För det första så har jag hela tiden varit de som har försvarat Lucho och har sagt att skadorna spelat stor roll. Men idag när jag ställer till frågor här så kommer du med den tonen.
Brukar inte svara på såna inlägg. Du kanske menade alla andra som har skrivit här inne, (Ny tränare, ny tränare så fort vi spelar dålig). Spelar ingen roll. Tog åt mig och svarade vad kände.

Om du inte tål mina inlägg. Läs inte, gå förbi dem, svara inte dem.
Jag gör det samma. Det finns många som jag inte tål här inne. Vet du vad jag gör? Ja, du vet det.

Ska inte skriva nåt mer till dig och du kommer säkert inte göra det heller.
Sen om du slutar skriva här inne, det är upp till dig.

Hade en trevlig helg.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2016-11-04 17:55
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^

Har inte kastat skit över hela forumet. Det är ganska tydligt att jag vänder mig till dem som inte tänker innan de skriver. De är i klar minoritet men de tar all luft och plats här inne. Har för ett par år sedan föreslagit att reflektera över ditt eget namn här inne. Jag håller fast vid det och fortsätter att ignorera alla dina texter. En ytterligare anledning: "Hade du däremot haft din lingonvecka och gick lös skulle jag ta det med klackspark. "

Ta dina sexistiska kommentarer och... Sexism ska inte förekomma här inne.

Iniesta70

Bro, har försökt i 12-13 år att höja nivån här inne. Och det kan nog Rambla och ett par till som fortfarande är lika fantastiska här som innan vittna om att detta är ganska löjeväckande. Gått säkert miste om 100 böcker och det tänker jag ta igen nu :D

Ha det fint majoriteten av er som inte får tillräcklig plats för era åsitkter utan att vissa gör er diskussion till skit. Vi ses i april när City är ute och vi som vanligt kvar i topp.

Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-11-04 17:39
Barcelonito / Lucho Enrique 21

Rätt komiskt att du kallar oss som andra åsikter för hycklare och dylika kränkande ord. Medan du säger att det är dålig nivå här bara för att vi inte samma åsikt och som dig. Sist jag kollade här så var det varken Hitler eller Putin som styrde det här forumet.

Vi lade fram våra åsikter utan att kränka någons åsikt. Sen kommer du här inne och spyr över hela forumet.
Är det så svårt att lägga fram sin åsikt utan att hoppa på folk? Hade du däremot haft din lingonvecka och gick lös skulle jag ta det med klackspark.

Jag har aldrig förespråkat efter ny tränare men har konstaterat att spelet Barca visar upp är inget att hänga upp i granen om det var jul imorgon. Ekvationen med att det har varit många skador finns med i min lista men även om du tittar tillbaka hur du än vrider och vänder på det så har Barca inte varit sig själva.

Barca har spelat skit hela säsongen förutom någon halvlek här och där. Snälla kom inte och säg att vi spelade ut Man City 11-11 hemma hos Barca. När det var 11-11 så var det jämt. Åter igen min åsikt och många andras här.

Inte behöver du hoppa på folk för att få fram dina åsikter. Har läst dina inlägg här många gånger, förväntade mig inte att du skulle sjunka så lågt.
Barcelona Barca4life98
2016-11-04 17:38
Barcelonito Kunde inte ha sagt det bättre själv! Iniesta passar in men inte Veratti?Konstigt. Sen undrar man ju vilka mittfältare, som liknar Xavis spelstil, som har varit tillgängliga att värva under Luchos tid i klubben. Såna växer inte på träd direkt... Anpassa spelet efter materielet är det Lucho har gjort. Precis som Rijkard gjorde med Eto'o, Ronaldinho, Giuly. Ska man låta Messi fuska i defensiven (för att vara fräsch) så kanske man måste ha en Rakitic på planen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70
2016-11-04 17:38
Barcelonito

Kom igen!
Först och främst så behöver vi dig på forumet , även om jag inte håller med dig.
Du formulerar dig bra och har bra argument.

Jag är inte så överdrivet mycket för statistik tex , kan ofta förvrängas och det finns ibland andra orsaker än de siffror som resulterat efter matcher , beroende på hur man tolkar dom.
Att Paco inte fick mer speltid mot Granada är väl ändå lite märkligt , med tanke på tex Suarez , att han hade kunnat blivit avstäng , och ibland så kan man hamna snett i en sitiuation och vips! Avstängd....

Sen så behövs ju olika åsikter på ett forum , det är ju det som får mig att växa!
Ibland så får vissa inläggs mig att vigda mina vyer utan att jag håller med alla gånger.
Och förhoppningsvis så kanske nåt av mina inlägg fått nån annans vyer lite bredare , eller i allafall nån som fått sig en tankeställare.

Jag är själv en bitter man i bland när det kommer till Lucho , jag lever gärna i svunna tider , du vet det var alltid bättre förr.
Men att hålla nivån hög och stå för sina åsikter det är inget fel.
Heller inte att åsikterna går isär , det gör mig inget.

Tänk att ha ett forum där alla är överens och dunkar varandra i ryggen hela tiden...
Det skulle vara oroväckande.
Nix, låt pennan glöda och bredda våra vyer , tack
Barcelona Yellow cake
2016-11-04 17:37
Barcelona Yellow cake
2016-11-04 17:36
@Katalano:

Jag ser faktiskt inte likheten med Xavi, tycker Veratti tar för mkt risker och chansar. Men han kanske kan bli, är ju fortfarande ung..kommer inte ihåg hur bra Xavi var i samma ålder. Det man saknar när Xavi är borta är ett enoooormt tomrum, tycker man verkligen inser hans storhet nu när han är borta. VIlken gud han var på mittfältet, styrde och ställde och passningarna..
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2016-11-04 17:20
@El Pistolero #9:
Lucho Lucho Lucho... allt du och Katalano pratar om handlar bara om att kasta skit på Lucho. Valencias kapten, likt Inters kapten och många andra unga kaptener är vandrande skyltdockor. Sätt en bindel på dem och sälj dem dyrare. Att Paco inte kommer in mot City har jag full förståelse för, han har fått många chanser att göra mål nu och har börjat dåligt. Varför kasta in en sån spelare med usel dagsform? Han kommer få sina chanser i ligan och cupen till att börja med. Det är inte meningen att han ska konkurrera nu, har han tålamod kan han få en allvarligare roll om ett par år. De tror mer på honom än Munir helt enkelt, både kortsiktigt och långsiktigt. Jag håller inte med, men jag har förståelse att de har den hållningen i o m att Paco faktiskt är en riktigt bra spelare. Nu börjar helt plötsligt många ordbajsa om "sättet" Lucho vill spela på och spelare som inte passar in, exempelvis Veratti. Nej, en av världens bästa passningsspelare skulle såklart inte passa in i Barcas system nu plötsligt. Sådana billiga argument. Ett jävla hyckleri att först hylla transferfönstret som det bästa på många många år och nu efter bara 15 matcher såga skiten ur både spelare och tränare. Vilken tränare föreslår ni istället för Lucho med tanke på hans bakgrund? Lugna ner er för fan. Efter 15 matcher och 1000 skador låter det som att vi är Alcorcon. Luchos Barca hade 73% bollinnehav borta mot Peps City, borde gjort både ett och två mål till. En ledning med 1-0 innan 2 individuella misstag avgjorde. Inget possesion-lag? Ett kontringslag? Vi blev bäst i världen på kontringar med Lucho, men vi är inget kontringslag. Det är en stor jäkla skillnad! Hyckleri att skylla vår vinst mot City på Citys individuella misstag men ge all skit till Lucho efter den här förlusten. Nivån är skrämmande låg här just nu, vissa argument får en att aldrig vilja skriva här inne mer. Suck! Långvarig time out nu som så många av de äldre skribenterna här gjort före mig. Tråkigt att vissa har som agenda att kasta skit på en av klubbens största legender och tillåts att göra det dygnet runt. Bara för att ni är små/historielösa betyder det inte att människor som Lucho inte betyder allt för en klubb som man älskar. Ville ni byta Pep när det gick sämre? Kommer ni vilja byta Xavi när det går sämre för honom som tränare i inledande 15 matcher trots överlägsen ledning i CL-gruppen och 2 poäng bakom i ligan med oändliga skador? Som sagt, ni som kastar skit på Lucho dygnet runt har ingen aning om Barcelona. Verkligen ingen aning! Adios!
Barcelona Lionel12
2016-11-04 16:31
Angående Suarez så spelar han Sevilla matchen utan tvekan Skulle han inte dra på sig gult, med flit eller ej så spelar han iallafall inte Malaga matchen. Allt för att undvika avstängning mot huvudstads laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-11-04 15:00
Kan bara instämma! Umtiti var en av få ljuspunkter mot City o bortsett från hans klumpiga agerande mot Sterling som kunde varit straff så spela han bra, bröt många bollar o vann många nickdueller.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: