/spanien/barcelona/forum/244.aspx/spanien/barcelona/forum/244.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Junta Dimision
2017-08-21 00:32
Dembele verkar på riktigt vara klar inom "a few hours".
Barcelona Cúles
2017-08-21 00:14
Dembélé is hours away from becoming a Barcelona player. He's expected to travel to Barcelona to complete a move. [@gffn]


The deal is expected to reach the €120M mark. [@gffn]
Barcelona Corazon
2017-08-21 00:12
Tror ändå Coutinho kommer komma. barca försöker utnyttja tiden med små höjningar varje gång till dom ändå till slut kommer få lägga upp det som liverpol går med på. Med andra ord lägg upp pengarna bara och slösa inte tid. Precis som Klopp sa lägg ner med happy mealen vi vill ha plus meny typ mellan raderan sådär.
Barcelona Meneysuarez91011
2017-08-21 00:12
Känner att Seri och Dembele räcker, men vill gärna ha in en mittback som petar Pique. Han har gått ner sig nå otroligt.. Inigo hade varit perfekt. VM nästa år, kommer komma fram talanger likt när Real köpte James! Låt oss spara lite krut av dessa pengar och agera mer till nästa år, för låt oss vara ärliga, vi är försent ute i år. Hela denna härvan med Neymar har tyvärr förstört för oss, och verkar som att han bara knipt tyst för ledningen tills PSG faktiskt betalade konsullen. Riktigt fult om det nu vore så.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-08-21 00:12
Dembele signing is imminent. Only bonus to be decided between 25/35 million euros, fixed fee of 90/100m. Ta det med en nypa salt. Denna sommaren har det varit för mycket tomma rykten.
Barcelona Cúles
2017-08-21 00:09
Hur trovärdiga är rac1?
Barcelona Cúles
2017-08-21 00:08
Stackars Coutinho som måste vara kvar i en klubb som Liverpool som inte ens tillhör toppen i PL.
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-08-21 00:06
Perfekt, hämta in Seri och Dembele.
Barcelona Corazon
2017-08-21 00:06
@Romelu Umtiti:


synd om det stämmer för han är nästan ett måste för oss
Barcelona Romelu Umtiti
2017-08-21 00:05
??Coutinho will not become a Barça player. The player's surroundings believe it's an impossible transfer. It won't happen. [@gerardromero]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-08-21 00:05
Seri bara några timmar bort ;)
Barcelona Gio Style
2017-08-20 23:56
@Bollinnehavet:

Ja den planen är redan utstakad och den stavas Real Madrid.
Sad but true.
Barcelona Sean
2017-08-20 23:40
@Bollinnehavet:


Word. Jag saknar bara fotbollsspelaren, så klart.
Barcelona Bollinnehavet
2017-08-20 23:38
En annan sak om Neymar, som förhoppningsvis även blir det sista jag skriver här inne om honom, är att det känns som att detta var planen redan när han drog över till Europa. Han är ute på ett mission som det företag han är. Nu är det PSG, vänta 2-3 år och se när han lämnar dom. Det kommer att vara i precis rätt tajming för honom att lämna när han väl lämnar och en idé till var, när och hur finns antagligen redan nu. Neymar skulle inte dra sig för att spela i Kina innan han fyller 30, det tror jag verkligen inte. Jag saknar fotbollsspelaren Neymar i vårt lag, utan honom känns vårt lag plötsligt väldigt åldersstiget, men jag är väldigt glad över att slippa honom och hans pappa i klubben. Väldigt glad.
Barcelona Bentley King
2017-08-20 23:37
Ni som förväntar er vita näsdukar samt demonstration får tänka om. Jag är en Barcelona bor som bott här i nästan 6 år, och jag kan med stor säkerhet säga att just nu är det viktigare samt större saker de flesta katalanerna samt alla andra turister tänker på just nu efter attentatet. Folk är fortfarande i chock, och vad som händer med våran kära klubb trillade långt ner i prioritets listan. Men förhoppningsvis vänder det och den våg som vill ha bort juntan kommer tillbaka med större kraft än någonsin! Det är märkligt hur fotboll styr staden. När det går dåligt för FC Barcelona kan man känna spänningen i luften samt när det går bra hur glada alla är helt plötsligt. Det är dags att hitta tillbaka till den glädje vi hade och soppa bort alla kackerlackor som styr vår vackra klubb! Visca Barca!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2017-08-20 23:37
@LeoMessi:

Väldigt starka ord men håller med i det mesta.
Numera avskyr jag Neymar, hoppas att festar bort sin karriär i Frankrike och varvar ner i Brasilien, ju fortare desto bättre.
Har ingenting övers för en spelare, med potential att bli världens bästa, väljer bort att spela i en av världens mest framgångsrika och största klubbar för att tjäna stålar i Frankrike.
Barcelona Andreas FCB
2017-08-20 23:36
@Dûssel:
Det är inte stor skillnad. Topplagen i Superettan hade spelat jämnt mot vissa bottenlag i Frankrike, helt säkert. Franska ligan är totalt urusel kvalitetsmässigt. Kolla Toulouse försvarsspel på hörnan som gav 5-2. Vi har bättre försvar i vårt Korpenlag...
Barcelona LeoMessi
2017-08-20 23:34
Sean Självklart visste man hur giriga dom var. Så egentligen borde inte det ha kommit som en chock. Tyvärr är girighet något jag har extremt svårt för! Iaf icke rättfärdigad girighet. Så jag kommer inte kunna va objektiv när det handlar om Neymar specifikt haha! Annars brukar jag försöka va så objektiv och nyanserad som möjligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dûssel
2017-08-20 23:33
@Andreas FCB:

Nej det är väldigt stor skillnad på Frankrikes botten kontra superettan. Ska man överdriva så kan man göra det rätt. De där ser bara ut som du inte kan fotboll ett dugg.
Barcelona Sean
2017-08-20 23:31
@LeoMessi:


Nej, om det gick till på det sättet är det inte snyggt men det vet vi inget om. Det är spekulation från katalansk press som vi alla vet inte är den mest pålitliga. Och att Neymar och hans pappa är giriga visste vi ju sedan länge.

Nog om detta. Jag (och framför allt laget) kommer sakna honom väldigt mycket men jag respekterar dina åsikter.
Barcelona LeoMessi
2017-08-20 23:26
Sean Klubbar har köpt spelare av oss som jag ville ha kvar. Spelare har lämnat som jag önskade att dom hade velat stanna. Jag kunde förstå att Valdes drog även om jag ogillade sättet han drog på. Jag förstod och kunde acceptera att thiago valde att dra till Bayern. Det var på grund av sportsliga anledningar och det kan jag alltid acceptera. Men när någon mjölkar klubben på pengar till max och sen drar ja då förlorar jag respekten för spelaren. Du tycker väl inte att det var snyggt gjort av honom? Att dra ut på sitt "beslut" tillräckligt länge så han kunde få sin lojalitetsbonus. Han spelade för en galen lön hos och han blev aldrig mätt på pengar. Så i mina ögon är han död. Btw jag gillar inte när andra spelare bråkar bort sig från sina klubbar för att komma till oss. För då kan dom lika gärna kunna göra samma sak mot oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas FCB
2017-08-20 23:25
@Soko:


Vilket jävla skämt.. Frankrikes botten är som Superettan.
Barcelona Fcb88
2017-08-20 23:23
Neymar spelar i en lall liga.. kunde Zlatan dominera där varför ska neymar inte göra de? Är en självklarhet som nog alla räknade med.. räcker de för att bli utnämnd till världens bäste? Pff.. glöm de.. ska han ha någon som helst chans alls på de priset så är de CL vinst som gäller.. och med alla spelare i PSG som viker ner sig i viktiga matcher så som Di Maria, thiago grinsilva m.m så kommer de aldrig hända..
Barcelona Sean
2017-08-20 23:19
@LeoMessi:
Alltså, jag kan förstå dina känslor. Det är naturligt att vara besviken. Men tänk på att vi rycker i spelare hela tiden, det är en del av spelet. Vi har ingen gudomlig rätt att få värva vilka spelare vi vill eller behålla spelare som vill dra. Vi lämnar ju Liverpool och Dortmund i en skitsits om vi värvar deras spelare så sent i fönstret men det är väl ingen som bryr sig om det? Och med Neymar i laget så skulle väl de flesta hålla med om att PSG har en mycket bättre trupp än oss? Jag tycker också att det är pissigt, det var därför jag skrev att vi kommer sakna honom. Men jag önskar honom inget illa, om jag hade en sådan syn så skulle det bli svårt att glädjas när vi värvar spelare som deras klubbar inte vill släppa.
Barcelona LeoMessi
2017-08-20 23:18
Elraval Jag respekterar din åsikt och anser den vara mer objektiv. Men jag ogillar Neymar alldeles för mycket för att ge honom a benefit of a doubt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-08-20 23:16
@MessiTheLivingLegend:
Från i år räknas varje mål i Frankrike som 2 poäng. Då ligan tog tillbaka femte plats från Portugal. Så med andra ord räknas ett mål i Frankrike lika som ett mål i Spanien och England.
Barcelona Ribohn Fan
2017-08-20 23:16
Nu har säsongen precis startat, men tycker att vi ser mer genom tränade och bättre förberedda fysiskt än på flera säsonger. Nu saknas bara lite mer kvalitet i själva spelet och flera hot än bara Messi Kul att se att vi för en gångs skull hade en högerkant, men istället hade vi ingen vänsterkant idag, eftersom Paco oftas flyttade in centralt. Tror nog att Valverde kommer att spela med dubbla balansspelare denna säsongen, som idag med Busquets och Rakitic. Roberta framför dem. Frågan är då om det är Messi som tar 10:an rollen, när Suarez är tillbaks.
Barcelona LeoMessi
2017-08-20 23:13
Sean Det är en sak om en spelare vill byta klubb för han vill ha chansen att vinna alla titlar. En sak om han får en "skitlön" och en klubb erbjuder honom mycket mer. Men i Barcelona så hade han chans på titlar och en jävligt bra inkomst! Man drar inte till franska ligan för leta be honest, den är skit! Det var inte pga sportsliga anledningar han drog! Den jäveln drog ut på tiden och lämnade både klubben och fansen i ovisshet enbart så han kunde få ut sin lojalitetsbonus. Klubben satte sig i skiten bara för att få honom till Barcelona och det visade sig att han var en otacksam liten jävla skit. Nej jag har ingen respekt för honom och om hans karriär skulle ta slut pga skador så hade jag haft svårt att tycka synd om någon som tjänat miljardbelopp på att vara en professionell idiot.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2017-08-20 23:10
@LeoMessi:
Vi kommer aldrig komma till ett avslut med detta. Mina känslor med detta är att vi fick över 2 miljarder för att sälja honom. Han vill vara stjärna i ett lag, precis som alla andra. Han vill vinna individuella trofeer, precis som nästan alla andra. Han har rätt att kolla sig runt i världen precis som alla andra om han inte är nöjd med saker och ting. Han är inte en La Masia-spelare så han har inga skyldigheter mot oss egentligen. Vem vet, han kanske inte var nöjd med ledningen. Vi vet ingenting egentligen. Om vi ska bedöma girighet och svinighet så har jag sett betydligt värre exempel på detta i fotbollsvärlden. Men ja, slut om Neymar tycker jag med.. Plus idag: Semedo, Roberto, Umtiti framförallt. Mascheranos brytning är en sån brytning som endast Mascherano kan göra. Otroligt. Den här uppställningen känns spännande. Deulofeu visar att han kan vara nyttig mot den här typen av lag. Bra rotationsspelare.
Barcelona Alvés - Por Que?
2017-08-20 23:09
Vi vinner idag mot ett Real betis som knappast imponerade. Tyvärr är elvan för tunn nu speciellt med Suarez skada. Återstår 11 dagar av fönstret och som det ser ut så är knappast någon värvning nära.
Annons: